Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Αλλά πες μου, όταν μετράω εβδομάδες τι θα με σηκώσει (πόσο ήμουν, πόσο θα ήμουν, πόσων ημερών θα ήταν το 1ο μου ΑΝ θα το είχα γεννήσει?).

Το πατσαβούρι μου (σκυλάκι μου=τάμπι) συνεχώς θα με εμψυχώνει??[/quote

καλημέρα κουκλιτσα μου!!ειναι λογικο κ το ξέσπασμα σου κ ολες αυτές οι σκέψεις που κάνεις.φταίνε λίγο κ οι ρημάδες οι ορμόνες βέβαια.κλελουκο ξεσπασε όσο σου χρειάζεται αλλά κ πάλι το κεφάλι ψηλά.είμαι σίγουρη πως όταν έρθει το μωράκι θα τα ξεχασουμε όλα αυτά.θα μου πεις μέχρι τότε τι κανουμε?αντλησε δύναμη από όπου μπορείς!σίγουρα μόλις μείνουμε έγκυες ξανά ο φόβος θα είναι τεράστιος μήπως κάτι στραβώσει πάλι.πρέπει όμως να το αντιμετωπίσουμε για να καταφέρουμε να κάνουμε αληθινό το όνειρο μας.κ θα το κάνουμε!!!!γιατί το θέλουμε πολύ!!!μια μεγάλη αγκαλιά κ απο μενα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κλέλια, ο σύζυγος είχε κάνει εξέταση καρυότυπου?

καλημέρα luvelina!!!να ρωτησω τι ακριβώς είναι αυτή η εξέταση?εμείς κάναμε παρα πολλές αλλα αυτή δεν την ξέρω.μήπως πρέπει να πάμε κ για αυτή?

Clelia,

Η ζωή περιμένει γλυκιά μου...έχουμε πολύ όμορφα, ουδέτερα, και πολύ-πολύ άσχημα πράγματα να βιώσουμε.Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οι στιγμές απόλυτης απόγνωσης είναι στο πλάνο(δυστυχώς!)

Για τα παιδιά μας όμως αξίζει κάθε πόνος...έπειτα, όταν έρθει επιτέλους η λιακάδα, όλη αυτή η αρνητική ενέργεια μετατρέπεται σε μεγατόνους αγάπης και στοργής!

Στην παρούσα φάση έχω ένα παιδί, όμως έζησα έντονες καταστάσεις μέχρι να φτάσω σε αυτό. Δύο χρόνια σε απόλυτο αδιέξοδο. Παντού γεννητούρια και εγώ να κλαίω...να κλαίω πολύ και στα κρυφά...και τα τεστ εγκυμοσύνης να μην μου κάνουν ποτέ το χατήρι! Το ένα άσχημο έφερνε το άλλο: σαλπιγγογραφία, υπόνοιες για καρκίνο στη μήτρα, υστεροσκόπηση με μια ξεχασμένη γάζα που σάπισε μέσα, ένα μικρόβιο που κατσικώθηκε και δεν ήθελε να με αποχωριστεί, μία αποτυχημένη προσπάθεια σπερματέχγησης....όμως το θαύμα της ζωής μου ήρθε και τα έσβησε όλα!

Ο φόβος και η αρνητική σκέψη δεν βοηθά ποτέ και πουθενά! Διάβασα κάπου...ότι μέσα από την απόλυτη λύπη γεννιέται η απόλυτη χαρά!

Η ζωή περιμένει καλό μου!

kgkec8j2qzwmp4t7.png

καλημέρα luvelina!!!να ρωτησω τι ακριβώς είναι αυτή η εξέταση?εμείς κάναμε παρα πολλές αλλα αυτή δεν την ξέρω.μήπως πρέπει να πάμε κ για αυτή?

Σου απαντάω εγώ επειδή η luvelina δεν είναι on-line. Καρυότυπος ζεύγους είναι μία εξέταση που δείχνει αν το ζευγάρι που προσπαθεί να κάνει παιδί έχει κάτι γενετικό, χρωμοσωμικό κλπ. που το μεταφέρει στο έμβρυο, με αποτέλεσμα να αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Γενικά δεν το πολυ-συστήνουν οι γιατροί, δεν δείχνει κάτι τις περισσότερες φορές. Αν κάτι είχες, θα φαινόταν από τις άλλες σου εξετάσεις, κάτι θα έδειχνε...

Πάντως στην βιοϊατρική που ρώτησα, κοστίζει 390 ευρώ (πρόσεξε: η τιμή είναι για 1 άτομο) και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 15-20 ημέρες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

ΜΑΜΑ 4, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΩΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑΤΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩ ΣΥΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩς ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΛΕΛΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.

ΜΑΜΑ4 ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ?

Σου απαντάω εγώ επειδή η luvelina δεν είναι on-line. Καρυότυπος ζεύγους είναι μία εξέταση που δείχνει αν το ζευγάρι που προσπαθεί να κάνει παιδί έχει κάτι γενετικό, χρωμοσωμικό κλπ. που το μεταφέρει στο έμβρυο, με αποτέλεσμα να αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Γενικά δεν το πολυ-συστήνουν οι γιατροί, δεν δείχνει κάτι τις περισσότερες φορές. Αν κάτι είχες, θα φαινόταν από τις άλλες σου εξετάσεις, κάτι θα έδειχνε...

Πάντως στην βιοϊατρική που ρώτησα, κοστίζει 390 ευρώ (πρόσεξε: η τιμή είναι για 1 άτομο) και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 15-20 ημέρες...

σε ευχαριστώ πολύ!!σου εγραψα κ πιο πανω ενα μηνυμα!ελπιζω να είσαι καλυτερα!!!σε καταλαβαίνω΄απόλυτα!!!

ΜΑΜΑ 4, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΩΣ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑΤΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩ ΣΥΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩς ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΛΕΛΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.

ΜΑΜΑ4 ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ?

οχι βγήκαν όλα καλά.στον σύζυγο μου μόνο εχουμε ασχημα αποτελέσματα κ την δευτέρα εχουμε ραντεβού σε γιατρό για να δουμε τι θα γίνει.να σε ρωτησω κάτι που δεν καταλαβα?σου είπε να κάνεις εξωσωματική?

mama4 το είδα το μήνυμά σου. Σ' ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι με καταλαβαίνεται γι' αυτό και κάπου τα έγραψα και ησύχασα. Κακιά μέρα η χθεσινή, να φύγει να πεθάνει!!

GEXxp3.png

Και εγώ την περιμένω την ζωή...

Clelia, ξέρεις κάτι;

Είχαμε πει με τον άντρα μου (γιαυτό το μωράκι) οτι εάν ήταν κοριτσάκι να την βαφτίζαμε "Μυρτώ"...

Αν ήξερες ποιά ημέρα έκανα την απόξεση:...:(

24 Σεπτεμβρίου (της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας) !!!!!!!:shock:

Ύστερα απο αυτό,

έχω ΠΙΣΤΕΨΕΙ οτι η Παναγία Μυρτιδιώτισσα

μας "προστάτεψε" απο κάποιο προβληματικό παιδί

(όχι μόνο εμάς αλλά και το ίδιο το παιδί που θα βασανιζόταν για όλη του την ζωή!...)

Γιαυτό σε παρακαλώ να μην απελπίζεσαι

και να έχεις πίστη

οτι για αυτό που σου συμβαίνει υπάρχει κάποιος λόγος!

Η πολυπόθητη στιγμή ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!

Διαφημίσεις

ΜΑΜΑ4 , ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΠΛ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΥΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΛΠ. ΜΟΥΦΕΣ.....

ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟΥ ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 36 ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΡΥΒΗΘΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΓΙΑ 1 ΕΞΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ.

ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ. ΛΕΩ ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΤΥΧΟΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΕΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΜΑΜΑ4 ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ?

κοριτσια καλησπερα θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας! Ειμαι 24 χρονων και καταλαβα οτι ημουν εγκυος οταν εκλεισα και τον 2ο μηνα!μην σας φαινεται περιεγο αφου δεν εγω σταθερό κύκλο και στον 1ο μηνα ειχα για κανα 2 μερες ροζ-καφε και πιστευα οτι ηταν δειγμα περιοδου αλλα τιποτα. Ετσι υπεθεσα οτι μπορει να ηταν λογο κουρασης σωματικης αλλα κυριως ψυχολογικης, βεβαια ειχα και αναγουλες ιδιαιτερα τα πρωινα και τρομερη υπνηλια αλλα τα απέδιδα σε άλλα αίτια.Ετσι μια μερα αποφασισα να κανω τεστ για σιγουρια και οταν ειδα οτι ημουν επαθα σοκ και πηγα αμμεσως για εξετασεις αιματος.Ημουν 8 εβδομαδων.Δεν ηξερα εκεινη την στιγμη αν ηθελα να το κρατησω η οχι γιατι δεν ειμαι παντρεμενη και ο συντροφοσ μου έπρεπε να βρισκεται στην Γαλλια για ενα ακομα 6 μηνο και εγω δεν μπορουσα να αφησω την δουλεια μου εδω!Πηγα στον γιατρο 5 μερες αφου ειχα κανει το test και απο τον υπερηχο φανηκε οτι δεν υπηρχε εμβρυο παραμονο σακος, ξαναεκανα εξετασεις και η β χοριακη ειχε μειωθει κατα πολυ (μεσα σε 5 μερες) Ο γιατροσ μου ειπε οτι ηταν πολυνδρομο και έκανα καθαρισμο.Η αληθεια ειναι οτι στεναχωρεθηκα πολυ γιατι μετα απο την συζητηση με τον γιατρο μου, πριν τον υπερηχο εκλεινα κατα 80% να το κρατησω.ψυχολογικα ημουν χαλια αλλα ευτυχως ειχα την υποστηριξη του συντροφου μου.ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχουν παρα πολυ λογοι που ηταν παλλινδρομο και να το δω θετικα γιατι τουλαχιστο μπορω να κανω παιδια.θα ήθελα να σας ρωτησς αν επειδη ηταν μια φορα παλινδρομο, υπαρχει περιπτωση αν ξαναμεινω εγκυος να ειναι παλι και να το χανω συνεχως?Α και μια ανησυχια μου ακομα! Εκανα καθαρισμο στισ 16/10/09 επειτα μου ηρθε περιοδος στισ20/11 και στισ 23/12 αλλα στις 4/01/2010 πηρα το χαπι της επομενης μερας και στις 9/01 ειχα σκουρο αιμα για 3 μερες υπαρχει περιπτωση να ειμαι παλι εγκυος???(εχω ξαναπαρει παλαιοτερα το χαπι χωρις καμια παρενεργεια.Ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν σας ζαλισα πολυ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΦΗ

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΧΑΠΙΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΙΜΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ (ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ) ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ),ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,Ή ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ (ΠΥΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ) Ή ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΕΜΒΡΥΟΥ Κ.Α. ΠΟΛΛΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ 20 ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ.ΦΙΛΙΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!

ΒΡΕ CLELIA ΜΟΥ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ''ΖΟΥΜΙΑ'' ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ TV,ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ,ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΥΓΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΕΙΤΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ''ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?'' ΝΕΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΡΠΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!.ΣΤΟ 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ,ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΦΑΡΜΑΚΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΕΣ,ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Νο1 (ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ) ΑΠΕΤΥΧΕ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Νο2 (ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ) ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΟΔΙΑ.

Clelia, ξέρεις κάτι;

Είχαμε πει με τον άντρα μου (γιαυτό το μωράκι) οτι εάν ήταν κοριτσάκι να την βαφτίζαμε "Μυρτώ"...

Αν ήξερες ποιά ημέρα έκανα την απόξεση:...:(

24 Σεπτεμβρίου (της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας) !!!!!!!:shock:

Ύστερα απο αυτό,

έχω ΠΙΣΤΕΨΕΙ οτι η Παναγία Μυρτιδιώτισσα

μας "προστάτεψε" απο κάποιο προβληματικό παιδί

(όχι μόνο εμάς αλλά και το ίδιο το παιδί που θα βασανιζόταν για όλη του την ζωή!...)

Γιαυτό σε παρακαλώ να μην απελπίζεσαι

και να έχεις πίστη

οτι για αυτό που σου συμβαίνει υπάρχει κάποιος λόγος!

Η πολυπόθητη στιγμή ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!

ΣΕ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ,ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ),ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.ΛΕΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ?ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ,ΙΣΩΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

sophie07 όντως συμβαίνουν κάποια πράγματα σε "κουλές" ημερομηνίες και σε στοιχειώνουν...

Ιπποκαμπίνι το ξέρω ότι θα το κάνουμε αυτό το παιδί, αλλά βλέπεις γυναίκες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και λες "γιατί να μην είμαι και εγώ έτσι?".

:-(

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

sophie07 όντως συμβαίνουν κάποια πράγματα σε "κουλές" ημερομηνίες και σε στοιχειώνουν...

Ιπποκαμπίνι το ξέρω ότι θα το κάνουμε αυτό το παιδί, αλλά βλέπεις γυναίκες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και λες "γιατί να μην είμαι και εγώ έτσι?".

:-(

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ''ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ'' ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ?ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ?

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ''ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ'' ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ?ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ?

Τίποτα δεν έχω, βγήκαν πεντακάθαρες. Προληπτικά - και πειραματικά - θα αρχίσω να παίρνω salospir όταν δω το +++ και όταν ακούσουμε καρδούλα θα κάνω την εξέταση που δείχνει την πηκτικότητα αίματος εκείνη την στιγμή (θρομβοελαστόγραμμα νομίζω λέγεται) για να δούμε μήπως χρειαστεί να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις...

Έχουμε ήδη ξεκινήσει προσπάθειες...

Πω, σήμερα έχει έκλειψη λέει... Γι' αυτό σκυλοβαριέμαι ακόμα και να γράψω? Γμτ!!

GEXxp3.png

ΣΕ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ,ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ),ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.ΛΕΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ? ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ,ΙΣΩΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Εδώ έχει να κάνει με αυτό που λένε

πως βλέπεις εσύ το ποτήρι: μισοάδειό ή μισογεμάτο?...

Εγώ το βλέπω οτι μας προστάτεψε....

Όλα μέσα στην ζωή είναι

ακόμα και τα προβληματικά παιδάκια που γεννιούνται!...

Πως θα "διατηρηθεί" αλλιώς η ισορροπία της;

Φαντάζεσαι εάν έρχονταν όλα όπως ακριβώς τα θέλαμε;

Δεν θα είχε μείνει όρθιο...

ούτε κολυμπηθρόξυλο!

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!

Κλέλια μου φάση είναι θα περάσει. Είμαστε δυνατές και θα τα καταφέρουμε, αυτό πρέπει να σκέφτεσαι συνέχεια. Άνθρωποι είμαστε και έχουμε σκαμπανεβάσματα αλλά έχουμε και ανθρώπους δίπλα μας που μας αγαπάνε και δεν θέλουν επ' ουδενί να μας βλέπουν και να μας αισθάνονται σε αυτή την κατάσταση.

Ιπποκαμπάκι, περιμένουμε να μας πεις τι έγινε με τη γιατρό σου το απόγευμα. Ελπίζω να λυθεί το θέμα σου γρήγορα και να προχωρήσεις στην μεταφορά των μπεμπακίων στην κοιλίτσα σου όσο το δυνατό συντομότερα.

Έφη μου,

το χάπι της επόμενης μέρας δεν φέρνει αιμορραγία μόλις το πάρεις. Αποτρέπει τη σύλληψη και όταν έρθει η επόμενη περίοδος υπάρχει περίπτωση να σου φέρει περισσότερο αίμα από το συνήθες.

Ρώτα και το γιατρό σου να βεβαιωθείς. Το έχω πάρει κι εγώ δύο φορές αλλά φυσικά δεν είναι αντισύλληψη! Αυτό το τονίζω! Είναι μόνο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!

Κορίτσια όλες μαζί ενωμένεες ποτέ νικημένες! Τα καλύτερα έρχονται!

vasdeli παιδί μου, εσύ πότε κοιμάσαι? Τι ώρες είναι αυτές που μπαίνεις βρε βαμπιράκι??

Επίσης να σας ανακοινώσω ότι ο άντρας μου είναι βλαμμένο (ξέρει η vasdeli!)!!!

(Αχ, τον ξεκατίνιασα δημόσια και το φχαριστήθηκα :mrgreen: )

Άστα να πάνε....Όταν ήμουν στο γραφείο ,μια χαρα έμπαινα κάθε πρωί:(....

Τώρα...:cry: Πίκρα...Ευτυχώς ήρθε Σαββατοκύριακο!Πλησιάζουν και οι 'καλές' μέρες....ποιος μας πιάνει!!!

Όσο για τον συζυγάτο του χρωστάω μια μπούφλα! Ακούς εκεί!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Vasdeli μου,

τι έγινε; τώρα γιατί δεν πας στο γραφείο;

Κοίτα να εκμεταλλευτείς τις καλές μέρες όσο το δυνατόν περισσότερο!

Με στείλανε σε σχολείο τώρα...πριν ήμουν στο γραφείο...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΜΑΜΑ4 , ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΠΛ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΥΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΛΠ. ΜΟΥΦΕΣ.....

ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΑΛΛΟΥ ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 36 ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΡΥΒΗΘΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΓΙΑ 1 ΕΞΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ.

ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ. ΛΕΩ ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΤΥΧΟΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΕΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΜΑΜΑ4 ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ?

AΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ Κ ΟΛΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ-ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ.ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!ΚΑΛΟ ΣΚ!(ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...