Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

καλά!!αυτό είναι υπέροχο νέο!!αδερφάκι στη μικρή μας πριγκίπισσα!!μπράβο σου!όλα θα πάνε καλά!!έχεις το καμάρι σου..το άστρο το φωτεινό..το αγγελούδι σου..που θα σε προσέχει!!!μη φοβάσαι τίποτα!!να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατ΄ αρχήν σας ευχαριστώ και εσας και το κοριτσάκι σας για τα μαθήματα ζωής που μου έχετε δώσει!!

Πάντα γερή και δυνατή η Ιωάννα σας να δεχτεί το αδερφάκι της....

Όλα να πάνε τέλεια και το μέλλον να σου επιφυλάσει μόνο χαρές γλυκιά μου!!!!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Α και κατι ακομα το οποιο θελω πολυ να μοιραστω μαζι σας γιατι με στηριξατε τοσο πολυ!!!!!!!!Ειμαι μαλλον παλι εγκυος.Λεω μαλλον γιατιτο εδειξε η χοριακη αλλα ειναι νωρις οποτε πολλα μπορουν να συμβουν και εννοειται οτι τρεμω απο φοβο!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!καλη σιγουρια να εχεις κοπελα μου..........

και μια ησυχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!

φιλια και στην ιωαννα σου!!!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Peggaki μου είχα καιρό να μάθω νέα σας. Χάρηκα πάρα πολύ με τις εξελίξεις. Εύχομαι να κυλήσουν όλα πολύ όμορφα και σε λίγο καιρό να υποδεχτείς το αγγελούδι σου. Να είσαι καλά και να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου.

Όσο για την Ιωαννούλα μας, να μας τη φιλήσεις γλυκά γλυκά.

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι πεγκυ μου με το καλό να σου πάνε όλα καλά.

Και θα σου πάνε. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.

Σήμερα παρακολούθησα την ιστορία σου και συγκινήθηκα με τη

περιπέτειά σας.

Η Ιωάννα σας είναι μαχήτρια.

Το 2000 έχασα τον γιο μου. Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο στις 10 περίπου το πρωί άκουγα τη πρώτη Ανάσταση απο την τηλεόραση και ήρθε ο Βασίλης μου και μου είπε ότι το μωράκι μας έφυγε. Τον φώναξαν Αναστάση.

Εγώ δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω.

Λάθος του γιατρού και του νοσοκομείου, χωρίς όμως να μπορέσω να κάνω κάτι γιατί ζητούσα εκδίκηση για τον πόνο που μου προκάλεσαν αυτός ο γιατρός και το νοσοκομείο ΗΡΑ.

Τέλος πάντων. Στις 7 Φλεβάρη 2002 γέννησα την μεγάλη μου κόρη. Γερή και δυνατή. Είναι το δικό μας θαύμα.

Το 2007 έκανα και το γιό μας.

Έχω έναν προσωπικό φύλακα άγγελο για τα παιδιά μας και για μας, να μας φυλάει.

Να μου φιλήσεις την Ιωάννα σας και να έχεις δύναμη για το καινούριο μωράκι που έρχεται. Όλα θα πάνε καλά.

Συγγνώμη για την πολυλογία μου.

Φιλικά Μαριαλένα

ΜΘΣΟΒΜ

Σου εύχομαι πεγκυ μου με το καλό να σου πάνε όλα καλά.

Και θα σου πάνε. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.

Σήμερα παρακολούθησα την ιστορία σου και συγκινήθηκα με τη

περιπέτειά σας.

Η Ιωάννα σας είναι μαχήτρια.

Το 2000 έχασα τον γιο μου. Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο στις 10 περίπου το πρωί άκουγα τη πρώτη Ανάσταση απο την τηλεόραση και ήρθε ο Βασίλης μου και μου είπε ότι το μωράκι μας έφυγε. Τον φώναξαν Αναστάση.

Εγώ δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω.

Λάθος του γιατρού και του νοσοκομείου, χωρίς όμως να μπορέσω να κάνω κάτι γιατί ζητούσα εκδίκηση για τον πόνο που μου προκάλεσαν αυτός ο γιατρός και το νοσοκομείο ΗΡΑ.

Τέλος πάντων. Στις 7 Φλεβάρη 2002 γέννησα την μεγάλη μου κόρη. Γερή και δυνατή. Είναι το δικό μας θαύμα.

Το 2007 έκανα και το γιό μας.

Έχω έναν προσωπικό φύλακα άγγελο για τα παιδιά μας και για μας, να μας φυλάει.

Να μου φιλήσεις την Ιωάννα σας και να έχεις δύναμη για το καινούριο μωράκι που έρχεται. Όλα θα πάνε καλά.

Συγγνώμη για την πολυλογία μου.

Φιλικά Μαριαλένα

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 6 ΟΛΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...... ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ΤΩΡΑ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΤΑΦΗ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ....ΓΙΑΤΙ? ΗΤΑΝ 6ΜΗΝΙΤΙΚΟ

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 6 ΟΛΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...... ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ΤΩΡΑ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΤΑΦΗ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ....ΓΙΑΤΙ? ΗΤΑΝ 6ΜΗΝΙΤΙΚΟ

kalhmera!!!!Μπριλιτσα αμφιβολια για ποιο πραγμα εννοεις???Δεν εκανα εκταφη γιατι προς το παρων θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα και δε το αντεχω Και μονο στην ιδεα τρελλαινομαι.Αλλα αμφιβολια γιατι να εχω???Δε ξερω μετα απο ποσο καιρο εκανες την εκταφη αλλα ισως επειδη ηταν 6μηνητικο δε βρηκες τιποτα δε ξερω τι να πω!!!

Pegg τι ευχαριστανεα αυτα ειναι βρε κουκλιτσα μου.Σου ευχομαι μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη.Να εξελιχθουν ολα τελεια και να απολαυσεις την καθε στιγμη.Με το καλο,να ερθει το αδερφακι της Ιωαννουλας σου!!!!:P

fc01f465d2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω τοοοοοοοοοσο πολυ για τις ευχουλες σας βρε κοριτσια να ειστε καλα!!!!!Προς το παρον ολα κυλουν ωραια βασει γιατρου για να δουμε!!!!!!!!Ελπιζω το μελλον να μη μου επιφυλλασει δυσαρεστες εκπληξεις:-P

pegg eisai apisteyth..poso dynamh mporei na exeis!!! tha eisai paradeigma gia olous mas.... h mikrh priggipissa sou na einai panta kala kai ygieis kai na thn deis opws epithymeis!!! me to kalo na erthei kai to aderfaki....filia;)

kalhmera!!!!Μπριλιτσα αμφιβολια για ποιο πραγμα εννοεις???Δεν εκανα εκταφη γιατι προς το παρων θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα και δε το αντεχω Και μονο στην ιδεα τρελλαινομαι.Αλλα αμφιβολια γιατι να εχω???Δε ξερω μετα απο ποσο καιρο εκανες την εκταφη αλλα ισως επειδη ηταν 6μηνητικο δε βρηκες τιποτα δε ξερω τι να πω!!!

AX KOPELA MOY DEN THA ROTOYSA ESENA POTA KATI TETOIO THN MARILENA

RVTHSA GIATI GRAFEI OTI PERASANE 12 XRONIA APO TOTE ......ISOS EKANA LATHOS GIATI EIMAI KAINOYRIA.....NA SOY PANE OLA KALA GIATI JTO AXIZEIS

THELO NA XEREIS OTI TA NINIA MAS DIALEGOYN POTE THA ERTHOYNE OXI EMEIS...EGV PISTEVO OTI GYRNANE PALY PISO ALLA OTAN THELOUN AYTA....!!!!!!! GIAYTO NA EISAI SYGOYRH OTI THA PAS AYTH TH FORA 40 EBDOMADON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KALY SYNEXEIA KAI KALH DYNAMH FILIA STHN GLYKIA DYNATH MPOYMPOYKA SOY

Μπριλίτσα, αν κατάλαβα καλά το μήνυμα ήταν για μένα που έγραψες.

Έκανα εκταφή στα 5 χρόνια, πολύ δύσκολο :-(

Είχε κάτι αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι.....

Συγγνώμη μου είναι δύσκολο ακόμα και τώρα.

Έχω κάνει δυο πολύ γλυκά ζουζούνια, ζόρικα αλλά το ευχαριστιέμαι πολύ.

Τον είχα στην Αθήνα που έμενα αλλά επειδή είχαμε οικογενειακό στην Πελοπόννησο

το πήγα εκεί.

Αμφιβολία υπήρχε στο γιατί δεν πήγα σε άλλο γιατρό νωρίτερα, όταν ήμουν ακόμα έγκυος όταν του έλεγα ότι έχω ακούσει πως όταν έχεις διαβήτη κυήσεως κάνεις καισαρική και εκείνος μου απαντούσε ειρωνικά πως διαβάζω πολλά βιβλία και γέλαγε.

Φαντάζομαι γέλαγε μέχρι που έχασα τον Αναστάση μου. Τέλος πάντων.

Τώρα το μόνο που εύχομαι να είναι πάντα δίπλα μας και να μας φυλάει και εμένα, τον πατέρα του και τα αδέλφια του.

ΜΘΣΟΒΜ

Μπριλίτσα, αν κατάλαβα καλά το μήνυμα ήταν για μένα που έγραψες.

Έκανα εκταφή στα 5 χρόνια, πολύ δύσκολο :-(

Είχε κάτι αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι.....

Συγγνώμη μου είναι δύσκολο ακόμα και τώρα.

Έχω κάνει δυο πολύ γλυκά ζουζούνια, ζόρικα αλλά το ευχαριστιέμαι πολύ.

Τον είχα στην Αθήνα που έμενα αλλά επειδή είχαμε οικογενειακό στην Πελοπόννησο

το πήγα εκεί.

Αμφιβολία υπήρχε στο γιατί δεν πήγα σε άλλο γιατρό νωρίτερα, όταν ήμουν ακόμα έγκυος όταν του έλεγα ότι έχω ακούσει πως όταν έχεις διαβήτη κυήσεως κάνεις καισαρική και εκείνος μου απαντούσε ειρωνικά πως διαβάζω πολλά βιβλία και γέλαγε.

Φαντάζομαι γέλαγε μέχρι που έχασα τον Αναστάση μου. Τέλος πάντων.

Τώρα το μόνο που εύχομαι να είναι πάντα δίπλα μας και να μας φυλάει και εμένα, τον πατέρα του και τα αδέλφια του.

EIMAI SYGOYRH OTI THA EISAI APO TIS KALYTERES MANOYLES TOY KOSMOY GIATI H AGAPH SOY THA EINAI 3PLH EYXARISTO POLY POY MOY APANTHSES.

YPARXOYN KATI GIATROI RE GAMOTO TI NA PO OTI KAI NA PO THA EINAI LIGO..... O THEOS NA MAS DOSEO DYNAMH NA XEXASOYME

Διαφημίσεις

EIMAI SYGOYRH OTI THA EISAI APO TIS KALYTERES MANOYLES TOY KOSMOY GIATI H AGAPH SOY THA EINAI 3PLH EYXARISTO POLY POY MOY APANTHSES.

YPARXOYN KATI GIATROI RE GAMOTO TI NA PO OTI KAI NA PO THA EINAI LIGO..... O THEOS NA MAS DOSEO DYNAMH NA XEXASOYME

ο θεός μας έκανε μανούλες εμάς τις γυναίκες γιατί είμαστε λιονταράκια.

αντέχουμε πολλά, γι' αυτό ξεχνάμε και τους πόνους της γέννας και ξανακάνουμε παιδί.

Όσο για μένα, το άν είμαι καλή μανούλα θα το δείξει το μέλλον, γιατί όλες κάνουμε λάθη.

Μη γελιέσαι Μπριλίτσα.... δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, αλλά ο πόνος απαλύνει αργά αλλά σταθερά.

Πρίν λίγους μήνες είδα το γιο ενός φίλου μας που η γυναίκα του γέννησε αγόρι λίγες εβδομάδες μετά απο μένα και μόνο που δεν λιγοθύμησα απο τον πόνο που ένιωσα.

Συνήλθα όμως και συνεχίζω και εύχομαι να είναι γερά όλα τα παιδιά του κόσμου και να μην συμβαίνουν τέτοια λάθη.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΘΩΑ.

Ο άντρας μου και η μητέρα μου που είδαν το μεγάλο μου λένε ότι του μοιάζει του Αναστάση μου ο μικρός.

ΜΘΣΟΒΜ

pegg, πως πας κοπέλα μου με την εγκυμοσύνη σου όλα καλά;

Η Ιωάννα σου;

Στείλε μας νέα σου για να μαθαίνουμε

Φιλιά στη κορούλα σου

Μαριαλένα

H εγκυμοσυνη μου προς το παρων παει καλα.Βεβαια προχθες ειχα 2 μερες αναγουλες αλλα αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα!!!Τωρα ειμαι περδικη.Εχω ραντεβου 4 Γεναρη για την αυχενικη διαφανεια.Οσο αφορα την Ιωαννουλα μου παει μια χαρουλα.Η φυσιοθεραπευτρια μας λεει θα αργησει λιγο να κανει καποια πραγματα αλλα θα τα κανει ολα.Αυτο μου αρκει!!!!Εχει αλλαξει το κοριτσακι μου μεγαλωνει τρωει και ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!Μακαρι να κρατησει η χαρα μου και η ευτυχια μου

Πέγκυ μου η ιστορία σου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Υποκλίνομαι μπροστά σας! Εύχομαι η ζωή να σου δίνει απλόχερα όλα τα καλά του κόσμου, να καμαρώνεις το κοριτσάκι σου κάθε μέρα, να είστε πάντα υγιείς, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και με το καλό να υποδεχτείτε το καινούριο μωράκι στην οικογένειά σας! Να μας ενημερώνεις για την Ιωάννα φυσικά και για την εγκυμοσύνη σου!

H εγκυμοσυνη μου προς το παρων παει καλα.Βεβαια προχθες ειχα 2 μερες αναγουλες αλλα αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα!!!Τωρα ειμαι περδικη.Εχω ραντεβου 4 Γεναρη για την αυχενικη διαφανεια.Οσο αφορα την Ιωαννουλα μου παει μια χαρουλα.Η φυσιοθεραπευτρια μας λεει θα αργησει λιγο να κανει καποια πραγματα αλλα θα τα κανει ολα.Αυτο μου αρκει!!!!Εχει αλλαξει το κοριτσακι μου μεγαλωνει τρωει και ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!!!Μακαρι να κρατησει η χαρα μου και η ευτυχια μου

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου γλυκό!! Να είσαι αισιόδοξη με την εγκυμοσύνη. Όσο για την Ιωάννα, την προστατεύουν τα αδελφάκια της και την βοηθάνε. Όλα θα τα κάνει μην βιάζεσαι με υπομονή και επιμονή όλα θα πάνε καλά.

ΜΘΣΟΒΜ

αχ τι ευχάριστα είναι αυτά pegg!μπράβο.

αυτό που σας εύχομαι ολόψυχα είναι να μην ξαναπεράσετε τίποτα παρόμοιο και όταν γεννηθεί με το καλό να ζήσετε αυτό που δεν ζήσατε (και εγώ το ίδιο) να το πάρετε αγκαλίτσα και σπίτι μαζί όταν φύγετε από το μαιευτήριο.

δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου έμεινε αυτή έλλειψη.φυσικά να είναι γερό και δυνατό πάνω από όλα.

να σας ζήσει και η Ιωάννα και να ναι πάντα καλά!

από την καισάρικη που είχες κάνει είναι οκ μια 2 εγκυμοσύνη τόσο σύντομα;θέλω και εγώ σύντομα άλλο αλλά όλοι λένε να περιμένω να κλείσει χρόνος+ λόγω καισαρικής.

χχχχ

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

αχ τι ευχάριστα είναι αυτά pegg!μπράβο.

αυτό που σας εύχομαι ολόψυχα είναι να μην ξαναπεράσετε τίποτα παρόμοιο και όταν γεννηθεί με το καλό να ζήσετε αυτό που δεν ζήσατε (και εγώ το ίδιο) να το πάρετε αγκαλίτσα και σπίτι μαζί όταν φύγετε από το μαιευτήριο.

δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου έμεινε αυτή έλλειψη.φυσικά να είναι γερό και δυνατό πάνω από όλα.

να σας ζήσει και η Ιωάννα και να ναι πάντα καλά!

από την καισάρικη που είχες κάνει είναι οκ μια 2 εγκυμοσύνη τόσο σύντομα;θέλω και εγώ σύντομα άλλο αλλά όλοι λένε να περιμένω να κλείσει χρόνος+ λόγω καισαρικής.

χχχχ

Kαταρχην σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.Μαριλενα πριν μεινω εγκυος ρωτησα το γιατρο γιαυτο το θεμα στους 10 μηνες ξαναεμεινα.Η συνειφαδα μου στο 6 μηνο ξαναμεινε και της ειπαν δεν υπαρχει προβλημα.Αλλα καλυτερα ρωτα το γιατρο σου!!!

kαλημερα κοριτσια ειμαι και εγω μανουλα πρωορων μωρων....ειχα τρια μωρακια και γεννησα τον απριλιο 26 εβδομαδων το πρωτο 540γρ το δευτερο 810 και το τριτο 720γρ και ολλα κοριτσια.ειχα μια δυσκολη καισαρικη επιδη δεν προλαβαινανε ειχα τελεια διαστολη.με κανανε την ραχιαια και με εκοψαν αμεσως........τα ενιωσα τα παντα φωναζα απο τουσ πονους αλλα οταν ακουσα το κλαμα των μωρων μου ηρεμισα..ηταν καλα..γυρισα στο πλαι και ειδα πολλα χερακια και ποδαρακια .....μια σταλιτσα ..ισα με την χουφτα μου......το πρωτο μωρακι μου εζησε τρεις μονο μερες..δεν τα καταφερε ηταν πολυ μικρο ειχε αιμοραγια......κλαψαμε πολυ με το ανδρα μου και παρακαλεσαμε την παναγια να μας βοηθησει στα αλλα ...πονεσα παρα πολυ αλλα η παναγια με εδωσε τοση δυναμη που πρωτη φορα στη ζωη μου ενιωσα..η γεννα ηταν πολυ δυσκολη οσο και η αναρρωση μονο ντεπον με δυνανε στο ιπποκρατειο..παρακαλουσα για μια ενεση και μου ελεγαν οτι δεν ειχαν..οταν σηκωθηκα πρωτη μερα με πηγαν ως το παραθυρο και μου εδειξαν το κτιριο που ηταν τα μωρακια μου εκλαψα που δεν μπορουσα να παω που ειμουνα τοσο αδυναμη και δεν μπορουσα να τρεξω νατα βοηθησω...πηγα την αλλη μερα και οταν τα ειδα μικρα και αδυναμα η καρδια μου πονεσε..γεματα καλωδια και ορους..μια σταλιτσα ..ευτυχως ηταν ο καλυτερος νεογνολογος που τα βοηθησε ο κ.σεραφιδης και ανθρωπος αλλα και επιστημονας...μειναμε τρεισ μηνεσ μεσα στην μοναδα .καθε μερα πηγαιναμε το δικο μου γαλα και απο 1γρ εφτασαν να πεινουν 60 οταν τα πηραμε...μεσα στην μοναδα το ενα μου μικρο επαθε λοιμοξη..σηψαιμια με ειπαν.τρελαθηκα......αιμα και αιμοπεταλια του εωαζαν καθε μερα.......οταν το ειδα μια μερα ειπα οτι θα χαθει και αυτο το μωρο μου.παρακαλεσα την παναγια τον αγιο λουκα τον ιατρο να μου το κανει καλα και τα καταφερε..μετα μου ειπαν οτι θα χρειστει χειρουργειο στην καρδια του,παλι παρακαλεσα και την εβαλα κρυφα απο τισ νοσοκομες λαδακι στην καρδουλα τησ απο τον αγιο λουκα.και παλι τα καταφερε δεν χρειαστηκε να κανει το χειρουργειο..περασε ενας μηνας και καναμε στο ιδιο μωρο κρυοπιξια στα ματακια του..οταν το ειδα μετα το χειρουργειο η καρδια μου πονεσε..........πηρα πρωτα την μεγαλη μου 2600 αφου ειχε γινει και μετα απο 10 μερες πηρα και την μικρη 2300.τωρα ειμαστε 8 μηνων παμε φυσιοθεραπεια τρωμε κρεμουλες η μεγαλη ειναι 6500 και η μικρη 5500..πεγκυ διαβαζω συνεχεια και την δικη δου ιστορια και θυμαμαι τα δικα μας και χαρηκα πολυ που εισαι ξανα εγκυος.μη φοβασαι τιποτα ,η παναγια μαζι σου..περασαμε πολυ δυσκολα απο την στιγμη που εμεινα εγκυος μεχρι να τα παρουμε σπιτι αλλα δεν θελω να σας στεναχωρω και σας κουραζω ειναι πολλα:-(...πεγγκυ τα μωρα μου θα τα βαφτησουμε ιωαννα και μαρια:)το καλοκαιρι, να μεγαλωσουν λιγο ακομη...

:P

Έχω διαβάσει από καιρό την ιστορία σου και κάθε φορά που μαθαίνω νέα σας κλαίω από χαρά. Είσαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια από δω και πέρα και αυτή τη φορά να μην περάσεις καμία δοκιμασία με τη νέα σου εγκυμοσύνη.

Μες στην κοιλιά μου κλωτσάει και μένα μια Ιωάννα και ανυπομονώ να την πάρω κι εγώ αγκαλιά! Έχω περάσει δοκιμασίες μέχρι να τα καταφέρω αλλά μπροστά στα δικά σου μου φαίνονται αστείες...συγχαρητήρια κοπέλα μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...