Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Καλή χρονιά κορίτσια!!!

Χθεσ έλεγαν όλοι το 10 το καλό(2010)!!!

Εύχομαι να είναι για όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες μας το 10 το καλό!!!

Να έχουμε υγεία, να είμαστε ευτυχισμένες, να είναι οι οικογενειές μας καλά!!!!

Να είμαστε αισιοδοξες όσο δεν πάει άλλο και να το κλείσουμε αυτό το καφέ!!! :)

Εύχομαι κάθε ευτυχία κορίτσια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ας ευχηθώ κι εγώ κορίτσια καμία κοπέλα να μην ξαναζήσει τον πόνο της παλλίνδρομης και της αποβολής και γρήγορα να γίνουμε όλες μανούλες και κάθε πόνος που μέχρι τώρα ζήσαμε να σβηστεί από τις μνήμες μας. Καλή χρονιά

Καλησπέρα σε όλες, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το 2010!

Χάθηκα, γιατί έφυγα για Χριστούγεννα και μόλις γύρισα, κρεβατώθηκα με πυρετό και υπόνοιες ότι πρόκειται για την Η1Ν1 (ευτυχώς τελικά μάλλον δεν ήταν). Σήμερα κατάφερα να σηκωθώ για 10 λεπτά.

Τελικά για διάφορους λόγους, όπως ότι δεν ήθελα περίοδο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου, δεν πήρα τα χάπια για να μου έρθει η περίοδος και αγχώθηκα που το ανέβαλα.

Όμως ο καλός μου Άη Βασίλης μου την έστειλε χθες, την 1η μερα του 2010 ως πρωτοχρονιάτικο δωράκι. Έτσι δεν χρειάστηκα τα χάπια.

5f27b8bd0c.png

περαστικά bp ίτσα!!!

Είδες; Νέος χρόνος,νέα αρχή και για σένα!!!! Θα κάνεις και την υστεροσκόπηση και όλα θα πάνε τέλεια!

Μόλις γύρισα από μια φίλη μου η οποία έχει ένα γιο κούκλο 1,5 χρονών!!!

Δε λέω έχει χωρίσει και είναι κάπως τώρα αλλά ρε κορίτσια δε μπορώ να ακούω την ίδια ατάκα κάθε φορά:"Μη βιάζεστε,τα παιδιά είναι δύσκολα,δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα, ΄κ.τ.λ....."

Εγώ να ψοφάω για ένα μωρακι και να μου λέει όλα τα αρνητικά;;; Δεν μου είπε ούτε μια φορά κάνε ένα παιδάκι και θα νιώθεις φανταστικά, θα σε αγκαλιάζει και θα τα ξεχνάς όλα κτλ.

Και η αδερφή της που είναι στην ηλικία μου γύρισε και μου είπε ότι τώρα που τα βλέπει δε θέλει παιδί(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Βέβαια μιλάει εκ του ασφαλούς γιατί λόγω συνθηκών θα μείνει με τον καλό της σε δύο τρία χρόνια μαζί. Αλλά τα λες αυτά σε μια κοπέλα που έχει χάσει δύο και ξεκινάει να προσπαθεί πάλι;;;;;

Ίσωσ να είμαι λίγο υπερβολική αλλά συνχίστηκα!!!!!

Ουφ, τα είπα και ησύχασα!!!!! :)

μάρθα,

έχεις απόλυτο δίκιο.την επόμενη φορά που θα ακούς τέτοια σχόλια, δώσε τις απαντήσεις που έχεις στο μυαλό σου. την επόμενη φορά που θα είναι ετοιμές-οι να πουν τις μπούρδες τους θα το ξανασκεφτούν πριν τις ξεστιμίσουν.

ναι είναι δύσκολα τα παιδία αλλά το πρωί ξυπνάει και φιλάει τον μικρό της.φαντάσου ευλογία που είναι αυτή. μερικοί άνθρωποι αρέσκονται στο να μιζεριάζουν και να γκρινίαζουν για όλα. αγνοησέ τους είναι πολύ εγωιστές και κομπλεξικοί.

δυστυχώς η φίλη σου ζεί στην δική της φούσκα και τα 2 χαμένα δικά σου παιδάκια και η ελλειψή τους στην ζωή σου ούτε που της περνά από το μυαλό γιατί εκεί υπα΄ρχει μόνο αυτή.

μπορεί να ακούγομαι κακία όμως με αυτούς τους ανθρώπους αυτή είναι η αλήθεια

Διαφημίσεις

Κάποια στιγμή όντως δε θα αντέξω και θα της τα πω......!!!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου τα λέει αυτά!!!

Δε μου έχει πει ποτέ ας πούμε ότι όταν κάνεις παιδάκι θα τα ξεχάσεις όλα αυτά που περνάς τώρα!!!

Ολο μου λέει... αστο,ζήστε λίγο καιρό ξένοιαστα,βγείτε...... και εγώ μέσα μου βράζω.....σκέφτομαι.... καλά με κοροιδεύει;;; δε βλέπει;;;;δε καταλαβαίνει;;;;

Και έχει ένα παιδί σκέτη ομορφιά,πανέξυπνο,το βλέπεις και λιώνεις.....

Θα μου πειτε τώρα ότι εγώ το βλέπω λίγες ώρες τη βδομάδα και αυτη είναι μαζί του συνέχεια αλλά ρε κορίτσια θέλω να πιστεύω ότι εγώ όταν κάνω παιδάκι δε θα τονίζω την αρνητική πλευρά του να έχεις παιδί στον κόσμο αλλα μόνο τη θετική........

δεν έχω κατέβει απ τον Αρη...... καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μεγαλώνεισ ένα παιδί αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι τα θετικά σημεία υπερέχουν κατά πάαααααααααααααρα πολύ των δυσκολιών αυτών!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ 2010 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΜΑRTHA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!! ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!!?????

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Καλημερα κοριτσια και καλη χρονιά, με υγιεία και πολύ καλα νεα για ολες σας- μας.

Ειναι πραγματικά απιστευτο πως μερικοι ανθρωποι καταφερνουν και γκρινιάζουν για τα παντα και μιζεριαζουν οπως ειπε μια κοπελα πριν.

Κι εγω, οταν εχασα το πρωτο, μου λεγαν ολοι και δεν πειραζει και νεοι ειστε και θα κανετε αλλο, και θα ησουν εγκυος μεσα στο καλοκαιρι και κολοκυθια τουμπανα κι εγω να πεθαινω.

Όταν ετοιμαζομουν να γεννησω, τη δευτερη φορα πια, ολοι μου λεγαν, ξεκουρασου τωρα που μπορεις, γιατί μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις και τα παιδια ειναι δυσκολα και θα γ@μ...θείς, και θα αλλαξει η ζωή σου δεν θα μπορεις να βγεις και αλλες τετοιες βλακειες.

Σαφως εχει αλλαξει η ζωή μας, προς το καλυτερο ομως, το μωρο δεν μας δυσκολευει καθόλου, παμε όπου θελουμε μαζι με το μωρο μας, δεν μας λειπουν καθολου οι νυχτερινες εξοδοι, κι αν θελουμε να παμε καπου μια στο τοσο, την αφηνουμε σε καποια γιαγια και παμε, αλλα δεν θελουμε συχνά. Η ζωή μας ειναι πιο πληρης απο ποτε και εχουμε προσαρμοστεί στα νεα δεδομενα χωρίς γκρινιες.

Τώρα γιατί αυτό κάποιοι το παρουσιαζουν ως το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο? Ακομα δεν το καταλαβα. Απλα καταλαβαινω, οτι αν θες να πεις, πω πω θα κανω ενα παιδί και θα πελαγωσω, τοτε σιγουρα θα πελαγωσεις.

Μαρθες μου και όσα κοριτσια προσπαθείτε για ενα παιδάκι, σας ευχομαι όσο πιο συντομα τα πιο ευχαριστα νεα. Φιλακια

CYaip2.png

Κάποια στιγμή όντως δε θα αντέξω και θα της τα πω......!!!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου τα λέει αυτά!!!

Δε μου έχει πει ποτέ ας πούμε ότι όταν κάνεις παιδάκι θα τα ξεχάσεις όλα αυτά που περνάς τώρα!!!

Ολο μου λέει... αστο,ζήστε λίγο καιρό ξένοιαστα,βγείτε...... και εγώ μέσα μου βράζω.....σκέφτομαι.... καλά με κοροιδεύει;;; δε βλέπει;;;;δε καταλαβαίνει;;;;

Και έχει ένα παιδί σκέτη ομορφιά,πανέξυπνο,το βλέπεις και λιώνεις.....

Θα μου πειτε τώρα ότι εγώ το βλέπω λίγες ώρες τη βδομάδα και αυτη είναι μαζί του συνέχεια αλλά ρε κορίτσια θέλω να πιστεύω ότι εγώ όταν κάνω παιδάκι δε θα τονίζω την αρνητική πλευρά του να έχεις παιδί στον κόσμο αλλα μόνο τη θετική........

δεν έχω κατέβει απ τον Αρη...... καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μεγαλώνεισ ένα παιδί αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι τα θετικά σημεία υπερέχουν κατά πάαααααααααααααρα πολύ των δυσκολιών αυτών!!!!!!!

καλημερα κοριτσουδια καλη χρονια!!

μαρθα μου εμενα τετοιες γυναικες με εκνευριζουν αφανταστα,αν δεν ηθελε ας μην το εκανε (προφυλαξης υπαρχουν),και αφου το εκανε ας το σταματουσε αμα ειναι να κλαιει την υπολοιπη ζωη της για ενα παιδι που την στερησε αλλες χαρες και να το ριχνει ενοχες αδικα.εγω εχω μια γνωστη που με λεει:''κανε παιδι και θα δεις'',αυτο δεν ακουγεται σαν ευχη αλλα σαν καταρα.καμια φορα την κοροιδευω και την λεω να κανει και 3ο παιδι και αρχιζει ''κανε και'συ και θα σου πω εγω αμα εκανες 3ο'',''να δεις την γλυκα''κ.α. τετοια χαζα.και ηθελε και παιδια.τα αγαπαει τα παιδια της αλλα βγαζει μια κακια περιεργη.ζηλευει εμας που δεν εχουμε (γιατι και σε αλλες το λεει)?τι να πω δεν ξερω.ισως κουραστηκε.

και παλι καλη χρονια εμενα η χρονια μου ξεκινησε με καθυστερησει,περιμενα 1/1/2010 λες?μπααα!!!

Μάρθα, μήπως μωρέ η φίλη σου θέλει να σε ξεαγχώσει που το σκέφτεσαι συνεχώς και γι' αυτό σου λέει αυτά?

Κι εγώ θα έλεγα σε μια φίλη μου να μην αγχώνεται και να κοιτάξει να ζήσει τη ζωή της όσο καλύτερα και μετά θα 'ρθει και το παιδάκι.

Κι εμένα μου λένε κάποιοι - όχι τόσο καλοπροαίρετα - πότε θα κάνω παιδί και να μην το καθυστερώ γιατί περνούν τα χρόνια (δεν ξέρουν για τις παλλίνδρομες) και τους λέω ότι δε θέλω να κάνω παιδιά, θέλω μια ζωή ανέμελη και ήσυχη χωρίς σκοτούρες, πίεση και ξενύχτια (πράγμα που φυσικά δεν ισχύει).

Επίσης, πολλοί άνθρωποι είναι αδιάκριτοι και εαυτούληδες. Όσο ήμουν έγκυος, το είχα πει σε μια φίλη μου ότι έχω προβλήματα και μάλλον θα παλλινδρομήσει. Ούτε που με ξαναρώτησε για το θέμα αλλά αντίθετα με έπαιρνε και μου μίλαγε όλη την ώρα για το παιδί της π.χ. έκανε αυτό σήμερα, έκανε εκείνο, έκανε το άλλο. Από την ώρα που γέννησε δεν έχει ξαναρωτήσει ποτέ τι κάνω, πώς είμαι, μέρα νύχτα λέει για το παιδί. Δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία, γελούσα που καμάρωνε αν και το έβρισκα υπερβολικό όλο αυτό, το να έχεις δηλαδή φίλους που μιλάς, συζητάς διάφορα και ξαφνικά να τους λες τα ίδια και τα ίδια και να μην τους αφήνεις να μιλήσουν. Όμως, το θεώρησα μεγάλη αδιακρισία εκ μέρους της που τον καιρό που υπέφερα, αυτή δεν μου είπε ούτε μια κουβέντα συμπαράστασης, αδιαφόρησε εντελώς και συνέχισε το βιολί της.

Οπότε ο καθένας το βιολί βιολάκι του.

Σημασία έχει να είμαστε καλά ψυχολογικά και σωματικά και όλα θα πάνε καλά και για εμάς.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Εγώ απλά πιστεύω ότι η φίλη σου τα έχει δει κολληόμενα τώρα που χώρισε και γι' αυτό έχει αυτή τη συμπεριφορά. Ίσως έκανε το παιδί με άλλα σχέδια στο μυαλό της π.χ. να είναι με τον άνδρα της και το παιδί της μια ευτυχισμένη οικογένεια και τώρα ο χωρισμός να της έχει φέρει τα πάνω κάτω. Κακά τα ψέματα. Δεν είναι εύκολο στην Ελλάδα να είσαι χωρισμένη μητέρα και μάλιστα με ένα παιδάκι σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία. Σκέψου ότι πρέπει να είναι και μάνα και πατέρας γι' αυτό το πλασματάκι που στην τελική της θυμίζει καθημερινά τον άνδρα τον οποίο αγάπησε και που τώρα δεν είναι πια μαζί της.

Ίσως είναι μικρή στην ηλικία, ίσως βλέπει τις φίλες της να ζουν ελεύθερα και ανέμελα και να ζηλεύει ενδόμυχα αυτές. Χίλια δύο μπορεί να περνάν από το μυαλό της.

Στην τελική όμως επιλογή της ήταν και με αυτήν θα πορευθεί. Εσύ Μάρθα μου μην ακούς τίποτε και κανέναν. Κλείσε τα αυτιά σου και απλά να τη συμπονάς γιατί και η δική της θέση είναι δύσκολη. Όσο για εσένα, είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα μας συμβεί αυτό που επιθυμούμε περισσότερο!

αχ κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έχει χωρίσει αλλά τα έλεγε και πριν.

Εχει και αυτή τα δίκια της έχω και εγώ τα δικά μου! Ομως όπως κάποια κοπέλα είπε ήταν επιλογή της!

Ας κάνω και εγώ ένα μπεμπάκι και ας με ξυπνάει συνέχεια και ας με κλείσει μέσα στο σπίτι! (Κορίτσια αν αργότερα κάνω μωράκι και γκρινιάζω να με μαλώνετε!!!:)....)

Εγώ όμως φαντάζομαι τη ζωή με τα παιδάκια μου όπως τα λέει η smouts..... τι πιο ωραίο να πηγαίνεις ταξιδάκια με τα παιδάκια σου ή να βγαίνεις βολτες με αυτά!!!

Ετσι κι αλλιώσ εμείς δεν είμαστε της νυχτερινής ζωής. Τα έχουμε κάνει και οι δύο πριν γνωριστούμε κατά πολύ!!!!

Αχ!!!!!!!!!!!!!!! Αντε κορίτσια.... συγκεντρωθείτε......πρέπει να κάνουμε μπεμπάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

ας ευχηθώ κι εγώ κορίτσια καμία κοπέλα να μην ξαναζήσει τον πόνο της παλλίνδρομης και της αποβολής και γρήγορα να γίνουμε όλες μανούλες και κάθε πόνος που μέχρι τώρα ζήσαμε να σβηστεί από τις μνήμες μας. Καλή χρονιά

Μακάρι!!!

Καλή Χρονιά κούκλες, Χρόνια Καλά και όπως λέει εύστοχα το παλιο-vasdeli (μπιζέλι, παστέλι), άντε να μας αποζημιώσει το νέο έτος...

Αδιαθέτησα 31/12, δεν πολυστενοχωρήθηκα διότι έκανα μια ευχή: μην σώσω να μείνω έγκυος αν είναι να μην μου μείνει. Και επειδή ξεκινάω την ευχή με την κακιά φράση "μην σώσω" δεν σας το εύχομαι (όποια βέβαια θέλει μπορεί να χρεωθεί την κακιο-ευχούλα μου, η οποία αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι καθόλου κακιά, απλά έχει κακές λεξούλες)...

Αυτά! Και οι εξυπνάδες που ακούμε από άλλες (βλ. φίλη marthas) δεν μας αγγίζουν, μας προσπερνάνε.

Επίσης (οίστρο έχω σήμερα) άκουσα κάτι σε μια ημερίδα σχετικά με υγεία κλπ:

Τα βάσανά του ο Θεός στους δυνατούς τα δίνει,

διότι στους αδύνατους δεν έχει εμπιστοσύνη!!

Αρκετά λοιπόν φάγαμε στα μούτρα, τέρμα τα βάσανα, σειρά έχουν μόνο χαρές!

Φιλιά σε όλες και να είστε πάντα καλά!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έχει χωρίσει αλλά τα έλεγε και πριν.

:)

Martha σκέφτηκες ότι πολλά άτομα λειτουργούν έτσι διότι φοβούνται το μάτι; Λένε μονο τα αρνητικά γιατί φοβούνται ότι οι άλλοι ζηλεύουν την ευτυχία τους και το φοβούνται αυτό. Επίσης κάποιοι άλλοι έχουν ανεπτυγμένη την απαισιοδοξία σε τέτοιο βαθμό που όλα τους φαίνονται μαύρα (έχω ειδικοτητα στο θέμα). Κατά τη γνώμη μου μη δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και αν σε χαλάει που ακούς όλα αυτά... απλά απέφευγε να την ακούς συχνά. Θα κάνει καλό και σε σένα που δε θα τα ακούς αλλά και σ'εκείνη που δε θα τα λέει :wink:

melissadissa μου από το στόμα σου και στου Θεού τ'αφτί. Καλή χρονιά και σε σένα κοπέλα μου και γρήγορα με ένα μπεμπάκι αγκαλίτσα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

ευχομαι τα καλύτερα για όλες μας και να μην υπάρξουν φετος παλλινδρομήσεις για καμια μας ουτε φυσικα σε άλλες κοπέλες και το φορουμ αυτο να κλειδωσει και να πάει στο αρχείο(πολλά ζητάω???)

λοιπόν ελπίζω να περάσατε καλά και το 2010 να περάσετε ακόμη καλυτερα με ενα τεράστιο ++++++++++++ όλες σας!!!!!!!!

φιλακια!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κοριτσια καλησπερα,

Σας παρακολουθω 1 χρονο τωρα και μου δινεται πολυ θαρρος.

Προσπαθω 15 μηνες να κανω το πρωτο μου παιδακι και ακομα τιποτα....

Πριν 4 μερες ειχα βιοχημικη εγκυμοσυνη και απογοητευτηκα παρα πολυ.

Ημουν σιγουρη οτι αυτη την φορα τα καταφερα.....αλλα δεν πειραζει την επομενη φορα!!!!:oops:

Ντινακι καλησπερα και καλη χρονια

Λυπαμαι πολυ γι αυτο που σου ετυχε, αλλα το σημαντικο είναι οτι μπορεσες κι εμεινες έγκυος. Δες το σαν ενα τεστ γονιμοτητας.

Εχω ομως μια απορια

Τι ειναι η βιοχημική εγκυμοσύνη? Γιατί ολο το διαβαζω εδω μεσα και δεν εχω καταλαβει τελικα τι ειναι

CYaip2.png

Καλησπερα,

Το ωαριο γονιμοποιηται, περναει απο τις σαλπιγγες και οταν φτανει στην μητρα, ο οργανισμος για καποιο λογω το αποβαλλει. Ο γιατρος μου ειπε οτι το παθαινουν πολλες γυναικες και δεν το καταλαβαινουν γιατι, εχεις λιγες μερες καθυστερηση και μετα αδιαθετεις κανονικα.

Γεια σου Ντίνα2!

Λυπάμαι γι' αυτό που σου συνέβη....Όλες μας εδώ μέσα μπορούμε να σε καταλάβουμε πολύ έως.......πάρα πολύ!:D Η κάθε μια έχει την δική της ιστορία να σου πει....

Όμως τα δυσάρεστα τα αφήνουμε και ξεκινάμε με νέα κέφια στο νέο χρόνο που μόλις βγήκε από το αυγό....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Κοριτσια καλησπερα,

Σας παρακολουθω 1 χρονο τωρα και μου δινεται πολυ θαρρος.

Προσπαθω 15 μηνες να κανω το πρωτο μου παιδακι και ακομα τιποτα....

Πριν 4 μερες ειχα βιοχημικη εγκυμοσυνη και απογοητευτηκα παρα πολυ.

Ημουν σιγουρη οτι αυτη την φορα τα καταφερα.....αλλα δεν πειραζει την επομενη φορα!!!!:oops:

Γεια σου Ντίνα!

Δυστυχώς το πέρασες κι εσύ αλλά ευτυχώς που ήταν βιοχημική και δεν ταλαιπωρήθηκες! Σου εύχομαι την επόμενη φορά να έρθει αμέσως και ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!

Μην απογοητεύεσαι! Ολα θα γίνουν!!! ;)

Martha σκέφτηκες ότι πολλά άτομα λειτουργούν έτσι διότι φοβούνται το μάτι; Λένε μονο τα αρνητικά γιατί φοβούνται ότι οι άλλοι ζηλεύουν την ευτυχία τους και το φοβούνται αυτό. Επίσης κάποιοι άλλοι έχουν ανεπτυγμένη την απαισιοδοξία σε τέτοιο βαθμό που όλα τους φαίνονται μαύρα (έχω ειδικοτητα στο θέμα). Κατά τη γνώμη μου μη δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και αν σε χαλάει που ακούς όλα αυτά... απλά απέφευγε να την ακούς συχνά. Θα κάνει καλό και σε σένα που δε θα τα ακούς αλλά και σ'εκείνη που δε θα τα λέει :wink:

Τι να πω esys μου!!! Να φοβάται το μάτι δε νομίζω γιατί τα πράγματα δεν της έχόυν έρθει και τόσο καλά! Αλλά πριν λίγες μέρες της εξηγούσα αναλυτικά τι περνάω με γιατρούς,εξετάσεις,χρήματα κτλ., δε βλέπει ότι κάνω τα πάντα για να αποκτήσω ένα μωράκι;;; Δεν την αδικώ έχει τα δικά της αλλά πρέπει να έρθει λίγο και στην κατάσταση μου!!! Αλλά έχεις δίκιο,θα αποφεύγω να τα ακούω συχνά!!! Η θα αλλάζω κουβέντα ΑΜΕΣΩΣ!!!!!! :)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...