Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λοξυγγας!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααα εγώ το το καταλάβαινα κάποιες φορές και 3 φορές τη μέρα παρακαλώ!!!!!!αφού θυμάμαι ρωτούσα το γιατρό και τη μαία αν είναι κατι ανησυχητικό και μου λέγανε ότι είναι συνηθισμένο.

Αλλά και όταν γεννήθηκε ο μπουμπούκος μου και μέχρι περίπου 3 μηνών είχε πάαρα πολύ λόξυγγα.!!!!!!!!

Λόξυγγας είναι μωρέ,μεγαλώνει το μωράκι σου κ ο οργανισμός του!Εμένα με πιάνει συνήθως βραδάκι ή όταν είμαι σε υπερένταση...Τον πιάνει κ του γαργαλάω τα πατουσάκια κ πετάγεται η κοιλιά ως πάνω!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω δεν καταλαβα ποτε λόξυγγα οσο ηταν στην κοιλια!Λετε να ειχε και να μην το πηρα χαμπαρι;;Δεν ξερω.... :lol:

Παντως ειχε λιγακι τους πρωτους μηνες,τωρα σπανίως!

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα.

Ηθελα να σας ρωτήσω αν το μωρό σας έχει λόξυγκα και κάθε πότε τον έχει? Εμένα η μπεμπούλα μου έχει πολύ συχνά λόξυγκα τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Όταν λέω συχνά εννοώ τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα και μερικές μέρες έχει σχεδόν κάθε 2-3 ώρες. Είναι φυσιολογικό αυτό? Συμβαίνει και σε σας?

Διαφημίσεις

Και εμενα ο μπομπιρας ειχε καθε μερα λοξυγκα μεσα στην κοιλια μου, ειχε πολυ πλακα, μαλιστα ακομα και τωρα ποι ειναι 4 1/2 μηνων συνεχιζει να εχει σχεδον σε καθημερινη βαση. Δεν ειναι κατι ανησυχητικο.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Όντως έχει πολύ πλάκα. :lol::lol::lol: Απλά ανησύχησα λίγο επειδή συμβαίνει σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Όπως είναι και η ΚΑΤ123 φοβάμαι μήπως της κάνω κάτι εγώ που προκαλεί το λόξυγκα. :roll: Αλλά μάλλον είναι επειδή τώρα που κοντεύει να έρθει τη μελετάμε όλοι μας πολύ συχνά γι αυτό έχει λόξυγκα..........χι,χι,χι. :P:P:P

• 3 εβδομάδες μετά...

αχ βρε κορίτσια έχει 3 μέρες τώρα που καταλαβαίνω έντονα τον λόξυγγα που έχει, την πιάνει και κάνει κανένα δεκάλεπτο με τέταρτο να σταματήσει

και όπως λέτε μπορεί να την πιάσει και 2 με 3 φορές μέσα στην ημέρα.

αφού στεναχωριέμαι και πίνω εγώ νερό μήπως την σταματήσει , σηκώνομαι περπατάω μήπως και κουνηθεί και της περάσει...αχ δεν είναι ανησυχητικό ε?

Διαφημίσεις

Κι εμενα το εκανε! Και η πλακα?

Θα το κανει κ αφου γεννηθει κ την ιδια ωρα!!! Σημειωσε τις ωρες να δεις..

ας το καλό ?

ωχ τα καημενούλια, θα παρατηρήσω ώρες :wink:

εμενα στην κοιλια μετα απο καθε γευμα κ το ιδιο κ οταν γεννηθηκε,μετα απο καθε γευμα λοξυγγα.τωρα τελευταια εχει αλλαξει δεν κανει παντα.στην κοιλια ειναι τελειο!!!!!!!!στην αρχη φοβομουν γιατι νομιζα οτι κατι επαθε το παιδι,οταν καταλαβα τι ηταν τρελλαινομουν να το "ακουω."

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

καλέ εγώ το λυπάμαι !!!!!

ο άντρας μου κάθεται και του λέει να βάλει κάποιον στο μυαλό του μήπως το σκέφτεται για να σταματήσει, να καταπιεί 9 φορές για να του σταματήσει και διάφορα άλλα χαζά για να με κάνει να γελάσω :D

τουλάχιστο όταν βγεί θα το έχω λίγο στην αγκαλιά μου όρθιο ,θα είναι αλλιώς, τώρα φοβάμαι μήπως παιδεύεται το μικρό μου

Κι εγω μια απο τα ιδια με την nikol28 και την mariantinos, με ανησυχει οταν εχει λοξυγγα. Μεχρι να της περασει ειναι σαν να τον εχω εγω! Ακομα και στον τελευταιο υπερηχο πριν 2 εβδομαδες την ωρα που το βλεπαμε παλι λοξυγγα ειχε. Εχει 2 με 3 φορες την ημερα αλλα ωρες δεν εχω παρατηρησει.

Την πρωτη φορα που το ειπα στην θεια μου δεν με πιστευε, ελεγε και που το ξερεις οτι ειναι λοξυγγας? Ε τι στο καλο, αφου δεν εχει καμια σχεση με κλωτσιες και τετοια, την καταλαβαινω την διαφορα. Μου την δινει που καποια ατομα νομιζουν οτι τα ξερουν ολα :?

Κατι καταλαβαινουμε κι εμεις που τα εχουμε μεσα μας, ακομα και αν ειμαστε πρωταρες :D

binvp2.png ZVLBp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...