Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Η αγκαλιά μου συνεχίζει να είναι άδεια και το μυαλό μου "κολλημένο" στο μωρό μου που χάθηκε:-(.....

τελικά δεν ξερω πως κ τι πρέπει να σκεφτόμαστε για να είμαστε καλυτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικά δεν ξερω πως κ τι πρέπει να σκεφτόμαστε για να είμαστε καλυτερα

Ούτε εγώ ξέρω... Πριν λίγο ήμουν καλά... Ξαφνικά αυτό άλλαξε, γιατί?:? Υποτίθεται ότι είμαι σε νέες προσπάθειες... Πώς όμως??? Όταν το κυρίαρχο συναίσθημά μου είναι ο φόβος....:-( Γιατί έγινε?? Τέσσερις μήνες και κάτι και ψάχνω να βρω ένα λόγο... Πρόβλημα υγείας σημαντικό δεν υπάρχει.. Κι αν ξαναγίνει? Αν η χαρά μου κρατήσει ξανά μερικές εβδομάδες μόνο?? Υπάρχει λόγος για ότι γίνεται... εγώ ακόμη τον ψάχνω.....

kWrwp3.png

Το "μία φορά έγκυος, σίγουρα ξανά έγκυος" ή "ευτυχώς που μπορώ και συλλαμβάνω" δε μου λέει απολύτως τίποτα.. Η αγκαλιά μου συνεχίζει να είναι άδεια και το μυαλό μου "κολλημένο" στο μωρό μου που χάθηκε:-(.....

Και όμως, αυτό θα έπρεπε να σου λέει πάρα πολλά

γιατί αυτό και μόνο

σου δίνει πολλές ελπίδες!!!

Τι να πουν δλδ τόσες κοπέλες που προσπαθούν και δεν έχουν καταφέρει τίποτα?

Το οτι "συλλαμβάνεις" λέει οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις παιδί

(και στην χειρότερη περίπτωση... έστω και με φαρμακευτική βοήθεια!)

Ούτε εγώ ξέρω... Πριν λίγο ήμουν καλά... Ξαφνικά αυτό άλλαξε, γιατί?:? Υποτίθεται ότι είμαι σε νέες προσπάθειες... Πώς όμως??? Όταν το κυρίαρχο συναίσθημά μου είναι ο φόβος....:-( Γιατί έγινε?? Τέσσερις μήνες και κάτι και ψάχνω να βρω ένα λόγο... Πρόβλημα υγείας σημαντικό δεν υπάρχει.. Κι αν ξαναγίνει? Αν η χαρά μου κρατήσει ξανά μερικές εβδομάδες μόνο?? Υπάρχει λόγος για ότι γίνεται... εγώ ακόμη τον ψάχνω.....

δυστυχως δεν μπορεί κανείς να μας απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα μας.ο φόβος θα υπάρχει πάντα κ αυτο το καρφί στην ψυχή να μας θυμίζει τι εγινε.δεν σκέφτομαι διαφορετικά από εσένα.πρέπει όμως να το αντιμετωπίσουμε με οποιο τροπο γίνεται.ευκολο δεν ειναι.δεν θα το βάλουμε όμως κάτω.σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλια!!!!

Διαφημίσεις

ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ!!!!

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΔΡΟΜΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ!!!

ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΑΙΜΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....:(

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ!!!!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ:)

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Ιόλη μου,

Έχω περάσει κι εγώ τον Οκτώβριο που μας πέρασε μηκυτίαση και σε καταλαβαίνω απολύτως.. φοβερή κατάσταση κι αυτή η φαγούρα ήταν ότι χειρότερο... κι εγώ από αντιβίωση το έπαθα... Τέλος πάντως ευτυχώς καταπολεμάται εύκολα..

Κοριτσάκια μου γιατί τέτοια απαισιοδοξία σήμερα;

Κλέλια μου σου έστειλα πμ.. θα χαρώ να τα ξαναπούμε..

Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ρθουν τα ευχάριστα νέα και για μας!

Μπορεί και όχι όμως! Ας έχουμε και αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μας.... Δε λέω να μην είμαστε αισιόδοξες... Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και σίγουρα διαφορετική από αυτή που θα θέλαμε, γι'αυτό χρειάζεται να είμαστε προσγειωμένες. Το "μία φορά έγκυος, σίγουρα ξανά έγκυος" ή "ευτυχώς που μπορώ και συλλαμβάνω" δε μου λέει απολύτως τίποτα.. Η αγκαλιά μου συνεχίζει να είναι άδεια και το μυαλό μου "κολλημένο" στο μωρό μου που χάθηκε:-(.....

όχι ρε patoysitsas μου! Μη σκέφτεσαι έτσι! Δε λέω ότι δεν υπάρχει και το χειρότερο ενδεχόμενο αλλά πρέπει να το βγάλουμε απο το μυαλό μας!

Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρη ότι θα κάνω παιδιά! Το πιστεύω!

Και πρόσεξε, είχα δύο αποβολές και όχι πριν δυο τρεια χρόνια, αλλά μέσα στο 2009 και οι δύο. Και μάλιστα η δεύτερη μία εβδομάδα πριν την αυχενική! Το είχα δει, είχα δει την καρδούλα του και μετά τέλος. Δε λέω εκείνη η εικόνα στον τελευταίο υπέρηχο και το βλέμμα του γιατρού θα μου μείνουν βαθιία χαραγμένα μέσα μου για πάντα αλλά είμαι αισιοδοξη και έτσι πρέπει να είμαστε. Και εγώ τώρα έχω ξεκινήσει προσπάθειες και όταν δω το + είμαι σίγουρη ότι δε θα το χαρώ αλλά θα πω απλά "α, είμαι έγκυος" , όμως έχω σκοπό να το παλέψω όσες φορές κι αν χρειαστεί να το χάσω. Είναι η ωμή πραγματικότητα αλλά δυστυχώς έτσι είναι!!!

Μη σε παίρνει από κάτω λοιπόν!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ και το πιστεύω για όλες μας!!!

Και εμένα το σόι του πατέρα μου, η γιαγια μου και η αδερφή της, το έγραψα και παραπάνω ότι είχαν πολλές αποβολές αλλά χωρίς ΄καμία θεραπεία τότε έκαναν τουλάχιστον ένα παιδί η καθεμία.

Κορίτσια για ανεβείτε λιγάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

δεν ξερω τι φταει και τα βλεπουμε ετσι αλλα αισθανομαι οπως η Patousitsa!

με εχει πιασει μια ανυσηχια ενας φοβος ενα αισθημα κενου ,ισως φταιει που ακουω την κορη μου και μου λεει συνεχεια οτι δεν εχει αδελφάκι ,ισως φταιει οτι ακουω γυρω μου εγκυμοσυνες και εγω δεν εχω το αγγελακι μου πια ,ισως φταει η νεα σεληνη δεν ξερω αλλα σιγουρα δεν ειμαι καλα!

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Μπορεί και όχι όμως! Ας έχουμε και αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μας.... Δε λέω να μην είμαστε αισιόδοξες... Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και σίγουρα διαφορετική από αυτή που θα θέλαμε, γι'αυτό χρειάζεται να είμαστε προσγειωμένες. Το "μία φορά έγκυος, σίγουρα ξανά έγκυος" ή "ευτυχώς που μπορώ και συλλαμβάνω" δε μου λέει απολύτως τίποτα.. Η αγκαλιά μου συνεχίζει να είναι άδεια και το μυαλό μου "κολλημένο" στο μωρό μου που χάθηκε:-(.....

Ώπα! Εδώ είσαι τόσο λάθος patousitsas!! Συμφωνώ με την αγαπημένη μου mama4 διότι αυτό που λέει ευσταθεί. Σε αυτό που έφερα ένσταση είναι ότι: πόσες απώλειες θα μετρήσουμε γμτ μέχρι να το πάρουμε αγκαλιά αυτό το ροζ μωρό? Εγώ ήδη μετράω 2 και δεν έχω παιδί - παρά μόνο ένα σκυλάκι να με περιμένει στο σπίτι (πάλι καλά!)...

Παιδί θα κάνουμε, αλλά γμτ γιατί να τα περάσουμε όλα αυτά και να μην κάνουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες? Αυτό είναι το γμτ μου...

Συμφωνώ απόλυτα με martha8, και εγώ έχασα 2 μωρά μέσα σε 3 μήνες μέσα στο 2009 - και έχω πάθει μια κατάθλιψη με κάτι που βλέπω στο youtube σχετικά με αποβολές, αλλά από την άλλη μία αγαλλίαση (δεν σας λέω τι, μπορεί να στεναχωρηθείτε...).

Παιδί θα κάνουμε, και εσύ patousitsas, και ο λόγος που δεν αυτοπροτείνομαι για νονά του δικού σου είναι επειδή θα βαφτίσω ένα μπεμπέ-αγορίνι μέχρι τον Μάιο, και δεν θέλω πολλά βαφτιστήρια, παρά 1 και καλό!

domnina το έλαβα και σου απάντησα, και σε ευχαριστώ πολύ-πολύ (τα υπόλοιπα τα έχεις σε πμ)...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Αυτό το γιατί δεν θα μας το απάντησει κανείς....ο καθένας πρέπει να το ψάξει μέσα του....νομίζω. Κάποιος λόγος ίσως να υπάρχει.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΩΣ ΔΟΔΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΡΛΙΑ.Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΛΥ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΛΥ.

Ναι! Πολύ σωστό αυτό!!

Επίσης να τους πείτε να μην φοράνε στενά τζήν και γενικότερα στενά παντελόνια

όπως επίσης

το κινητό τους να μην το βάζουν κοντά στην "ευαίσθητη περιοχή"!!

(ο άντρας μου πχ το βάζει συνέχεια σε τσαντάκι της μέσης-μπανάνα :roll: και τον έχω φάει να το βγάλει απο εκεί!)

καλημερα κοριτσια!!!!!ελπιζω σήμερα να είμαστε κάπως καλυτερα όλες.χθες πήγαμε στο γιατρό για τον αντρα μου κ μας είπε ότι ''ίσως'' έφταιξε στην παλλίνδρομη ένα μικρόβιο(οχι από τα γνωστά) που βρέθηκε στην καλλιέργεια.κ τώρα θεραπείες,παρακολούθηση κτλ.τέλος παντων αντιμετωπίζονται όλα προς το παρόν.απλά κακώς δεν κάναμε εναν προγεννετικο κ στον σύζυγο μου,ενώ εγώ είχα κάνει όλες τις εξετάσεις.αλλά που να το φανταστούμε.το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσουμε ξανά μετά απο τρεις μήνες.αυτο θα κριθεί στην επόμενη επισκεψη κ αφου πρωτα με δει κ ο δικός μου γιατρος την άλλη βδομαδα.θα αποφασίσουν απο κοινού για το πότε ξανά.μου φαίνεται πολυ ρε κορίτσια το διαστημα.αν πρέπει θα περιμένω βέβαια τι να κάνω.κ πάλι υπομονη!!!φιλια σε όλες

το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσουμε ξανά μετά απο τρεις μήνες.αυτο θα κριθεί στην επόμενη επισκεψη κ αφου πρωτα με δει κ ο δικός μου γιατρος την άλλη βδομαδα.θα αποφασίσουν απο κοινού για το πότε ξανά.μου φαίνεται πολυ ρε κορίτσια το διαστημα.αν πρέπει θα περιμένω βέβαια τι να κάνω.κ πάλι υπομονη!!!φιλια σε όλες

Τι είναι 3 μήνες μπροστά στους 9 μήνες μιας υγιούς εγκυμοσύνης! :-P

Και εμένα 3 μήνες μου είπε να περιμένω

αλλά εγώ απ΄τον φόβο μου μήπως και το ξαναπάθω

θα περιμένω 6!!!....:-(

Διαφημίσεις

MAMA4

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ?ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ?ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ''ΑΡΡΩΣΤΟ'' ΣΠΕΡΜΑ = ''ΑΡΡΩΣΤΟ'' ΕΜΒΡΥΟ? ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ,ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΟΧΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΚΕΤΟΥΣ),ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΠΧ.ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ 3ηΠΕΡΙΟΔΟ (ΔΗΛ.4 ΜΗΝΕΣ).ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΙΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ

Κοριτσια εμενα μου ειχε πει οτι 1 μηνα μετα μπορεις να ξεκινησεις προσπάθεια αλλά στην ουσια δεν ειναι μηνας γιατι περιμενεις την πρωτη περιοδο μετα την απόξεση καθαριζεις και σιγουρα κανεις εξετασεις εστω και τυπικες.Εκανα και εγω καλλιεργεια ειχα μικροβιο και ετσι 5 βδομαδες αντιβιωση σχεδον ξανααδιαθετησα επανελαβα την εξεταση μου εδωσε το οκ αλλα και παλι τιποτα ξαναδιαθετησα και τωρα στην ουσια λεμε οτι κανουμε χωρις να υπολογιζουμε.(γονιμες ξε γονιμες)

νομιζω οτι δεν ειναι κακο να περιμενεις για λιγο και ψυχολογικα και σωματικα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

MAMA4

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ?ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ?ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ''ΑΡΡΩΣΤΟ'' ΣΠΕΡΜΑ = ''ΑΡΡΩΣΤΟ'' ΕΜΒΡΥΟ? ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ.

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΙΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ

ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ.ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ.Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ''ΚΑΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ'' ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ!!!

Τι είναι 3 μήνες μπροστά στους 9 μήνες μιας υγιούς εγκυμοσύνης! :-P

Και εμένα 3 μήνες μου είπε να περιμένω

αλλά εγώ απ΄τον φόβο μου μήπως και το ξαναπάθω

θα περιμένω 6!!!....:-(

ΣΙΓΟΥΡΑ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ Κ ΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

Όταν έκανα την θεραπευτική απόξεση, μέσα Οκτώβρη και ο γιατρός μας είπε ότι μπορούμε να ξαναπροσπαθήσουμε με το νέο έτος(μετά από 2 περιόδους) μου φάνηκε φοβερά μεγάλο το διάστημα....Και όμως περνάει ο χρόνος.

Προφανώς πρέπει να επανεκτιμήσουμε την αξία της υπομονής, κορίτσια.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε?

Εγώ από τη μυκητίαση καθάρισα και είμαι καλά.

Σήμερα έμαθα κάτι πολύ δυσάρεστο: μια συνάδελφος σε ηλικία 41 χρονών που πάλευε χρόνια να αποκτήσει ένα παιδάκι, έμεινε τελικά έγκυος (μάλλον από εξωσωματική) και γέννησε αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς το μωρό έχει πρόβλημα, πάσχει από κάποιο σύνδρομο (δεν ήξεραν να μου πουν ποιο σύνδρομο, μάλλον όχι σύνδρομο down).

Έχω σοκαριστεί από το πρωί, στενοχωρήθηκα πολύ, όλοι είχαμε χαρεί πολύ όταν έμεινε έγκυος, και τώρα της έτυχε αυτό.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, εμείς που έχουμε παλλίνδρομες ή αυτή που περίμενε το μωράκι με χαρά και τελικά έχει πρόβλημα.

5f27b8bd0c.png

Πω, πω Ιόλη τι είπες τώρα....πάγωσα!

Καλα, δεν είχε κάνει προγεννητικό έλεγχο;

Δεν ξέρω βρε Vasdeli μου.

Σίγουρα θα είχε κάνει αυχενική διαφάνεια.

Αλλά, ξέρεις, μερικές γυναίκες είναι κατά της αμνιοπαρακέντησης για διάφορους λόγους. Άλλες φοβούνται τις βελόνες, άλλες φοβούνται μην αποβάλουν, άλλες για θρησκευτικούς λόγους, δεν ξέρω.

Εμένα μία φίλη μου 38 χρονών δεν έκανε αμνιοπαρακέντηση, γιατί η αυχενική είχε βγει πολύ καλή και γιατί φοβόταν μην αποβάλει. Ένα άλλο συγγενικό μου πρόσωπο δεν έκανε για θρησκευτικούς λόγους και τελικά το μωρό γεννήθηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο και ταλαιπωρούνται.

Έχω πάθει σοκ σου λέω από το πρωί που το άκουσα.

Εν τω μεταξύ έμαθα ότι η κοπέλα είναι τόσο στενοχωρημένη που δεν δέχεται επισκέψεις στο μαιευτήριο (λογικό είναι με αυτά που περνάει).

5f27b8bd0c.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...