Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΓΡΑΨΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ γιατι τρέχουμε σα τους τρελούς.Φεύγουμε Γερμανια αρχες τηςεβδομαδας και μπλέξαμε στη γραφειοκρατία. Παμε για το καλυτερο για τη μπεμπα και θα βγουμε νικητες ειμαι σιγουρη.Νιωθω πολυ δυνατη και ετοιμη για ολα!!!Ευχαριστω για τις προσευχές σας.Το καλο ειναι οτι δε θα ειναι επεμβαση αυτο που θα κανουμε αλλα μια εγχυση ενος φαρμακου στο μάτι που δε γινεται εδω.Δεν ειναι επιπονο μας ειπαν ευτυχως.Δε ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω ισως και μετα τη Γερμανια για να σας πω οτι νικησαμε:P:p:p:pΤο καλυτερο!!!!!!ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!

μητερουλα ολα θα πανε καλα,η Αγια Παρασκευη θα ειναι στο πλευρο σας!!!!!!!!καλο ταξιδι να εχετε,κ καλη επιστροφη!!!

αυτη η αγκαλια απλα με εκανε να ανατριχιασω....τωρα που αρχισαν τα καλα μην φοβασαι τιποτα γιατι καθε μερα θα εχετε ολο κ περισσοτερα χαμογελα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ειμαστε παντα με την σκεψη σε εσενα κ το αγγελουδι σου κουραγιο κ υπομονη κ ολα θα πανε καλα θα δεις:P...με το καλο να πατε και βεβαια περιμενουμε νεα σας με πολυ αγωνια....σας ευχομαι καλο ταξιδι:P.;)...

Ολες μας οι ευχές να σας συντροφεύουν. Καλό ταξίδι, και με το καλό να γυρίσετε υγιείς και ευτυχισμένοι σπίτι σας. Θα περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή σας.

Αχ, αυτή η αγκαλίτσα δε συγκρίνεται με τίποτα, έτσι δεν είναι?:P:p

Διαφημίσεις

Κούκλα μου, την τετάρτη πήγα μετά απο 2 χρόνια στην μονάδα να πάρω κάποια χαρτιά και σας είχα στο μυαλό μου!!!!Με το κάλο, όλα να πάνε καλά και να γυρίσετε πίσω νικήτριες ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!

z4X6p2.png

Αχ βρε Πεγκούλα πόσο συγκινήθηκα!!!!! Αντε κορίτσι μου, καλή δύναμη και με το καλό να γυρίσετε πίσω το συντομότερο! Ταξιδιάρα η μικρή, ακόμα δεν βγήκε απο το αυγό, μου θέλει Γερμανίες!

Η Παναγιά μαζί σας, να σκεπάζει τη μπουμπού και να δίνει δύναμη σε εσάς.

Θα περιμένουμε κάθε μέρα τα νέα σας, όποτε μπορέσεις γράψε μας.

Mπραβο βρε Πεγκ, χαιρομαι που εισαι τοοοοοοοοοοοσο δυνατη και αποφασισμενη και γι΄αυτο σιγουρα ολα θα πανε τελεια.

Απιστευτο συναισθημα η πρωτη αγκαλια, δεν θα την χορταινεις απο εδω και στο εξης.

Πραγματικα ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο, οι ευχες και οι προσευχες μας, μαζι σας.

peggoula θα σας σκεφτόμαστε συνέχεια....και θα σας στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια!!!

Ολα θα πάνε σίγουρα καλά!!!

Αντε θα περιμένουμε τα καλά σου νέα με αγωνία!!!!

Πολλά πολλά γλυκά φιλάκια στην μικρή ζουζουνίτσα !!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

U80ep3?r=1271337460

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΓΡΑΨΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ γιατι τρέχουμε σα τους τρελούς.Φεύγουμε Γερμανια αρχες τηςεβδομαδας και μπλέξαμε στη γραφειοκρατία. Παμε για το καλυτερο για τη μπεμπα και θα βγουμε νικητες ειμαι σιγουρη.Νιωθω πολυ δυνατη και ετοιμη για ολα!!!Ευχαριστω για τις προσευχές σας.Το καλο ειναι οτι δε θα ειναι επεμβαση αυτο που θα κανουμε αλλα μια εγχυση ενος φαρμακου στο μάτι που δε γινεται εδω.Δεν ειναι επιπονο μας ειπαν ευτυχως.Δε ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω ισως και μετα τη Γερμανια για να σας πω οτι νικησαμε:P:p:p:pΤο καλυτερο!!!!!!ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!

αχ μπραβο!!η πρωτη αγκαλια!!!τελεια!!!

με το καλό να πατε κοριτσακι μου και με το καλό να γυρισετε με τα καλύτερα νεα!!!!αν καταφερεις να μπεις στο ιντερνετ ενημερωσε μας!πόσο καιρό θα λειψετε;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Peggoula μου, σου εύχομαι τα καλύτερα για την μικρή μπουμπου σου!!

Ευοχμαι να πάνε όλα καλά και επιστρέφοντας να μας γράψεισ μόνο ευχάριστα!!

Η πρώτη αγκαλιά δεν το πιστεύω.... φαντάζομαι κι εσυ! Μπράβο καλή μου είδες? Το μωρό σου στην αγκαλιά σου!

Πόσες μέρες θα μείνετε στη Γερμανία?

Tytxp2.png

αντε να πατε με το καλο και να μας φερεις πισω την Ιωαννουλα γερη και να μη ξαναχρειαστει ποτε στη ζωη της να περασετε τετοια ταλαιπωρια.θα περιμενουμε με αγωνια να μαθουμε νεα σας.θα αναψουμε ενα κερακι στην παναγιτσα τη νμητερα ολων να πατε με το καλο και να γυρισετε νηκητριες.η αγκαλιτσα καποιεσ μαμαδεσ την εχουμε δεδομενη και καποιεσ αλλεσ και τη μια αγκαλια τη θεωρουν τοσο μοναδικη τοσο ακριβη οπωσ και ειναι βεβαια.και μετα ετοιμασου για πολλεσ αγκαλιες.φανταζομαιοταν επιστρεψετε σπιτι σας με το καλο ολη μερα αγκαλια θα την εχεις.το αξιζει

Πεγκούλα,καλό ταξίδι!!!!να πάτε στο καλό και να γυρίσετε με το καλό!!θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε με ανυπομονησία να επιστρέψετε!είστε ήδη νικήτριες!!μια έκχυση είναι!έτσι δες το!έτσι είναι δηλαδή!κουράγιο Πέγκυ!αν σε είχα μπροστά μου θα σου έδινα μια μεγάλη αγκαλιά!!εγώ και η μπέμπα μου (10μηνών) σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη!καλό ταξίδι!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ.

ΠΟΥ ΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

Πεγγουλα μου, καλο ταξιδι κοπελα μου, με το καλο να πατε και με το καλο να γυρισετε με γερη την Ιωαννιτσα μας!!!

αχ! καρδουλα μου την πηρες και αγκαλιτσα.. πολλα μπραβο!!!!!

αντε με το καλο να μας γραψεις τα ευχαριστα νεα! φιλια πολλα!!

668bab1939.png

Πεγκούλα καλό ταξιδάκι να έχετε! Θα σας περιμένουμε να γυρισετε να μας πειτε τα ευχάριστα! Είναι αγωνιστρια η μικρή, θα τα πανε όλα καλά! Ειστε στις προσευχές μας!Πολλά φιλάκια!

pegg κορίτσι μου, καλό σας ταξίδι, εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, και να γυρίσετε σύντομα. Να είσαι σίγουρη ότι η θετική σου σκέψη και αισιοδοξία μεταδίδεται στη μικρή σου και την επηρεάζει θετικότατα.

Άντε έγινε και η πρώτη αγκαλίτσα, από εδώ και πέρα εύχομαι να είστε συνέχεια αγκαλίτσα, αχώριστες

Σας εύχομαι το καλύτερο :P

Γλυκιά μου δεν σου έχω γράψει τόσο καιρό αλλά παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την δύναμη σας...

Σας εύχομαι ολόψυχα, όταν με το καλό γυρίσετε το σπίτι σας να είναι πλυμμυρισμένο από αγάπη και πολλές αγκαλιές:P

beeeeezzzzz

Pegg μου με το καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε και να έχετε μόνο καλά νέα και επιτυχίες. Είμαστε μαζί σου.

Και η αγκαλίτσα θα δώσει δύναμη στο νινάκι μας να ξεπεράσει όλα τα προβληματάκια και να νικήσει.

Πολλά φιλιά, σε όλους σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...