Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ 1/12 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΩ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ''ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ'',ΑΛΛΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.(ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΩΣΤΕΣ,ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΙΣΧΥΕΙ 42,5% ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΕΙΞΕ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΥΡΣΟΚΙΛΗ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ.ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ!!ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

Γιατί όμως να το κάνεις μεσημέρι? Η χοριακή ανιχνεύεται στα ούρα το πρωί, το μεσημέρι εξασθενεί...

Καλή σου επιτυχία! :-D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

ειμαι πολυ πολυ χαλια........vasdeli κουκλα μου σε καταλαβαινω απόλυτα!

νομιζω πρεπει να ξεσπάσεις!

εκανα ενα clear blue και εδειξε αχνο θετικο αλλα τελικα η χοριακη 1.2 και μετα απο 1 μερα αδιαθέτησα.

δεν μπορω αλλό δεν μπορω απλα!λυπαμαι για αυτο που έχασα λυπαμαι που δεν μπορω να ηρεμησω λυπαμαι που δεν κοιμαμαι τα βραδια λυπαμαι που νιωθω σαν χαμενη,,,,,,,,,,

mariaefi μπορείς, έχεις την κούκλα σου για παρηγοριά!

Άνθρωποι είμαστε, λογικό να λυγίζουμε. Μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις, να περιμένεις τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν, διότι θα έρθουν!!

Από αυτά που γράφεις να υποθέσω ότι ήταν βιοχημική αποβολή? Διότι αν ήταν, αφενός πάλι καλά που δεν υπέστης χειρουργείο, αφετέρου είναι πολύ πιο εύκολο να συλλάβεις αυτό τον μήνα...

Να κοιτάς το παιδί σου για να παίρνεις δύναμη...

GEXxp3.png

σε ευχαριστω.....αν ηταν ή οχι βιοχημικη δεν ξερω πιστευω οτι κατι ηταν.....μετα την απόξεση του Οκτωμβρη το μονο θετικο που σκεφτομαι και λεω ας μην ερθει αν ειναι να φυγει ή να εχει προβλημα!!δεν μπορω αλλο να μετραω μερες!

με εχει παρει απο κατω ασχημα και ενω πρεπει να σηκωθω δεν θελω

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Άντε λοιπόν! Μεσημέριασε, πήγαινε να κάνεις τσίσα και πες μας!! :-D

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ,ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ SUPER MARKET ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4:30.ΑΧ,ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

Γεια σας κορίτσια...

Ιππόκαμπε θα περιμένουμε εναγωνίως όλες μας! Μακάρι να έρθει το καλύτερο για σένα. Μόνο πες μας γιατί θα πάθουμε έμφραγμα από την αγωνία....

mariaefi νιώθω τύψεις για την αρνητική ενέργεια που έφερα τελευταία στην παρέα μας....

Έλα κοπέλα μου, όπως λέει και η φιλενάδα μου, η Clelia,φάση είναι και θα περάσει...Έπρεπε να ξεσπάσουμε κι εμείς κάποια στιγμή....κάνουμε και λίγο τον Καραγκιόζη τελευταία....Ρώτησες τον γιατρό σου γιατί έδειξε αχνά θετικό αρχικά ενώ η χοριακή ήταν αρνητική;

Δεν πειράζει...πάμε πάλι από την αρχή!

Εγώ είμαι καλύτερα...

Μόλις γύρισα από το σχολείο όπου με τοποθετήσαν....Δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό...Ξέρετε, τώρα...Ήρθε ο νέος...ορμάτε!!!

Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ που λέει και το τραγούδι...

Αποφάσισα ότι έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου από το να αγχώνομαι για.......

Για του λόγου το αληθές:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΤΡΙΧΕΣ!! ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΛΕ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ.ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ 8:30 ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Ή ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ?ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΗΡΘΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ),ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΡΟΖΟΥΛΙΑ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ,ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΑΧΧΧΧΧ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 1 ΦΟΡΑ ΣΤΗΣ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΣ 26 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΣ 42 ΗΜΕΡΕΣ!!!ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΨΙΛΟΧΑΖΕΨΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕΣ!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!! ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μην τρελλαίνεσαι!

Το πιθανότερο είναι η αιμορραγία που είχες 10 μέρες μετά την απόξεση να μην ήταν τελικά η περίοδός σου αλλά κάποια κυστούλα που μπορεί να είχες να αιμορράγησε.

Όπως ο οργανισμός μετά τη γέννα χρειάζεται περίπου 40 μέρες για να συνέλθει και να επανέλθει στα φυσιολογικά του έτσι και μετά την απόξεση τόσο είναι περίπου το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να πάρει μπροστά ο οργανισμός μας.

Τα χιονανθρωπάκια σου είναι καλά εκεί που βρίσκονται και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι στην κοιλίτσα σου! Η Ιόλη έκανε 50 μέρες να αδιαθετήσει τελικά, μπορεί και σένα να σου ρθει από μέρα σε μέρα..

Υπομονή και όλα θα γίνουν!

ΛΟΓΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ 10η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ,50 ΠΕΡΑΣΑΝΕ Ή ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ 1-2-3-4 ΜΕΡΕΣ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΕΟ!!(ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ)

ΚΑΤΣΕ ΡΕ DOMNINA

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ?ΚΑΗΚΑΜΕ!!Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 2 ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου,

Για να μην αγχώνεσαι ρώτα ξεκάθαρα τη γιατρό σου αν την αιμορραγία που είχες 10 μέρες μετά την απόξεση τη θεωρεί περίοδο. Μόνο αυτή είναι σε θέση να σου δώσει μια σαφή απάντηση.

Από κει και πέρα θα ακολουθήσεις τις οδηγίες της.

Μην ξεχνάς ότι το ευτυχές αποτέλεσμα (επίτευξη εγκυμοσύνης) θέλει υπομονή, οπότε ότι πρέπει να γίνει θα το κάνουμε όταν ακριβώς πρέπει.

Κι εγώ είμαι σε φάση αναμονής... τι να κάνω όμως.. δεν μπορώ να πιέσω τα πράγματα. Αναγκαστικά πρέπει να περιμένω 1 μήνα ακόμη..

20 Γενάρη τελειώνει τη θεραπεία του ο σύζυγός (ήδη κάνει θεραπεία 2 1/2 μήνες). Μετά θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις για να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε σπερματέγχυση ή εξωσωματική. Μέχρι πάντως να προχωρήσουμε σε κάποια μέθοδο από αυτές θα φτάσει τέλος Φλεβάρη. Οπότε ελπίζω με την περίοδο του Φλεβάρη να είμαι έτοιμη να προχωρήσω είτε σε σπερματέγχυση είτε σε εξωσωματική.

Αλλά δεν αγχώνομαι.. απλώς κάθε μέρα λέω στον εαυτό μου μια μέρα λιγότερη με κρατάει μακριά από το στόχο!

Ιπποκαμπακι μου λυπάμαι πολύ!

οσο αναφορα με την περίοδο μετα την απόξεση πήγες καθολου στο γιατρο??

σε καθε γυναικα ερχεται και διαφορετικα η περιοδος μετα την απόξεση απο οτι ξέρω αναλόγως τον οργανισμό ομως θεωρω απίθανο τις 10 μερες!!

μια κυστη θα την δειξει σιγουρα ο υπέρηχος και θα εισαι γενικα πιο ηρεμη.Εγω πήγα στις 34 μερες μετα την απόξεση μου εκανε υπέρηχο και τα βρηκε ολα καλα μετα απο 2 μερες αδιαθέτησα.Δηλ 36 μερες την πρώτη φορα ,31 μερες την δευτερη και τωρα την 27η (27-28 μερες ηταν ο κύκλος μου παντα).

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Η Ιόλη έκανε 50 μέρες να αδιαθετήσει τελικά, μπορεί και σένα να σου ρθει από μέρα σε μέρα..

domnina μου, λάθος, δεν έκανα 50 μέρες αλλά 60 μέρες. Κόντεψα να τρελλαθώ αλλά τελικά ήρθε, δόξα τω Θεώ.

5f27b8bd0c.png

κοριτσια μολις μιλησα με τη γιατρο και με ειπε να κανω χοριακη για επιβεβαιωση και να παρω φαρμακα,για να ερθει η περιοδος αφου βεβαια παω την παρασκευη να με δει.την προβληματιζει που ειχα περιοδο τον δεκεμβριο και οχι μονο,πλημμυρα και χωρις πονους,δεν ηταν συνεπειες της αποξεσης.ή περιοδος ή κατι υποπτο.

20 Γενάρη τελειώνει τη θεραπεία του ο σύζυγός (ήδη κάνει θεραπεία 2 1/2 μήνες). Μετά θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις για να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε σπερματέγχυση ή εξωσωματική. Μέχρι πάντως να προχωρήσουμε σε κάποια μέθοδο από αυτές θα φτάσει τέλος Φλεβάρη. Οπότε ελπίζω με την περίοδο του Φλεβάρη να είμαι έτοιμη να προχωρήσω είτε σε σπερματέγχυση είτε σε εξωσωματική.

Αλλά δεν αγχώνομαι.. απλώς κάθε μέρα λέω στον εαυτό μου μια μέρα λιγότερη με κρατάει μακριά από το στόχο!

domnina τι θεραπεια κανει ο αντρας σου?γιατι και εμεις εχουμε προβλημα στην κινητητικοτητα και λιγο στον αριθμο.παντως χωρις να θελω να σε επηρεασω να ξερεις οτι στην εξωσωματικη θα εχεις παραπανω επιτυχια,και αφου θα παρεις ορμονες να το σκεφτεις πιο σοβαρα,η σπερματεγχυση ειναι μια απλη διαδικασια και επειδη εχει ο αντρας σου καποιο προβληματακι στην εξωσωματικη θα το επεξεργαστουν καλυτερα.

σε ευχαριστω.....αν ηταν ή οχι βιοχημικη δεν ξερω πιστευω οτι κατι ηταν.....μετα την απόξεση του Οκτωμβρη το μονο θετικο που σκεφτομαι και λεω ας μην ερθει αν ειναι να φυγει ή να εχει προβλημα!!δεν μπορω αλλο να μετραω μερες!

με εχει παρει απο κατω ασχημα και ενω πρεπει να σηκωθω δεν θελω

Δεν σου απαντώ, απλά διάβασε την υπογραφή σου! Όχι μόνο το θέλεις, αλλά και όοοοοοοοοοοολες εδώ μέσα θέλουμε η μια για την άλλη το καλύτερο επειδή καταλαβαίνουμε την απώλεια. Οπότε φαντάσου θετική ενέργεια που έχεις μαζέψει!! Εδώ είμαστε για σένα, και εσύ για κάθε εμένα ξεχωριστά...

Υ.Γ. Μετά από μία αποβολή, μια γυναίκα έχει 75 % πιθανότητες να έχει μια τελειόμηνη υγιή εγκυμοσύνη. Ο γιατρός που πήγα για 2η γνώμη (χωρίς να έχω αλλάξει τον δικό μου γιατρούλη) μου είπε ότι μετά από 2 απανωτές αποβολές, έχω 80% πιθανότητες να κάνω παιδί. Οπότε να ξέρεις ότι έχεις πάμπολλες πιθανότητες να κάνεις άλλο ένα ροζ μωράκι. Τέρμα οι κακοτυχίες στις εγκυμοσύνες μας λέμε!!!

GEXxp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...