Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Καλησπερα στις ομορφες.

Τι κανουμε σημερα?Εχουμε λιγο καλυτερη διαθεση?(Λαγουδακι για σενα χτυπαει το καμπανακι...)Τα υπολοιπα κοριτσια που χαθηκαν?Αντε για μπειτε λιγο να μιλησουμε...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

astagako οχι δεν ειμαι καλυτερα, ακομα προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου, αλλα συνερχομαι σιγα σιγα!

σημερα παω ξανα στην πατριδα και χαιρομαι οσο να πεις:)

για 2-3 μηνες θα ηρεμησω, θα ηρεμησει και το σωμα μου και δε θα ξαναμιλησω για παιδια και εγκυμοσυνες...θα κανω αλλα πραγματα, θα στραφω αλλου, θα γινω το παλιο χαρουμενο λαγουδακι!

φιλακια πολλα σε ολα τα κοριτσια, καλο σκ και καπου καπου θα τα λεμε...

astagako οχι δεν ειμαι καλυτερα, ακομα προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου, αλλα συνερχομαι σιγα σιγα!

σημερα παω ξανα στην πατριδα και χαιρομαι οσο να πεις:)

για 2-3 μηνες θα ηρεμησω, θα ηρεμησει και το σωμα μου και δε θα ξαναμιλησω για παιδια και εγκυμοσυνες...θα κανω αλλα πραγματα, θα στραφω αλλου, θα γινω το παλιο χαρουμενο λαγουδακι!

φιλακια πολλα σε ολα τα κοριτσια, καλο σκ και καπου καπου θα τα λεμε...

Μπραβο κοριτσακι μου καλα θα κανεις να ξεχαστεις και να ηρεμησεις και αφου σε χαλαει τοσο να μην μιλας για μωρα για τιποτα!!Φιλια πολλα στην πατριδα μπορει να σκασουμε μυτη κι εμεις οποτε αν με δεις....

Φιλακια πολλα και να μπαινεις να μας λες κανα νεο ασχετο παντα ε?

mzujp2.png

γεια σας κοριτσια!lagudaki μην στεναχωριεσαι την επομενη φορα θα εισαι πιο τυχερη και εγω αυτο λεω στον εαυτο μου.προσπαθησε οσο μπορεις να μην σε παιρνει απο κατω.ευχομαι τα καλυτερα...εγω πηγα την παρασκευη να δουμε τα αυγουλακια μου.μεχρι τωρα δεν ειχα καθολου,αυτη τη φορα ειχα αρκετα μου ειπε ο γιατρος και πολυ χαρηκα.μπορει και να πιασαμε ειπε.θα το ξερω σε 14 μερες που περιμενω την ακατανομαστη...αλλιως τον αλλο μηνα.μακαρι να πανε ολα καλα.θα μειωσω και την δοση του κλομιφεν σε δυο γιατι με τα τρια ερεθιστηκε αρκετα η ωοθηκη μου.μου εδωσε και utrogestan για να παχυνει η μητρα λεει...ευχομαι να πανε ολα καλα,πραγματικα το θελω το νινι...:)

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???

Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και καλο μηνα σε ολες μας!!!

Εναν μηνα πιο αισιοδοξο...πιο ελπιδοφορο και πιο τυχερο...

Χαθηκα για αρκετο καιρο...

Την Τεταρτη γυρισαμε απο τις διακοπες μας...και σημερα καταφερα να μπω να σας γραψω...

Τα νεα μου ειναι οτι περασα πολυ ωραια...αφησα πισω μου την πιεση και την στεναχωρια του προηγουμενου μηνα...σταματησα τις θεραπειες μονη μου...και αφησα τις προγραμματισμενες επαφες και τις γονιμες στην ακρη!!!

Τωρα νιωθω πραγματικα καλα και ξενοιαστει πραγματικα!!!

Και μαλλον ολο το καλοκαιρι θα το αφησω στην τυχη του εντελως...και μολις κλεισω τον χρονο προσπαθειων αλλαζω γιατρο και προχωρω ξανα...

Αν δεν εχει προκυψει τιποτα ως τοτε φυσικα!!!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να μην στεναχωριεστε κοριτσια γιατι η ασχημη ψυχολογια ειναι το χειροτερο!!!

Σας φιλω γλυκα!!!

Θα τα ξαναπουμε συντομααααααα......:D

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,και καλο μηνα να εχουμε ολες μας...

Βλεπω σιγα σιγα μαζευομαστε παλι αλλα βλεπω πως οι περισσοτερες το απαρνιουνται το τοπικ γιατι μαλλον κουραστηκαν και εδω που τα λεμε δεν εχουν και αδικο!!!Καλο θα μας κανει να ξεχαστουμε λιγο απο το θεμα μωρου απλα να μην χαθουμε και τελειως βρε παιδια!!!!Σας ειχα συνηθισει ολους αυτους τους μηνες αλλα δεν πειραζει μακαρι να ειναι για καλο ολο αυτο!!!!

Κατα τ'αλλα επιστροφη στην δουλεια στην πραγματικοτητα και σε ολα τα σχετικα...Επαφες πολυ χαλαρες και ωραιες ταυτοχρονα χωρις το αγχος της συλληψης πλεον οποτε ξαναηρθαμε με τον καλο μου στα φυσιολογικα...Ενα σπερματοδιαγραμμα μας μενει να κανουμε να δω ομως ποτα θα τον στειλω!!!!

Αυτα απο μενα περιμενω να ακουσω νεα σας καποτε ή οποτε αισθανθητε ξανα την αναγκη και την συμπαρασταση...

mzujp2.png

γεια σας κοριτσακια:)

ευχες για οτι καλυτερο στα κοριτσακια που λειπανε και επιστρεψανε!

astage μου στειλτον για σπερμοδιαγραμμα, εχει κανει ποτε?

lenaki μου καλα να περνας,μεσα στο χρονο ΣΙΓΟΥΡΑ θα μας πεις τα ευχαριστα..

cazolinaki μου ολα καλα?σου λειπει ο αντρουλης σου ή το συνηθισες?

φιλια πολλα

Κοριτσακια μου τι κανετε? Εγω περιμενω να ξαναβρεθω με τον αντρουλη μου για να ξαναεχουμε επαφες!!!! Τα χαπια εννοειτε δεν τα ξαναπηρα και δεν ξερω αν τα ξαναπαρω αλλα να μη λεω και μεγαλα λογια θα δειξει,ελπιζω μετα απο τοση ''νηστεια'' κατι καλο να γινει ;)

Λαγουδακι μου σιγουρα θα σε βοηθησει που θα πας στην πατριδα σου και δε θα μιλας καθημερινα για μωρο εμενα παντως με βοηθησε πολυ!!!

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

kouklitses mou, geia sas...eimai kai egw sto idio programma me'sas, sugkinh8hka toso polu me tis peripetioules sas,pou den andexa na mhn kollhsw kai egw sthn pareoula sas... eimai ston prwto mhna me serpafar kai sthn 25h hmera tou kuklou mou...opws katalabate, exw anagkh kai egw apo ligh 8etikh energeia kai skepsh, giati auth h anamonh me exei trellanei, kuriolektika...xarhka polu pou sas brhka, kai pisteuw na me dexthte sthn omorfh parea sas...sas filw...(((<3)))

nicoleta73 καλως ηρθες στην παρεα!

και ευχομαι να σταθεις τυχερη:)

σε εμενα δυστυχως τα χαπια δεν βοηθησαν οποτε θα στραφω αλλου.

σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια για καλα αποτελεσματα!

Ax, Lagoudaki mou gluko, exw diabasei polla munhmata sou, kai niw8w sa na se kserw kairo...euxomai oti kai'an kaneis na einai tuxero kai polu suntoma me ena ninaki, giati an mh'ti allo...to aksizeis, opws oles oi kopeles pou laxtarane toso polu auto to 8auma. Egw apo twra agxwnomai gia to an 8a petuxei h oxi, metraw meres, 8ermokrasies, sumptomata kai thn paramikrh allagh sto swma mou ta shmeionw kai meta psaxnw apanthseis...kserw, einai trello, allaaaa... :?::roll:

nicoleta μου ευχαριστω πολυ με συγκινεις με τις ομορφες ευχες σου!

μην πολυ δινεις σημασια στα συμπτωματα, γιατι ετσι εκανα κι εγω και παντα την πατουσα στο τελος..ολα θα πανε καλα θα το δεις..

na'sai kala lagoudaki mou, sunh8os oti euxomai pianei, kai gia mena kamia fora kai to pisteuw...8a sou pw mia istorioula pragmatikh:-mexri persi den pisteva pia oti 8a er8ei ekeinh h mera pou 8a pw :"afou mporw as to palepsw",den perimena pws 8a meinw pote mou egguos, persi phgame diakopes me ton antrouli mou,( prin ths giortes)...kai twra , kai ena bradu tou lew:"gia fantasou na emena egguos, den 8a htan apisteuto?"(enw eixa periodo),gurisame spiti... etoimasies gia ths giortes...kapoia sthgmh ka8usterhsh, kai tou lew,"den einai tipota, mporei na einai kamia diataraxh, 'h apo thn kourash, 8a er8ei...",...oute pou to fantazomoun oti eimoun egguos, meta apo pieseis dikes tou phgame sto giatro...kai tote mou leei kai o iatros, pou me parakolou8ei xronia:"8hmase pou sou elega oti mporeis na kaneis paidia?"...nai, alla egw den to hksera, den proseksa, kai dustuxos, den krathse polu h xara mas,...auto hr8e gia na mou allaksei to nohma ths zwhs... kai twra eimai ston deutero mhna prospa8eiwn, kai prwto mhna me xapia...

opws to euxomai gia mena etsi, ap'ta ba8h ths psuxhs mou to euxomai kai gia esas

Διαφημίσεις

Γεια σου Νικολετα και καλως μας βρηκες.Δυστυχως κι εγω ειμαι σ'αυτες που εκαναν την θεραπεια με τα χαπια αλλα δεν ειχαμε αποτελεσμα...Αλλα οπως λενε καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε σου ευχομαι να εισαι η εξαιρεση γιατι πολυ απογοητευση εχει πεσει σ'αυτο το τοπικ.Λυπαμαι πολυ για αυτο που σου ετυχε αλλα καθε εμποδιο για καλο και το θετικο ειναι οτι εμεινες μια φορα αρα θα ξαναμεινεις!!!Και στο λεει καποια που ειχε και αυτη μια αποβολη και μετα εμεινα εγκυος στον γιο μας...Σου ευχομαι τα καλυτερα και να σου συμβουν και να μας τα ανακοινωσεις σε λιγες μερες...

mzujp2.png

astagaki mou, na'se kala kai na kamarwseis to gioka sou opws epi8umeis...(((<3))),kai suntoma kai deutero mwraki...

eiste oles polu glukies kai den 8a eprepe na uparxei apogohteush...alla ti lew? mhpos egw eimai kalhterh?...euxaristw polu gia tis euxes, makari na spasei h gkinia auto to mhna kai na arpaksoume oles "mwroiwsh"

egw fobamai ligo, giati apo thn 17h hmera exw kati ponakia sthn koilia sa na pereimenw, rrwthsa ton giatro mou giati, kai mou eipai aplos na kanw upomonh, na mhn kanw apotomes kinhseis, na ksekourastw, na mhn shkwnw baros kai na perimenw...ti na perimenw?ka8e mera pou pernaei agxwnomai pio polu...

Γεια σου βρε κοριτσι που κι εσυ μας βγηκες πρωινη πρωινη σαν την Rlita(αληθεια που χαθηκες εσυ?????)Καλα ειμαστε κι εμεις μια χαρα Παρασκευη βλεπειςκαι τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...Αντε καλημερες σε ολεςςςςς

Υ.Γ Νικολετα αν μπορεις γραφε στα ελληνικα γιατι σε καποια φαση θα στο πουνε και απο την διοικηση του forum!!

mzujp2.png

Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν η χρηση κλομιφαινης δεν αφηνει το ενδομητριο να μεγαλωσει πολυ.Το πηρε προσφατα μια φιλη κ 8 μερα ειχε καλοσχηματισμενο ωαριο 15 χιλ κ ενδομητριο 4! Ειναι να ξεκινησω κ εγω αυτα τα χαπια αλλα σημερα που μου ειπε τα νεα λιγο απογοητευτηκα.Ο γιατρος βεβαια της λεει οτι το ενδομητριο μπορει να μεγαλωσει μεχρι την 12-14 μερα.Ειχε καμμια σας αναλογηεμπειρια;

κοριτσακια μου, γεια σας

τι κανετε? που χαθηκατε?

μαρια 39:δεν ξερω τι να σου πω, εγω ειμαι στον πρωτο μηνα με serpafar, αλλα εμενα δεν μου ειπαι τιποτα ο γιατρος για "τοσα χιλ. κτλ.", οπως ειπαι και η astage, καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...αρα, μην κολλας εκει...

κοριτσια, δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα, ποναγε πολυ η κοιλια μου και η μεση μου, αν δεν πιασαμε τιποτα 10/05 περιμενω την "καταραμενη"...ξερω...να μην αγχωνομαι, αλλα εσεις που προσπαθειτε περισσοτερο καιρο ξερετε πως δεν ειναι ευκολο, ηδικα στις τελευταιες ημερες...το περιεργο ειναι οτι εγω ποτε δεν ποναγα πριν την περιοδο, και τωρα δεν ξερω αν αυτα τα πονακια ειναι απο τα χαπια, η κατι καλο θα συμβει...

καλο σαββατοκυριακο σας ευχομαι.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ (ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... (ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΨΙΛΟΕΠΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ). Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ 30 ΜΕ 35 ΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 06-04-2011. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ 19,21,24,26,28 ΚΑΙ 30 ΜΕ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΤΙΣ 27-04-11 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ 11-04. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ (ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ) ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ!! ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.... ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

elenaki33, γεια σου,:)

αντε, μακαρι να αρχηζεις εσυ με χαρες, γιατι σε τρεις(3) μερες περιμενω ...να μην μου ερθει η "ακατανομαστη". σου ευχομαι απ'τα βαθη της ψυχης μου να εχεις μεινει πολυ εγκυος και να μας πεις συντομα τα ευχαριστα νεα.

και εγω στην πρωτη προσπατεια με serpafar ειμαι, και εχω τα ιδια συμπτωματα...αχχ...μακαρι Παναγια μου !!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...