Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Νο1 (ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ) ΑΠΕΤΥΧΕ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Νο2 (ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ) ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΟΔΙΑ.

ΑΝΤΕ ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΘΑ ΔΕΙΣ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ Κ ΟΛΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ.ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!ΚΑΛΟ ΣΚ!(ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)

Καλό σαββατοκυριακό και σε εσένα και ελπιζω δευτέρα με καλα νέα.

φιλάκια

Καλησπέρα!

σημερα όλη μερα σχεδον σκεφτομουν οτι τωρα θα ημουν σχεδον 6 μηνων,,,,,,,,,με εχει πιασει απογοητευση,,,,,,,,,απο την αλλη κανω την αδιαφορη και οτι δεν τρεχει τιποτα σε όλους τους αλλους κυκλους μου.....ξερω οτι μονο εσεις μπορειτε να με καταλαβετε...!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

mariaefi, σήμερα είναι η σειρά μου να ανεβάσω κόσμο μου φαίνεται...

Καλά κάνεις και δεν πολυμιλάς στους παραέξω, μην σου πω χειρότερα θα σε κάνουν από την άγνοιά τους...

Να σκέφτεσαι ότι δεν μπορεί συνεχώς να έχεις ατυχίες, πάει πέρασαν, δεν θα σου ξανατύχει τπτ κακό πια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα!

σημερα όλη μερα σχεδον σκεφτομουν οτι τωρα θα ημουν σχεδον 6 μηνων

Και εγώ τόσο θα ήμουν τώρα...δηλαδή είχα μείνει έγκυος τον Ιούλιο...

Την άνοιξη που θα γεννιόταν, θα είχε σχεδόν 3 χρόνια διαφορά με την κόρη μου!

Ξέρεις όμως κάτι? Μήπως τελικά είναι καλύτερα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα?

Για φαντάσου,

θα περνάγαμε ένα χειμώνα γεμάτο άγχος για την νέα γρίπη Η1Ν1!!

Σε ένα άλλο τόπικ εδώ, γράφανε οι εγκυμονούσες αυτής της εποχής

μεσ΄τον πανικό

για το εάν έπρεπε να ρισκάρουν και να κάνουν ή όχι το εμβόλιο!..

Μιλάμε για πολύ άγχος!!!... (και δικαιολογημένα βέβαια!)

Εμένα τώρα ούτε που με νοιάζει... και να την κολλήσω!!

(μακάρι να την κόλλαγα δηλαδη και να ησύχαζε το κεφάλι μας...)

Θα μείνουμε έγκυες και θα κάνουμε τα παιδάκια μας σε μια πιό ξένοιαστη εποχή!...

Να το χαρούμε κι όλας βρε παιδάκι μου!!!...

Διαφημίσεις

Δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στο σχολείο!!

Αν μη τι άλλο έχεις τέλειο ωράριο!

Σαφώς και είναι τέλειο το ωράριο...δεν το συζητώ...άλλες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω....όχι αυτό.

mariaefi...ώρες, ώρες κι εγώ σκέφτομαι ότι θα ήμουν 7 μηνών έγκυος αλλά μετά λέω πως δεν ωφελεί...Σήμερα πήρα ενα μήνυμα από μια φίλη που γέννησε...Θα γεννούσαμε μαζί, σχεδόν 2 μήνες διαφορά...Τι να κάνουμε όμως; Έτσι ήρθαν τα πράγματα!

Δεν πρέπει να απελπιζόμαστε αλλά ούτε και να αμελούμε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ 11,5 ΧΙΛ.,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 15-17-20 ΧΙΛ.(ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΡΟΖ (ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ),ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΛΕΠΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ?

Υ.Γ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ''ΞΥΝΕΙ'' ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΟΣΟ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΧΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ.

Καλημέρα Ιπποκαμπίνα!

Δεν παίρνεις τηλ την γιατρό σου να την ρωτήσεις? Σάββατο είναι, δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και λογικά τώρα οι γιατροί είναι στο μαιετήριο. Πάρε την, ρώτησέ την τι είναι αυτά τα ροζ και μετά πες μας...

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια χθες εκανα αποξεση 2 αποβολη μεσα σε 5 μηνες ο γιατρος εστειλε το εμβρυο για καρυοτοπο κ αλο ενα δειγμα να δουμε αν υπηρξε φλεγμονη κ μου ειπε οτι απο δω κ περα μας περιμενουν ενα σωρο εξετασεις η επομενη θα ειναι να κοιταξω αν εχω αυτοανοσα νοσηματα κ να κανουμε ανατομια της μητρας ξερει καμια πως γινονται αυτες οι εξετασεις?η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι

καλημερα κοριτσια χθες εκανα αποξεση 2 αποβολη μεσα σε 5 μηνες ο γιατρος εστειλε το εμβρυο για καρυοτοπο κ αλο ενα δειγμα να δουμε αν υπηρξε φλεγμονη κ μου ειπε οτι απο δω κ περα μας περιμενουν ενα σωρο εξετασεις η επομενη θα ειναι να κοιταξω αν εχω αυτοανοσα νοσηματα κ να κανουμε ανατομια της μητρας ξερει καμια πως γινονται αυτες οι εξετασεις?η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι

Όχι πάλι ρε γμτ :-(!! adriani κοπέλα μου κουράγιο... Τι έγινε, παλινδρόμησε?

Οι εξετάσεις που θα κάνεις για τα αυτοάνοσα, την θρομβοφιλία και τις μεταλλάξεις γονιδίων είναι αιματολογικές, θα σου πάρουν αίμα μία φορά, θα το μοιράσουν σε 6 μπουκαλάκια και θα πάρεις τα περισσότερα αποτελέσματα εντός μίας εβδομάδας. Κάποια βέβαια θα είναι έτοιμα σε 1-1,5 μήνα. Για να κάνεις τις αιματολογικές πρέπει να αδιαθετήσεις, όχι τώρα που οι ορμόνες σου είναι ανεβασμένες.

Για να δουν την ανατομία της μήτρας θα κάνεις υστεροσαλπιγγογραφία, η οποία γίνεται κατά την 10η ημέρα του κύκλου (οπότε πάλι περιμένεις να αδιαθετήσεις). Στην ουσία είναι ακτινογραφία της μήτρας, σου χορηγούν σκιαγραφικό υγρό στις σάλπιγγες και γίνεται χωρίς νάρκωση. Πριν την κάνεις θα πάρεις αντιβίωση για 3 ημέρες και μετά (ή λίγο πριν) την εξέταση buskopan. Η αλήθεια είναι ότι πονάει λίγο εκείνη την στιγμή, είναι σαν πόνοι περιόδου οι οποίοι και διαρκούν λίγο εκείνη την στιγμή της εξέτασης (δεν έχω ιδία εμπειρία).

Κουράγιο κούκλα μου, η τρίτη μας θα είναι και η τυχερή, μάζεψε τα κομμάτια σου και μίλα μας...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

κλελια σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις σαλπιγγογραφια ειχα ξανακανει πριν 2 χρονια γιανα δουμε αν εχω διαβατες σαλπιγγες τωρα δηλαδη θα ξαναχρειαστει να κανω?γιατι δεν ειναι ευκολη εξεταση ποναγε αρκετα.αυτη τη φορα ναι παλινδρομησε γιατι παλινδομη λεγεται οταν το παιδι παιθενει κ δεν πεφτει μονο του αλλα κανεις αποξεση ενω η πρωτη αποβολη εγινε αυτοματη δηλαδη επεσε μονο του δεν με καθαρισε επειδη ηταν πιο μικρο ενω τωρα ειχε φτασει 8 εβδομαδων

ADRIANI ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ ΆΥΤΟ ΗΤΑΝ 2 ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΗΡΕΜΗΣΕ ΠΑΡΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.Η CLECIA ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

δεν εχω επιλογη περαν του να το ψαξω κ να δω τελικα τι φταιει κ πανω που ελεγα οτι δοξα το θεο τα ξανα καταφερα τι να πω περνω κουραγιο κ λεω τουλαχιστον μπορω να το αντιμετοπισω κ να βρω το προβλημα ενω υπαρχουν περιπτωσεις που δυστηχως η δεν παλευαιται η δεν υπαρχουν ηληκιακα περιθωρια εγω ειμαι 27 στα 28 κ ο χρονος ειναι με το μερος μου

ΚΑΙ ΕΙΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 32 ΚΑΙ 35 , Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΑΝΙΑΡΟ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ''ΠΙΑΝΕΙΣ'' ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ (ΜΕΣΑ ΣΕ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΞΑΝΑΕΠΙΑΣΕΣ),ΕΜΕΙΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ.ΑΝΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ 6 ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑ Ή ΣΟΒΑΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΥΝΗΜΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ!!

adriani αφού έκανες παλαιότερα υστεροσαλπιγγογραφία, γιατί να ξανακάνεις??

Καρδιακή λειτουργία είχε προλάβει να κάνει αυτή την φορά?

GEXxp3.png

ανδριαννή,

κοριτσάκι μου λυπάμαι για αυτό που σου συναίβει.όλες εδώ μπορούμε να σε καταλάβουμε και τον πόνο σου και την απελπισία σου.

τις υπαρίνες στις έδωσε αιματολόγος μεά από εξετάσεις κατά την εγκυμοσύνη ή προφυλακτικα ο γυναικολόγος σου?

σε ρωτώ γιατί τελικά την θρομβοφιλία μόνο αιματολόγοι μπορούν να την εντοπίσουν και μόνο αυτόι μπορούν να σου δώσουν την δόση της υπαρίνης.τα λέω αυτά γιατί στους πρωτους γυναικολόγους που πήγα με τις εξετάσεις μου, μου είπαν μείνε εγκυος και μόλις δεις θετικό τεστ τοτε inohep 0,45 και όλα καλά μετά ερχεσαι σε εμας και τα λέμε.... εμ δεν ειναι ετσι ...για αυτό σε ρωτάω και εαν δεν έχεις πάει σε αιματολόγο με τις εξετάσεις που είχεσ κανει και σε βρήκαν ομόζυγη πρέπει να πας οπωσδήποτε γλυκία μου.

ανδριαννη, στην 8 εβδομάδα συνήθωε χτυπαέι και η θρομβοφιλίσ δυστυχως.

και εγω δεν είμαι σίγουρη εαν συην εγκυμοσύνη γίνομαι για αυτό επόμενη φορά που θα διαπιστώσω εγκυμοσύνη θα πρέπει να κάνω κάποιες εξτρα΄εξετάσεις και τότε βλέπω τι γίνεται ενέσεις ναι ή όχι?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...