Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

axaxaxaαχαχα clelia με εκανες και γελασααααα!!αχαχαχαχαχ!!

ολα καλα θα μου πανε γιατι το λες ΕΣΥ!!!!!!

κοιταξε φυσικα και εχεις ελπιδες,απο τη στιγμη που "ησουν στην καβαλα"!!!ετυχε σε μια φιλη μου να μην βρει την ωορρηξια της με τα τεστακια αλλα εμεινε εγκυος!αντε λιγες μερες εμειναν για να ΜΗΝ σου ερθει!!!τωρα για το ενα στηθος χμμ αυτο δεν μπορω να σου πω αν ειναι η οχι σημαδι,εμενα το κυριοτερο προκαθηστερημενο συμπτωμα ηταν οτι ενιωθα συνεχεια οτι θα μου ερθει περιοδος,κατι σαν μια συνεχομενη ωορρηξια!αχ αντε αντε να περασουν γρηγορα οι μερες και να μας πεισ τα ευχαριστα,αλλα φυσικα και αν ακομα δεν εισαι δεν μας σταματαει τιποτα,σωσταααααα??!!!ετσι και αλλιως ειπα πριν "μεχρι το πασχα θα μεινουμε ολες" και συμπληρωνω..γιατι το λεω ΕΓΩ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και σου ευχήθηκα και στο θέμα σου θα στα πω κι εδώ!

Με το καλό, όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατάς το θαυματάκι σου αγκαλιά!!!

Βουρ στο γιατρό, ε; Είπαμε....Τελικά λες, ο Άγιος Ευθύμιος ή ο Ευθύμιος δίπλα σου;:lol::lol:

METALIO%20FOOTBALL.jpg&w=253&h=300&page=prod_info[/QUOT

θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου!!!!!!!καλε και γω αυτο σκεφτηκα,ο αγιος ευθυμιος εκανε το θαυμα του κοριτσια,θα το δειτε!!αν βρω καμια εκκλησια του αγιου ευθυμιου θα αναψω ενα κερακι για ολες!!!!!!!!!

ευτυχως το πασχα φετος πεφτει νωρις!!!! :))))))))))

Ναι κοπέλα μου, δεν αγχώνομαι, αυτή την φορά θέλω να μου έρθει και να μου μείνει. Πιο πολύ αγχώνομαι για κάτι άσχετα στην δουλειά - αλλά έμαθα κάτι πολύ καλό ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για την δουλειά μου και πάλι πήγα στην Καβάλα (όταν χαίρομαι ξέρετε τι κάνω, εεε? :mrgreen: )

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μπράβο κοπέλα μου!! Διάβασα την περίπτωσή σου και σου εύχομαι τα καλύτερα!! Όλα καλά θα σου πάνε επειδή το λέω ΕΓΩ!

Εγώ ΔΕΝ περιμένω 27-30/1 αλλά δεν είναι και σίγουρο επειδή δεν βρήκα την ωορρηξία μου αυτό τον μήνα (αν έκανα ωορρηξία). Ούτε τα τεστάκια την έπιασαν, ούτε εγώ ένιωσα κάτι...

Πάντως χθες που κοιτούσα κάτι sites, βάσει των προηγούμενων περιόδων μου αν έχει γίνει ωορρηξία και εγώ δεν την κατάλαβα, τότε η ωορρηξία μου έγινε και εγώ ήμουν στην Καβάλα (καβάλα τον-καβάλα τον- If you know what I mean :mrgreen: ), οπότε σε αυτή την περίπτωση έχω ελπίδες. ΑΝ έχω κάνει ωορρηξία.

Εδώ και 2 μέρες με πονάει λίγο το αριστερό στήθος, γιατί?? Μόνο το αριστερό, καθόλου το δεξί (αν σας έχει πιάσει τρελλό γέλιο παλιόπαιδα θα σας δείξω εγώ!!) :P

Έλα μωρό μου...σ' έχω χάσει τελευταία!!!

Όσο για τον πόνο στο αριστερό στήθος λες να είναι γιατί απο κει θα αρχίσει να πίνει γάλα το μωράκι;:D (Το παρατράβηξα λίγο φιλενάδες αλλά λίγο positive thinking δεν βλάπτει!!!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κοπέλα μου, δεν αγχώνομαι, αυτή την φορά θέλω να μου έρθει και να μου μείνει. Πιο πολύ αγχώνομαι για κάτι άσχετα στην δουλειά - αλλά έμαθα κάτι πολύ καλό ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για την δουλειά μου και πάλι πήγα στην Καβάλα (όταν χαίρομαι ξέρετε τι κάνω, εεε? :mrgreen: )

Με τρώει η περιέργεια τώρα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΤΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΜΙΑ Η ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΤΕΛΙΤΣΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

ηρθε η σειρα μας!!!!!!!!!τερμα τα δακρυα ,ναι?!?!?!χαρουμενες να ειμαστε και ολα θα μας ερθουν..και ολοκληρωμενα παρακαλω!!!

χαιρομαι Στελιτσα για σενα και αν και εγω σου ευχηθηκα το ξανακανω!!(μια δευτερη ευχη δεν βλαπτει)χαχαχα!!

Με το καλο λοιπον να αγκαλιασεις το μωρακι σου!!!

μου αρέσουν τα μετάλλια !!θελω και εγω (δεν με νοιαζει το χρωμα ας ειναι και ροζ)χαχαχα!!

και εγω Καβαλα Καβαλα !!!

ολες στην Καβαλα (βγαζει τιποτα η Καβαλα?)

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

CLELIA ΜΗΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ,ΣΚΟΥΡΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΗΛΗ?

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ''ΠΑΙΖΕΙ'' ΠΟΛΥ Η ΚΑΒΑΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ.

ΜΑΡΙΑΕΦΗ

Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ.ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΡΟΖ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΤΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ?

Λευκή & Stelitsa συγχαρητήρια!!!! Με το καλό τα μωράκια σας κορίτσια!! Πάντα τέτοια νέα να έχουμε από δω και πέρα!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Από χθες πονάω πάρα πολύ αριστερά κάτω στην κοιλιά μου:confused:. Μιλάμε για πολύ δυνατό πόνο (ρουφάω την κοιλιά μου και το νιώθω σαν τράβηγμα)!! Εντωμεταξύ είμαι σε φάση ωορρηξίας. Λέτε να είναι από αυτό ή να πάρω σβάρνα τους γιατρούς?:? Συνήθως την ωορρηξία μου την καταλαβαίνω αλλά έτσι πρώτη φορά πονάω:cry: (Και πώς να πάω ταξίδι στην Καβάλα έτσι?:wink:)

kWrwp3.png

Λευκή & Stelitsa συγχαρητήρια!!!! Με το καλό τα μωράκια σας κορίτσια!! Πάντα τέτοια νέα να έχουμε από δω και πέρα!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Από χθες πονάω πάρα πολύ αριστερά κάτω στην κοιλιά μου:confused:. Μιλάμε για πολύ δυνατό πόνο (ρουφάω την κοιλιά μου και το νιώθω σαν τράβηγμα)!! Εντωμεταξύ είμαι σε φάση ωορρηξίας. Λέτε να είναι από αυτό ή να πάρω σβάρνα τους γιατρούς?:? Συνήθως την ωορρηξία μου την καταλαβαίνω αλλά έτσι πρώτη φορά πονάω:cry: (Και πώς να πάω ταξίδι στην Καβάλα έτσι?:wink:)

Αφού είσαι κοντά στην ημέρα της ωορρηξίας, ΛΟΓΙΚΑ είναι σύμπτωμα ωορρηξίας. Και εγώ μετά την 1η απόξεση, κατά την 1η μου ωορρηξία πονούσα αρκετά και πρωτόγνωρα γι' αυτά που είχα συνηθίσει...

Πήγαινε καβάλα :mrgreen: σήμερα, αύριο και μεθαύριο!!

Λογικά από αύριο δεν θα πονάς, αν πονάς πάλι μπορεί να είναι κανένα άτακτο εντεράκι... Περίμενε λίγο και βλέπεις, μην τρέχεις απ' ευθείας σε γιατρούς θα σε λωλάνουν...

Υ.Γ. Όταν λέω ροζ μωράκια, δεν υποννοώ κάτι για το φύλο... Ροζ είναι όλα τα μωράκια, είτε αγοράκια, είτε κοριτσάκια... Τι θέλετε δλδ να πω μπλε μωράκια, στρουμφάκια είναι?? :D

GEXxp3.png

Έτσι σκέφτηκα και γω κλελούκο μου στην αρχή... Βέβαια εμένα λογικά είναι ή 4η ωορρηξία μετά την απόξεση αλλά η πρώτη που πονάει:confused:! Θα περιμένω..... Στην.....Καβάλα είμαι από προχθές και περνάω τέλεια:wink:!! Λέω να μείνω μερικές μέρες ακόμη...:-P

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

patousitsa νομιζω οτι ειναι οωρηξια ισως επειδη κανει και κρυο να την αρπαξες και πουθενα και για αυτο να πονας!!

κανε λιγο υπομονη και πολυ Καβαλα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Στελλίτσα συγχαρητηρία!!! Μας δίνεις κουράγιο!

Patousitsas η ωορ΄ρηξία μάλλο΄ν είναι γαιτί και εμένα μετα την αποξέση οι δυο τρεις πρώτεσ δεν με πονέσανε ενώ τώρα και εμένα με πονάνε αρκέτα. Με πονούσαν και παλιά όμως.

Κορίτσια εγώ δεν περιπένω Δευτέρα Τρίτη αλλά θα κάνω χοριακή πιο νωρίς, θα σας ενημερώσω..... ;)

Ευχαριστώ βρε κορίτσια. Δε σας κρύβω ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο αλλά ok με ηρεμήσατε κάπως. Θα κάνω υπομονή λοιπόν να περάσει και βλέπουμε:-P!

Mariaefi δεν ξέρω τι θα βγει στην Καβάλα αλλά τουλάχιστον περνάμε καλά μετά από αρκετοοοοοοοοό καιρό:wink:!

Martha εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα για σένα και το μωράκι σου:-P!

kWrwp3.png

Στελλίτσα συγχαρητηρία!!! Μας δίνεις κουράγιο!

Patousitsas η ωορ΄ρηξία μάλλο΄ν είναι γαιτί και εμένα μετα την αποξέση οι δυο τρεις πρώτεσ δεν με πονέσανε ενώ τώρα και εμένα με πονάνε αρκέτα. Με πονούσαν και παλιά όμως.

Κορίτσια εγώ δεν περιπένω Δευτέρα Τρίτη αλλά θα κάνω χοριακή πιο νωρίς, θα σας ενημερώσω..... ;)

marthoyla σου ευχομαι μια τεραστια χοριακη!

patoysitsa don't worry απλα Καβάλα!χαχα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

PATOUSITSA ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ?ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΩΣΕΣ?:?:

PATOUSITSA ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ?ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΩΣΕΣ?:?:

Λέω να περιμένω λίγο ιπποκαμπάκι μου. Αφού ενδέχεται να είναι ωορρηξία λογικά θα περάσει σήμερα, αύριο. Αν συνεχιστεί θα πάω να με δει γιατρός και ο θεός βοηθός:confused:!

kWrwp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!

ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΦΑΚΙΑ......

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΛΕΩ ΩΟΡΗΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;) ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!

ΜΑΡΘΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

Και είπαμε: μία που το ανακοινώνουμε εδώ και τέρμα! Δεν ξαναγράφουμε, δεν ξαναδιαβάζουμε τπτ από αυτό το θέμα! Να το κλείσουμε!!

GEXxp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...