Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Eυχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Πριν μας προτείνετε όμως την λύση του www.parentscafe.gr μήπως θα πρέπει να φροντίσουν οι υπεύθυνοι να λειτουργεί κανονικά; Από τότε που ξεκίνησε η λειτουργία του, προσωπικά δεν μπορώ ούτε να λάβω αλλά ούτε να στείλω μήνυμα. Και όσες φορές έστειλα πμ στους admin το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Το θεωρώ αν μη τι άλλο απαράδεκτο γιατί συντελεί στην αυτοακύρωση του συγκεκριμένου φόρουμ.

Ευχαριστώ.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα. Τελικά το τεστ ήταν λάθος. Δεν είμαι έγκυος! :(:(:(:( Ολόκληρος αγώνας δρόμου σε εξετάσεις αλλά τελικά τίποτα. Στην αρχή φοβηθήκαμε για εξωμήτριο αλλά ευτυχώς! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. Την επόμενη φορά. Εγώ δεν το βάζω κάτω. Φιλάκια σε όλες!!!!!

Κορίτσια καλημέρα. Τελικά το τεστ ήταν λάθος. Δεν είμαι έγκυος! :(:(:(:( Ολόκληρος αγώνας δρόμου σε εξετάσεις αλλά τελικά τίποτα. Στην αρχή φοβηθήκαμε για εξωμήτριο αλλά ευτυχώς! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. Την επόμενη φορά. Εγώ δεν το βάζω κάτω. Φιλάκια σε όλες!!!!!

Δεν πειράζει Λευκή μου! Τον επόμενο μήνα....:D

Δηλαδή, σου βγήκε ψευδώς θετικό;:shock:

qwlrp3.png

Λευκούλα, λυπάμαι πολύ αλλά δεν πειράζει, τον επόμενο μήνα.

Ποιο τεστ έκανες?

Γιατί μια φίλη μου πριν από ένα μήνα είχε καθυστέρηση κι έκανε το πρεντίκτορ, το οποίο βγήκε θετικό και η κοπέλα κόντεψε να τρελαθεί, γιατί δεν ήθελε 2ο παιδί ακόμη. Πήγαμε το βράδυ στο γιατρό, ο οποίος έκανε υπέρηχο και της είπε ότι αποκλείεται να ειναι έγκυος, μάλιστα της έκανε και δικό του τεστ κυήσεως με ούρα στο ιατρείο, το οποίο βγήκε αρνητικό και την επόμενη μέρα τελικά της ήρθε η περίοδος.

Κι άλλη μια κοπέλα πρόσφατα εδώ στο φόρουμ έκανε τεστ πρεντίκτορ που βγήκε θετικό και τελικά δεν ήταν έγκυος.

5f27b8bd0c.png

πλακα κανεις!εχωπάθει σοκ!

φανταζομαι εσυ κουκλα μου!!

ΜΗΝ το βάζεις κάτω κορίτσι μου δεν εγινε τωρα θα γίνει ομως!!

σε φιλω γλυκά!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Ε, όχι ρε παιδιά.... γίνονται αυτά;;;;;;;;;

Λευκίτσα πάμε γερά αυτό τον μήνα. Να δεις που θα αποζημιωθείς για αυτό που έγινε και θα μείνεις εγκυος αυτόν το μήνα!!!!!

ΛΕΥΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ! ΟΛΗ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

βρε Λευκη μου χοριακή είχες κάνει??

ρωτάω για να δούμε ποσο αξιοπιστο ειναι όλο αυτο!

εγω πάντως δεν ξανακάνω τεστ κατευθείαν χοριακη

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια, πήρα τηλ. τον γιατρό, για να μου δώσει τα χάπια. Μου είπε πρώτα να κάνω μια β' χοριακή, ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και μετά θα μου δώσει τα χάπια. Πήγα κι έδωσα αίμα για τη χοριακή, οποτε αύριο βράδυ θα ξέρω και καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τετάρτη το πρωί θα ξεκινήσω τα χάπια.

Επίσης, επειδή του είπα ότι ανυπομονώ να μου έρθει η περίοδος, για να κάνω την υστεροσκόπηση, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου την κάνει εν μέσω εορτών, οπότε θα γίνει με την περίοδο του Ιανουαρίου.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πήρα τηλ. τον γιατρό, για να μου δώσει τα χάπια. Μου είπε πρώτα να κάνω μια β' χοριακή, ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και μετά θα μου δώσει τα χάπια. Πήγα κι έδωσα αίμα για τη χοριακή, οποτε αύριο βράδυ θα ξέρω και καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τετάρτη το πρωί θα ξεκινήσω τα χάπια.

Επίσης, επειδή του είπα ότι ανυπομονώ να μου έρθει η περίοδος, για να κάνω την υστεροσκόπηση, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου την κάνει εν μέσω εορτών, οπότε θα γίνει με την περίοδο του Ιανουαρίου.

Λοιπόν εσένα σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!:D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Θα συμφωνήσω με την Clelia!:P

qwlrp3.png

Κοριτσάκια έκανα το πρεντίκτορ και είχε βγει ψευδώς θετικό. Χοριακή δεν είχα κάνει. Τελικά με το που σταμάτησα τα ουτροτζεσταν την επόμενη μέρα μου ήρθε περίοδος κανονικά. Τα είχα ξεκινήσει αμέσως γιατί η γιατρός δεν ήθελε να περιμένουμε. Που να φανταστεί η γυναίκα ότι το τεστ ήταν λάθος. Βλέπετε είχα και όλα τα συμπτώματα. Τελος πάντων, καλά να είμαστε. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο αλλά όλα θα πάνε καλά!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είμαι έγκυος, απλώς ο γιατρός θέλει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, για να μπορέσω να πάρω τα χάπια.

ΛΕΥΚΗ, τελικά αυτά τα πρεντίκτορ είναι μούφα. Καλύτερα να παίρνουμε clear blue, κορίτσια.

5f27b8bd0c.png

Καλύτερα να παίρνουμε clear blue, κορίτσια.

Μου φαίνεται όλα είναι τα ίδια.....

Με το clearblue είχα 2 αρνητικά αποτελέσματα ενώ ήμουν έγκυος....Και να φανταστείς ότι τα έκανα μετά τις πρώτες μέρες καθυστέρησης...

Καλύτερα η χοριακή....

qwlrp3.png

Κοριτσι μια ερώτησουλα!

χτες πηγα στο μικριοβολογικο κεντρο και εκανα την εξεταση για τα χλαμυδια.Απο την στιγμη που μου το πήρε η κοπέλα ποναω απίστευτα στην ουρηση και εχω και λιγο αιματακι ειναι φυσιολογικο?την προηγουμενη φορα μου το πήρε ο γυναικολογος γιατι ειχα κανει πολλες εξετάσεις και πονεσα ελαχιστα εκεινη την ωρα και μετα ημουν οκ.

Ξερει καμια???

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κοριτσι μια ερώτησουλα!

χτες πηγα στο μικριοβολογικο κεντρο και εκανα την εξεταση για τα χλαμυδια.Απο την στιγμη που μου το πήρε η κοπέλα ποναω απίστευτα στην ουρηση και εχω και λιγο αιματακι ειναι φυσιολογικο?την προηγουμενη φορα μου το πήρε ο γυναικολογος γιατι ειχα κανει πολλες εξετάσεις και πονεσα ελαχιστα εκεινη την ωρα και μετα ημουν οκ.

Ξερει καμια???

ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ! ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΧΙΛΙΚΟ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΟΛΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΡΟΖ ΑΙΜΑΤΑΚΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ1

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Κορίτσια, καλησπέρα.

Η χοριακή τελικά αρνητικότατη, ήταν 0,01,

Θα αγοράσω αύριο το πρωί τα χάπια και ίσως τα ξεκινήσω το Σ/Κ, γιατί φοβάμαι μην έρθει αίμα παραμονή Χριστουγέννων που θα μαγειρεύω για τραπέζι ή Χριστούγεννα που θα είμαστε έξω.

5f27b8bd0c.png

Κορίτσια, καλησπέρα.

Η χοριακή τελικά αρνητικότατη, ήταν 0,01,

Θα αγοράσω αύριο το πρωί τα χάπια και ίσως τα ξεκινήσω το Σ/Κ, γιατί φοβάμαι μην έρθει αίμα παραμονή Χριστουγέννων που θα μαγειρεύω για τραπέζι ή Χριστούγεννα που θα είμαστε έξω.

Αντε βρε Ιολίτσα να τελειώνεις και να πας για άλλα πιο ωραία. Όλες με ένα μωρό στην αγκαλιά το 2010!!!!! Φιλάκιααααααα!

Καλημέρα, κορίτσια.

Τι κάνετε? Όλα καλά?

Χθες πήγα να δω τα ανίψια μου και να τους δώσω τα δώρα τους.

Μου λέει λοιπόν η ανιψιά μου που είναι 5 χρονών:

- "bp-IOLH, εσύ θα γεννήσεις"?

- "Όχι, μωρό μου, δεν θα γεννήσω"

- "Δεν θα γεννήσεις ποτέ"?

- "Δεν ξέρω, μπορεί να γεννήσω, μπορεί και να μη γεννήσω, εσύ θέλεις να γεννήσω"?

- "Ναι, θέλω να γεννήσεις ένα μικρό ένα τόσο δα μικρούτσικο μωράκι που θα το έχω ξαδελφάκι"

- "Και τι θα το κάνεις εσύ κούκλα μου το μωράκι, αφού εσύ είσαι μεγάλη κι αυτό θα είναι πολύ μικρό"?

- "Ναι, αλλά κάποτε θα μεγαλώσει και θα γίνει μεγάλο παιδάκι και θα παίζουμε μαζί και θα το αγαπάω".

- "Εντάξει, αλλά μπορεί και να μη γεννήσω, πρέπει να γεννήσω οπωσδήποτε"?

- "Ναι, πρέπει να γεννήσεις, να μην είσαι μόνη σου, να έχεις ένα μωρό, να το παίρνεις αγκαλιά, να το κουνάς, να το ταΐζεις και το βράδυ να κοιμάσαι μαζί του, να μην είσαι μόνη, δεν βαρέθηκες να είσαι μόνη με τον ...... (άντρα μου)? Να γεννήσεις μωρό να το έχετε να σας κάνει παρέα"

- "Μα έχουμε παρέα, έχω εσάς, τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τους φίλους μας, δεν νιώθουμε μοναξιά"

- "Ναι, αλλά δεν είναι το ίδιο, πρέπει να έχεις ένα μωρό, θέλω να κάνεις ένα μωρό να το έχεις παρέα"

Εγώ έχω μείνει κάπως έτσι:shock::shock::shock::shock::shock:

5f27b8bd0c.png

Λες να σου μεταφερει τη θετική του αύρα? Κι εμενα με ειχε ρωτησει το παιδακι μιας φιλης μου, μετα την πρωτη παλλίνδρομη και τον επόμενο μηνα ξαναεμεινα εγκυος

CYaip2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...