Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Βασδέλι, κάτι με τα προφητικά λέγαμε! Σειρά σου τώρα, γιατί το όνομά σου κατά λάθος στη λίστα είναι προφητικό!

QUOTE]

Κι εγώ όταν το είδα κάπως που ήρθε...Θα περιμένουμε μέχρι 1/2 για να το μάθουμε...μακάρι!:P

Σε όλες καλες προσπάθειες...ο κύκλος άνοιξε!

Λευκή περιμένουμε νέα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ όταν το είδα κάπως που ήρθε...Θα περιμένουμε μέχρι 1/2 για να το μάθουμε...μακάρι!:P

Σε όλες καλες προσπάθειες...ο κύκλος άνοιξε!

ΜΑΚΑΡΙ VASDELI ΜΟΥ!!!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!Κ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Κ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ-ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ Κ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΣΥΛ/ΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΕΣΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ?

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?

Kαλημερα!

μηπως ειχες κρυωσει??

εμενα προσωπικα ηταν κανονικα μου κρατησε κανα 2 μερες παραπανω βεβαια αλλα παρατηρησα οτι και τις επομενες φορες το ιδιο ειχε γινει....

αφου την Δευτερα θα πας δεν πιστευω οτι υπάρχει λογος ανυσηχίας!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?

ιπποκαμπακι εγω το παλευω απο τον προηγουμενο μηνα αλλα θα δειξει.......

δεν θελω να παιρνουν τα μυαλα μου πολυ αερα......ειδικα απο αυτο που μας ετυχε.....

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Κ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ-ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ Κ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΣΥΛ/ΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΕΣΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ?

Εγώ μετά την απόξεση πήρα ορμόνες για να σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου, όχι αντισυλληπτικά. Η πρώτη περίοδος μου ήρθε κανονικά με λίγο αίμα...Αφού θα πας ρώτησέ τον να δούμε τι θα σου πει....Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας..

qwlrp3.png

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Κ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ-ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ Κ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΣΥΛ/ΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΕΣΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ?[/QUOT

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 55 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ

Διαφημίσεις

δεν θελω να παιρνουν τα μυαλα μου πολυ αερα......ειδικα απο αυτο που μας ετυχε.....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

Μια από τα ίδια κι εδώ...Δεν περιμένω 1/2

qwlrp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ''ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ?,ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ''ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ?,ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.

Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά δεν θα μπορούσες να το μάθεις μέσω του γιατρού σου τηλεφωνικά;

qwlrp3.png

Μια από τα ίδια κι εδώ...Δεν περιμένω 1/2

εγω 7/2 αλλα δεν ξερω τι θα γινει...τον προηγουμενο μηνα εκανα ενα clear blue (1 μερα πριν την κανονικη) ειχε βγει αχνο πολυ αχνο θετικο εκανα μια χοριακη και ηταν αρνητικοτατη.Μετα απο 2 μερες αδιαθετησα.....ετσι απο εδω και περα οτι θα κανω θα το κανω μετα απο 3-4 μερες καθυστερησης....

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

η κλινικη που δουλευει η πεθερα μου δουλευουν κανονικα τωρα ομως ισως ειναι θεμα γιατρου οποτε κοριτσακι μου θα ελεγα να το συνεννοηθεις μαζι του και γιατι οχι να το κλεισετε κιολας!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

εγω 7/2 αλλα δεν ξερω τι θα γινει...τον προηγουμενο μηνα εκανα ενα clear blue (1 μερα πριν την κανονικη) ειχε βγει αχνο πολυ αχνο θετικο εκανα μια χοριακη και ηταν αρνητικοτατη.Μετα απο 2 μερες αδιαθετησα.....ετσι απο εδω και περα οτι θα κανω θα το κανω μετα απο 3-4 μερες καθυστερησης....

Ναι, το θυμάμαι αυτό mariaefi....Έχεις δίκαιο αλλά εγώ προσωπικά δεν θα μπορέσω να περιμένω....τόόόόσες μέρες!

qwlrp3.png

Ναι, το θυμάμαι αυτό mariaefi....Έχεις δίκαιο αλλά εγώ προσωπικά δεν θα μπορέσω να περιμένω....τόόόόσες μέρες!

μωρε ξερω οτι και εγω δεν θα μπορεσω!!

ηδη ειχαμε παραγγειλει και απο ιντερνετ τεστ εγκυμοσυνης μεσω ebay (μιλαμε μας κλεβουν εδω για αυτα) και εχω 5 αθικτα στο σπιτι και να δεις που δεν θα κρατηθω!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ.

μωρε ξερω οτι και εγω δεν θα μπορεσω!!

ηδη ειχαμε παραγγειλει και απο ιντερνετ τεστ εγκυμοσυνης μεσω ebay (μιλαμε μας κλεβουν εδω για αυτα) και εχω 5 αθικτα στο σπιτι και να δεις που δεν θα κρατηθω!!

Μια από τα ίδια...Μου είπε η Clelia ένα site και έχω πάρει τεστάκια ωορρηξίας και εγκυμοσύνης, πολυ φθηνά. Και μάλιστα το διπλό καινούργιο digital Clear Blue εγκυμοσύνης μόνο με 9,5 περίπου ευρώ(ίσως και φθηνότερα, δεν θυμάμαι ακριβώς) την στιγμή που εδώ το αντίστοιχο και μάλιστα μονή συσκευασία κάνει 20 ευρω.

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια! νια κοριτσια ο κυκλος ανοιξε!!ειμαι και γω εγκυος(καποιες ισως το γνωριζετε γιατι ανοιξα και θεματακι...)!! αισιοδοξια,ετσι ολες μεχρι το πασχα θα ειμαστε εγκυουλες,ειμαι σιγουρη σας λεω !!και ξερετε εμεινα εγκυος στον πρωτο μηνα πουξεκινησαμε προσπαθθιες μετα την αποξεση...με μια ψυχολογια ...αμφιλεγομενη..!πριν μεινω εγκυος την πρωτη φορα προσπαθουσαμε εναν ολοκληρο χρονο και τωρα...αμεσως,για αυτο σας λεω θα ερθει σε ολες μας και συντομα!

α και κατι ακομα, εκανα το τεστ δυο μερες πριν την περιοδο,βγηκε θετικοτατο απο τα πρωτα δευτερολεπτα,clear blue εκανα

Μπράβο κοπέλα μου!! Διάβασα την περίπτωσή σου και σου εύχομαι τα καλύτερα!! Όλα καλά θα σου πάνε επειδή το λέω ΕΓΩ!

Εγώ ΔΕΝ περιμένω 27-30/1 αλλά δεν είναι και σίγουρο επειδή δεν βρήκα την ωορρηξία μου αυτό τον μήνα (αν έκανα ωορρηξία). Ούτε τα τεστάκια την έπιασαν, ούτε εγώ ένιωσα κάτι...

Πάντως χθες που κοιτούσα κάτι sites, βάσει των προηγούμενων περιόδων μου αν έχει γίνει ωορρηξία και εγώ δεν την κατάλαβα, τότε η ωορρηξία μου έγινε και εγώ ήμουν στην Καβάλα (καβάλα τον-καβάλα τον- If you know what I mean :mrgreen: ), οπότε σε αυτή την περίπτωση έχω ελπίδες. ΑΝ έχω κάνει ωορρηξία.

Εδώ και 2 μέρες με πονάει λίγο το αριστερό στήθος, γιατί?? Μόνο το αριστερό, καθόλου το δεξί (αν σας έχει πιάσει τρελλό γέλιο παλιόπαιδα θα σας δείξω εγώ!!) :P

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΤΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΜΙΑ Η ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΤΕΛΙΤΣΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

καλημερα κοριτσια! νια κοριτσια ο κυκλος ανοιξε!!ειμαι και γω εγκυος(καποιες ισως το γνωριζετε γιατι ανοιξα και θεματακι...)!! αισιοδοξια,ετσι ολες μεχρι το πασχα θα ειμαστε εγκυουλες,ειμαι σιγουρη σας λεω !!και ξερετε εμεινα εγκυος στον πρωτο μηνα πουξεκινησαμε προσπαθθιες μετα την αποξεση...με μια ψυχολογια ...αμφιλεγομενη..!πριν μεινω εγκυος την πρωτη φορα προσπαθουσαμε εναν ολοκληρο χρονο και τωρα...αμεσως,για αυτο σας λεω θα ερθει σε ολες μας και συντομα!

Αν και σου ευχήθηκα και στο θέμα σου θα στα πω κι εδώ!

Με το καλό, όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατάς το θαυματάκι σου αγκαλιά!!!

Βουρ στο γιατρό, ε; Είπαμε....Τελικά λες, ο Άγιος Ευθύμιος ή ο Ευθύμιος δίπλα σου;:lol::lol:

METALIO%20FOOTBALL.jpg&w=253&h=300&page=prod_info

qwlrp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...