Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαπτιση στο πορτο ραφτη

katrinoula

Recommended Posts

γεια χαρά σε όλους! εχω ένα κοριτσάκι 7μηνών και θα το βαπτισω τέλος Ιουνίου στον Αγ. Σπυρίδωνα στο πορτο ράφτη.εχει κανει κανείς εκεί βαπτιση? Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό και φθηνό μαγαζί για τραπέζι μετά? Δεν ξέρω απο πού να ξεκινήσω !

Διαφημίσεις

Εμείς βαφτίσαμε το 2009 τον Ιούνιο στην Αγ.Μαρίνα και μετά κάναμε τραπέζι στην Πυρόπετρα δες στο facebook έχει σελίδα είναι στην Λεωφ.Αυλακίου 78 τηλ 2299073834 όλοι μείνανε ευχαριστημένοι, μας πήγε 24 ευρώ το άτομο με κρασι μπύρες αναψυκτικά, 6 πιάτα με ορεκτικά ανά 4 άτομα, 2 σαλάτες και ένα κυρίως. Ο ιδιοκτήτης πολύ καλός, αρχικά λέγαμε είναι ιστορίας αλλά τελικά αποδείχτηκε φοβερός.

Έλενα Μπ.

Είναι κάποια μανούλα που μπορεί να μου δώσει κάποια ιδέα για το θέμα της βάπτισης? Είναι στη θάλασσα αλλά καραβάκια, πειρατές που ταιριάζουν είναι για αγόρια.

Καλησπέρα katrinoula..

Εγώ είχα κάνει βάφτιση στον Αγιο Σπυρίδωνα το 2008...το εκκλησάκι και η τοποθεσία είναι εκπληκτικά...ο παππάς (αν είναι ο ίδιος) είναι απίστευτα καλός και μοναδικός με τα παιδιά...

Βάφτισα το αγοράκι μου οπότε το θέμα ήταν πειρατές...αλλά για κορίτσι τι θα έλεγες για τη μικρή γοργόνα;;;

Τραπέζι κάναμε μετά στο Kwaba... στο Μαρκόπουλο...καμμιά 12αριά χλμ δηλαδή πιο πέρα...

αυτά από εμένα

Διαφημίσεις

Είναι κάποια μανούλα που μπορεί να μου δώσει κάποια ιδέα για το θέμα της βάπτισης? Είναι στη θάλασσα αλλά καραβάκια, πειρατές που ταιριάζουν είναι για αγόρια.

Μανούλα δεν είμαι,αλλά θα μπορούσες(εκτός από την γοργόνα που ήδη σου είπανε)να κάνεις κάτι με αστερίες σε ροζ χρώμα,κοχύλια,ψαράκια...

Έχω μπομπονιέρα κοχύλι-μπιζουτιέρα,που αν θυμάμαι καλά ήταν από βάφτιση κοριτσιού.Επίσης έχω έναν αστερία που τον φοράς στον λαιμό,πάλι από κοριτσάκι.

Και μην ξεχνάς ότι οι μπομπονιέρες με τους πειρατές και τα ναυτάκια συνήθως βγαίνουν σε 4 σχέδια,που έχει μέσα και αγοράκια και κοριτσάκια, χωρίς να μπορείς να πάρεις μόνο τους πειρατές,πχ,αν έχεις αγοράκι.Οπότε αν σου αρέσει σαν θέμα,δεν σε δεσμεύει.

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! οι ιδέες σας πολύ καλές. εαν βρείτε καμιά μπομπονιέρα πείτε μου γιατί δεν έχω δεί κατι τέτοιο. πολλά φιλιά

σ΄ευχαριστώ πολύ. ήθελα στην αγ. μαρίνα να κάνω τη βάπτιση αλλά δεν βρήκα κυριακή μεσημέρι , αλλά τελικά μου αρέσει πιο πολύ εκεί. Στολισμό σε αφήνουν να κάνεις σ΄αυτή την εκκλησία? Φωτογράφο είχες απο την περιοχή?

σ΄ευχαριστώ πολύ. ήθελα στην αγ. μαρίνα να κάνω τη βάπτιση αλλά δεν βρήκα κυριακή μεσημέρι , αλλά τελικά μου αρέσει πιο πολύ εκεί. Στολισμό σε αφήνουν να κάνεις σ΄αυτή την εκκλησία? Φωτογράφο είχες απο την περιοχή?

Στο στολισμό είναι λίγο αυστηροί...οπότε φρόντισε να μην έχεις πολλά...

Φωτογράφο είχα πολύ καλό μου φίλο, που είχε έρθει από την Κέρκυρα...οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ σε αυτό το θέμα...

GeorginaT γειά σου! μηπως μπορεις να μου δωσεις περισσότερες πληροφορίες για το kwaba??? πηγα σήμερα πορτο ραφτη και απογοητεύτηκα. χώροι και φαγητό κάτω του μετρίου επιεικώς!!!!

Διαφημίσεις

GeorginaT γειά σου! μηπως μπορεις να μου δωσεις περισσότερες πληροφορίες για το kwaba??? πηγα σήμερα πορτο ραφτη και απογοητεύτηκα. χώροι και φαγητό κάτω του μετρίου επιεικώς!!!!

Katrinoula...εγώ έκανα τη βάφτιση του μικρού στο Kwaba το 2009 και έμεινα πολύ ευχαριστημένη…ο τύπος μπορεί να φαίνεται λίγο χύμα στο κύμα…αλλά στο τέλος παραδίδει ότι έχει υποσχεθεί…το φαγητό είναι καλό και σε ποιότητα και σε ποσότητα…

Οι τιμές ήταν πολύ καλές…και για μένα το βασικότερο είναι ότι τα πιτσιρίκια (γιατί είχα και πολλά) ξέδωσαν και οι γονείς χαλάρωσαν λίγο…να πω ότι είχα κλείσει πίσω στον παιδότοπο και όχι μπροστά στην πισίνα…καθώς έχει 2 χώρους για τραπέζι…

Δεν ξέρω τι ψάχνεις βέβαια…γιατί το μέρος σίγουρα δεν είναι κτήμα ή αίθουσα ξενοδοχείου…αλλά το φαγητό είναι καλό…είναι εξυπηρετικοί…τα πιτσιρίκια θα περάσουν καλά…και η τιμή είναι επίσης καλή…

Μπορείς να δεις και το site τους http://www.kwaba.gr , το οποίο δεν λέει πολλά αλλά παίρνεις μία ιδέα για τον παιδότοπο…

Καλησπέρα Georgina T, θα μπορούσες να μου στείλεις με π.μ. τι τιμή σας είχαν δώσει?

Εγώ έχω ήδη βαφτίσει το γιο μου, αλλά ενδιαφέρεται μια φίλη μου! Βέβαια πάνε και 2 χρόνια από τότε που έκανες τη βάπτιση και ίσως έχουν αλλάξει οι τιμές, αλλά τουλάχιστον να πάρουμε μια ιδέα..

EkcAp3.png

Βρήκα επιτέλους το post που είχα βάλει μετά τη βάφτιση…

είναι στο θέμα...http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22303&page=2

και λέω τα ακόλουθα…

"Koρίτσια στο kwaba έκανα τη βάφτιση πέρισυ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και εγώ και οι καλεσμένοι...είχα κλείσει πίσω στον παιδότοπο όχι μπροστά στην πισίνα οπότε οι γονείς μπορούσαν να φάνε και να βλέπουν τα καμάρια τους να παίζουν...

Το φαγητό καλό...το service άψογο...και μου κόστισε γύρω στα 32 euro το άτομο...

με τον παιδότοπο μέσα...το στολισμό...την τούρτα...και το παγοδρόμιο…"

Θα έβαζα στοίχημα ότι είχα γράψει αναλυτικό post αλλά τώρα δεν το βρίσκω….

Εγώ θα σου πρότεινα το μουσικό μεζεδοπωλείο ΑΜΜΟΣ, στην παραλία Αγίας Μαρίνας (λίγο πιο κάτω από το εκκλησάκι). Εχει φοβερό φαγητό, ωραία ατμόσφαιρα, από τιμές βέβαια είναι λίγο τσιμπημένο, εξαρτάται τι ζητάς. Αλλά έχω πετύχει και βαπτίσια στο συγκεκριμένο μαγαζί και η ατμόσφαιρα ήταν εκρητικά όμορφη και όλα πολύ οργανωμένα.

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστω πολυ.Για το ΑΜΜΟΣ, όταν πήγα ήταν κλειστό καθώς και η ΠΥΡΟΠΕΤΡΑ. Μου είπε ενας κύριος εκεί πως το ΑΜΜΟΣ δεν δίνει για βάπτιση... πρεπει να ξαναπάω να κοιτάξω και το KWABA που μου άρεσε πολύ και το ΑΜΜΟΣ που ξεφεύγει απο την κλασσική χασαποταβέρνα. θα κοιτάξω μάλλον για Μαρκόπουλο.Οσο για την τιμή του KWABA είναι πολλη καλή αν σκεφτείτε πως μου ζητούσαν

για α΄πιάτο= τζατζίκι, φέτα, λουκάνικο, μπουρέκι

β΄πιάτο= 2 σαλάτες

κυρίως= μπριζόλα χοιρινή με πατάτες και ρύζι

κρασί και 40 αναψυκτικά (επειδή γινονται καταχρήσεις αν τα βάλουν απεριόριστα)για τα 100 άτομα που θα έχω = 24 ευρώ.

και πείτε μου αν κάνω λάθος.......

αααα! και όχι μουσική γιατί μπορεί να ενοχλούνται οι υπόλοιποι πελάτες.....

υ.γ. αν ξέρει κάποιος καποιο καλό μαγαζί στο Μαρκοπουλο ας στείλει μήνυμα. καλη μερα σε ολες

κορίτσια ευχαριστω πολυ.Για το ΑΜΜΟΣ, όταν πήγα ήταν κλειστό καθώς και η ΠΥΡΟΠΕΤΡΑ. Μου είπε ενας κύριος εκεί πως το ΑΜΜΟΣ δεν δίνει για βάπτιση... πρεπει να ξαναπάω να κοιτάξω και το KWABA που μου άρεσε πολύ και το ΑΜΜΟΣ που ξεφεύγει απο την κλασσική χασαποταβέρνα. θα κοιτάξω μάλλον για Μαρκόπουλο.Οσο για την τιμή του KWABA είναι πολλη καλή αν σκεφτείτε πως μου ζητούσαν

για α΄πιάτο= τζατζίκι, φέτα, λουκάνικο, μπουρέκι

β΄πιάτο= 2 σαλάτες

κυρίως= μπριζόλα χοιρινή με πατάτες και ρύζι

κρασί και 40 αναψυκτικά (επειδή γινονται καταχρήσεις αν τα βάλουν απεριόριστα)για τα 100 άτομα που θα έχω = 24 ευρώ.

και πείτε μου αν κάνω λάθος.......

αααα! και όχι μουσική γιατί μπορεί να ενοχλούνται οι υπόλοιποι πελάτες.....

υ.γ. αν ξέρει κάποιος καποιο καλό μαγαζί στο Μαρκοπουλο ας στείλει μήνυμα. καλη μερα σε ολες

Katrinoula...στο Kwaba είχαμε μπουφέ....κρασιά, αναψυκτικά...και καφέδες μέσα...καθώς όλοι μα όλοι οι καλεσμένοι χτύπησαν ένα freddo...οπότε μην ξεχάσεις με όποιον και αν μιλήσεις και όπου και αν κλείσεις οι καφέδες να είναι μέσα...

Το φαγητό ήταν 2 σαλάτες, 3 κρέατα, 2 γαρνιτούρες...δεν θυμάμαι τι άλλο...θα πρέπει να δω τα αρχεία μου...

Η μουσική ήταν μέσα...κοινώς είχαμε dj που έπαιζε συνέχεια μουσική...και λόγω παιδότοπου δεν χρειάστηκε να φέρω κλόουν, ανιματέρ ή οτιδήποτε...

georginaT αγάπη μου με σωζεις.. απ΄οτι είδα πρέπει να είναι αυτού του ψηλού που έβγαινε σαν πανελίστας στην τηλεόραση..θα πάρω τηλέφωνο. χίλια ευχαριστώ.

georginaT αγάπη μου με σωζεις.. απ΄οτι είδα πρέπει να είναι αυτού του ψηλού που έβγαινε σαν πανελίστας στην τηλεόραση..θα πάρω τηλέφωνο. χίλια ευχαριστώ.

Ναι...αυτού είναι...που το παίζει και γκόμενος...και είναι λίγο "όλα θα γίνουν" κλπ...

και στην πρώτη συζήτηση ήμουν λίγο επιφυλακτική....όπως και μου κακοφάνηκε το γεγονός ότι τους καφέδες που ήπιαμε για να συζητήσουμε τους πληρώσαμε κανονικότατα...

Αλλά τα παράβλεψα όλα...καθώς ότι υποσχέθηκε το τήρησε...

Επίσης, ήταν πολύ φιλικοί με τα παιδιά και όποια μαμά είχε μικρό παιδί και δικό της φαγητό απλά πήγαινε στην κουζίνα και το ζέσταινε...

Το κακό είναι ότι οι τουαλέτες που είχαν χώρο για αλλαγή παιδιών ήταν κάτω και έπρεπε να κατέβεις μερικά σκαλάκια...

Επειδή όμως το τέλειο δεν υπάρχει...κάπου συμβιβάζεσαι...

κορίτσια καλημέρα!! έκλεισα στο KWABA τελικά και πραγματικά αξιζε τον κόπο! οποια θέλει θα της δώσω περισσότερες πληροφορίες!!!! Φιλιά σε όλες.

κορίτσια καλημέρα!! έκλεισα στο KWABA τελικά και πραγματικά αξιζε τον κόπο! οποια θέλει θα της δώσω περισσότερες πληροφορίες!!!! Φιλιά σε όλες.

'Ασχετο,αλλά ποιός είναι αυτός ο ψηλός ο πανελίστας που είναι ιδιοκτήτης??:roll:

και έλεγα...τι ξέχασα...τι ξέχασα...

α, ναι...το ότι θα σας δώσει και δώρο το βιβλίο του με το πέρας της εκδήλωσης...

και ναι το διάβασα...αλλά όχι δεν θα σχολιάσω...

katrinoula...με το καλό η βάφτιση σου...να χαίρεσαι το μικρό σου και πάνω από όλα να περάσετε καλά...

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! και ....ναι...μου έδωσε το βιβλίο του αλλά μέσα στα 10 πρώτα λεπτά.... ο χώρος όμως και οι τιμές του ειναι πολύ καλές γι΄αυτά που προσφέρει!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...