Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας και χαιρομαι πολυ που τα καταφερατε τελικά!Μακαρι να τα καταφερω και γω καποια στιγμη!Να ειστε γερες να κανετε και άλλα ομορφα μωρακια!:D

Σε τι μπορεί να οφείλεται ρε κοριτσια η παλινδρομη κυηση?Και υπάρχει περιπτωση μετα το χαπι και το λιγο αιμα να ξαναείμαι έγκυος?εχει πρηστει το στήθος μου και εχει κ κανα δυο μερες που εχω αναγουλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφη μου,

πάντα παίζει αυτή η περίπτωση ειδικά αν δεν το πάρεις αμέσως ή μέσα στα ακριβή χρονικά περιθώρια που γράφουν οι οδηγίες... τώρα τι να πω.. αν έχει τύχει αυτή η περίπτωση τότε σημαίνει ότι είναι γραφτό για το μωράκι να κατοικοεδρεύσει στην αγκαλιά σου!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας και χαιρομαι πολυ που τα καταφερατε τελικά!Μακαρι να τα καταφερω και γω καποια στιγμη!Να ειστε γερες να κανετε και άλλα ομορφα μωρακια!:D

Σε τι μπορεί να οφείλεται ρε κοριτσια η παλινδρομη κυηση?Και υπάρχει περιπτωση μετα το χαπι και το λιγο αιμα να ξαναείμαι έγκυος?εχει πρηστει το στήθος μου και εχει κ κανα δυο μερες που εχω αναγουλες!

Καλησπέρα efi-gr... Λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη... "Κακώς ήρθες" σε αυτό το ρημαδο-κλαμπ των παλινδρομήσεων...

Κατά 80% οι παλινδρομήσεις οφείλονται σε τυχαίο γεγονός. Το άλλο 20% έγινε διότι οφειλόταν είτε σε θρομβοφιλία, είτε σε ανοσολογικά αίτια, είτε σε μεταλλάξεις γονιδίων.

Δεν μπορείς να γνωρίζεις αν ανήκεις σε κάποια από τις 3 "παθολογικές" κατηγορίες αν δεν κάνεις εξετάσεις, οι οποίες γίνονται μετά την 2η παλινδρόμηση στην σειρά. Δλδ αν μείνεις έγκυος, παλινδρομήσει, ξαναμείνεις έγκυος και γεννήσεις και την 3η φορά που μείνεις έγκυος πάλι παλινδρομήσει δεν κάνεις εξετάσεις. Το θεωρούν τυχαίο γεγονός... Πρέπει να έχεις 2 παλινδρομήσεις την μία μετά την άλλη. Και αυτό αφενός διότι οι εξετάσεις είναι πανάκριβες (εγώ πλήρωσα 916 ευρώ στον ευαγγελισμό), αφετέρου είναι χρονοβόρες (κάποιες εξετάσεις μου βγήκαν μετά από 1-1,5 μήνα). Μπορεί και πάλι βέβαια να μην δείξουν τπτ, όπως σε εμένα μετά από 2 παλινδρομήσεις στην σειρά οι εξετάσεις μου βγήκαν καθαρότατες...

Δεν το σκέφτεσαι, το θεωρείς τυχαίο γεγονός και το προσπερνάς (εκτός αν δουλεύεις σε νοσοκομείο και σου είναι εύκολο και ανέξοδο να κάνεις αυτές τις εξετάσεις).

Όσον αφορά για το χάπι της επόμενης ημέρας, αυτό για να καταλάβεις δεν είναι εκτρωτικό. Αποτρέπει την σύλληψη με διάφορους τρόπους (πχ αυξάνει την βλέννη στον τράχηλο ώστε να μην κολλήσει το σπέρμα, και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι). Αν δηλαδή έχει γίνει κανονικά η σύλληψη δεν σου κάνει τπτ απολύτως, ούτε βλάπτει το έμβρυο.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο και επειδή μετά από εγκυμοσύνη όποια κατάληξη και αν έχει (γέννα, αποβολή κλπ) πιάνεις πολύ εύκολα παιδί, καλύτερα κάνε μια β-χοριακή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια παρ ολο που ειχα αιμα 6 μερες αφου πηρα το χαπι(μου ειχε ερθει περιοδος στις 23/12 και πηρα το χαπι στις 3/1 και μου ηρθε αιμα στις 9/1 για 3 μέρες), μπορει παλι να ειμαι εγκυος?λιγο απιθανο δεν ειναι??

Κοριτσια παρ ολο που ειχα αιμα 6 μερες αφου πηρα το χαπι(μου ειχε ερθει περιοδος στις 23/12 και πηρα το χαπι στις 3/1 και μου ηρθε αιμα στις 9/1 για 3 μέρες), μπορει παλι να ειμαι εγκυος?λιγο απιθανο δεν ειναι??

Δεν ξέρω κοπέλα μου... Μάλλον απίθανο είναι... Αλλά και πάλι, μήπως με τον νόμο των πιθανοτήτων δεν "παίζουμε" εμείς?

GEXxp3.png

Eμένα όμως με άφησε σήμερα γμτ!! Σήμερα βρήκε?? Όλα καλά! Όλα θα γίνουν καλά διότι δεν το αξίζω και θα το ξεπεράσω ΚΑΙ αυτό (μονολογώ, δεν είμαι καλά, προσπεράστε με...)...

:(

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

κλέλια ,

σίγουρα είσαι καλά ανησυχω....είναι η μέρα σήμερα που έρχεται ο ουρανός και μας πλακώνει?

εμένα η μητέρα μου , μου έσκασε μία βόμβα ναπαλμ σχετικά με διακοπές κυήσεως που είχε στο παρελθόν και πάντα χρονικά αστόχη διέπρεψε και πάλι με την βλακεία της. με έστειλε κλέλια.....τι να πω μου έρχετε να ουρλίαξω, μέχρι τα 36 χρόνια μου με έχεις στο παραμύθι και τώρα που δεν είμαι καλά και σου ζητώ ευθύνες που με αννεθρεψες ευαίσθητη και υπεύθυνη μου ριχνείς αυτό για να καταλάβω πόσο δύσκολη είναι η ζω΄'η σου.... τι να πω...

Όχι δεν είμαι καλά, αλλά θα γίνω!! Κάτι με έπνιξε και με έπιασε το παράπονο και δεν μου περνάει γμτ μου!!!

Αλλά αύριο είναι παρασκευούλα και όλες θα είμαστε χαρούμενες, ναι??

Βρε LUVELINA: άλλο η διακοπή κύησης (για οποιονδήποτε λόγο) και άλλο οι παλινδρομήσεις. Κανείς δεν θα σε καταλάβει παρά μόνον εμείς... Άσε την μανούλα σου.. Μπορεί να σε πονάει όσο κανείς άλλος, αλλά δεν θα καταλάβει ποτέ της πώς είναι να χάνεις ένα παιδί (που το ήθελες)...

Πρέπει να ακούσω μουσικούλα για να μου περάσει, αλλά όλο Χατζηγιάννη και Σφακιανάκη ακούω, κάτι ψυχοπλακωτικά, και κλαίω γμτ μου ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? (να σκάσω και να κοιμηθώ, αυτό να κάνω!!)

GEXxp3.png

μην ακούς κανέναν και μην στεναχωριεσαι. συνήθως οι ανθρωποί μας είναι αυτοί, ειτε συνειδητά ειτε υποσυνείδητα που μας πληγώνουν περισσότερο από όλο τον κόσμο μαζί. κλέλια μου μην στεναχωριέσαι όλα θα φτιάξουν γιατί και το αξίζεις και γιατί προσπαθείς πολύ και ρε γαμώτο η προσπαθεια είναι πιο σημαντικη και από την νίκη....

μην στεναχωριέσαι, άλλαξε τώρα την μουσική και βάλε LADY GAGA, PINK τουλάχιστον να ανεβάσεις αδρεναλίνη, και στην καλύτερη GUN N ROSES στην διαπασων....

μην μου στεναχωριέσαι ομορφούλα μου φτάνουν τα δάκρυα, πολλά δεν έχουμε χύσει μέχρι τώρα

Clelia,

δεν ξέρω τι σε έκανε να νιώσεις έτσι...

Αν είναι το παράπονο για το μπεμπάκι σου, σκέψου οτι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρεις!

Και φυσικά το αξίζεις!

Σκέψου πόσο τυχερό θα είναι το μωράκι σου, όταν έρθει,

και θα έχει εσένα για μαμά

που ήδη το αγαπάς τόόόσο πολύ!!

Άτυχα είναι τα παιδάκια που τα φέρνουν στο κόσμο κάποιες μαμάδες που κατά βάθος δεν το ήθελαν πραγματικά...

Μην απογοητεύεσαι!!

Στο τελική-τελική, εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (που δεν θα υπάρχει αφού οι εξετάσεις σου βγήκαν καθαρές) έχε υπόψη σου οτι η επιστήμη σήμερα έχει καταφέρει το ακατόρθωτο και έχουν γίνει μανάδες ΟΛΕΣ!

Διαφημίσεις

κλέλια,

να σε κάνω μια τεράστια ζεστή αγκαλία για να σου περάσει το παράπονο......

Ναι, να με κάνεις!! Το έχω ανάγκη!! Και τώρα ακούω τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" και με τσάκωσε ο άντρας μου να έχω πλαντάξει στο κλάμα!! (έκανα την κουβανή βεβαίως-βεβαίως, ότι δήθεν χρειάζομαι κολλύρια εξαιτίας του laser για την μυωπία που έκανα....).

sophie07 είναι 2 φορές που το έχω περάσει.. Και παπουτσάκια του αγόρασα (αγοράκια ήταν και τα 2, είμαι σιγουρότατη), αλλά τπτ. Αν δω θετικό τεστ πες μου: εγώ θα χαρώ? Πώς να χαρώ? Όλο τα χάνω...

GEXxp3.png

κορίτσια ηθικό ακμαιό.

ότι χάσαμε χάσαμε τέλος από ε΄δω και μπρός θα είμαστε μονο KEEPERS. θα τα κρατάμε όλα τα καλα στην ζωή μας. παλλινδρομησεις να συμβαίνουν μόνο στα κακα που θέλουν να μπουν στην ζωή μας, να χάνουν βρε παιδί μου τον δρόμο και να μην βρίσκουν ποτέ τον σωστό.

κλέλια, γιατί λες ότι ήταν αγοράκια, απο τις δυσκολίες της κύησης κάθε φορα.

είσαι απίστευτη πάντως στις δικαιολογίες....φτου σου μαναράκι μου

sophie07 είναι 2 φορές που το έχω περάσει.. Και παπουτσάκια του αγόρασα (αγοράκια ήταν και τα 2, είμαι σιγουρότατη), αλλά τπτ. Αν δω θετικό τεστ πες μου: εγώ θα χαρώ? Πώς να χαρώ? Όλο τα χάνω...

Τα παπουτσάκια καλά έκανες και τα αγόρασες!

Θα του τα φορέσεις αργά ή γρήγορα και θα κλαίς αυτή τη φορά απο χαρά και μόνο!!

Το οτι έμεινες 2 φορές έγκυος, σου δείχνει καθαρά ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΠΙΑΝΕΙΣ" ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μην το υποτιμάς αυτό!!!!!!!!

Έχουν κάνει παιδιά κοπέλες που ποτέ τους δεν μπόρεσαν να μείνουν έγκυες! Και δεν θα τα καταφέρεις εσυ???????

πες τα βρε σόφι.

κλέλια , τρίτη και φαρμακερη. ρε συ παίζει όλο το συναίσθημα να πηγάζει απο περίεργες ορμόνες???? λες λες λες..... κλέλια να αρχίζω να φωνάζω και να χοροπηδάω? παίζουν πιθανοτητες για κάτι τέτοιο γιατί εγώ τώρα θα σου αγοράσω καλτσούλες για τα παπουτσάκια.......

LUVELINA μου, άσε, το είδα σε όνειρο (και τα δικά μου όνειρα πιάνουν γμτ μου!!).. Οπωσδήποτε το 2ο ήταν αγοράκι, για το πρώτο αμφιβάλλω λίγο (πολύ λίγο) αλλά ήταν αγοράκια είμαι σίγουρη...

Αγαπημένη μου sophie07 ναι! Είμαι σίγουρη ότι θα κάνω παιδί... Αλλά πόσες απώλειες θα μετρήσω, πες μου? Το ξέρω ότι δεν πρέπει να τα γράφω εδώ, διότι υπάρχουν κοπέλες που δεν πρέπει να τα διαβάζουν αυτά...

Αλλά πες μου, όταν μετράω εβδομάδες τι θα με σηκώσει (πόσο ήμουν, πόσο θα ήμουν, πόσων ημερών θα ήταν το 1ο μου ΑΝ θα το είχα γεννήσει?).

Το πατσαβούρι μου (σκυλάκι μου=τάμπι) συνεχώς θα με εμψυχώνει??

GEXxp3.png

Αγαπημένη μου sophie07 ναι! Είμαι σίγουρη ότι θα κάνω παιδί... Αλλά πόσες απώλειες θα μετρήσω, πες μου? Το ξέρω ότι δεν πρέπει να τα γράφω εδώ, διότι υπάρχουν κοπέλες που δεν πρέπει να τα διαβάζουν αυτά...

Αλλά πες μου, όταν μετράω εβδομάδες τι θα με σηκώσει (πόσο ήμουν, πόσο θα ήμουν, πόσων ημερών θα ήταν το 1ο μου ΑΝ θα το είχα γεννήσει?).

Το πατσαβούρι μου (σκυλάκι μου=τάμπι) συνεχώς θα με εμψυχώνει??

Θα έρθει η στιγμή που θα μετράς τις εβδομάδες και θα φτάσεις στην 40η!!!!

Και τότε (λυπάμαι που στο λέω) το πατσαβουράκι σου ο τάμπι,

θα κάνει την ίδια κατάληξη του γατούλη μου, (που ακόμα βέβαια αγαπώ) αλλά τον έχω σε δεύτερη μοίρα γιατί έχω πάνω απόλα την κόρη μου!

Εχεις μεγάλη ανάγκη να δώσεις αγάπη... (και την δίνεις στο σκυλάκι σου!...) θα σου πρότεινα να την δώσεις και στον

αντρούλη σου, ο οποίος θα είναι αυτός που θα "σου φέρει" το μωράκι σου!

Clelouko μου....

Είπαμε, πιάσαμε πάτο, πήραμε φόρα και πάλι ξανά μπροστά.

Τhis, too, will pass....

Έλα και αμα σε ακούω έτσι κάτι γίνεται...

Τα παπουτσάκια που έλεγες(είχα πάρει κι εγώ....) κράτα τα, θα έρθει μανάρι μου...Το έχουμε πει.

Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά και ένα φιλί

( δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνετε όλες όταν εγώ είμαι εκτος...παλιοριμαδιασμένο διάβασμα....I want to break free...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

LUVELINA δεν κάναμε καρυότυπο ζεύγους, είμαστε καλυμμένοι με όλες τις άλλες εξετάσεις που κάναμε. Ακόμη και ο 2ος γιατρός που επέμενε να κάνουμε αυτή την εξέταση, στο τέλος του ξέφυγε και είπε: "Καλά, εσείς δεν έχετε πρόβλημα, κάτι θα φαινόταν αν είχατε"...

sophie07 το πατσαβουράκι μου είναι κοριτσάκι (την είπες "ο Τάμπι" και συγχίστηκε)...

vasdeli παιδί μου, εσύ πότε κοιμάσαι? Τι ώρες είναι αυτές που μπαίνεις βρε βαμπιράκι??

Επίσης να σας ανακοινώσω ότι ο άντρας μου είναι βλαμμένο (ξέρει η vasdeli!)!!!

(Αχ, τον ξεκατίνιασα δημόσια και το φχαριστήθηκα :mrgreen: )

GEXxp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...