Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

pegg μου,

Να χαίρεσαι την κορούλα σου, να είναι γερή!Σιγά σιγά όλα θα γίνουν!

Με το καλό και το μπεμπάκι σου,καλή λευτεριά να έχεις!

Σου εύχομαι Καλό Πάσχα,Καλή Ανάσταση να έχετε με υγεία και ευτυχία!!:P:p

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!χρονια πολλα χριστος ανεστη σε ολους σας.Να χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας!!!!!!!!Να ειστε ολοι καλα και ευτυχισμενοι:P:p:p:p

• 2 months later...

Καλημερα!!!!!!!!!Θεωρω οτι οφειλω να σας ενημερωσω μετα την τοση συμπαρασταση που μου δειξατε για οσα περασα οτι την Πεμπτη 28/6 γεννησα ένα μελαχροινουλη αγοράκι 2800στις 38εβδομαδες.Η ευτυχια μου δε περιγραφεται και ναι επιτελους εζησα μια γεννα με χαρά και οχι με στεναχωρια!!!!!!!!!!!Η Ιωαννουλα μου υποδεχτηκε το νεο μελος ως.......παιχνιδι:P:p:p:pΝομιζει οτι ειναι κουκλιτσα και προς το παρων εχει πλακα:P:p:p

Να ειστε ολοι καλα!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Pegg μου να σας ζησει ο μπέμπης σας... καλότυχος και γερός να είναι!!!

συγχαρητήρια κοπέλα μου!!

εχω κι εγω να μπω πολύ καιρο εδω αλλά πάντα σε είχα στο μυαλό μου!!

Η Ιωάννουλα καλά?? Η ανάπτυξή της είναι καλή?? Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου... μετά απο όσα πέρασες με τη μικρή !!!

Tytxp2.png

να σας ζήσει και ο μικρούλης!είναι απίστευτο ότι είναι η 2η γέννα αλλά η πρώτη που βιώνεις ολοκληρωμένα.θα είναι πολύ ωραία και για την Ιωάννα που θα έχει παρέα να μεγαλώνουν μαζί.

να είστε πάντα όλοι καλα.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!Ελσακι η Ιωαννα μου μεγαλωνει και ζωηρευει αλλα το χαιρομαι οσο τιποτα στο κοσμο!!!!!Μου ειπανε οτι θα γινει υπερκινητικη και δε το πιστευω!!Ηδη αρχισε να δειχνει τα πρωτα σημαδια αλλα απο εδω και περα ας με ταλαιπωρει οσο θελει Καλα να ειναι και θα τρεχω οσο χρειαστει:P:p:p:p

@pegg γερή να είναι η μικρούλα και να της δώσεις τις ευχές μας για γρήγορη ανάπτυξη και υγεία. Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου πάντως γιατί βλέπω τη μικρή να είναι καλά και να τρέχουνε εσένα στα νοσοκομεία. Δύναμη και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

@pegg γερή να είναι η μικρούλα και να της δώσεις τις ευχές μας για γρήγορη ανάπτυξη και υγεία. Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου πάντως γιατί βλέπω τη μικρή να είναι καλά και να τρέχουνε εσένα στα νοσοκομεία. Δύναμη και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

Aυτο μου το λενε ολοι!!!Η αληθεια ειναι οτι τον εαυτο μου τον εχω αφησει αρκετα και μου φαινεται και αστειο να ασχοληθω μαζι του ενω δεν ειναι ετσι!!!!Τελοσπαντων ευχαριστω πολυ για τις ευχες

• 2 εβδομάδες μετά...
καλημέρα!τι κάνουν τα μικρά;

πώς είναι η Ιωάννα με τον μικρό; έχει ζηλέψει καθόλοθ, παρόλο ότι έχουν μικρή διαφορά ηλικιάς;

Mια χαρα ειναι!!!!Η αληθεια ειναι οτι ζηλευει με το τρόπο της αλλά ευτυχως μεχρι στιγμής οχι κάτι ιδιαίτερο!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...