Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο το κοριτσι μας!Μια χαρα τα παει....πιστευω οτι απο δω και περα θα περνει καλυτερα βαρος!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

KAΛΗΜΕΡΑ 1170 ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ 70 ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ Η πραγματικο βάρος:P:p:p:pΠάντως οι γιατροι δεν εχουν να μας πουν τιποτα απολυτως και χαιρομαι πολυ γι'αυτο:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Πάντα καλά νέα εύχομαι Pegg. Σύντομα η μικρούλα Ιωάννα να μεγαλώσει κι άλλο για να έρθει γρήγορα σπίτι. :P:p:p

Περιμένω πως και πως (όχι μόνο εγώ δηλαδή) να μας ανακοινώσεις πότε θα την πάρετε κοντά σας. :-D Να της δώσεις φιλάκια στα πατουσάκια και να της πεις ότι έχει μεγάλο fun club. :P:p:p

KAΛΗΜΕΡΑ 1170 ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ 70 ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ Η πραγματικο βάρος:P:p:p:pΠάντως οι γιατροι δεν εχουν να μας πουν τιποτα απολυτως και χαιρομαι πολυ γι'αυτο:P:p:p:p:p

καλυτερα που δεν εχουν να σας πουν!!!!χαχα!!!αντε μικρουλα να τρως το γαλατακι να μεγαλωσεις!!!!φιλακια!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω τωρα θα μεγαλώνει πολύ γρηγορα!!!μπραβο!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

ναμαι καιγω... ειχα δει απο την αρχη την ιστορια σου αλλα δεν ηξερα τι να γραψω. τωρα ομως χαρηκα πολυ ειλικρινα! μπραβο μπραβο μπραβο! μεχρι και στον αντρα μου ειπα γιατη μικρουλα σου απο τοτε που εβαλες το θεμα. τωρα τουπα τα νεα! χαρηκε και αυτος! καποια κοπελα ειπε πως δεν εχει μια μαμα αλλα πολλες που προσευχοντε! λεω λοιπον οτι εχει και εναν ακομη μπαμπα που χαρηκε γιαυτην! μπραβο σας και μπραβο στη δυναμη σου!

1-2-3MPOMPIRES!!!

geia sas μπραβω στην μικρη μας βαρος ειναι πεγκ μην ανησυχεις απο δω και περα ολα πηγαινουν ρολοι για την μικρη και σε λιγο θα την εχεις και στο σπιτι

Διαφημίσεις

Γιουπι!Γιουπι!Μπραβο το μανεκεν!Φουσκιτσα να γινει!Ετσι να παει...το ευχομαι ολοψυχα!Η μπουμπου ηρθε για να μεινει....ΤΕΛΟΣ!:D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Η ιστορία της μικρής σου ηρωίδας με συγκίνησε τόσο πολύ.Σου εύχομαι ολόψυχα να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να την πάρετε σπίτι σας,και να την καμαρώνετε να μεγαλώνει γερή και ευτυχισμένη!

μυ το στειλανε στο φεις και δε ξερω γιατι...σας θυμηθηκα....

ειμαι σιγουρη οτι "καποιος" εκει ψηλα προστατευει το μικρο σας μωρακι....σας φιλω απο καρδιας!!!;)

1kOup2.pngTxJmp3.png

έκατσα όλο το απόγευμα και διάβασα την ιστορία σας.με συγκινήσατε πάρα πολύ.

τα 2 αγγελούδια σου θα κάνουν παρέα στα 2 δικά μου.να σαι σίγουρη.

όσο για την Ιωάννα και εσένα μου δώσατε πολύ δύναμη να ελπίζω και εγώ μιας και το κοριτσάκι μου είναι πολύ μικρούλη και αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες να δούμε πώς και αν θα μεγαλώσει (στην μήτρα).

σου εύχομαι η άνοιξη να σας βρεί μαζί σπίτι σας.

θα ανάβω και για εσάς ένα κεράκι μαζί με το δικό μου κορίτσάκι.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!μαριλενα σιγουρα θα κανουν παρεα τα αγγελουδια μας και μαζι με ολα τα μωρακια που εφυγαν τοσο νωρις θα εχουν το δικο τους παιχνιδιαρικο παραδεισο.Οσο για το κοριτσακι σου που ερχεται να ξερεις θα ειναι γερο σιγουρα γιατι εχει και αυτο καποια αδερφακια να τη φυλανε..

Κοριτσια η μπουμπου μου μεγαλωνει!!!!Χθες ξαφνιαστηκα οταν πηγα και ειδα(μας ειπαν παλι οτι δεν ειναι πραγματικο βαρος) οτι η μπεμπα ειναι 1290!!!!!!!!!!!!!.Η γιατρος λεει οτι γυρω στα 1200 ειναι γιατι τα αλλα ειναι κατακρατηση.Μας εκανε επισημα αναφορα για εξοδο (πρωτη φορα απο τοτε που μπηκαμε.Ειπε οτι στα 1500-1600 θα παμε στο διπλανο δωματιο για να αρχισουμε ψυχολογικα να προετοιμαζομαστε για την εξοδο:P:p:pΑδυνατω να το πιστεψω.Γραφω και μου ερχεται να κλαψω μονο που μου το ειπε (γιατι 1 μηνα ακομη θα τον φαμε)Τι να πω να αρχισω λετε να ετοιμαζομαι???Φοβαμαι να κανω το παραμικρο

θα μπω αργοτερα να σας πω και τα σημερινα μας νεα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...