Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ολοκλήρωσε όλες τις εξετάσεις που θελεί ο γιατρός σου και μετά εγκυμοσυνη .

σχετικά με το δίπλα δωμα΄τιο και την εκτρωση, μην το βλέπεις σαν την ειρωνία .

κανεένας μας δεν μπορει να ξέρει τις συν θήκες που οδήγησαν αυτην την γυναίκα στο διπλα δωματιο.

πιστεψε με ότι αυτό που θα κουβαλαει μια ζωη στην ψυχή της θα είναι πολύ βαρυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά, Luvelina και Ανδριανή,

Ανδριανή μου,

Δε νομίζω ότι είναι δυνατόν να έχεις πάσχεις από αυτοάνοσο νόσημα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα παρά μόνο τις παλλίνδρομες κυήσεις. Αν όμως όντως ισχύει κάτι τέτοιο νομίζω ότι πρέπει να γραφτείς στα ιατρικά χρονικά ως μοναδική περίπτωση ανά τον κόσμο... χιχιχι.. Τα αυτοάνοσα δεν είναι αστεία υπόθεση και σαφώς προηγούνται κάποια συμπτώματα αναλόγως της αρρώστιας.. Δεν θέλω να σε τρομάξω, να σε καθησυχάσω θέλω..

Luvelina μου,

Χαίρομαι που στάθηκα η αφορμή να αρχίσεις πάλι να σκέφτεσαι θετικά και να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Με θετική σκέψη και ελπίδα όλα θα γίνουν στην ώρα τους και είμαι σίγουρη ότι μέχρι το καλοκαίρι όλες μας θα γράφουμε για τις εγκυμοσύνες μας..

Φιλιά πολλά!

Clelia μου,

έχεις δίκιο! βέβαια η σκληρή πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως οι άνδρες έχουν μια δόση ηλιθιότητας την οποία πάντα καταφέρνουν και φέρνουν στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή!!!!

Εγώ όταν αντιμετωπίζω κατάσταση ηλιθιότητας από τον αγαπημένο μου ανδρούλη παίρνω βαθιές ανάσες και μετράω ανάποδα από το 20 για να μην τα πάρω στο κρανίο. Συνήθως αυτό πιάνει.. Όταν δεν πιάσει όμως.... γυρνάει το μάτι μου...

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στη δική σου περίπτωση με το παράδειγμά σου...

Και ναι έχεις δίκιο... πολλές φιλοσοφίες ανταλλάξαμε χθες με τα κορίτσια!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια μου γλυκά. Τι κάνετε?

Θυμάστε που σας είχα γράψει ότι ήμουν άρρωστη ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά? Ε, από την αρρώστια συνήλθα αλλά χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση claripen, για να γίνω καλά. Έτρωγα καθημερινά γιαούρτια αλλά δυστυχώς η αντιβίωση μου προκάλεσε τέτοια μυκητίαση που δεν έχω ξαναπάθει ποτέ στη ζωή μου. Τις πρώτες μέρες έλεγα ότι θα περάσει από μόνη της, γιατί κι άλλες φορές έχω συμπτώματα για 2-3 μέρες και μετά περνάει. Όμως αυτή τη φορά ήμουν πολύ χάλια, είχα τρελή φαγούρα, δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάτσω, ούτε να κοιμηθώ. Πήγα στο γυναικολόγο και μου είπε ότι, επειδή φέτος έπαθα πολλά επεισόδια μυκητίασης, να κάνω μια εξάμηνη θεραπεία για μύκητες. Όμως παράλληλα είδε κι ένα ωάριο που θα έσκαγε μετά από κανά δυο μέρες και να μην κάνω τη θεραπεία για τους μύκητες αλλά να φροντίσω να έχω επαφές. Την πρώτη μέρα σκέφτηκα να μην πάρω τη θεραπεία αλλά ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα ούτε να διανοηθώ ότι θα έχω επαφή. Έτσι αποφάσισα να αφήσω τις επαφές στην άκρη και να κάνω τη θεραπεία μου. Την Πέμπτη ξεκίνησα τη θεραπεία και την Παρασκευή στη δουλειά ήμουν τόσο χάλια από κάτω, ώστε δεν μπορούσα ούτε να καθίσω στην καρέκλα, ούτε να περπατήσω, ούτε τίποτε. Ήθελα να πάω σπίτι μου να κάνω μπάνιο και να ξαπλώσω με τα πόδια ανοιχτά.

Για καλή μου τύχη την Παρασκευή φύγαμε νωρίς από το γραφείο κατά τις 12.00, λόγω κοπής πίτας. Βγήκα στο δρόμο για το μετρό και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Ήθελα να περπατάω με τα πόδια ορθάνοιχτα, πράγμα που δε γινόταν. Έφτασα σπίτι μου με τα χίλια ζόρια και τρελούς πόνους. Πλύθηκα και ξάπλωσα. Περιττό να σας πω ότι αυτές τις μέρες άλλαζα εσώρουχο σχεδόν κάθε μία ώρα, γιατί είχα πολλά υγρά. Την Παρασκευή το μεσημέρι που γύρισα σπίτι κι έκανα μπάνιο, άλλαξα εσώρουχο και μέσα σε 15 λεπτά είχε γίνει μούσκεμα. Αναγκάστηκα να αλλάξω πάλι αλλά να βάλω σερβιέτα. Ξάπλωσα και έβαλα ένα καθρεφτάκι από κάτω να δω τι γίνεται και γιατί είμαι τόσο χάλια. Δεν φαντάζεστε τι είχα πάθει. Από το ξύσιμο, το πλύσιμο και το πολύ σκούπισμα είχε γίνει από κάτω εξωτερικά μια μικρή πληγίτσα στην είσοδο του κόλπου.

Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ από εκείνη τη μέρα, φοράω μόνο φούστες και στο σπίτι φοράω φόρμες που τις έχω κατεβάσει τόσο χαμηλά, ώστε να μην ακουμπάνε στην περιοχή και φυσικά φοράω σερβιέτα. Χθες, επειδή με ενοχλούσε να φοράω σερβιέτα, πήρα κάτι μεγάλα σερβιετάκια αλλά χειροτέρεψα κι έτσι πάλι έβαλα σερβιέτα.

Πάντως είμαι πολύ καλύτερα. Η περιοχή από κάτω έχει καθαρίσει, τελείωσα τα χάπια, απλώς πρέπει να φοράω φούστες για λίγο ακόμη.

Αυτά τα νέα μου.

5f27b8bd0c.png

Αδριανή μου, τα διάβασα τα νέα σου και στενοχωρήθηκα πολύ. Τι να σου πω κοριτσάκι μου, δεν έχω λόγια, σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως όλα τα κορίτσια εδώ.

Δείξε ψυχραιμία, όπως όλες μας και μη σκέφτεσαι αυτοάνοσα και βλακείες. Δεν έχεις τίποτε. Απλώς έτυχε πάλι.

Την επόμενη φορά θα το καταλάβεις από πιο νωρίς και θα πάρεις την κατάλληλη αγωγή και θα πάνε όλα καλά.

Clelia μου, μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Περνάς μια δύσκολη περίοδο και οι άντρες είναι λίγο αναίσθητοι σε σχέση με εμάς.

Όλα θα φτιάξουν με υπομονή.

5f27b8bd0c.png

Επίσης, κορίτσια, εμένα με προβληματίζει τώρα κάτι άλλο.

Ο γιατρός προχθές που έκανε υπέρηχο και είδε το ωάριο, μου είπε ότι το ενδομήτριο δεν ήταν όσο παχύ έπρεπε να είναι.

Μου είχε ξανακάνει υπέρηχο μετά την αποβολή κι ενώ περίμενα την πρώτη περίοδο μετά την αποβολή και πάλι είχε δει ωάριο, αλλά το ενδομήτριο δεν ήταν τόσο παχύ όσο έπρεπε να είναι.

Σκέφτεται λοιπόν, μήπως ο λόγος που γίνονται οι παλλίνδρομες είναι το πάχος του ενδομητρίου. Αυτό βέβαια μου είπε ότι λύνεται με κάποια αγωγή αντίστοιχη με αυτή που κάνουν στις εξωσωματικές για την πάχυνση του ενδομητρίου.

(Όλα αυτά δεν μου τα είπε ο κανονικός μου γυναικολόγος αλλά ο γυναικολόγος φίλος μου που είναι εδώ στην γειτονιά).

Σκέφτομαι να κάνω την υστεροσκόπηση και μετά να το πω στον κανονικό μου το γιατρό, για να παρακολουθήσει το πάχος του ενδομητρίου και να δούμε μήπως φταίει αυτό τελικά.

5f27b8bd0c.png

bp-IOLH καλημέρα!!

Βρε κοπέλα μου!! Τι ζημιά έπαθες γμτ?? Τουλάχιστον πέρασε, αλλά διαβάζοντάς σε ανατρίχιασα! Φαντάζομαι πόνο...

Αυτά που έγραψα τα έσβησα όπως κατάλαβες καθώς ήταν λίγο απαράδεκτα για φόρουμ... Μπόρα είναι θα περάσει (υποτίθεται).

Σχετικά με το πάχος ενδομητρίου, τόσες φορές που σε έχει εξετάσει ο γιατρός με αυτά που έχεις τραβήξει, δεν θα το έβλεπε? Πάντως ψάξτο αν είναι... Και περαστικούλια βρε!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

bp-IOLH καλημέρα!!

Βρε κοπέλα μου!! Τι ζημιά έπαθες γμτ?? Τουλάχιστον πέρασε, αλλά διαβάζοντάς σε ανατρίχιασα! Φαντάζομαι πόνο...

Αυτά που έγραψα τα έσβησα όπως κατάλαβες καθώς ήταν λίγο απαράδεκτα για φόρουμ... Μπόρα είναι θα περάσει (υποτίθεται).

Σχετικά με το πάχος ενδομητρίου, τόσες φορές που σε έχει εξετάσει ο γιατρός με αυτά που έχεις τραβήξει, δεν θα το έβλεπε? Πάντως ψάξτο αν είναι... Και περαστικούλια βρε!

Κλέλια, έπαθα μεγάλη ζημιά. Φαντάσου ότι, όταν γύριζα από τη δουλειά, συνάντησα στο δρόμο τη μαμά μου και τη γιαγιά μου και τρόμαξαν μόλις με είδαν και ειδικά η γιαγιά, που παρόλο ότι δεν βλέπει καλά, είδε ότι ήμουν πολύ χάλια! Ήθελα και να καθαρίσω το σπίτι μου και με λυπήθηκαν, οπότε ήρθαν αυτές και μου το καθάρισαν, εγώ καθόμουν ξάπλα με τα πόδια ανοιχτά (εντελώς γελοίο θέαμα).

Εγώ δεν είδα αυτά που έσβησες, απλώς ειδα την απάντηση που σου έγραψε κάποιο κοριτσάκι και βάσει αυτής της απάντησης κατάλαβα ότι κάτι τρέχει και σου έγραψα δυο λόγια. Όλα καλά θα πάνε κουκλίτσα μου.

Σχετικά με το πάχος του ενδομητρίου δεν ξέρω να σου πω, γιατί στον κανονικό μου γιατρό πηγαίνω μια φορά το χρόνο για εξέταση και τεστ παπ και δεν είχε πει κάτι. Τις άλλες φορές τον έχω συναντήσει ενώ ήμουν έγκυος και ίσως επειδή μένω έγκυος πολύ εύκολα, να μην το έψαξε περαιτέρω. Πάντως στη 2η παλλίνδρομη μου έδωσε utrogestan αλλά νομίζω ότι αυτά τα δίνουν όλοι οι γιατροί, όταν βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Θα του το πω και θα δούμε.

5f27b8bd0c.png

Άσε που έχω την εντύπωση - χωρίς να είμαι σίγουρη - ότι το λεπτό ενδομήτριο ευθύνεται για την υπογονιμότητα. Όταν είναι πολύ λεπτό το ενδομήτριο δεν μπορεί να "κάτσει" το ωάριο και να γονιμοποιηθεί. Δλδ αφού συλλαμβάνεις κανονικά, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρβλ. Δεν νομίζω να προκαλεί παλινδρόμηση... Τι να πω...

GEXxp3.png

Άσε που έχω την εντύπωση - χωρίς να είμαι σίγουρη - ότι το λεπτό ενδομήτριο ευθύνεται για την υπογονιμότητα. Όταν είναι πολύ λεπτό το ενδομήτριο δεν μπορεί να "κάτσει" το ωάριο και να γονιμοποιηθεί. Δλδ αφού συλλαμβάνεις κανονικά, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρβλ. Δεν νομίζω να προκαλεί παλινδρόμηση... Τι να πω...

Κι εγώ αυτό ήξερα, Κλέλια μου, αλλά σκέφτομαι μήπως δεν μπορεί να εμφυτευτεί σωστά το έμβρυο, με αποτέλεσμα να ξεκολλάει και να μην αναπτύσσεται.

Δεν έχω ιδέα, τι να πω?

Σκέψεις κάνω για το πως θα λύσω το πρόβλημά μου.

Θρομβοφιλία δεν έχω (ή μάλλον έχω ήπια θρομβοφιλία που δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη και απλώς πρέπει να παίρνω φυλλικό οξύ), θυρεοειδής ελεγχόμενος, άρα τώρα πρέπει να κάνω υστεροσκόπηση να ελεγχθεί η κοιλότητα της μήτρας και μετά θα δούμε, μου είπε ο γιατρός μου.

Αν και τώρα τελευταία έχω αποδεχτεί και το γεγονός ότι μπορεί να μην καταφέρω να κάνω παιδί ποτέ. Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα και σκέφτομαι ότι ας γίνει ό,τι είναι να γίνει, δε θα πεθάνω κιόλας.

5f27b8bd0c.png

ΙΟΛΗ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!:):):):) ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!! ΑΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε;;;

Είχα δυο μέρες να μπω και με το πρωινό καφεδάκι διάβαζα τα νέα σας!

Ανδριανή λυπάμαι πολύ! Μου θυμίζεις τη δική μου περίπτωση. Και εγώ έτσι, μία αποβολή, μετά από τέσσερις μήνες μένω πάλι έγκυος και αυτή τη φορά παλλίνδρομη!!

Εχουμε και την ίδια ηλικία! Ολα θα λυθούν πάντως και θα τα καταφέρουμε.

Πάντως κορίτσια όσο για την θρομβοφιλία πιστεύω ότι όντως είναι σοβαρή αιτία αποβολών. Δε λέω ότι τώρα που το βρήκα θα πάνε όλα καλά! Αλλά έχω μια ελπίδα. Η μητέρα μου δεν είχε καμία αποβολή! ΟΜΩΣ το σόι του πατέρα είχε πολλές! Η μητέρα του, η γιαγιά μου είχε δυο τρεις εκ των οποίων η μία στον έκτο μήνα, η αδερφή της το ίδιο και η κορη της αδερφήσ της το ίδιο. Η θεια μου που είναι και μικρή, περίπου 40 το έψαξε μετά απο τρεις αποβολές και είχε τον παράγοντα λάιντεν, τον ίδιο που έχω και εγώ. εκανε και ηπαρίνες (εκτόσ απο αντιπατρικά) και έκανε δυο κούκλους. Επίσης ξέρω περιπτώσεις που το ψάχνουν χωρίς αποβολές μόνο και μόνο επειδή είχε η ξαδερφη τους θρομβοφιλία!!!

Αχ, κορίτσια έχουμε γίνει γιατροί χωρίσ να το καταλάβουμε. Μια φίλη μου τώρα ξεκίνησε προσπάθειες για μωρακι και έχω γίνει ο προσωπικός της σύμβουλος, για γόνιμες, χοριακή κτλ.

bP ίτσα τι έπαθες βρε παιδί μου;;;; Τα δια΄βαζα και με έπιασε φαγούρα..... :)

Τέλοσ καλό όλα καλά! Με την υστεροσκόπηση τι έκανες; Δε θα την κάνεις;

Α, και μη λες χαζομάρες! ΕΙΠΑΜΕ, αφού μπορούμε και συλλαμβάνουμε θα κάνουμε 10 μωράκια η κάθε μία!!! ;)

Ιόλη, κοπέλα μου τί έπαθες παιδί μου; Εύχομαι περαστικά με την μυκητίαση(Άτιμο πράγμα...)

Εγώ πάλι χθες έπαθα ένα σοκ...μπήκα στην λίστα με το ποιες θέλουνε να μείνουνε έγκυες και μείνανε έγκυες και είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω κάτω και έπαθα πλάκα...Βρε λέω είμαι έγκυος και δεν το ξέρω....Τέλος πάντων, διευθετήθηκε, είχε γίνει λάθος....

Clelia, εσύ εκεί....βράχος!

Σας καληνυχτώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ Η ΡΗΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΥΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ?ΣΟΡΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!

Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!

Καλά φιλενάδα, αυτό άστο πονάει... Βαρέθηκα να είμαι έγκυος... και μετά τπτ...

GEXxp3.png

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΚΛΕΛΟΥΚΟ!ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ?ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ.

Μια κοπελιά έγραψε σε άλλο θέμα: καλύτερα να μην έμενα έγκυος αν ήταν να μην το κρατήσω... Τα δώρα δεν πρέπει να σου τα παίρνουν πίσω... :-(

GEXxp3.png

Το διάβασα και εγώ αυτό και η αλήθεια είναι ότι έτσι είναι!

Από την άλλη για σκέψου να περναγαν 2-3 χρόνια και να μην μπορούσες να συλλάβεις....

Είναι και τα δύο άσχημα. Τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να συλλάβουμε.

Θα τα καταφέουμε κάποια στιγμή που θα παει!!!

Θα τα καταφέουμε κάποια στιγμή που θα παει!!!

Μπορεί και όχι όμως! Ας έχουμε και αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μας.... Δε λέω να μην είμαστε αισιόδοξες... Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και σίγουρα διαφορετική από αυτή που θα θέλαμε, γι'αυτό χρειάζεται να είμαστε προσγειωμένες. Το "μία φορά έγκυος, σίγουρα ξανά έγκυος" ή "ευτυχώς που μπορώ και συλλαμβάνω" δε μου λέει απολύτως τίποτα.. Η αγκαλιά μου συνεχίζει να είναι άδεια και το μυαλό μου "κολλημένο" στο μωρό μου που χάθηκε:-(.....

kWrwp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...