Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ομοιοπαθητική για οξεία ασθματική βρογχίτιδα

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες σας,

η μικρή μου 22 μηνών τώρα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά απο 8 μηνών με οξείες ασθματικες βροχιολίτιδες και στην συνεχεια βριγχιτιδες και τώρα πια ακροαστικά...

κάθε της ίωση με μπουκωμα ή με λαιμό ή μυξες την οδηγεί ακούσια εκεί..

είμαστε μόνιμα με νεφελοποιητή 4 φορές την ημέρα,με κορτιζόνη και στο τέλος αφου περασει 10ημερο χωρις φοβερο αποτελεσμα καταληγουμε σε αντιβιωση..

εχω απελπιστει περισσοτερο γιατι τυρρανιεται με τοσες μασκες και κορτιζονη..απορω κι εγω με την αντοχή της...

εχω αποφασίσει να την παω σε ομοιοπαθητικο αλλα ειδικο παιδοπνευμονολογο για να αποφυγω τα τοσα φαρμακα..δηλ αντιβιωση 4-5 φορες τον χρονο και κορτιζονη αλλες τοσες..

θα ήθελα την βοηθεια σας ,εαν καποια γνωριζει καποιον ειδικο γιατρο ομοιοπαθητικο ή εχει περασει κατι αναλογο και το εχει ξεπερασει...

το θεωρω απαραδεκτο σε παιδιατρο πνευμονολογο να χορηγει μονιμα κορτιζονη σε τοσο μικρο παιδι.Εχω ακουσει οτι ο ομοιοπαθητικος βοηθαει πολυ στην ενισχυση του ανοσσοποιητικου..

...ειλικρινα δεν εχω αλλη αντοχη.Περιμμενω νεα σας.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...