Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα! Εχω πολλές μέρες να μπω γιατί δεν προλαβαίνω καθόλου. Προσπαθώ συνέχεια να είμαι απασχολημένη με κάτι γιατί τις τελευταίες μέρες δεν είμαι καλά. Το θέμα του μωρού μου είχε γίνει εμμονη (ειδικά από τη στιγμή που έμαθα από τη φίλη μου ότι είναι έγκυος) και συνέχεια έκλαιγα οπότε έπρεπε να κάνω κάτι άλλο για να ηρεμήσω. Τώρα είμαι αρκετά καλύτερα. Εσείς τί κάνετε;;;; Κανένα ευχάριστω από καμιά;;; Ελπίζω σύντομα κάποια να πει τα νέα τα ευχάριστα και να κάνει την αρχή για όλες. Μου λείψατε πολύ.... Πολλά φιλάκια κι εύχομαι για ακόμη μία φορά σε όλες μας σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα και μετά με ένα αγγελάκι στην αγκαλίτσα.:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλημέρα! Εχω πολλές μέρες να μπω γιατί δεν προλαβαίνω καθόλου. Προσπαθώ συνέχεια να είμαι απασχολημένη με κάτι γιατί τις τελευταίες μέρες δεν είμαι καλά. Το θέμα του μωρού μου είχε γίνει εμμονη (ειδικά από τη στιγμή που έμαθα από τη φίλη μου ότι είναι έγκυος) και συνέχεια έκλαιγα οπότε έπρεπε να κάνω κάτι άλλο για να ηρεμήσω. Τώρα είμαι αρκετά καλύτερα. Εσείς τί κάνετε;;;; Κανένα ευχάριστω από καμιά;;; Ελπίζω σύντομα κάποια να πει τα νέα τα ευχάριστα και να κάνει την αρχή για όλες. Μου λείψατε πολύ.... Πολλά φιλάκια κι εύχομαι για ακόμη μία φορά σε όλες μας σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα και μετά με ένα αγγελάκι στην αγκαλίτσα.:wink:

Καλημέρα!

Γενικότερα μετά τις γιορτές μου φαίνεται πως έπεσε λίγη μελαγχολία....πάντα γίνεται έτσι...Ωστόσο....όλα καλά, πάμε πάλι από την αρχή!:P Εξάλλου έπρεπε να πάρουμε φόρα(να πάμε λίγο πίσω...) για να τρέξουμε γρηγορα μπροστά...

Λευκή μην στενοχωριέσαι....Θα ανοίξει ο κύκλος....Είπαμε παίρνουμε φόρα και βγαίνουμε μπροστά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Το έχω ρίξει στο περπάτημα τις τελευταίες μέρες, για να απασχολώ μυαλό και σώμα.

Νιώθω πολύ καλύτερα.

Βέβαια έχω αρκετή δουλειά στο γραφείο αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί.

Εύχομαι σε όλες μας πολύ σύντομα μια εγκυμοσύνη.

Και όπως λέει και η vasdeli, για να πάμε μπροστά, πρέπει πρώτα να πάμε πίσω και να πάρουμε φόρα.

Σας φιλώ γλυκά.

5f27b8bd0c.png

Καλημερα ΛΕΥΚΗ μου ,

καλη χρονια και ευχομαι συντομα με ενα σποράκι η καθε μια μας και μια τελειομηνη κυηση!

vASDELI το ειπες τέλεια κουκλα μου και δεν μας μελαγχολησες εσυ αλλά οι καταστασεις......

ας ανεβουμε λιγάκι γιατί το χρωσταμε στον εαυτο μας!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

καλημέρα κορίτσια!!!σας διαβάζω αρκετό καιρό.ειλικρινα χαίρομαι με την αισιοδοξία κ το πείσμα σας κ δεν σας κρυβω οτι εχω πάρει κουραγιο από όλες σας.εγω έκανα απόξεση μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα ,ήταν στην 10η βδομάδα που παλλινδρόμησε αλλα το έμαθα στην 12η. πίστευα ότι ημουν καλά.έχει λίγες μέρες όμως που νίωθω πολύ χάλια κ έχω κλειστεί πολύ.δεν ξέρω γιατί.ίσως είναι νωρίς ακόμη.πήγα χθεσ κ στον γιατρό να δείξω κάποια αποτελέσματα απο τις εξετάσεις που μας είχε δώσει να κάνουμε κ μου ήρθαν όλες οι εικόνες στο μυαλό από την προηγούμενη φορά(είχα πάει για υπέρηχο όταν μου είπε οτι σταμάτησε η καρδουλα χωρις κανένα συμπτωμα πριν).σόρυ για την τόση μαυρίλα πρωι πρωι!!!ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου τα καλύτερα σε όλες απο δω κ πέρα!!!

Διαφημίσεις

Γενικότερα μετά τις γιορτές μου φαίνεται πως έπεσε λίγη μελαγχολία....πάντα γίνεται έτσι...Ωστόσο....όλα καλά, πάμε πάλι από την αρχή!:P Εξάλλου έπρεπε να πάρουμε φόρα(να πάμε λίγο πίσω...) για να τρέξουμε γρηγορα μπροστά...

Είπαμε παίρνουμε φόρα και βγαίνουμε μπροστά!

Καλημέρα!! Καλή χρονιά!! Κορίτσια εύχομαι σε όλες μας υγεία και ό,τι καλύτερο! :-P

Λοιπόν πήγα κι εγώ πάρα πολύ πίσω... Έχω πάρει αρκετή φόρα. Το τελευταίο 5μήνο μόνο αυτό κάνω... Μπορώ τώρα να έχω ένα μωράκι παρακαλώ? Ε! εκεί πάνω!!! Μόνο αυτό ζητάω!!:oops: Θέλω όταν ξαναπάω σε μαιευτήριο να κλάψω από χαρά, όχι από πόνο ή ......ζήλεια:oops:!! Και δε θέλω να κάνω άλλες εξετάσεις.... Κουράστηκα πάραααααααα πολύ:confused:!!

kWrwp3.png

ΜΑΜΑ4 ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΙΑ ,ΑΛΛΗ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΛΑΨΑ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ?

καλημέρα κορίτσια!!!σας διαβάζω αρκετό καιρό.ειλικρινα χαίρομαι με την αισιοδοξία κ το πείσμα σας κ δεν σας κρυβω οτι εχω πάρει κουραγιο από όλες σας.εγω έκανα απόξεση μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα ,ήταν στην 10η βδομάδα που παλλινδρόμησε αλλα το έμαθα στην 12η. πίστευα ότι ημουν καλά.έχει λίγες μέρες όμως που νίωθω πολύ χάλια κ έχω κλειστεί πολύ.δεν ξέρω γιατί.ίσως είναι νωρίς ακόμη.πήγα χθεσ κ στον γιατρό να δείξω κάποια αποτελέσματα απο τις εξετάσεις που μας είχε δώσει να κάνουμε κ μου ήρθαν όλες οι εικόνες στο μυαλό από την προηγούμενη φορά(είχα πάει για υπέρηχο όταν μου είπε οτι σταμάτησε η καρδουλα χωρις κανένα συμπτωμα πριν).σόρυ για την τόση μαυρίλα πρωι πρωι!!!ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου τα καλύτερα σε όλες απο δω κ πέρα!!!

mama4 λυπάμαι πολύ... Όλες σε νιώθουμε και μπορούμε να καταλάβουμε τι περνάς... Κάνε υπομονή να περάσει ο καιρός για να νιώσεις λίγο καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, συνήθως στον πρώτο μήνα μετά την παλινδρόμηση κάθε ημέρα σου φαίνεται λίγο χειρότερη από την προηγούμενη. Θα τον βρεις τον εαυτό σου, είναι σίγουρο αυτό. Αυτό το φόρουμ βοηθάει πολύ να εξωτερικεύεις ό,τι νιώθεις χωρίς να ακούς κοτσάνες από ανθρώπους που δεν το έχουν περάσει και δεν το καταλαβαίνουν...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ιπποκαμπάκι μου,

αφού μίλησες με τη γιατρό σου όλα καλά. Ο ανδρούλης μου απλώς παίρνει βιταμίνες και ένζυμα που βοηθούν στην ενδυνάμωση του σπέρματος γιατί από κινητικότητα, μορφολογία και ζωτικότητα ήμασταν να μας κλαίνε οι ρέγγες! Θα περιμένω να δω τι θα μας προτείνει ο ουρολόγος αφού βγούν τα τελικά αποτελέσματα και μετά θα δω και τι θα πει ο εξωσωματικός και θα αποφασίσω.

Ιόλη μου ευτυχώς σου ήρθε και έτσι ξελαμπικάρισες λιγάκι. Σίγουρα είχες φορτώσει πολύ δύο μήνες τώρα. Την υστεροσκόπηση πότε θα την κάνεις τελικά;

Κοριτσάκια μου ο καινούργιος χρόνος μπήκε.. τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε θετικά και να ελπίζουμε πολύ γρήγορα να έρθει στην καθεμία από μας το αποτέλεσμα που περιμένει!

Είμαστε όλες εδώ και όλες μαζί θα τα περάσουμε.

DOMNINA,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ NOLVADEX ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΣΟΛΙΚΗ 4,5 ΒΑΘΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΟΥΝΤΙΝ (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ? ΕΙΔΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ 20-25% ΚΙΝΗΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι,

Ο δικός μου δεν είχε κιρσοκήλη. Απορώ του δικού σου πως του παρουσιάστηκε ξαφνικά και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό. Τώρα που θα κάνουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις (αποτελέσματα θα έχουμε αρχές Φλεβάρη) θα σου πω αν είδαμε διαφορά.

Μετά την επέμβαση δεν είδε βελτίωση;

Ο γιατρός σας τώρα τι σας είπε; Δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση ή σας παρέπεμψε κατευθείαν σε εξωσωματική (ξέρω ότι έχεις ήδη εμβρυάκια).

σας ευχαριστω πολύ όλες!ήταν η πρώτη εγκυμοσυνη κ ήρθαν όλα πολύ ευκολα αλλά δεν προχώρησε.τέλος πάντων.πιστέυω με τον χρόνο κ την παρεούλα σας θα κυλησουν όλα καλύτερα!!

domnina μου

δεν παρουσιαστηκε ξαφνικα,απλα δεν πηγαινε στο γιατρο (οπως οι περισσοτεροι να μην σου πω και ολοι) η κιρσολικη δεν φαινοταν με γυμνο ματι,ηθελε εξεταση,και μετα τις 2 σπερματεγχυσεις (αποτυχημενες φυσικα) και πιεση της γυναικολογου μου εκανε εξετασεις.το θεμα ειναι οτι ειχε μεγαλο βαθμο κιρσοκιλης και περιμεναμε μεγαλη αλλαγη,και αυτο ανεβηκε 2.000.000 μονο και 2-4 % κινητικοτητα.ενταξει δεν μπορεις να το πεις και πολυ χαλια,αλλα κανονικα επρεπε να ειχει γινει turbo.και οσο περνουσε ο καιρος αυτο χειροτερευε παραπανω.μετα τη αποτυχια της επεμβασης φυσικα καναμε την εξωσωματικη (μικρογονιμοποιηση),απλα μου την ''δινει'' γιατι εγινε τοσος κοπος,εμεινα εγκυος και ηρθε η παλινδρομηση.και τωρα οτι και να κανω πρεπει να περασω απο ''ιατρικα χερια''.εχω μια γνωστη 3 φορες απεβαλε με 3 διαφορετικες αιτιες,αλλα επιανε κατευθειαν,(τελικα εκανε ενα κοριτσακι),δεν ειχε γιατρους,κλεισε ραντεβου,παρε φαρμακα,κανε εξετασεις,ελεγχους,δωσε λεφτα εδω και εκει,το καλο ειναι οτι εστω και με αυτον τον τροπο κανουν παιδια αρκει να το θελουν.που λεει και αυτη η κοπελα ''γιατρε,οτι και γινει εγω θα κανω παιδι'',ετσι και εμεις,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ.και οχι ενα ΠΟΛΛΑ.

σας ευχαριστω πολύ όλες!ήταν η πρώτη εγκυμοσυνη κ ήρθαν όλα πολύ ευκολα αλλά δεν προχώρησε.τέλος πάντων.πιστέυω με τον χρόνο κ την παρεούλα σας θα κυλησουν όλα καλύτερα!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ? ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ?ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ?

ΜΑΜΑ4,

εμείς οι δύο παρουσιάζουμε πολλές ομοιότητες στην εβδομάδα της παλλινδρόμησης και στην εβδομάδα που το αντιληφθήκαμε και καναμε απόξεση, ( εγώ ουσιαστικά ότι είχε μείνει ακόμη΄στο βιβλιάριο μου εγραψαν ατελής εκτρωση)

σίγουρα τα πραγματα τώρα είναι δύσκολα αλλά στο υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα βελτιωθόυν πολύ. μια συμβουλή εαν θέλεις να κλάψεις καντό όπου και να είσαι μην το καταπιέσεις για κανένα και τίποτα.

συμβουλή 2η να ξέρεις ότι θα ξαναμείνεις πιθανότατα παλι πολυ εύκολα εγκυός και αυτήν την φορά όλα θα πάνε καλά .

εαν επιθυμείς να κάνεις εξετάσεις γιατί το ενστικτό σου η το συνειδητό σου αυτό ορίζει, να τις κάνεις . ακόμη και εαν σου πει ο γιατρος το αντίθετο, λόγο μεγάλης συχνότητας παλλινδρομήσεων λόγο τυχαίων γεγονότων.το ενστικτό μας πολλές φορές μας προφυλλάσει, είτε από πραγματικά οργανικά προβλήματα είτε από ψυχολογικής πλευράς να είμαστε ήρεες σε επόμενη εγκυμοσύνη .

ότι χρειαστεις ολές εμείς είμαστε εδώ για εσένα

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι,

Το δυσάρεστο στην όλη ιστορία είναι ότι εμείς οι γυναίκες τα περνάμε όλα είτε έχουμε εμείς το πρόβλημα είτε δεν το έχουμε. Είμαστε όμως δυνατά πλάσματα και τα βγάζουμε πέρα παλλικαρίσια. Αν περιμέναμε από τους άντρες μας να φέρουν στο κόσμο το μωρό η ανθρωπότητα θα είχε εξαφανιστεί προ πολλού! Εδώ σπερμοδιάγραμμα τους παρακαλάς να κάνουν και σου πρήζουν τα συκώτια μέχρι να το αποφασίσουν. Που να έπρεπε να κάνουν και σαλπιγγογραφία δηλαδή!!!

Μη μασάτε.. Όλες θα γίνουμε μανούλες πολύ σύντομα!

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.(ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ!!),ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΧΑΝ 0 ΣΠΕΡΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΖΟ-ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ.

LUVELINA ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

σου εγραψά και πιο πάνω είσαι Θεάαααα... το βασικό θέμα είναι σε λίγο που θα είμαστε εγκυές, ο όρος παλλινδρόμηση να χάσει τον δρόμο του και μακρία από εμας και από όλα τα κορίτσια που είναι έγκυες και εμάς που θα μείνουμε όπως είπες φυσικά γιατί δεν είμαστε και στείρες.....

τελικά η αιματολόγος σου είπε για ηπαρίνες?

LUVELINA ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ.ΘΑ ΠΑΩ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΕΣΥ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΑΙ?

ομοκυστεινη ηδη ρυθμιστηκε σε 1 μηνα. πρεπει να ανεβασω ακόμη φεριτινη αλλά είμαι σε καλό δρόμο . σε κανενα μηνα και ουτε εαν θελω μπορω να βαλω μπροστα για εγκυμοσυνη ακι οταν δω οτι ειμαι εγκυος ξαναπηγαινω εκει για να μου κανει καποιες εξετασεις στην εγκυμοσυνη για να δει εαν αλλαζε κατι στην πηξη του αιματος κατα την εγκυμοσυνη. θεωρει οτι εχω ηπια προδιαθεση για θρομβοφιλια, που από μονη της ετσι δεν υποχρεωνει για ηπαρινες σε εγκυμοσυνη. ομως εαν οι εξετασεις εαν με το καλο θα ειμει εγκυος ειναι έστω και λίγο πειραγμενες μετά βουρ ενέσεις.

ιππο εγώ ειμαι υποτασικη και με λιποθυμικες τασεις εαν καταφέρω να βάλω ένεση πάνω μου χωρις παρατραγουδα θα με θεωρησω ήρωα γιατι ειμαι και πολυ βλαμμενη

ατελης εκτρωση μου το εγραψαν σε δημοσιο νοσοκομειο σο οποιο εκανα εισαγωγη κακην κακως από την ακατάσχετη αιμοραγια ξημερωματα 6 το πρωι.

το βιβλιαριο μου ειναι οαεε εκει να δεις δαιμονισμενη γραφειοκρατεια.

α φαντασου στα εκτακτα η γυναικολογος με ρωτησε εαν μονη μου πηρα κατι για να βρεθω σε αυτην την κατασταση και της λεω ειμαι 35 πόσο βλαμμένη σου φαινομαι για να έχω κ΄'ανει κάτι τετοιο . βεβαια η γυναίκα μου είπε ότι όλα αυτά ππου βλέπει εκει μεσα έπρεπε να με ρωτήσει για να ξέρει τι περιμένει στο χειρουργιο. τι αν πω? πάντως ήταν χειριστη εμπειρια και πονος. εξου φεριτινη τωρα 6 μιας και έχασα τόσο αιμα που εαν δεν ήμουν τυχερη με αιματο κριτη πολυ υψηλο για γυναικα τωρα θα ήμουν α;λλουθ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ? ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ?ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ?

καλημερα!!!!περα από τον προγεννετικο που είχα κάνει πριν μείνω έγκυος κ ήταν όλα καλά ,έκανα τώρα κ όλο εκείνο το πακέτο για θρομβοφιλία-πρωτεϊνες κτλ(το φθηνό!!!!!!).κ όλα βγήκαν μια χαρά.του συζύγου μου όμως βγήκαν χάλια.κ αρχίζει τώρα ο κύκλος με νέες εξετάσεις κ άλλους γιατρούς!το άσχημο είναι όπως ήδη αναφέρατε ότι οι καλοί μας αντρες όλο αυτό το βλεπουν σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου!!!αφού λέω καλυτερα να έβρισκαν σε μένα κάτι παρά σε αυτόν!!!θα δέιξει όμως ο καιρός!!το έμβρυο δεν το εξετάσαμε γιατί μου είπε ο γιατρός ότι ήταν αρκετός ο καιρός που ήταν νεκρό για να μας δείξει κάτι ουσιαστικό.που θα πάει ρε κορίτσια θα γίνουμε όλες μανούλες σίγουρα κ όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση απλά!!

ΜΑΜΑ4,

εμείς οι δύο παρουσιάζουμε πολλές ομοιότητες στην εβδομάδα της παλλινδρόμησης και στην εβδομάδα που το αντιληφθήκαμε και καναμε απόξεση, ( εγώ ουσιαστικά ότι είχε μείνει ακόμη΄στο βιβλιάριο μου εγραψαν ατελής εκτρωση)

σίγουρα τα πραγματα τώρα είναι δύσκολα αλλά στο υπόσχομαι ότι στο μέλλον θα βελτιωθόυν πολύ. μια συμβουλή εαν θέλεις να κλάψεις καντό όπου και να είσαι μην το καταπιέσεις για κανένα και τίποτα.

συμβουλή 2η να ξέρεις ότι θα ξαναμείνεις πιθανότατα παλι πολυ εύκολα εγκυός και αυτήν την φορά όλα θα πάνε καλά .

εαν επιθυμείς να κάνεις εξετάσεις γιατί το ενστικτό σου η το συνειδητό σου αυτό ορίζει, να τις κάνεις . ακόμη και εαν σου πει ο γιατρος το αντίθετο, λόγο μεγάλης συχνότητας παλλινδρομήσεων λόγο τυχαίων γεγονότων.το ενστικτό μας πολλές φορές μας προφυλλάσει, είτε από πραγματικά οργανικά προβλήματα είτε από ψυχολογικής πλευράς να είμαστε ήρεες σε επόμενη εγκυμοσύνη .

ότι χρειαστεις ολές εμείς είμαστε εδώ για εσένα

ειλικρινά από την στιγμή που το μοιράστηκα μαζί σας κ είδα σήμερα τις απαντήσεις είμαι πολύ καλύτερα!!δεν σας κρύβω οτι συγκινήθηκα λίγο γιατί ξέρω οτι με καταλαβαίνετε και δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει αν δεν το περάσει.σας ευχαριστω παααραααα πολυυυ!!!!!!ευχομαι σε όλες πολύ δύναμη κ γρήγορα με το όνειρο μας αληθινο!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...