Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ατελης εκτρωση μου το εγραψαν σε δημοσιο νοσοκομειο σο οποιο εκανα εισαγωγη κακην κακως από την ακατάσχετη αιμοραγια ξημερωματα 6 το πρωι.

το βιβλιαριο μου ειναι οαεε εκει να δεις δαιμονισμενη γραφειοκρατεια.

α φαντασου στα εκτακτα η γυναικολογος με ρωτησε εαν μονη μου πηρα κατι για να βρεθω σε αυτην την κατασταση και της λεω ειμαι 35 πόσο βλαμμένη σου φαινομαι για να έχω κ΄'ανει κάτι τετοιο . βεβαια η γυναίκα μου είπε ότι όλα αυτά ππου βλέπει εκει μεσα έπρεπε να με ρωτήσει για να ξέρει τι περιμένει στο χειρουργιο. τι αν πω? πάντως ήταν χειριστη εμπειρια και πονος. εξου φεριτινη τωρα 6 μιας και έχασα τόσο αιμα που εαν δεν ήμουν τυχερη με αιματο κριτη πολυ υψηλο για γυναικα τωρα θα ήμουν α;λλουθ

ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ, Ή ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ?ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΗΜΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ,ΚΑΙ ΟΜΟΚΥΣΤΕΙΝΗ (ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΩ FELICINE) .

ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΠΧ. ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ, ΚΟΝΔΙΛΩΜΑΤΑ, ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΙΣ, ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ, ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ Κ.Α. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιππό, όχι δεν είχα πάρει χάπι απλώς είχε παλλινδρομησει περίπου 2 εβδομαδες πριν την αιμοραγγία και για αυτό όταν ξεκίνησε του εδωσε να καταλάβει. περασμένα ξεχασμένα , ασ ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά.

εαν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα μηνυματά σου, θα κάνεις προσπάθεια εξωσωματικής?για τις ενέσεις θα κάνεις καποιές εξετάσεις όταν θα μείνεις εγκυος η με το ξεκίνημα της εξωσωματική προφυλακτικά θα τις ξεκινήσεις?

ιππο,

δοκτωρά στην γυναικολογία είναι σίγουρο ότι το έχεις πάρει.

για την αιματολογία, μην ανησυχεις , η συγκεκριμένη ειδικότητα γιατρών από ότι είδα εγώ μέχρι τώρα είναι σοβαροί και μετρημένοι επιστήμονες και δεν χρειάζεται εμείς να τρελλαινομαστε. συν ότι αυτοί δεν είναι τόσο διφορούθμενοι όσο οι γυναικολόγοι.

μεταξύ τους συμφωνούν

Ιππό, όχι δεν είχα πάρει χάπι απλώς είχε παλλινδρομησει περίπου 2 εβδομαδες πριν την αιμοραγγία και για αυτό όταν ξεκίνησε του εδωσε να καταλάβει. περασμένα ξεχασμένα , ασ ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά.

εαν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα μηνυματά σου, θα κάνεις προσπάθεια εξωσωματικής?για τις ενέσεις θα κάνεις καποιές εξετάσεις όταν θα μείνεις εγκυος η με το ξεκίνημα της εξωσωματική προφυλακτικά θα τις ξεκινήσεις?

θα κανω εμβρυομεταφορα.θα κανω επαναληπτικες σε 2 αιματολογικες εξετασεις πριν ξεκινησω την θεραπεια,πριν μπουν ορμονες στον οργανισμο.και οταν ξεκινησω την θεραπεια θα εχουμε πλεον αποφασισει αν θα κανω ενεσεις και τις δοσεις θα κανω.προληπτικα δεν δινει ενεσεις αυτος.ειναι κατα να επιβαρυνουμε τον οργανισμο αν δεν υπαρχει λογος.

καλημέρα κορίτσια!!!σας διαβάζω αρκετό καιρό.ειλικρινα χαίρομαι με την αισιοδοξία κ το πείσμα σας κ δεν σας κρυβω οτι εχω πάρει κουραγιο από όλες σας.εγω έκανα απόξεση μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα ,ήταν στην 10η βδομάδα που παλλινδρόμησε αλλα το έμαθα στην 12η. πίστευα ότι ημουν καλά.έχει λίγες μέρες όμως που νίωθω πολύ χάλια κ έχω κλειστεί πολύ.δεν ξέρω γιατί.ίσως είναι νωρίς ακόμη.πήγα χθεσ κ στον γιατρό να δείξω κάποια αποτελέσματα απο τις εξετάσεις που μας είχε δώσει να κάνουμε κ μου ήρθαν όλες οι εικόνες στο μυαλό από την προηγούμενη φορά(είχα πάει για υπέρηχο όταν μου είπε οτι σταμάτησε η καρδουλα χωρις κανένα συμπτωμα πριν).σόρυ για την τόση μαυρίλα πρωι πρωι!!!ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου τα καλύτερα σε όλες απο δω κ πέρα!!!

Καλωσήρθες mama4, εδώ είμαστε εμείς.....

Λογικό να νιώθεις έτσι...Κλάψε,πένθησε, λυπήσου....Και μετά στην επιφάνεια ξανά, στην προσπάθεια...Θα ανοίξει ο κύκλος.

Ναι, κυρίες και κύριοι, και η mama4 είναι εντάξει!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες mama4, εδώ είμαστε εμείς.....

Λογικό να νιώθεις έτσι...Κλάψε,πένθησε, λυπήσου....Και μετά στην επιφάνεια ξανά, στην προσπάθεια...Θα ανοίξει ο κύκλος.

Ναι, κυρίες και κύριοι, και η mama4 είναι εντάξει!

αχ δεν ξερετε τι καλο μου εχετε κάνει!!!!!ναι κοριτσια το κεφαλι ψηλά κ όλες θα γινουμε μανούλες!!!!κ όσες ειναι ήδη θα ξαναγίνουν!!!γιατί μας αξιζει νομίζω!!φιλιααααα

μαμα4, πρεπει να κανει τον κυκλο του. Εμενα μου πηρε περιπου 4 μηνες για να συνελθω, η αδελφή μου που επαθε το ίδιο, το περασε στο φτερό (ισως και πιο "υποψιασμένη" απο την δική μου περίπτωση). Μην πιεζεσαι για να δειχνεις καλα αν δεν εισαι. Η κι αν χρειαζεται να το κανεις, δινε στον εαυτό σου το χωρο και το χρόνο να ξεσπαει οποτε το αισθανεται. Κάποια στιγμή, θα ειναι μια κακή αναμνηση.

CYaip2.png

μαμα4, πρεπει να κανει τον κυκλο του. Εμενα μου πηρε περιπου 4 μηνες για να συνελθω, η αδελφή μου που επαθε το ίδιο, το περασε στο φτερό (ισως και πιο "υποψιασμένη" απο την δική μου περίπτωση). Μην πιεζεσαι για να δειχνεις καλα αν δεν εισαι. Η κι αν χρειαζεται να το κανεις, δινε στον εαυτό σου το χωρο και το χρόνο να ξεσπαει οποτε το αισθανεται. Κάποια στιγμή, θα ειναι μια κακή αναμνηση.

SMOUTSΑΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛ/ΚΑ (ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ)Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΑΝΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

καλημερα σας

σε θυμαμαι mama4, αφου πηγα εκει και κοιταξα να δω αν εισαι εσυ, και στενοχωρηθηκα πολυ για την εξελιξη. Κι εγω στην 11η το ειχα μαθει. Εμενα ειχε σταματησει στην 9η εκτιμησε ο γιατρός. Εγω μεχρι τοτε, για την παλλινδρομη κυηση, ήξερα οτι ειχα διαβασει σε 3 γραμμες στα βιβλια της εγκυμοσυνης. Μετα, ψαχνοντας στο ιντερνετ, βρήκα αυτο το φορουμ και διαπιστωσα ποσο συχνο φαινομενο ειναι. Δυστηχως.

CYaip2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΧΑΠΙΑ,ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ CLEARBLUE ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.ΛΕΤΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ?ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.

Καλημέεεεεεεεεερα!!

Ιπποκαμπίνι μακάρι!! Μία που θα μας το ανακοινώσεις και άλλη φορά δεν θα ξαναπεράσεις από αυτό το θέμα, θα σε ψάχνουμε εμείς σε άλλα θέματα και θα μαθαίνουμε τα νέα σου!! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2:00 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΟΝΙΜΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2:00 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΟΝΙΜΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

Ιπποκαμπακι ,

τωρα μπηκα και το διάβασα.Τι έγινε τελικα?

Οτι και να ναι σε θέλω δυνατη!!σου στελνω θετικη ενεργεια για ενα μεγαλο +

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

0,9.ΤΣΙΦΟΣ!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ.Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ,Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΑ,Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ Η ΦΙΛΗ 3 ΜΗΝΩΝ,2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ (ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ.)ΕΜΑΘΑ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΕΒΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ:ΕΕ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ,ΞΕΡΩ'ΓΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ.

0,9.ΤΣΙΦΟΣ!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ.Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ,Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΑ,Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ Η ΦΙΛΗ 3 ΜΗΝΩΝ,2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ (ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ.)ΕΜΑΘΑ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΜΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΕΒΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ:ΕΕ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ,ΞΕΡΩ'ΓΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ.

ελα δεν πειράζει!!μην στεναχωριεσαι!

συντομα θα ερθει και σε εμας η σειρα μας!

και εμενα υπάρχουν μερες που τα σκέφτομαι όλα αυτα!!η ξαδελφη του αντρα μου ειναι 4 μηνων ,μια γνωστη μου ειναι εγκυος στο δευτερο και μαλιστα το εμαθα απο αλλου γιατι δεν ηθελε να μου το πει γιατι οταν εχασα εγω το μωρακι μου μου ειχε πει οτι θα μεινουμε μαζι εγκυος και θα κανουμε τα παιδακια μας και αισθανοταν ασχημα.Και αλλες εγκυομοσυνες που εχω ακουσει τις τελευταιες μερες με κανουν να νιωθω περιεργα για το λογο οτι εγω θα ημουν τωρα 5 μιση μηνων και δεν εχω τιποτα.......ομως κανω τον σταυρο μου για όλες τους να μην περασει καμια αυτο που περασαμε εμεις!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Ιπποκαμπάκι μου,

Ξέρεις τι λέει ο λαός; ότι η εγκυμοσύνη είναι κολλητική! άρα αφού περιστοιχίζεσαι από εγκύους σίγουρα σύντομα θα κολλήσεις κι εσύ!

Μη στενοχωριέσαι.. σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα!

κοριτσια καλησπερα θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας! Ειμαι 24 χρονων και καταλαβα οτι ημουν εγκυος οταν εκλεισα και τον 2ο μηνα!μην σας φαινεται περιεγο αφου δεν εγω σταθερό κύκλο και στον 1ο μηνα ειχα για κανα 2 μερες ροζ-καφε και πιστευα οτι ηταν δειγμα περιοδου αλλα τιποτα. Ετσι υπεθεσα οτι μπορει να ηταν λογο κουρασης σωματικης αλλα κυριως ψυχολογικης, βεβαια ειχα και αναγουλες ιδιαιτερα τα πρωινα και τρομερη υπνηλια αλλα τα απέδιδα σε άλλα αίτια.Ετσι μια μερα αποφασισα να κανω τεστ για σιγουρια και οταν ειδα οτι ημουν επαθα σοκ και πηγα αμμεσως για εξετασεις αιματος.Ημουν 8 εβδομαδων.Δεν ηξερα εκεινη την στιγμη αν ηθελα να το κρατησω η οχι γιατι δεν ειμαι παντρεμενη και ο συντροφοσ μου έπρεπε να βρισκεται στην Γαλλια για ενα ακομα 6 μηνο και εγω δεν μπορουσα να αφησω την δουλεια μου εδω!Πηγα στον γιατρο 5 μερες αφου ειχα κανει το test και απο τον υπερηχο φανηκε οτι δεν υπηρχε εμβρυο παραμονο σακος, ξαναεκανα εξετασεις και η β χοριακη ειχε μειωθει κατα πολυ (μεσα σε 5 μερες) Ο γιατροσ μου ειπε οτι ηταν πολυνδρομο και έκανα καθαρισμο.Η αληθεια ειναι οτι στεναχωρεθηκα πολυ γιατι μετα απο την συζητηση με τον γιατρο μου, πριν τον υπερηχο εκλεινα κατα 80% να το κρατησω.ψυχολογικα ημουν χαλια αλλα ευτυχως ειχα την υποστηριξη του συντροφου μου.ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχουν παρα πολυ λογοι που ηταν παλλινδρομο και να το δω θετικα γιατι τουλαχιστο μπορω να κανω παιδια.θα ήθελα να σας ρωτησς αν επειδη ηταν μια φορα παλινδρομο, υπαρχει περιπτωση αν ξαναμεινω εγκυος να ειναι παλι και να το χανω συνεχως?Α και μια ανησυχια μου ακομα! Εκανα καθαρισμο στισ 16/10/09 επειτα μου ηρθε περιοδος στισ20/11 και στισ 23/12 αλλα στις 4/01/2010 πηρα το χαπι της επομενης μερας και στις 9/01 ειχα σκουρο αιμα για 3 μερες υπαρχει περιπτωση να ειμαι παλι εγκυος???(εχω ξαναπαρει παλαιοτερα το χαπι χωρις καμια παρενεργεια.Ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν σας ζαλισα πολυ!

efi-gr το χω περασει κι εγω αυτο...ο υπερηχος έδειξε άδειο σακο στην 9η εβδομαδα...φαντάζεσαι...μου κόπηκαν τα πόδια. Και αυτό συνέβει στην 3η προσπάθεια με σπερματεγχυση...μετά απο ενάμιση μήνα έμεινα ξανά έγκυος και γέννησα τον μπεμπάκο μας...:D Τώρα προσπαθούμε και για το δεύτερο...

line_m123_beg_micky_time_1207368000_text_d4ef20ecf9f1fc20eceff520e5dfede1e9.gif

Εφη μου, κανεις δεν μπορει να προδικασει αν θα το ξαναπαθεις ή οχι. Μονο η φυση. Εγω ήμουν απο τις "τυχερες" που μετα την πρωτη ατυχια, η επομενη εγκυμοσυνη μου εξελιχθηκε καλα και γέννησα κι εγω ενα κοριτσακι. Θα διαβασεις ομως δυστηχως εδω κοπελες, που το εχουν παθει πανω απο μια φορα. Ειναι λαχειο.

CYaip2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...