Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμενα δεν τρωει εδω και......μερες!!!!6 μηνων 7 κιλα και....πεφτουμε!!!ισως να ειναι απο την ζεστη...τη να πω!!!!δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι γιαυτο....μονο υπομονη!!!!!

apHGp3.png

μπιμπερο της δινω αλλα δοκιμασα κ ζιζακι τα ιδια κανει:-(:-(:-(:-(

την έχεις συνεχεια επάνω σου να τρώει όποτε της έρχεται? μήπως ρε παιδί μου μυριζοντάς σε της έρθει η όρεξη!

και αποθηλασε επιτελους!

η στοματίτιδα πάει καλύτερα?αν έχει αφθες στο στοματάκι του πως να φαέι?δεν της βάζεις τίποτα έ?λίγο λίγο Πεγκούλα. θέλει υπομονή.πόσες μέρες δεν σου έχει φάει.?να ρωτήσεις το γιατρό..γιατί πρέπει να ενυδατώνεται το μωράκι.λίγο λίγο...κάνε τις προσπάθειες σου..μην την πιέζεις...με γλυκό τρόπο..πρόσφερέ της συχνά γαλατάκι..μην είναι ζεστό...και την ενοχλεί λόγω στοματίτιδας..?δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ?και μένα η δικιά μου 1 εβδομάδα δεν έτρωγε..είχε οξεια φαρυγγιτιδα..και είχα σκάσει.μετα όμως συνήλθε..και αναπλήρωσε μια χαρά.υπομονή μανούλα!!έχεις δρόμο μπροστά σου!

η στοματίτιδα πάει καλύτερα?αν έχει αφθες στο στοματάκι του πως να φαέι?δεν της βάζεις τίποτα έ?λίγο λίγο Πεγκούλα. θέλει υπομονή.πόσες μέρες δεν σου έχει φάει.?να ρωτήσεις το γιατρό..γιατί πρέπει να ενυδατώνεται το μωράκι.λίγο λίγο...κάνε τις προσπάθειες σου..μην την πιέζεις...με γλυκό τρόπο..πρόσφερέ της συχνά γαλατάκι..μην είναι ζεστό...και την ενοχλεί λόγω στοματίτιδας..?δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ?και μένα η δικιά μου 1 εβδομάδα δεν έτρωγε..είχε οξεια φαρυγγιτιδα..και είχα σκάσει.μετα όμως συνήλθε..και αναπλήρωσε μια χαρά.υπομονή μανούλα!!έχεις δρόμο μπροστά σου![/QUot

H στοματιτιδα περασε τελειως:P:p:p εχει εδω κ 1 μηνα κανει κολικους οταν τρωει και το πηρε πλεον απο φοβο τι αλλο να πω δε ξερω!!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι Πεγγάκι μου, θέλει υπομονή. Ακολούθα τον ρυθμό της αφού δεν υπάρχει τίποτα παθολογικό. Άφησέ την να κουρνιάζει πάνω σου, να θηλάζει όποτε το χρειάζεται και να σε κατευθύνει. Άλλωστε για τους κολικούς η αγκαλίτσα και η θαλπωρή είναι το καλύτερο..

Πολλά φιλάκια.

Πολλά φιλάκια να δώσεις στο νινάκι και να το ζουλήξεις πολύ από μένα στα μπουτάκια! Θα πάρει πάλι μπρος και θα τρώει κανονικα, τι το περασες, χαζό είναι το παιδί? Εδώ ξεπέρασε τόσα και τόσα!!!!

it's never too late to start all over again

Πεγκούλα οι κολικοί είναι άτιμο πράγμα...ο δικός μου πάθαινε κρίσεις και σπάραζε στο κλάμα. Υπομονή, μικρά και τακτικά γεύματα....αγκαλίτσες, βολτούλες μέσα στο σπίτι και στην μεγάλη ανάγκη....χρησιμοποίησε το πιστολάκι για τα μαλλιά.

Όταν μου το πρότεινε ο παιδίατρος είχα απορήσει αλλά κάποιες φορές σώθηκα από το τρελό κλάμα;)

καλημερα βρε κοριτσια!!!!!!Η μικρη μου θα με κανει να σκασω!Δε τρωμε κ αρχισαμε ν χανουμε βαρος.Εχω παει σε 500 γιατρους κανεις δε βρισκει τιποτα!!!!Νοσηλευτηκαμε κ στο ιπποκρατειο για κατι εξετασεις ολα τελεια!!!!!Θα σκασω γιατι δε τρωει.Την ωρα του φαγητου τσιριζει εχουμε κολλησει στα 3300!!!!!!!!!

peggoula να υποθέσω ότι έχουν κοιτάξει για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση;

Διαφημίσεις

:Kαλημεραααααααα η μικρουλα αρχισε σιγα σιγα να τρωει χθες που τη ζυγισαμε ηταν 3665 που θα παει θα παρουμε βαρος:P:p:pΓενικά ειναι πολύ καλη και κοιμάται πολυ ηρεμα:P

:Kαλημεραααααααα η μικρουλα αρχισε σιγα σιγα να τρωει χθες που τη ζυγισαμε ηταν 3665 που θα παει θα παρουμε βαρος:P:p:pΓενικά ειναι πολύ καλη και κοιμάται πολυ ηρεμα:P

αχ αυτό το βάρος πια!και εμείς μετράμε γραμμάριο γραμμάριο!πού θα πάει θα βάλει.υπομονή χρειαζόμαστε!το σημαντικό είναι ότι τρώει.θέλουν χρόνο τα καημένα περισσότερο από τα τελειόμηνα.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Υπομονή, υπομονή και πάλι υπομονή. Εμείς είμαστε 15 μηνών και κορίτσια έχουμε βάρος 8100 γρ. Είμαστε λιγόφαγοι, τι δεν έχουμε κάνει για να φάει αλλά εκεί αμα δε θελουμε να φάμε κλείνουμε το στόμα και δεν το ανοίγουμε με τίποτα. ΄Ασε που εδω και ενάμισυ μηνα έχουμε μάθει να φτύνουμε και αν δεν το θέλει το φαγήτο το φτύνουμε. Εδώ και ένα μήνα σχεδόν μόνο με γάλα τρεφόμαστε και αυτό με το σταγονόμετρο 700 με 800 γρ τη μέρα. Αφου πέρνουμε βιταμίνες μήπως και μας ανοίξει η όρεξη

Σας κανει νουμερα το μανεκεν:lol:Καλα σας κανει!!!Θελει να ασχολειστε ολοι μαζι της συνεχεια:-DΜια χαρα το κοριτσι...θα ερθει η ωρα που θα τρωει συνεχεια κ θα κανεις το σταυρο σου:wink:Ολα τα προωρακια το εχουνε ενα θεμα με το φαγητο...Λεω κ το αλλο...μηπως κανει παυση στην αναπτυξη,δηλαδη πηρε για ενα μηνα πολυ κ εκανε καμια παυση για λιγο κ ειναι φυσιολογικο,αφου δεν εχει κατι?:rolleyes:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Άντε βρε το κορίτσι μπράβο!!!

Λεω κ το αλλο...μηπως κανει παυση στην αναπτυξη,δηλαδη πηρε για ενα μηνα πολυ κ εκανε καμια παυση για λιγο κ ειναι φυσιολογικο,αφου δεν εχει κατι?:rolleyes:

Έχει πολύ δίκιο η Λένα, ειδικά αν θηλάζει ακόμη η μικρή, σαφώς και κάνουν παύση μετά τον 3ο μήνα ;). Κι εξάλλου ένα μωρό το παρακολουθείς από την αρχή της ζωής του πως πάει, όχι μεμονωμένα. Η μικρή Ιωαννούλα έχει κάνει ΥΠΕΡπροσπάθεια και έχει καλύψει απίστευτα γρήγορα μια τεράστια απόσταση :)

:-)

Μπράβο σας !!!! Ειδες η μικρη σου λεει καλοκαιρι ηρθε ας το χαρουμε!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Γεια σου, pegg! Παρ' ό,τι καιρό στο φόρουμ, σήμερα έτυχε να διαβάσω την ιστορία σου. Είναι συγκλονιστική. Ενα πραγματικό θαύμα της δύναμης της θέλησης και της δύναμης της ζωής ενάντια σε όλα τα προγνωστικά! Να χαίρεσαι την κόρη σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Γεια σου, pegg! Παρ' ό,τι καιρό στο φόρουμ, σήμερα έτυχε να διαβάσω την ιστορία σου. Είναι συγκλονιστική. Ενα πραγματικό θαύμα της δύναμης της θέλησης και της δύναμης της ζωής ενάντια σε όλα τα προγνωστικά! Να χαίρεσαι την κόρη σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

Σ'ευχαριστώ πολυ η αληθεια ειναι οτι γινανε πολλα αλλα εχς τη μικρουλα μου μαζι μου πλεον και δε φοβαμαι τιποτα!!!!!!!!(Μονο μια επομενη εγκυμοσυνη:P:p:p)

μπράβο Πεγκούλα!θα πόναγε το μικρούλι..και δεν θα είχε διάθεση για φαγητό.να πάει πολύ πολύ καλά...να τσουπώσει!!όπως λέει η γιαγιά μου!!υπομονή Πέγκυ!!σιγά σιγά αυτό το σποράκι θα γίνει κοπελάρα και θα την καμαρώνεις!έτσι να συνεχίσει η γλυκούλα...να τρώει και να είναι καλούλα και ησυχούλα!!υπομονή έχεις άπλετη εσύ!τώρα πόσο είναι Πέγκούλα?

Καλημερα!!!!!!!!! Η μικρούλα μου ειναι πολυ καλά τρωμε καλα και μάλλον από Δευτερα θα ξεκινησουμε κρεμουλες.Τωρα ειμαστε 3950 μια ανάσα απο τα 4000:p:p:p:p:p:pΚατα τάλλα εγω μολις αρχισουμε κρεμες θα κόψω το θηλασμο γιατι πλεον με εχει εξαντλήσει πληρως και ο λογος ειναι οτι το βγαζω με θηλαστρο και εχω ξεπετσιαστει στη κυριολεξια.Επειδη εχουμε θεμα γενικα με το φαι πρεπει να ξερω ποσο τρωει οποτε δε μπορω να τη βαλω στο στηθος και υποφερω!!!!!

Τελοσπαντων θα τελειωσει και αυτο Ελπίζω να ειστε οοοοοοοολες καλα!!!!

ΑΑΑ Κανονισαμε και διακοπουλες θα παμε Κυπρο σε συγγενεις του αντρα μου με την Ιωαννούλα μου!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...