Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Πωπω πήραμε κιλό! Τι λες τώρα!!!! Άντε να την πάρετε και αγκαλίτσα! Είμαι σίγουρη πως θα την εκτιμήσει δεόντως!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πόσο χαίρομαι να διαβάζω τα καλά σας νέα...

άντε με το καλό να την πάρεις αγκαλίτσα...

κουράγιο κ στις δυό σας...πλησιάζει η γλυκιά σας στιγμή

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Pegg μου διαβάζω την ιστορία σας από την πρώτη στιγμή με ανάμεικτα συναισθήματα φόβου, συγκίνησης, χαράς, ανησυχίας....

Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεραστούν γρήγορα όλες οι δυσκολίες και να πάτε στο σπίτι σας!

Να ξέρεις ότι όλες μας οι ευχούλες και οι προσευχές είναι μαζί σας.

Pegg, εύχομαι τα καλύτερα για το μπεμπόνι σου! Εύχομαι να πάρει βάρος και σύντομα να μπορέσεις να την πάρεις πολλές φορές αγκαλιά! Μία μεγάλη αγκαλιά και σε σένα, τόσο από μένα, μία χρήστρια του φόρουμ που δεν σε ξέρει, αλλά σε αγαπάει χωρίς να σε ξέρει, όσο υποθέτω και από όοοοοοολα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Ειδικά οι μανούλες, πιστεύω ότι θα σε συμπονούν διπλά.

Pegg μπραβο κοριτσακι μου,αντε καλη αναρρωση να εχει η μπεμπουλα και μακαρι να ηταν η τελευταια δοκιμασια αυτη που περασε με τα ματακια της.Υπομονη κοριτσακι κι η μερα που θα ειστε αγκαλιτσα πλησιαζει!!!

fc01f465d2.png

Διαφημίσεις

Mεγαλωσαμε κιαλλο κοριτσακια πηραμε άλλα 10γρ:P:p:p:p1630:p Ολα καλα πανε ευτυχως.Εχω βεβαια αγωνια για τη Τετάρτη αλλα που θα παει θα περασουν οι μερες:PΘελω να πιστευω οτι στο τελος αυτης ή στην αρχη της άλλης εβδομαδας θα καταφερω να την αγκαλιασω.Θεε μου πως το περιμενω ποσο πολυ θελω να την ακουμπησω πάνω μου...........Οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο μεγαλωνει η αγωνια μου

Κουράγιο Πεγκούλα. Ολα καλά κορίτσι μου. Ερχεται η ώρα που θα πάρεις αγκαλιά το παιδάκι σου.Το θέλει και το ίδιο τόσο πολυ και καταβάλει μεγάλες προσπάθειες, αν και μια σταλίτσα ανθρωπάκι, έχει μεγάλη ψυχή!

η στιγμή της πρώτης αγκαλιάς δεν περιγράφεται!

Για μένα ήταν σημαντικότερη και απο την γέννα !

Υπομόνη λίγο ακόμα κοριτσάκι μου!!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Διαφημίσεις

καλημερα κ με το καλο να ρθει κ η αγκαλιτσαααααα!!!!!

τελικα για κατι τετοια ομορφα τοπικ αξιζει να ειναι κανεις στο φορουμ...βλεπεις τοσες μανουλες τρυφερες κ επισης τοσες μελλοντικες μανουλες που σε κανουν να λες υπαρχουν ακομοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

υ.σ.μαμα Χρυσα πραγματικα διαβαζοντας το τοπικ με εχει εντυπωσιασει η τρυφεροτητα σου,για να μην πω βεβαια οτι εχω λατρεψει-ζηλεψει(με την καλη εννοια) την τρομερη φωτο σου,περιμενω να ρθει κ η σειρα μου!!!να εισαι γερη να χαιρεσαι την μπουμπου σου!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Mεγαλωσαμε κιαλλο κοριτσακια πηραμε άλλα 10γρ:P:p:p:p1630:p Ολα καλα πανε ευτυχως.Εχω βεβαια αγωνια για τη Τετάρτη αλλα που θα παει θα περασουν οι μερες:PΘελω να πιστευω οτι στο τελος αυτης ή στην αρχη της άλλης εβδομαδας θα καταφερω να την αγκαλιασω.Θεε μου πως το περιμενω ποσο πολυ θελω να την ακουμπησω πάνω μου...........Οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο μεγαλωνει η αγωνια μου

είμαι σίγουρη ότι και η Ιωάννα αγωνιά και περιμένει εδώ και πολύ καιρό αυτή την στιγμή.είστε πολύ κοντά.

και μετά ποιός σας ξεκολάει!!!!!

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!Το μωρακι μου πηρε αλλα 10 γρ:P:p:p:pκαι προχωραμε γερα!!!!!Αυριο εχουμε την εξεταση για τα ματακια μας που μας εχουν ταλαιπωρησει τοοοοοσο πολυ αλλα ελπιζω να τελειωσει συντομα!!!!

Ουφ.... περιμένω με αγωνία , σε διαβάζω τόσο καιρό αλλά δεν γράφω, διαβάζω σιωπηλά και προσευχομαι αλλά τώρα που σε διάβαζα μου βγήκε ένα Ουφ απο μέσα μου ....Ουφ και φτάσαμε σιγά σιγά... κοντευει και η μέρα ΠΗΤ...αντε επιτελους να την παρεις και να φύγετε...

καλημερα κ με το καλο να ρθει κ η αγκαλιτσαααααα!!!!!

τελικα για κατι τετοια ομορφα τοπικ αξιζει να ειναι κανεις στο φορουμ...βλεπεις τοσες μανουλες τρυφερες κ επισης τοσες μελλοντικες μανουλες που σε κανουν να λες υπαρχουν ακομοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

υ.σ.μαμα Χρυσα πραγματικα διαβαζοντας το τοπικ με εχει εντυπωσιασει η τρυφεροτητα σου,για να μην πω βεβαια οτι εχω λατρεψει-ζηλεψει(με την καλη εννοια) την τρομερη φωτο σου,περιμενω να ρθει κ η σειρα μου!!!να εισαι γερη να χαιρεσαι την μπουμπου σου!!!!

:oops::oops::oops: Ευχαριστω και σου ευχομαι να το ζησεις συντομα και με ευκολία!(οχι σαν και μενα που περασα τα πανδεινα για να τα καταφερω!)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!Το μωρακι μου πηρε αλλα 10 γρ:P:p:p:pκαι προχωραμε γερα!!!!!Αυριο εχουμε την εξεταση για τα ματακια μας που μας εχουν ταλαιπωρησει τοοοοοσο πολυ αλλα ελπιζω να τελειωσει συντομα!!!!

Ολα καλά θα πάνε πεγκ, περιμενουμε τα αυριανα σας νεα!

cceXp3.png

pcTFp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.Δυστηχως τα νεα μου σημερα δεν ειναι καλα.Το αριστερο ματακι ειναι σταθερο και το δεξι ειναι οριακα.Θα το ξαναδουμε την Παρασκευη βεβαι γιατι ειναι νωρις ακομα αλλα αρχισαμε να συζηταμε με τους γιατρους για το εξωτερικο (Αμερικη ή Γερμανια).Μαλλον θα μπουμε σε τρελά δειληματα γιατι καποιες μεθοδοι ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο και καποιες αλλες οχι αλλα αυτα θα τα συζητησουμε την Παρασκευή.Δεν αντεχω αλλο κουραστικα πολυ αλλα θα κανω το καλυτερο για το κοριτσι μου!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.Δυστηχως τα νεα μου σημερα δεν ειναι καλα.Το αριστερο ματακι ειναι σταθερο και το δεξι ειναι οριακα.Θα το ξαναδουμε την Παρασκευη βεβαι γιατι ειναι νωρις ακομα αλλα αρχισαμε να συζηταμε με τους γιατρους για το εξωτερικο (Αμερικη ή Γερμανια).Μαλλον θα μπουμε σε τρελά δειληματα γιατι καποιες μεθοδοι ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο και καποιες αλλες οχι αλλα αυτα θα τα συζητησουμε την Παρασκευή.Δεν αντεχω αλλο κουραστικα πολυ αλλα θα κανω το καλυτερο για το κοριτσι μου!!!!!

πεγκάκι μου μην απελπίζεσαι! ό,τι χρειαστεί να το κάνετε εννοείται.....

αισιοδοξία ε!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Πεγκάκι, κουράγιο κορίτσι μου. Δηλαδή τί σας είπαν? Εγχείριση στα ματάκια στο εξωτερικό? Το αριστερό ματάκι είναι σταθερά καλά? το δεξί έχει προβληματάκι? Μην απελπίζεσαι, ολα καλά θα πάνε στο τέλος, αρκεί να πάρεις αγκαλιά το κοριτσάκι σου και όλα θα φτιάξουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...