Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Χμ...έτσι είμαι από την κυριακή....εχθές πήρα ντεπόν δεν άντεξα... και σήμερα κοριτσάκια μου.:( Πέρα απο τον πόνο έχω καφετιαααααααααααα πολλά.... Μίλησα και με τον γιατρό μου και μου είπε να πάω να κάνω χοριακή αύριο...εγώ νομίζω δεν χρειάζεται καν...!! Κόβω και την προγεστερόνη τώρα... και σήμερα ακριβώς 14η μέρα...!!!

Αρα σπάω την τριάδα...:cry:

astage μην δίνεις σε κανένα σύμπτωμα σημασία...τα ξέρεις άλλωστε..! Μην χάνετε το κουράγιο σας...τουλάχιστον μέχρι να σας έρθει..... και είπαμε....ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ.!!!!!!

Δεν καταλαβα γιατι την σπας αφου και ο γιατρος σου σου ειπε να πας για χοριακη αυριο.ΕΣΥ το νομιζεις οτι δεν χρειαζεται ο γιατρος σου νομιζει το αντιθετο.Κανε την χοριακη τι εχεις να χασεις?Εκτος κι αν εγω δεν καταλαβα και σε προλαβε η αχρηστη πριν πας....Οσο για τα συμπτωματα τα ξερω και ουτε που τα κοιταω πλεον.ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν καταλαβα γιατι την σπας αφου και ο γιατρος σου σου ειπε να πας για χοριακη αυριο.ΕΣΥ το νομιζεις οτι δεν χρειαζεται ο γιατρος σου νομιζει το αντιθετο.Κανε την χοριακη τι εχεις να χασεις?Εκτος κι αν εγω δεν καταλαβα και σε προλαβε η αχρηστη πριν πας....Οσο για τα συμπτωματα τα ξερω και ουτε που τα κοιταω πλεον.ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....

Καλέ δεν την σπάω επειδή έτσι το νομίζωωωωω:cry:..εχω πολύυυυυυυυ καφέ.. και φυσικά πόνο:evil:....βέβαια δεν ¨κοκκίνησα¨ακόμη...πιστεύω μέχρι το πρωί όμως να έρθει η απρόσκληλη...!!!! αν οχι και έχω μόνο καφέ θα πάω πρώι πρωί για χοριακή....:roll:...εσύ πως είσαι?? οκ ο πόνος?

Καλέ δεν την σπάω επειδή έτσι το νομίζωωωωω:cry:..εχω πολύυυυυυυυ καφέ.. και φυσικά πόνο:evil:....βέβαια δεν ¨κοκκίνησα¨ακόμη...πιστεύω μέχρι το πρωί όμως να έρθει η απρόσκληλη...!!!! αν οχι και έχω μόνο καφέ θα πάω πρώι πρωί για χοριακή....:roll:...εσύ πως είσαι?? οκ ο πόνος?

Αντε πανε να μας πεις.Εμενα ο πονος ναι εφυγε μια χαρα μονο το στηθος ποναει και κατι ψιλοτσιμπηματα στην μεση πραγμα που σημαινει οτι ειναι κοντα....Κατα τ'αλλα αυριο τα δικα μου νεοτερα...:?:?:?.Περιμενω με αγωνια τα δικα σου νεα!

mzujp2.png

Αντε πανε να μας πεις.Εμενα ο πονος ναι εφυγε μια χαρα μονο το στηθος ποναει και κατι ψιλοτσιμπηματα στην μεση πραγμα που σημαινει οτι ειναι κοντα....Κατα τ'αλλα αυριο τα δικα μου νεοτερα...:?:?:?.Περιμενω με αγωνια τα δικα σου νεα!

Αχ ωραία.... να μην πονάς τουλάχιστον. εγώ μετά τις 2μισι θα πάρω τα αποτελέσματα...συνεχίζω ακάθεκτη με τα καφετιά:evil:.....καποια δεν μας έχει ενημερώσει ακόμη...χμχχμχμ muriam που είσαι???????

Διαφημίσεις

κορίτσιααααα η απάντηση...ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...πφφφφφφφ....περιμένω τα δικά σας νέα!!!

Αντε ρε γ@μ@τ** Τωρα τα πηρα......Δεν πειραζει επομενος μηνας δυνατα!!!Οντως που εισαι muriam?Τι συμβαινει ολα καλα?rlita μην απελπιζεσαι εδω ειμαστε εμεις!!!!:-D:-D:-D

mzujp2.png

ριτακι λυπαμαι....ακομα κοριτσια δεν ηρθε αλλα αν κ ποναει η κοιλια μου το στυθοσ μου αλλα ακομη ελπιζω....αστατζ τι κανεισ?πως νοιωθεις?

Κι εγω καλα ειμαι ειχα εναν τρελο πονοκεφαλο που δεν μπορουσα να κανω μαθημα(καθηγητρια ειμαι) και για μενα συνηθως αυτο ειναι σημαδι οτι η ακατανομαστη:mad::-x ειναι κοντα.Κατα τ'αλλα δεν με ποναει τιποτα εκτος απο το στηθος....:-(:sad:

mzujp2.png

Αντε ρε γ@μ@τ** Τωρα τα πηρα......Δεν πειραζει επομενος μηνας δυνατα!!!Οντως που εισαι muriam?Τι συμβαινει ολα καλα?rlita μην απελπιζεσαι εδω ειμαστε εμεις!!!!:-D:-D:-D

:cry: Τι να κάνεις έτσι είναι αυτά...το θέμα είναι ότι έχω 3 μέρες καφέ και να ξεκινήσω την επόμενη προσπάθεια πρέπει να μου έρθει αίμα....μα που είναι???????

Διαφημίσεις

ριτακι λυπαμαι....ακομα κοριτσια δεν ηρθε αλλα αν κ ποναει η κοιλια μου το στυθοσ μου αλλα ακομη ελπιζω....αστατζ τι κανεισ?πως νοιωθεις?

Αντε καλή μου άντε....χαίρομαι πολύ...φυσικά και να ελπίζεις...περιμένουμε νέα σου και φυσικά θετικά....:D

Κι εγω καλα ειμαι ειχα εναν τρελο πονοκεφαλο που δεν μπορουσα να κανω μαθημα(καθηγητρια ειμαι) και για μενα συνηθως αυτο ειναι σημαδι οτι η ακατανομαστη:mad::-x ειναι κοντα.Κατα τ'αλλα δεν με ποναει τιποτα εκτος απο το στηθος....:-(:sad:

:-P Άσε τα σημάδιααααα καλέεε....(αν και ξέρω,τα πάντα προσέχουμε) Αντε κορίτσι μου και σε εσένα...περιμένω και απο σένα τα θετικά αποτελέσματα...μην νομίζετε συμπάσχω και νιώθω το άγχος σας!!περιμένω...:!:

που είστε καλέ???? περιμένω τα νέα σας...!!!

Ελα βρε εδω ειμαι εγω τουλαχιστον!!!Τιποτα ακομα ολα καλα αφου καθε τρεις και λιγο παω τουαλετα για να δω αλλα τιποτα ακομα!!!!Η αλλη που ειναι να μας πει τι εγινε??muriam τι εγινε?Εσυ rlita πως εισαι ολα καλα?Πως αισθανεσαι?

mzujp2.png

Ξεκίνησα και εγώ τον προηγούμενο μήνα με κλομιφαίνη αλλά τζίφος! δεν έκανα καν ωορρηξία. δεν με βοήθησαν τα χάπια. επίσης πέρα απ΄το πρήξιμο στην κοιλιά που είχα δεν είχα καμιά άλλη παρενέργεια απ΄τα συγκεκριμένα χάπια. τον επόμενο μήνα ξεκινάω τις ενέσεις gonal και ο θεός βοηθός...εκεί νομίζω πως θα πρηστώ πολυυυυυ

Διαφημίσεις

ριτακι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον κ σε σενα αστατζ ακομα δεν ηρθε ευτηχως...πηρα τιν γιατρο μου τηλ.κ μου ειπε να κανω χωριακη.μαλλον δευτερα θα παω να τιν κανω.εσυ αστατζ εκανες τεστ?ιωαννα μιν ανχωνεσαι ολα θα πανε καλα!!!!!

Ελα βρε εδω ειμαι εγω τουλαχιστον!!!Τιποτα ακομα ολα καλα αφου καθε τρεις και λιγο παω τουαλετα για να δω αλλα τιποτα ακομα!!!!Η αλλη που ειναι να μας πει τι εγινε??muriam τι εγινε?Εσυ rlita πως εισαι ολα καλα?Πως αισθανεσαι?

Αχ έχεις νομίζω ότι έχεις καθυστέρηση...:D:D:D...έτσι μπάβο...περιμένω τα ευχάριστα!!!!! χμ εγώ εντάξει μετά απο κανα δυο νευρικούς κλονισμούς είμαι οκ..πήγα στο γιατρό εχθές να δούμε το ενδομήτριο γιατί περίοδος άφαντη...2 μέρες καφέ...και τελικά το ενδομήτριο είναι λεπτό άρα τα καφέ μου ήταν περίοδος..τι να πω..άσε που με τα clomiphene είχε ανταποκριθεί η αριστερή μου ωοθήκη καλά και η δεξιά μου είχε πάρα πολλά μικρά..εχθές στον υπέρηχο..χμχμ η δεξιά μου τώρα είναι γεμάτη..τώρα πήρε μπρός.....την κυριακή τα ξαναξεκινάω και πάμε πάλι για την 2η σπερματέγχυση....:oops:

ριτακι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον κ σε σενα αστατζ ακομα δεν ηρθε ευτηχως...πηρα τιν γιατρο μου τηλ.κ μου ειπε να κανω χωριακη.μαλλον δευτερα θα παω να τιν κανω.εσυ αστατζ εκανες τεστ?ιωαννα μιν ανχωνεσαι ολα θα πανε καλα!!!!!

Αντε και εσύ κοπελιά μου έχεις καθυστέρηση..:D:D:D...όλα καλά θα πάνε και θα έρθετε και οι δυο σας και θα μου πείτε τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ...

Ξεκίνησα και εγώ τον προηγούμενο μήνα με κλομιφαίνη αλλά τζίφος! δεν έκανα καν ωορρηξία. δεν με βοήθησαν τα χάπια. επίσης πέρα απ΄το πρήξιμο στην κοιλιά που είχα δεν είχα καμιά άλλη παρενέργεια απ΄τα συγκεκριμένα χάπια. τον επόμενο μήνα ξεκινάω τις ενέσεις gonal και ο θεός βοηθός...εκεί νομίζω πως θα πρηστώ πολυυυυυ

Γεια σου Ιωάννα...καλή επιτυχία σου εύχομαι...μην αγχώνεσαι, είναι πάρα πολλές οι γυναίκες μου δεν ανταποκρίνονται καθόλου στα clomiphene...αυτο δεν σημαίνει τίποτα όμως και είναι καθαρά θέμα οργανισμού...όσο για τα πρηξίματα χμ ξέρω είναι θέμα αφού και εγώ έγινα μπαουλάκι....υπομονή κοπέλα μου =...!!

Αχ έχεις νομίζω ότι έχεις καθυστέρηση...:D:D:D...έτσι μπάβο...περιμένω τα ευχάριστα!!!!! χμ εγώ εντάξει μετά απο κανα δυο νευρικούς κλονισμούς είμαι οκ..πήγα στο γιατρό εχθές να δούμε το ενδομήτριο γιατί περίοδος άφαντη...2 μέρες καφέ...και τελικά το ενδομήτριο είναι λεπτό άρα τα καφέ μου ήταν περίοδος..τι να πω..άσε που με τα clomiphene είχε ανταποκριθεί η αριστερή μου ωοθήκη καλά και η δεξιά μου είχε πάρα πολλά μικρά..εχθές στον υπέρηχο..χμχμ η δεξιά μου τώρα είναι γεμάτη..τώρα πήρε μπρός.....την κυριακή τα ξαναξεκινάω και πάμε πάλι για την 2η σπερματέγχυση....:oops:

Ελα βρε rlita κι εγω νομιζω πως εχω καθυστερηση και σημερα το πρωι δεν αντεξα και εκανα τεστ για να ξερω τι Σ/Κ θα περασω και ηταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!Ας στον διαλ.... αλλα απο περιοδο τιποτα ακομα οποτε ακομα αν και πηρα την κρυαδα μου πρωι πρωι περιμενω ποτε θα ερθει για παθω μια υστερια:-(:sad::-( Εσυ ολα καλα ετσι? Αντε αφου αρχισαν να δουλευουν τα χαπια θα παρεις μπρος!!!Ακουω τα δικα σου και παιρνω θαρρος για μενα,τωρα περιμενω να ερθει και να τα ξαναπαρω κι εγω γιατι ευτυχως για πρωτο μηνα δεν ειχα τελικα παρενεργειες...Αντε να δουμε τι θα κανει και το αλλο κοριτσακι που παει για χοριακη την Δευτερα...Τα λεμε με νεοτερα!!!!!

mzujp2.png

Πηγαινε και την Δευτερα θα μπουμε ολες να μαθουμε τα νεα σου!!!!Εγω ναι εκανα τεστ και τιποτα αρνητικο αλλα περιοδος αφαντη ακομα τουλαχιστον!!Σου στελνω την θετικη μου ενεργεια που ακομα εχει αποθεματα....

mzujp2.png

κοριτσακια γεια σας!

απο τον επομενο μηνα θα αρχισω κι εγω τα κλομιφαιν...

αντε να δουμε...

δυομιση χρονια προσπαθουμε ακαρπα, ενω εχω αριστη σαλπιγγογραφια κ σχετικα καλο σπερμοδιαγραμμα..

δε θα τη γλυτωσω την σπερματεγχυσουλα!

Γεια σου Ιωαννα και καλως ηρθες στην παρεα μας αν και κατα βαθος ολες μας θα θελαμε να ειμαστε σε αλλο τοπικ στο "τα καταφερα" αλλα θα γραψουμε και σ'αυτο που θα παει...Δεν πειραζει το πρηξιμο θα περασει οσο για τα χαπια δεν ταιριαζουν σε ολες σου ευχομαι τα καλυτερα και περιμενουμε και τα δικα σου νεα...:-P:razz::-P

mzujp2.png

κοριτσακια γεια σας!

απο τον επομενο μηνα θα αρχισω κι εγω τα κλομιφαιν...

αντε να δουμε...

δυομιση χρονια προσπαθουμε ακαρπα, ενω εχω αριστη σαλπιγγογραφια κ σχετικα καλο σπερμοδιαγραμμα..

δε θα τη γλυτωσω την σπερματεγχυσουλα!

Γεια σου lagudaki καλη αρχη και μην απελπιζεσαι...Μαλλον τα αγχος παζει τελικα ρολο θα τα λεμε λοιπον για τον επομενο μηνα αφου κι εμεις θα συνεχισουμε δευτερο μηνα με χαπια και βλεπουμε...εγω βεβαια ακομα την περιμενω να ερθει για να αρχισω να τα ξαναπαιρνω..

mzujp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...