Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Ιπποκαμπούλι,

Μου φαίνεται λίγο περίεργο που τόσο σύντομα μετά την απόξεση σου ήρθε περίοδος. Όταν είχα κάνει εγώ χρειάστηκε να περάσουν 40 μέρες περίπου για να μου'ρθει κανονική περίοδος.

Είσαι σίγουρη ότι ήταν περίοδος το αίμα που σου ήρθε τότε;

οταν εκανα την αποξεση 21 νοεμβριου ειχα αιματακι για μια εβδομαδα και μολις τελειωσε και καθαρισα μου ξαναηρθε αιμα πλεον κανονικο με σερβιετες στις 1/12.δεν θυμαμαι ποσο κρατησε,αλλα απο τοτε δεν με ξαναηρθε αιμα.λες να μην ηταν περιοδος? η γιατρος δεν το απεκλεισε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Swifty.....τι να πω....μόνο ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ...Με συγκίνησαν τα λόγια σου, μακάρι σύντομα να κρατήσουμε όλες από ένα νινάκι...

Δεν ξέρω γιατί με πήρε από κάτω...Έλεγα πως το είχα ξεπεράσει και μάλιστα ένοιωθα τύψεις γι'αυτό....

Όμως ο πόνος παραμένει και καθώς περνάει ο καιρός δεν απαλύνει τελικά...

Σκέφτομαι μήπως όλο αυτό το διάστημα ίσως από άμυνα έκρυψα τον πόνο μέσα μου και βιώνω τελικά τώρα την απώλεια...κορίτσια δεν θα το αντέξω...τι με έπιασε....

Κοριτσάκι μου δεν ξέσπασες... Έπρεπε να είσαι δυνατή για τα παιδιά σου και έκανες τον χαρούμενο καραγκιοζάκο. Και καλά έκανες, αλλά δεν ξέσπασες. Λογικό είναι τώρα να σε πιάνουν τέτοια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ESHIR ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ CLELIA ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΥΟΠΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑΣ! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ! ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ! Η ΠΛΗΓΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΡΑΧΙΛΟ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΑΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ!!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΠΙΟ ΑΡΓΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

LUVELINA ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ FERITINH 4.3 ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΑ?

ΝΑ ΠΕΡΙΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΑΙΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ? ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ? ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΕΙΧΑ 42 ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

Μαγδά,

σορρυ για την καθυστερηση στην απάντηση.

εγώ είχα κάνει πριν την εγκυμοσύνη σε νοσοκομείο την εξέταση για το στίγμα και δεν το είχα. ανάλογες εξετάσεις από ιδιωτικά αιματολογικά δεν θεωρούνται εγκυρές από τους γιατρούς.

πάντα ο αιματοκρίτης μου ήταν υψηλος 44 περίπου χωρίς να τρώώ κρέας αλλά πολλά οσπριά και λαχανικά με περιεκτικότητα σε σίδηρο.

στις 8 εβδομάδες που ήμουν εγκυός και έκανα τις εξετάσεις που μου έδωσε ο γιατρος είχα αιματοκρίτη 39,8 δεν μου είχαν γράψει σίδηρο και φεριτίνη. τα χάλια στην φεριτινη μου τα πήρε χαμπάρι η αιματολόγος που είχα πάει για να δω τελικα εαν οι μετταλαξεις που έχω με κανουν θρομβοφιλική. τι να πώ βέβαια με φεριτινη περίπου 6 με κατώτατο το 7 , με πονούσαν τα πόδια και δεν είχα δύναμη ,ήμουν και κουρασμενή ....

εμένα η φεριτινη και ο αιματοκρίτης έπεσε στα πατώματα λόγω ακατασχετης αιμοραγιας στην αποβολή.

το πιθανότερο να ήταν και σε εσένα το αίμα που είχες μετά την απόξεση....

να ρωτήσω όταν ήσουν εγκυός δεν σου ζήτησε ο γιατρός εξέταση για το στίγμα. εγώ την είχα ήδη κάνει μόνη μου από 1 χρόνο πριν για να γνωρίζω, γιατί εχώ 2 φιλους που νοσουν από μεσογειακή αναιμία.

να πω κάτι που είχα ακούσει παλιότερα ότι υψηλος αιματοκρίτης και χαμηλο σίδηρο ( ή φεριτίνη) είναι πιθανη εικόνα ατόμου που έχει στίγμα. αυτό το έλεγαν κάποιες κυρίες που είχαν στίγμα , αλλά μπορεί να είναι και μαλ...ιες.

ο σίδηρος που παίρνεις θα ανεβάσει σίγουρα την φεριτίνη. για πόσο δίαστημα σου έδωσε σίδηρο...εμένα 3 μήνες και να πάει λέει η φεριτίνη 12-15 για να σκεφτώ εγκυμοσύνη.

μάγδα πήγαινε στο γυναικολόγο και πεσ του τι γίνεται με την χαμηλη φεριτινη και εγκυμοσυνη. επίσης πέσ του για την εξέταση για το στίγμα. εαν σου τα μασάει πήγαινε σε αιματολόγο.

και εμένα όταν μου είπε για την φεριτινη και επέμεινε να της δώσω περιθώριο και μετά εγκυμοσύνη, μου φάνηκε κουλο όμως η γυναίκα επέμεινε ενώ για την ομοκυστεινη που εγώ ανησυχούσα ήταν τόσο αισιοδοξή.

κοριτσάρα μου τσέκαρε το στίγμα. επίσησ τον σίδηρο ποιος γαιτρός στον έδωσε?

μάγδα, σχετικά με αιματοκρίτη και στίγμα, πήρα την μήτερα μου για να την ρωτήσω γιατί ήταν μπροστά στην συζήτηση που σου είπα παραπάνω και έχει να κάνει με πολύ χαμηλό σίδηρο και αιματοκρίτη μεγαλύτερο από τα ανώτατα όρια δηλαδή πάνω από 46.

αρά μην αναησυχείς και εάν βέβαια ισχύουν αυτά που έλεγαν, εγώ πάντως από γιατρό δεν εχω ακούσει κάτι τετοιο.

μάγδα, σχετικά με αιματοκρίτη και στίγμα, πήρα την μήτερα μου για να την ρωτήσω γιατί ήταν μπροστά στην συζήτηση που σου είπα παραπάνω και έχει να κάνει με πολύ χαμηλό σίδηρο και αιματοκρίτη μεγαλύτερο από τα ανώτατα όρια δηλαδή πάνω από 46.

αρά μην αναησυχείς και εάν βέβαια ισχύουν αυτά που έλεγαν, εγώ πάντως από γιατρό δεν εχω ακούσει κάτι τετοιο.

EKANA EΞETASEIS GIA ANIXNEYSH AIMOSFAIRINΗΣ (ΗPLC) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΑ? ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ!ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΦΕΡ 5.5 ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ 37.5 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΠΕΣΕ Η ΦΕΡ 4.3 ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ! Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ FERRO SANOL ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΑΙΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΗ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ.

ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

H εξέταση στην μοναδα προληψης μεσογειακής αναιμίας δημόσιου νοσοκομείου είναι η εξής¨

εαν είσαι φορέας β ή δβ μεσογειακής αναιμίας, αιμοσφαιρινοπάθειας ς η αιμοσφαιρινοπάθειας πύλος.

και γράφει ότι σε αυτά δεν είμαι φορέας και οτί δεν υπαρχει κινδυνός για παιδία με ομοζυγή β μεσογειακή αναιμία η δρεπανοκυτταρική νόσο.

αυτή ήταν η εξέταση .

EΞETASEIS GIA ANIXNEYSH AIMOSFAIRINΗΣ (ΗPLC), ιδιωτικά την έκανες η σε δημόσιο νοσοκομείο? γνωρίζω ότι στην αθήνα αάλογο τμήμα υπάρχει στο λαικό

Διαφημίσεις

ανιχνευση αιμοσφαρινων Α,S,F και δεικτες ερρυθροκυταρικους.Σε ιδιωτικο εργαστηριο. περνω δυο χαπια ferro sanol των 100. Ενα πρωι και ενα βραδυ. Το αλλο δεν ξερω τι ειναι (GYNOTARDYFERON)

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΑ!

ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ! ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΚΑΝΩ! ΕΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΧΑΠΙΑ. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!( ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΠΟΤΕ!)

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

σιδηρος είναι καθε χαπί 80μγ σιδηρου και 0,35 μιλιγκραμ φυλλικο οξυ. η αιματολόγος μου τα έδωσε με την ενημέρωση ότι έχουν αποδειχθεί ότι απροφόνται πολύ καλά τι να πώ.

ποσο καιρό θα παίρνεις σίδηρο ακι πότε θα τσεκάρεις ξανα την φεριτίνη? τι σου είπε ο παθολόγος σου?

ΕΣΥ ΜΕ ΦΕΡΙΤΙΝΙ 7 ΑΝ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΟΥΝ ΧΑΛΙΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΕ ΦΕΡΙΤΙΝΗ 4.3 ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ? ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!!! ΛΙΓΑΚΙ!!! ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ!! ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑ? Η ΧΑΜΗΛΗ ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ! ΕΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΦΕΡΟΣΑΝΟΛ. Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΕΓΩ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

οχι ματάκια μου δεν έχω στίγμα. το προβλημά της γιατρού δεν ήταν ότι η χαμηλη φεριτίνη ευθύνεατι για την παλλινδρομή όμως δεν θέλει να παώ σε επόμενη εγκυμοσύνη με χαμηλή φεριτίνη γιατί όπως είναι γνωστό το μώροπαιρνεί σίδηρο από την μήτερα και με τόσο χαμηλη , το κουράγιο μας σε εγκυμοσύνη θα είναι ανύπαρκτο. υποθέτω για να είναι ο οργανιοσμός μας καλύτερα προετοιμασμένος και όχι τόσο απο φόβο για παλλίνδρομη στην αρχή τς εγκυμοσύνης

30 ΣΕΠ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ 28 ΔΕΚ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!! ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ! ΝΙΩΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΥΠΕΡΗΧΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

δικιο έχει για τις ορμονικές είναι πλεονασμός. εγκυος μένεις και σίγουρα όυτε εμμηνόπαυση έχεις. και εγώ δεν τις έκανα και όυτε υστεροσκόηση γιατι η γιατρος που με έστειλε το θεώρησε υπερβολή μετά από τον υπέρηχο που μου έκανε.

είμαι σίγουρη ότι όταν το αποφασίσεις και ξεκινήσεις προσπάθειες για εγκυμοσύνη θα μείενις αμέσως για αυτό ξεκαθάρισε ότι υπολείπεται να ρωτήσεις ακόμη τον γιατρό και βουρ.....

εγώ σκέφτομαι να ΄δωσω φιλισιν ακι στον ανδρα μου για ακόμη καλύτερη περφορμανσ του σπερματος ήτοι λιγ'οτερες πιθαν'οτητες κακου σπέρματοσ δνα προβληματικου.τι λες?

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ? ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ !!!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!! ΦΟΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...