Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Καλημερα. Αυτα ειναι πολυ δυσαρεστα νεα.

Νομιζω Ιολη μου οτι πολυ πολυ χειροτερο ειναι αυτο που περναει η συναδελφος σου, γιατι θα ταλαιπωρείται κι αυτή και ο αντρας της και το παιδακι για μια ζωή.

Την (ή τις) παλλινδρομες, καποια στιγμή θα τις ξεχασεις.

Είσαι καλύτερα ε? Μπραβο. Ατιμο πραγμα οι μυκητες. Ειμαι κι εγω επιρρεπης και ξερω

CYaip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καλημέρα.

Τελικά έμαθα για τη συνάδελφο ότι δεν είναι 41 χρονών αλλά 35. (Κάποια συνάδελφος μπερδεύτηκε και μου είπε λάθος την ηλικία κι εγώ το πίστεψα, επειδή η κοπέλα μεγαλόδειχνε).

Μου είπαν, λοιπόν, ότι η κοπέλα, όταν έμεινε έγκυος, ήταν 34 ετών και για το λόγο αυτό δεν έκανε αμνιοπαρακέντηση.

5f27b8bd0c.png

Κορίτσια, καλημέρα.

Τελικά έμαθα για τη συνάδελφο ότι δεν είναι 41 χρονών αλλά 35. (Κάποια συνάδελφος μπερδεύτηκε και μου είπε λάθος την ηλικία κι εγώ το πίστεψα, επειδή η κοπέλα μεγαλόδειχνε).

Μου είπαν, λοιπόν, ότι η κοπέλα, όταν έμεινε έγκυος, ήταν 34 ετών και για το λόγο αυτό δεν έκανε αμνιοπαρακέντηση.[/quote'

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Ή ΤΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕ? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ:ΤΟ 50% ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ 50% ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΝΙΩΣΑΜΕ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΑΓΑΠΗ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ?ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ.

ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

Διαφημίσεις

ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

Πολύ βιαστικά και επιπόλαια θα σου απαντούσα ότι αν το πρόβλημα αντιμετωπιζόταν πλήρως με χειρουργεία, θα προχωρούσα σε εγκυμοσύνη.

Σε άλλη περίπτωση μάλλον όχι, δεν έχει νόημα να φέρεις στον κόσμο ένα πλασματάκι που δεν θα μπορεί να επιβιώσει χωρίς εσένα. Ή που θα υποφέρει και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φύγει... Γνώμη μου πάντα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κορίτσια, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά μου είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καλές και δεν έγινε αμνιοπαρακέντηση λόγω του ότι ήταν 34 ετών. Και υπενθυμίζω ότι δεν γνωρίζει κανείς ποιο ακριβώς σύνδρομο έχει το μωράκι και αν φαινόταν στις εξετάσεις (αυχενική και β' επιπέδου). Μάλλον όμως δεν φαινόταν κάτι, τουλάχιστον μέχρι τον 7ο μήνα που η κοπέλα σταμάτησε τη δουλειά. Από εκεί και μετά κανείς δεν γνωρίζει τίποτε, πέρα από το ότι η κοπέλα αρνήθηκε οποιαδήποτε επίσκεψη στο μαιευτήριο λέγοντας ότι το μωρό έχει πολυ μεγάλο πρόβλημα.

Εγώ ασυζητητί θα προχωρούσα σε διακοπή κυήσεως. Δεν έχω τις αντοχές να μεγαλώσω παιδί με πρόβλημα.

Η ξαδέλφη μου σε ηλικία 27 ετών διέκοψε την κύηση στον 6ο μήνα λόγω ύπαρξης ιεροκοκκυγικού τερατώματος στο έμβρυο που κυοφορούσε. Μέσα στην αγωνία της και τη στενοχώρια της δεν το έψαξε παραπέρα και εμπιστεύτηκε τα λόγια του γιατρού που της είπε ότι το μωρό θα βγει με πολύ σοβαρό πρόβλημα και ότι δεν θα επιβιώσει. Μετά τη διακοπή κάποιοι της είπαν ότι, αν το πήγαινε στην Αμερική για χειρουργείο, ίσως τα κατάφερνε.

Η ίδια κοπέλα στη 2η εγκυμοσύνη της σε ηλικία 28 ετών πήγε να κάνει αυχενική διαφάνεια και ανακάλυψαν ότι το μωρό ήταν νεκρό, έγινε ιστολογική και το αποτέλεσμα ήταν σύνδρομο down.

Τώρα είναι 30 ετών, διανύει την 3η κύηση και σήμερα μπήκε στο μήνα της. Και σ' αυτή την εγκυμοσύνη έκανε αμνιοπαρακέντηση κι ας ήταν η αυχενική διαφάνεια άριστη (1/20.000) και ας ήταν το β' επιπέδου άριστο. Ο γιατρός την παρότρυνε να κάνει αμνιοπαρακέντηση, ο υπερηχογραφιστής της είπε ότι ο κίνδυνος αποβολής από την αμνιοπαρακέντηση υπερισχύει της πιθανότητας να πάσχει το έμβρυο και της πρότεινε να το σκεφτεί καλά, αλλά το κορίτσι δεν υπήρχε περίπτωση να βιώσει με ηρεμία το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης, αν δεν έκανε αμνιο. Έτσι την έκανε και ησύχασε.

Άλλο συγγενικό μου ζευγάρι δεν έκαναν αμνιοπαρακέντηση, ενώ η κοπέλα ήταν 37 ετών, γιατί η αυχενική και ο β' επιπέδου ήταν εντάξει αλλά και γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις ότι σου στέλνει ο Θεός. Έτσι το παιδί τους γεννήθηκε άρρωστο, πάσχει από ένα πολύ σοβαρό σύνδρομο, έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών, έχουν περάσει 3 χρόνια από τη γέννησή του, η οικογένεια έχει βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις αλλά δεν το βάζουν κάτω και έχουν αισιοδοξία.

Εγώ αυτό δεν θα το άντεχα.

5f27b8bd0c.png

Κορίτσια σας μεταφέρω ένα χαρμόσυνο γεγονός που αυτή τη φορά δεν αμφισβητείται!!!! Είμαι έγκυος!!!! Ο κύκλος άνοιξε!!!!! Άντε τώρα να μάθουμε κι άλλα ή έχουμε και δεν το ξέρω; Τέλος πάντων ακόμη και να μην έχουμε έχω μια διαίσθηση ότι όλες σύντομα θα έχουμε το 2010 θα γεμίσει αγγελάκια. Είαμι ευτυχισμένη κι εύχομαι το ίδιο για όλες σας!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ειναι θεμα πως το βλεπει κανεις και αν δεν το ζησεις νομιζω οτι δεν μπορεις να το νιωσεις..........

εγω στην κορη μου ημουν 24 ετων ειχα κανει την β επιπεδου και ηταν πολυ καλη αμνιοπαρακεντηση δεν εκανα τωρα σε μια τριτη εγκυμοσυνη που θα ειμαι 30 και με το ιστορικο της παλλινδρομησης πιστευω οτι θα την κανω.........

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια σας μεταφέρω ένα χαρμόσυνο γεγονός που αυτή τη φορά δεν αμφισβητείται!!!! Είμαι έγκυος!!!! Ο κύκλος άνοιξε!!!!! Άντε τώρα να μάθουμε κι άλλα ή έχουμε και δεν το ξέρω; Τέλος πάντων ακόμη και να μην έχουμε έχω μια διαίσθηση ότι όλες σύντομα θα έχουμε το 2010 θα γεμίσει αγγελάκια. Είαμι ευτυχισμένη κι εύχομαι το ίδιο για όλες σας!!!!:lol::lol::lol:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!;);):-D:-D:lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ειναι θεμα πως το βλεπει κανεις και αν δεν το ζησεις νομιζω οτι δεν μπορεις να το νιωσεις..........

εγω στην κορη μου ημουν 24 ετων ειχα κανει την β επιπεδου και ηταν πολυ καλη αμνιοπαρακεντηση δεν εκανα τωρα σε μια τριτη εγκυμοσυνη που θα ειμαι 30 και με το ιστορικο της παλλινδρομησης πιστευω οτι θα την κανω.........

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Επιτέλους! Ο κύκλος άνοιξε!:P:D

Λευκή μου πόσο χαίρομαι για σένα!

Όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε λίγο να κρατάς τον αγγελουδίνο σου αγκαλίτσα!

Πού είσαι να σε πιάσω να κολλήσω!!!!:lol:

sql_image.php?id=80

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λευκή κοπέλα μου συγχαρητήρια!!

Άντε, σε τριγύρναγε εσένα η πρωτιά!

Φιλιά πολλά και με το καλό τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να κρατάς το ροζ μωράκι σου αγκαλίτσα!!

Ιππόκαμπε, αυτό που εννοούσα είναι ότι δεν θα προχώραγα την εγκυμοσύνη σε αυτή την περίπτωση...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΑΙΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

Ακριβως αυτο μου ετυχε και δυστυχως σταματησα την εγκυμοσυνη :(:( ... Ευχομαι καμια κοπελα να μην το περασει! ΔΕν συγκρινεται ο πονος με αυτον της παλλινδρομης (το εχω περασει και αυτο!) :confused:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ακριβως αυτο μου ετυχε και δυστυχως σταματησα την εγκυμοσυνη :(:( ... Ευχομαι καμια κοπελα να μην το περασει! ΔΕν συγκρινεται ο πονος με αυτον της παλλινδρομης (το εχω περασει και αυτο!) :confused:

Christie μου τι να πω.... Χάνω τα λόγια μου. Πράγματι πιστεύω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί ο πόνος. Εύχομαι μόνο αυτός ο πόνος καθώς και ο πόνος που νοιώσαμε όλες να είναι το σκαλοπάτι για την ευτυχία όλων μας ώστε να το ''πατήσουμε''. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Μακάρι να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει καμιά κοπέλα από εμάς τέτοιο δίλημμα. Κι εγώ συμφωνώ με την Ιόλη. Στην ηλικία που είμαι 35 -36 δεν έχω ούτε τις αντοχές ούτε το θάρρος... και στην τελική δεν είναι κρίμα για το ίδιο το παιδάκι να επιλέξουμε να το φέρουμε στον κόσμο μόνο και μόνο για να τυρρανιέται και να παιδεύεται;

Λευκή μου συγχαρητήρια κοπέλα μου! Καλή αρχή, καλή συνέχεια και με το καλό να το κρατήσεις αγκαλίτσα!

Άντε να παίρνουμε σειρά κι εμείς οι υπόλοιπες!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!! ΤΙ ΚΑΛΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ!!!! :)

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Λευκούλα, τελικά ήταν προφητική η προηγούμενη μαϊμού-εγκυμοσύνη! Τώρα το σποράκι ήρθε για τα καλά, ήρθε και θα μείνει!

Θερμά συγχαρητήρια!

Βασδέλι, κάτι με τα προφητικά λέγαμε! Σειρά σου τώρα, γιατί το όνομά σου κατά λάθος στη λίστα είναι προφητικό!

Μάγδα, ποιες άλλες κοπέλες μείνανε έγκυες?

Άντε, έρχεται και η σειρά μας.

5f27b8bd0c.png

μακαρι για όλες μας!!

το φανταζεστε η μια πισω απο την αλλη να εχουμε ευχαριστα νεα!!!!!!!!

αχ κοριτσια μου μακαρι μακαρι!και αυτη την φορα θα πανε ολα καλα!Για όλες!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Λευκούλα, τελικά ήταν προφητική η προηγούμενη μαϊμού-εγκυμοσύνη! Τώρα το σποράκι ήρθε για τα καλά, ήρθε και θα μείνει!

Θερμά συγχαρητήρια!

Βασδέλι, κάτι με τα προφητικά λέγαμε! Σειρά σου τώρα, γιατί το όνομά σου κατά λάθος στη λίστα είναι προφητικό!

Μάγδα, ποιες άλλες κοπέλες μείνανε έγκυες?

Άντε, έρχεται και η σειρά μας.

ΙΟΛΗ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΒΑΣΔΕΚΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ!!!;)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HOPE ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΔΡΟΜΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Λευκίτσα συγχαρητήρια!!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!

Αντε και στα δικά μας! ;)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...