Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

χμμμ....ισως έχεις κρυωσει.Σταματησαν ή συνεχίζουν?

Συνεχίζουν τα καφε απο εχθες λετε να αδιαθετήσω πάλι? Τωρα ειχα ωορηξια πριν λίγες μέρες! εχω μπερδευτεί. Εχει συμβη σε καμία κάτι τέτοιο?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχίζουν τα καφε απο εχθες λετε να αδιαθετήσω πάλι? Τωρα ειχα ωορηξια πριν λίγες μέρες! εχω μπερδευτεί. Εχει συμβη σε καμία κάτι τέτοιο?

Σε μένα πάντως δεν έχει συμβεί. Απλά όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου είδα λίγο αίμα όταν ήταν να αδιαθετήσω και μετά σταμάτησε...

Πήρες τον γιατρό σου;:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Σε μένα πάντως δεν έχει συμβεί. Απλά όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου είδα λίγο αίμα όταν ήταν να αδιαθετήσω και μετά σταμάτησε...

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ! ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΟΡΗΞΙΑ. ΞΕΡΩ ΕΓΩ. Η ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ? ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ? ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ?

Το είδα όταν ήταν να αδιαθετήσω.Όχι νωρίτερα...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Το είδα όταν ήταν να αδιαθετήσω.Όχι νωρίτερα...

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα περιμένω την Δευτέρα. Μάλλον ορμονικό θα είναι το πρόβλημα!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Καλημέρα σε όλες!!

Μετά από 2 μέρες χωρίς internet(στη δουλεια) επανέρχομαι....

Λευκή πήγες στον γιατρό κορίτσι μου; Περιμένουμε νέα σου

Μάγδα τι κάνεις; Συνεχίζουν τα καφετιά;

qwlrp3.png

Καλημέρα και από εμένα!! :)

Πώς είστε?

Μagda TS και εγώ είχα πολύ λίγο αίμα την ημέρα που ήταν να αδιαθετήσω, αλλά ήμουν έγκυος (σαν το παλιο-vasdeli).

Και εγώ για ορμονικό το "κόβω"...

Για πες μας νέα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ! ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΓΚ…ΑΓΩΝΑ! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Καλημέρα, εγώ είμαι δουλειά και δε βαριέμαι, γιατί έχω πολλή δουλειά. Για την ακρίβεια, πήζωωωω!!!

Η περίοδος ακόμη να μου έρθει, είμαι σήμερα στις 46 μέρες. Αν δεν έρθει μέχρι τη Δευτέρα, θα πάρω τηλ. το γιατρό να μου δώσει χάπια, για να μου έρθει.

Οι εξετάσεις για μύκητες, χλαμύδια, ουρεόπλασμα, μυκόπλασμα, τριχομονάδες κλπ. βγήκαν καθαρές.

Κατά τα άλλα, περίοδος γιοκ και συν τοις άλλοις εδώ και τρεις μέρες έχω ζαλάδες το μεσημέρι και το βράδυ και σήμερα έχω ζαλάδες εδώ και 2 ώρες.

Αποκλείεται να είμαι έγκυος, γιατί είχα μόνο μια επαφή την 11η μέρα του (υποτιθέμενου) κύκλου μου (μετράω ως πρώτη μέρα την μέρα που ξεκίνησε το αίμα της αποβολής) κι αυτή η επαφή δεν ήταν ολοκληρωμένη (διακεκομμένη συνουσία) και εκτός αυτού την 22η μέρα του (υποτιθέμενου) κύκλου μου έκανα υπέρηχο και είχα ένα ωάριο έτοιμο να σκάσει.

Άρα δεν παίζει να είμαι έγκυος.

Θα πάω το μεσημέρι στον παθολόγο να μου γράψει γενικές εξετάσεις.

5f27b8bd0c.png

Vasdeli μία από τα ίδια! Αν και έχω πολύ δουλειά και δε με παίρνει να λουφάρω, βαριέμαι και νυστάζω πάρα πολύ!:mrgreen:

Magda όλα καλά παιδί μου? :wink:

Ιόλη κουράγιο! Τι ταλαιπωρίες περνάς και συ βρε καλό μου!:cry:

kWrwp3.png

Καλημέρα, εγώ είμαι δουλειά και δε βαριέμαι, γιατί έχω πολλή δουλειά. Για την ακρίβεια, πήζωωωω!!!

Η περίοδος ακόμη να μου έρθει, είμαι σήμερα στις 46 μέρες. Αν δεν έρθει μέχρι τη Δευτέρα, θα πάρω τηλ. το γιατρό να μου δώσει χάπια, για να μου έρθει.

Οι εξετάσεις για μύκητες, χλαμύδια, ουρεόπλασμα, μυκόπλασμα, τριχομονάδες κλπ. βγήκαν καθαρές.

Κατά τα άλλα, περίοδος γιοκ και συν τοις άλλοις εδώ και τρεις μέρες έχω ζαλάδες το μεσημέρι και το βράδυ και σήμερα έχω ζαλάδες εδώ και 2 ώρες.

Αποκλείεται να είμαι έγκυος, γιατί είχα μόνο μια επαφή την 11η μέρα του (υποτιθέμενου) κύκλου μου (μετράω ως πρώτη μέρα την μέρα που ξεκίνησε το αίμα της αποβολής) κι αυτή η επαφή δεν ήταν ολοκληρωμένη (διακεκομμένη συνουσία) και εκτός αυτού την 22η μέρα του (υποτιθέμενου) κύκλου μου έκανα υπέρηχο και είχα ένα ωάριο έτοιμο να σκάσει.

Άρα δεν παίζει να είμαι έγκυος.

Θα πάω το μεσημέρι στον παθολόγο να μου γράψει γενικές εξετάσεις.

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 24 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩ ΓΕΓΟΝΟΣ( Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΑΡΙΟ!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Vasdeli μία από τα ίδια! Αν και έχω πολύ δουλειά και δε με παίρνει να λουφάρω, βαριέμαι και νυστάζω πάρα πολύ!:mrgreen:

Magda όλα καλά παιδί μου? :wink:

Ιόλη κουράγιο! Τι ταλαιπωρίες περνάς και συ βρε καλό μου!:cry:

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ! ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡΡΡΡ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Γεια σας και από εμένα!!!

Εγώ μόλις γύρισα από την δουλειά!

bpίτσα μου κάνκει εντύπωση ότι αφού έγινε η ωορηξία δεν θα έπρεπε 14 μέρες μετα να αδιαθετήσεις; Γιατί αν έχω καταλέβει καλά αν έρθει καθυστερημένα η περιοδος σημαίνει ότι άργησε να γίνει η ωορηξία,εστι δεν είναι;;; Αφού εσεις την είδατε την ωορηξία;;;

Ο γιατρός τι σου λεει; Καλυτερα να πάρεις χάπια να σου έρθει να ηρεμήσεις και να κάνεις και την υστεροσκόπηση!!!

Εμείσ ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές αλλά μάλλον δεν μας βλέπω για αυτόν τον μήνα. Συνήθωσ όταν έχω ωορηξία το καταλαβαίνω και την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος το πιάσαμε την ημέρα που πονούσα απο την ωορηξία. Τώρα όμως πονούσα δυο μέρες αλλά είχαμε τσακωθεί λιγάκι :( και ηρθαμε σε επαφή ακριβώς την επόμενη από τους πόνους.... Τι λέτε, έχουμε ελπίδες;;; Αν και να μην έχει γίνει δεν πειράζει, τον άλλο μήνα θα είμαστε πιο οργανωμένοι... και φυσικά θα φροντίσω εκείνες τις μέρες τησ ωορηξία να είμαι ήρεμη για να μην τσακωθούμε ξανά...... :)

Λοιπόν, σκασμένα μου παλιοκόριτσα!!

Κατ' αρχήν βρε Ιόλη μου, γιατί ο γιατρός σου σε αφήνει έτσι χωρίς περίοδο τόσες ημέρες. Εμένα μου είχε πει ότι αν δεν μου έρθουν στις 40 ημέρες, να του τηλ. Του τηλ. στις 41 ημέρες και μου έδωσε duphaston για 5 ημέρες, και 4 ημέρες μετά που τέλειωσα τα χάπια αδιαθέτησα.

Όταν τον ρώτησα γιατί κάποιοι γιατροί αφήνουν τις ταλαίπωρες χωρίς περίοδο τόσες ημέρες μου είπε πως είναι καλό να "πάρει μπρος" πάλι ο άξονας (ο κύκλος μας δλδ). Όντως την επόμενη περίοδο την είχα (χωρίς χάπια) στις 30 ημέρες και μετά πάλι στις 28 (νταν). Ενώ παλαιότερα είχα κύκλο 35-38 ημερών.

Ιόλη κοπέλα μου υπομονή!

Επίσης, το χρυσό το κέρδισε η Λευκή (όλα τα καλά να έχει το κορίτσι!!).

Όοοολες οι υπόλοιπες (είμαστε και πολλές) θα μαζευτούμε κατά τον Μάιο (άλλες στον 4ο μήνα, κάποιες στον 2ο μήνα) και θα πιούμε milk-shakes οι γκαστρωμένες (πάει το cosmopolitan vasdeli μου...).

Ουφ, πήρα τα πάνω μου...

Ακολουθήστε με καλέ!!

GEXxp3.png

Μάρθα μου, η ωορρηξία ήταν να γίνει την 22η μέρα. Δεν σημαίνει όμως ότι έγινε. Ο γιατρός θεωρεί ότι αυτός ο κύκλος ήταν ανωορρηκτικός, γι' αυτό και η καθυστέρηση.

Clelia, ο γιατρός μου είχε πει μέχρι τις 42 μέρες να περιμένω και ύστερα να πάρω χάπια. Εγώ δεν ήθελα να πάρω χάπια και του πρότεινα να περιμένω λίγο ακόμη και μου είπε ΟΚ.

5f27b8bd0c.png

Μάρθα μου, η ωορρηξία ήταν να γίνει την 22η μέρα. Δεν σημαίνει όμως ότι έγινε. Ο γιατρός θεωρεί ότι αυτός ο κύκλος ήταν ανωορρηκτικός, γι' αυτό και η καθυστέρηση.

Clelia, ο γιατρός μου είχε πει μέχρι τις 42 μέρες να περιμένω και ύστερα να πάρω χάπια. Εγώ δεν ήθελα να πάρω χάπια και του πρότεινα να περιμένω λίγο ακόμη και μου είπε ΟΚ.

Παρε τα χάπια βρε κουκλίνα μου να "στρώσεις"...

Δεν είναι τόσο παρεμβατικά... Άλλωστε είσαι στις 42 ημέρες...

Άντε να ηρεμήσεις και εσύ κοριτσάκι μου...

GEXxp3.png

Αγαπητά μέλη - παρακαλώ πριν απο κάθε σας δημοσίευση στο φόρουμ θυμηθείτε: υπάρχει πάντα το chat για να πείτε τις καλημέρες και τις καληνύχτες σας - η δημοσίευση επαναλαμβανόμενων μικρών μυνημάτων που δεν έχουν ενημερωτική αξία και είναι απλώς συνομιλία μεταξύ δύο ατόμων, έχει την θέση της στο chat, και όχι στο φόρουμ!

Μπορείτε επίσης πάντα να συμμετέχετε στο www. parentscafe.gr

σε περίπτωση μη συμόρφωσής σας θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα.

Απαγορεύεται η χρήση προσβλητικών εκφράσεων, η παράθεση χυδαίου , άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum της ΕΕΕΓ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...