Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Τέλεια τα νέα σου πεγκούλα μου! Έρχεται η μικρούλα σπίτιιιιιιιιιιιιι!!! Αν δεν το συνειδητοποίησες ήδη άρχισε να το συνειδηποιείς μικρή μανούλα!!!:D

Ελπίζοντας....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας! Μακάρι σύντομα να είστε όλοι μαζί στο σπιτάκι σας! Σας στέλνουμε όλη την αγάπη μας και πολλά φιλιά στο μικρό σου θαυματάκι!!! :D

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

1540!!!!!!!!!ANEBAINOYMEEEEEEEEEE ειμαστε πολυ καλα και αναμενουμε σαν τρελοι να ερθει η ωρα να την αγκαλιασουμε:P:p:p:p:p

στα πόσα την αγκαλιάζετε????????

αααααχχχχχχχχχχχχ πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η αγκαλιά????

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

1560!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!ΣΤΑ 1800 ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ:P:p:p:p:p

A, είναι πολύ ζόρικη η μικρή!! Μέχρι τώρα τα έπαιρνε 100-100 τα γραμμάρια και τώρα σας κάνει τσιριμόνιες και ανεβαίνει 20-20 για να σας παρατείνει την αγωνία η ζουζουνίτσα!!!! Ακριβή στις αγκαλιές!!!!:P:p

Αντε Πεγκούλα, λίγο ακόμα κουράγιο, λίγο ακόμα υπομονή...

1560!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!ΣΤΑ 1800 ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ:P:p:p:p:p

Εγω κρατησα αγκαλια την δικη μου ψυχουλα στα 1760 γρ!!! Ειστε πολυ κοντα...! Αντε γρηγορα εχω αγωνια κ εγω μαζι σου!

i55Ip3?r=1285530151

Διαφημίσεις

καλε συγα αλλα 300ν αβαλει και εφυγε η μικρη στην αγκαλιτσα της μαμας που τοσο αγωνια . το πολυ την δευτερα σας βλεπω να ειστε σπιτι . πεγκουλα τα ετοιμασες ολα? να εισαι πανετοιμη επειδη η μικρη βιαζεται να γυρησει σπιτι, αντε μικρη μου πριγκιπισα περιμενουμε να βγεις με αγωνια

αχ! παναγιτσα μου, με κανεις και δακρυζω με την αναμονη σου για την πρωτη αγκαλια!!

αντε γρηγορα Πεγκουλα μου, αυτη η αγκαλια θα ειναι απο ολες μας!!!!

668bab1939.png

αντε βρε κοριτσάκι λίγο ακόμα!!!!! δεν μπορώ να φανταστώ το μέγεθος της ανυπομονησίας σου για αυτή την αγκαλιά!! έχουμε όλες βέβαια τρελή αγωνία!!άντε ιωαννίτσα μου πάμε δυνατάαααααα :P:p:p:p

Τι να πω βρε κοπελα μου!! Χαρας το κουραγιο σου!! Εγω 2 μερες εκανα να την παρω αγκαλια και κοντευα να παθω καταθλιψη!! Αντε με το καλο σε λιγες μερες θα την εχετε στην αγκαλια σας επιτελους και σε λιγο καιρο δεν θα την προλαβαινεις την μπουμπουκα!!!

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Τι να πω βρε κοπελα μου!! Χαρας το κουραγιο σου!! Εγω 2 μερες εκανα να την παρω αγκαλια και κοντευα να παθω καταθλιψη!! !!

Ειναι απιστευτη η δυναμη που βρισκει κανεις οταν ΠΡΕΠΕΙ, οταν δεν εχει αλλη επιλογη...

Με το καλο pegg ειμαστε ολο αγωνια και χαρα για σενα!!

Τι να πω βρε κοπελα μου!! Χαρας το κουραγιο σου!! Εγω 2 μερες εκανα να την παρω αγκαλια και κοντευα να παθω καταθλιψη!! Αντε με το καλο σε λιγες μερες θα την εχετε στην αγκαλια σας επιτελους και σε λιγο καιρο δεν θα την προλαβαινεις την μπουμπουκα!!!

Όταν καταλαβαίνεις ότι έχεις μπροστά σου αρκετό καιρό μέχρι την αγκαλίτσα αναγκαστικά προσαρμόζεσαι. Και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις άλλα κρίσιμα θέματα να ανησυχείς ;)

πω πω πεγκ μεγαλώνει εξαιρετικά γρήγορα η μικρή, μπράβο στο κορίτσι μας! Να το πεις στους γιατρούς, εφόσον δεν έχει κάποιο θέμα, θα της κάνει πάαααρα πολύ καλό η μυρωδιά της μανούλας και για σένα βέβαια :D Εγώ έκανα καγκουρώ από όταν ήταν 1500 περίπου η μπεμπούλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...