Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

clelia,

ο δεύτερος γιατρός που είδες, πολύ καραγκίοζης μου ακούστηκε όπως τον περιγράφεις.

ερ'ωτηση μήπως ασχολείται η συνεργάζεται με κέντρο εξωσωματικής? και σου είπε όλα αυτά τα παλαβά...... έλεος πλέον με τους γιατρούς ξερόλες και με την επαρσή τους. στο όνο που είναι καλοί είναι στο να σε ψυχολογούν πόσο θα σε τρομάξουν και από εκεί πορεύονται με τις απαντήσεις που σου δίνουν.

στα λέω αυτά γιατί και εγώ μόλις πήρα τα αποτελεσματα των εξετάσεων συμβουλευτηκά ενάν τετγεοιό γιατρο και ότι σου είπε ο δικός σου( διφορούμενα πραγματά) έτσι και αυτός. μάλιστα προσπαθούσε να μου πει ότι η συλληψη που είχα με την πρώτη προσπάθεια μπορεί αν ήταν τυχαία και πρέπει να κάνω εξετάσεις μιας και εγινά 36 και μπορεί να είμαι σε εμμηνόπαυση ( χωρίς συμπτώματα) ..... γιατί μπορεί να χρειαστώ να μην περιμέμνω και να σκεφτώ πιο δραστικές λύσεις..... του είπα εγώ μέχρι τώρα μένω εγκυός και το πρόβλημά μου είναι η παλλίνδρομή ακι όχι άμεσα η σύλληψη.......

αιματολόγο έχεις επισκεφτεί?

LUVELINA έπεσες μέσα (πιο μέσα όμως δεν γίνεται!). Συνεργάζεται με εργαστήριο εξωσωματικής, είναι πασίγνωστος στο ίντερνετ (δίνει και συμβουλές-απαντήσεις) και πασίγνωστος στην τηλεόραση! Εμένα μου τον σύστησε η κόρη των νονών μου που του έχει εμπιστοσύνη και πήγα για 2η γνώμη σε αυτόν. Δεν σκόπευα να αλλάξω γιατρό.

Ναι καλά πες του δικού σου γιατρούλη, αν είναι κάθε γυναίκα στα 35-36 να ξεκινάει εξωσωματική, θα ήταν η καλύτερή του, αλλά δεν... δεν ΛΕΜΕ...

Αιματολόγο δεν επισκέφθηκα, καθώς όλες οι εξετάσεις που έκανα (και ήταν πολλές πίστεψέ με, το πλήρες πακέτο) δεν έβγαλαν τπτ απολύτως...

Έχεις βρει κάποιον γιατρό ή να σου συστήσω τον δικό μου - αυτόν που είχα, όχι τον νέοπα (Γαλάτσι είναι, δεν ξέρω αν σε βολεύει και συνεργάζεται με το ΜΗΤΕΡΑ)?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια.

Η αρχή έγινε με τη Λευκούλα, εύχομαι σύντομα να ακολουθήσουν και άλλα κοριτσάκια.

Εγώ αργώ ακόμη να μπω στον αγώνα, αφού δεν μου έχει έρθει η περίοδος μετά την αποβολή. Την περιμένω πως και πως, για να κάνω υστεροσκόπηση, αλλά αυτή η ρουφιάνα άφαντη!

Clelia, συνέχισε με τον παλιό σου γιατρό, ο νέος δεν μου γεμίζει το μάτι.

Αυτό σκοπεύω να κάνω Ιόλη μου.

Να σε ρωτήσω, γιατί να κάνεις υστεροσκόπηση? Αφού συλλαμβάνεις, ασχέτως της κατάληξης.

Και εγώ ήθελα να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία (ο φόβος φυλάει τα έρμα, αλλά ο γιατρός μου μόνο που δεν με έβρισε (καλά, με έβρισε λίγο)...

GEXxp3.png

clelia,

είανι πράγματί γελοίοι. δυστυχώς οι καλοί επιστήμονες γιατροί δεν εχούν χρόνο και ταλαιπωρήσε να καταφέρεις να τους δεις και όταν είσαι εγκυός ο χρόνος τους είναι τόσο περιορισμένος που πλέον δεν αισθάνεσαι ασφαλής μαζί του γιατί στο τηλέφωνο αμφιβάλλεις εάν σε θυμα΄ται και σου δίνει οδηίες για εσένα η για οποια δηπότε αλλή.....

έλεος πλέον μαζί τους.

δυστυχώς δεν μένω πλέον αθήνα είμαι στην ήπειρο πλέον. εδώ να δεις χάλια με τους γιατρούς...μονόδρομος για εγκυμοσύνη νοσοκομειακός γιατρός και σαφώς το μείων της νοσοκομεικής παρακολούθησης εγκυμοσλυνης και όχι.

φαντάσου ε΄χω ήδη επισκεφτεί 7 γιατρους εδώ. θεσσαλονικη τον καραγκιόζη που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα καισ την αθήνα.... θα ήθελα το όνομα του γιατρού σου γιατί εαν οι εξετάσεις του ωνάσειου εντοπίσουνπρόβλημα στην πήξη του αίματος σε εγκυμοσύνη κάθε 20 ημέρες θα πρέπει να πηγαίνω εκεί α΄ρα μπορώ να βλέπω και τον δικό σου γιατρό παράλληλα.

αυτό που μου τόνισε η αιματολόγος είναι πολύ κοντινή συνεργασία αυτής και του γυναικολόγου.

αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι ... συνήθως σαλοσπίρ και υπαρίνη δίνουν για την σωστή αιμάτωση του πλακούντα ετσι ώστε να μην κάνει θρόμβους και να αιματώνεται σωστα το εμβρυό... συνήθως αυτές οι επιπλοκές έχουν να κάνουν με θρομβοφιλία...

λέω εγώ τώρα ότι εχώ συμπεράνει από τους γιατρούς.

εάν θέλεις αιματολόγο να σου στείλω τα στοιχεία να δεις το θα πουν για την σαλοσπιρ και υπαρίνη.εκτός εαν ο γιατρός σου σου τα συνέστηκε τελείως προφυλακτικά αλλά με ποιά πιθανή απειλή να αποκλείσει?

clelia,

είανι πράγματί γελοίοι. δυστυχώς οι καλοί επιστήμονες γιατροί δεν εχούν χρόνο και ταλαιπωρήσε να καταφέρεις να τους δεις και όταν είσαι εγκυός ο χρόνος τους είναι τόσο περιορισμένος που πλέον δεν αισθάνεσαι ασφαλής μαζί του γιατί στο τηλέφωνο αμφιβάλλεις εάν σε θυμα΄ται και σου δίνει οδηίες για εσένα η για οποια δηπότε αλλή.....

έλεος πλέον μαζί τους.

δυστυχώς δεν μένω πλέον αθήνα είμαι στην ήπειρο πλέον. εδώ να δεις χάλια με τους γιατρούς...μονόδρομος για εγκυμοσύνη νοσοκομειακός γιατρός και σαφώς το μείων της νοσοκομεικής παρακολούθησης εγκυμοσλυνης και όχι.

φαντάσου ε΄χω ήδη επισκεφτεί 7 γιατρους εδώ. θεσσαλονικη τον καραγκιόζη που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα καισ την αθήνα.... θα ήθελα το όνομα του γιατρού σου γιατί εαν οι εξετάσεις του ωνάσειου εντοπίσουνπρόβλημα στην πήξη του αίματος σε εγκυμοσύνη κάθε 20 ημέρες θα πρέπει να πηγαίνω εκεί α΄ρα μπορώ να βλέπω και τον δικό σου γιατρό παράλληλα.

αυτό που μου τόνισε η αιματολόγος είναι πολύ κοντινή συνεργασία αυτής και του γυναικολόγου.

αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι ... συνήθως σαλοσπίρ και υπαρίνη δίνουν για την σωστή αιμάτωση του πλακούντα ετσι ώστε να μην κάνει θρόμβους και να αιματώνεται σωστα το εμβρυό... συνήθως αυτές οι επιπλοκές έχουν να κάνουν με θρομβοφιλία...

λέω εγώ τώρα ότι εχώ συμπεράνει από τους γιατρούς.

εάν θέλεις αιματολόγο να σου στείλω τα στοιχεία να δεις το θα πουν για την σαλοσπιρ και υπαρίνη.εκτός εαν ο γιατρός σου σου τα συνέστηκε τελείως προφυλακτικά αλλά με ποιά πιθανή απειλή να αποκλείσει?

Μωρέ, εγώ τους πολύ φημισμένους τους φοβάμαι. Από την μία έχουν καβαλήσει καλάμι, από την άλλη δεν σε θυμούνται και πρέπει από την αρχή να λες ποια είσαι, πού μένεις, το ιστορικό σου, σε ποια εβδομάδα είσαι κλπ.

Σχετικά με την αγωγή που θα κάνω, θα είναι προληπτική και πειραματική. Θρομβολική δεν είμαι, αλλά μπορεί να γίνομαι σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Και στις 2 παλινδρομήσεις, η εξέλιξη ήταν αργή μεν, ομαλή δε. Δλδ για κάποιο λόγο σταμάτησε η παροχή αίματος στο έμβρυο, οπότε υποψιαζόμαστε ότι έστειλα θρόμβο.

Γι' αυτό θα ξεκινήσω salospir αρχικά και μετά που ακούσουμε καρδιά θα με στείλει σε αιματολόγο που συνεργάζεται για να κάνω μια εξέταση και αν βάσει αυτής να δούμε αν θα χρειαστεί να κάνω ενέσεις ηπαρίνης.

Το καλό με τον δικό μου γυναικολόγο είναι ότι δεν το παίζει ξερόλας. Έχει δικό του αιματολόγο και κάνει ό,τι του πει, δεν πειραματίζεται δλδ στις εγκύους.

Σου στέλνω πμ με τα στοιχεία του γιατρού μου.

GEXxp3.png

Κορίτσια αυτού του τύπου οι μεγαλό διάσημοι γιατροί θαυματοποιόι μου μου φέρνουν στο νου το εξής φανταστικό εξωγήινο :

πας σε γιατρό γιατί δεν αισθάνεσαι πολύ καλά και μετά απο εξετάσεις δε βρίσκει σίγουρα αίτια και σου λέει 4 βασικές αιτίες θανάτου των ανθρώπων καρδια, βοθρ φαρμακα προληπτικά για την καρδία, εγκεφαλικό βουρ φαρμακα , διαβήτης----ινσουλίνη και ψου ψου καρκίνος μήπως να κάνουμε και καμία χημειοθεραπεία για παν ενδεχώμενο.

εαν μας τα έλεγαν αυτά θα τους λιντζαραμέ γιατί στην εγκυμοσύνη ότι και να μας πουν το εξετάζουμαι... απλά γιατί η λαχτάρα μας και η ανασφάλεια μας ότι δεν είμαστε επαρκείς , λογω αποβολών η μη συλληψης. το λέω και το πιστεύω όλες μας θα γίνουμαι μανούλες απλά πρέπει να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που μας δίνουν οι γιατροί και να καταλήξουμε στο ν καλύτερο γιατρό για την περιπτωσή μας και την ψυχοσυνθεσή μας.

στον τελευταίο ακατανόμαστο γυναικολόγ0 που πήγα και μου έδωσε μια συνταγή για σκευα΄ματα εάν μελινω εγκυος που καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα, δεν αντεξα και του είπα εγώ με όλα αυτα το προφυλακτικά φάρμακα εαν αξιωθώ να κάνω παιδι θα είναι cyborg...μπυ λέιε με ειρωνεύεσαι και λέω όχι απλά εκφράζω δυνατά τις σκέψεις μου αυτήν την στιγμή όπως ακριβώς έκανες και εσύ μέχρι τώρα μαζί μου.

thank you wont see you in the future spare me the trouble y dear, όπώς ακριβώς θα έλεγε και η αμερικάνα γιαγία μου...just jokking η γιαγιά μου ελληνίδα 100%..ASTA LA VISTA BABY

Διαφημίσεις

CELIA,

όλα αυτά που μου εγραψές μου ακούγονται παρα μα παρα πολύ καλά και ρεαλιστικά και ακρώς επιστημονικά.

ο γιατρός σου πρέπει να είναι πολυ καλός.

εάν θυμάμαι καλά αυτό που μου είπε η αιματολόγος είναι ότι και στην εγκυμοσύνη μπορεί να γίνεις θρομβοφιλική , για αυτό αμέσα ξανα εξετάση όταν αντιληφθείς εγκυμοσύνη για να δούμε για υπαρίνη.

από ότι αντιλαμβάνομαι έχουμε ίδια περίπτωση στην εγκυμοσύνη παλλινδρόμηση..

για την δικία μου αιμοτολόγο το μόνο που μπορώ να σου πω ότι μετά την επισκεψή σε αυτήν μπορώ να πω ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΣ΄ΤΗΜΟΝΑΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

σε ευχαριστω celia για τον γιατρο. μου αρέσει τοσό πολύ που μιλάμε

Αυτό σκοπεύω να κάνω Ιόλη μου.

Να σε ρωτήσω, γιατί να κάνεις υστεροσκόπηση? Αφού συλλαμβάνεις, ασχέτως της κατάληξης.

Και εγώ ήθελα να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία (ο φόβος φυλάει τα έρμα, αλλά ο γιατρός μου μόνο που δεν με έβρισε (καλά, με έβρισε λίγο)...

Clelia, ο γιατρός μου θέλει να δει μήπως υπάρχει στη μήτρα κάτι που εμποδίζει την ανάπτυξη του κυήματος. Πιστεύει ότι δεν θα βρει κάτι κι ότι οι παλλίνδρομες οφείλονται σε χρωμοσωματικές ανωμαλίες που μπορεί να συμβούν σε κάθε γυναίκα αλλά σε μένα που είμαι μεγάλη σε ηλικία υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες.

Δεν είναι απαραίτητο να γίνει η υστεροσκόπηση αλλά θέλω να την κάνω, μήπως και υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται στον υπέρηχο αλλά πρέπει να φτιαχτεί.

5f27b8bd0c.png

ιόλη,

και εμένα μου συστησάν υστεροσκόπηση πήγα στην γιατρό για να την κάνω και δεν μου την έκανε μετά απο εξέταση γιατί λέει ότι δεν χρήζω μιας και υπερηχογραφικά ειμαί οκ ... τι να πω?

όντως σε αυτά που γράφεις παραπάνω έχεις δίκιο, εάν θεωρείς οτί θέλεις να την κάνεις , να την κάνεις απλά μίλησε με τον γιατρό εάν θέλεις στην εξέταση να είναι και παρεμβατική την ίδια στιγμη έτσι ώστε να μην ξαναταλαιπωρηθε'ίς. βεβαια με προγενεστερή μεταξυ σας συζητησή και συμφωνια σε ποιές περιπτώσεις να είναι παερεμβατικη. εσύ τι πιστευείς?

καλημερα κοριτσια

ηθελα να ρωτησω κατι...

χθες εκανα αποξεση στην 6η εβδομαδα αλλα δεν εχω καθολου αιμα σημερα.ειναι φυσιολογικο; ή επρεπε να εχω σαν περιοδο;

MpuUp2.png

Διαφημίσεις

CELIA,

όλα αυτά που μου εγραψές μου ακούγονται παρα μα παρα πολύ καλά και ρεαλιστικά και ακρώς επιστημονικά.

ο γιατρός σου πρέπει να είναι πολυ καλός.

εάν θυμάμαι καλά αυτό που μου είπε η αιματολόγος είναι ότι και στην εγκυμοσύνη μπορεί να γίνεις θρομβοφιλική , για αυτό αμέσα ξανα εξετάση όταν αντιληφθείς εγκυμοσύνη για να δούμε για υπαρίνη.

από ότι αντιλαμβάνομαι έχουμε ίδια περίπτωση στην εγκυμοσύνη παλλινδρόμηση..

για την δικία μου αιμοτολόγο το μόνο που μπορώ να σου πω ότι μετά την επισκεψή σε αυτήν μπορώ να πω ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΣ΄ΤΗΜΟΝΑΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

σε ευχαριστω celia για τον γιατρο. μου αρέσει τοσό πολύ που μιλάμε

Γι' αυτό σου λέω δεν τον αλλάζω.

Κάπου διάβασα ότι βρέθηκε κάτι στην πήξη του αίματός σου. Από την στιγμή που βρήκες και καλή αιματολόγο, όλα τέλεια θα σου πάνε αυτή την φορά...

Σε φιλώ

GEXxp3.png

φυσιολογικό είναι και εγώ μετα την απόξεση είχα ελάχιστο αίμα για λιγότερο από 1 ημέρα και μετά τίποτα. βέβαια μου εδωσε και αντισυλλυπτικά για 1 μήνα μπορεί για αυτό..

Clelia, ο γιατρός μου θέλει να δει μήπως υπάρχει στη μήτρα κάτι που εμποδίζει την ανάπτυξη του κυήματος. Πιστεύει ότι δεν θα βρει κάτι κι ότι οι παλλίνδρομες οφείλονται σε χρωμοσωματικές ανωμαλίες που μπορεί να συμβούν σε κάθε γυναίκα αλλά σε μένα που είμαι μεγάλη σε ηλικία υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες.

Δεν είναι απαραίτητο να γίνει η υστεροσκόπηση αλλά θέλω να την κάνω, μήπως και υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται στον υπέρηχο αλλά πρέπει να φτιαχτεί.

Καλά κάνεις τότε. Και εγώ αυτό το σκεπτικό είχα όταν του πρότεινα να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία, μήπως και έχω κάτι ανατομικά ή μετά από τις αποξέσεις έπαθε κάτι ο τράχηλός μου, αλλά μου είπε ότι τον τράχηλο τον μετράει σε κάθε υπέρηχο στις εγκυούλες... Και ότι αν στείλει για σαλπιγγογραφία μία γυναίκα που συλλαμβάνει με τον "αέρα", θα του σκίσουν το δίπλωμα. Με έπεισε λοιπόν (αφού πρώτα με έβρισε).

LUVELINA ναι παίρνω felicine, 1 κάθε πρωί. Δεν μου το σύστησε ο γιατρός μου, μόνη μου το έκανα (σιγά κακό δεν κάνει, τουναντίον!). Άσε να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια

ηθελα να ρωτησω κατι...

χθες εκανα αποξεση στην 6η εβδομαδα αλλα δεν εχω καθολου αιμα σημερα.ειναι φυσιολογικο; ή επρεπε να εχω σαν περιοδο;

Γεια σου στυλιάνα.

Κι εγώ την πρώτη μέρα δεν είχα καθόλου. Μετά κανονικά σαν περίοδο.

Περίμενε να δεις και αύριο...

Όσο για το Felicine που αναφέρθηκε, ναι, παίρνω κι εγώ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μελλουσες μανούλες!(ειπαμε σιγουρα πραγματα μεσα στο 2010 θα ειμαστε μανουλες)!!

εχω μπλεξει τρελα στο γραφειο..ειμαι που ειμαι σε μαυρο χαλι η πλυμμηρα συνεχιζεται ακαθεκτη και ειμαι μεσα στα νευρα..τεσπα πιστευω οτι φταιει και η αντιβιωση πηρα και 5 κουτια η γυναικα!!αν πάλι συνεχιζει και αυριο που θα ειναι η τεταρτη μερα τοτε εννοειται οτι θα παω στον γιατρο!

CLELIA μου κοριτσάκι μου ο γιατρος Number2 είναι απλά ενας ανθρώπος που τον νοιαζει πως θα βγαλεί λεφτα απο τον κοσμό που εχει τις αγωνιες του οπως εμείς!μη δωσεις σημασία και πιστευω ειλικρίνα οτι μπορεις να βάλεις μπροστά με την νεα χρονιά!και αμεσως salospir!

Felicine ξεκιναω απο σημερα (περιμενα να τελειωσει η αντιβιώση γιατι ειχα ενα στομαχι χαλια..)

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ηθελα να ρωτησω κατι...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ειναι πραγματικα δυσκολο αλλα προχωραμε.....

ευχομαι να πανε καλα ολα ωστε κατα το μαρτη να κανω νεα προσπαθεια.

ευχομαι σε ολα τα κοριτσια οτι επιθυμειτε!!

MpuUp2.png

καλημερα κοριτσια

Στυλιανα μου δυστυχως συνεβη και σε εσενα.ολες οι κοπελες που περασαν και ειναι σε αυτο το θεμα εχουν περασει απο αυτο το ''λουκι'' και ειμαστε και πολλες,τουλαχιστον να ειναι μια και τελευταια.κανονικα εχεις αιμα ,λιγο βεβαια για καμια βδομαδα γιατι ειναι πληγωμενη η μητρα,και μετα απο 20 περιπου μερες ερχεται η περιοδος,σε εμενα ηρθε την 10η μερα και πηγα για ελενχο την 5 μερα μετα την αποξεση στην γιατρο.ξερω οτι μετα την 2η περιοδο ξεκινας προσπαθεια οποτε μπορει να ειναι και ο φεβρουαριος ο τυχερος σου μηνας (μπορει να μην σου εφερε το δωρο ο αι βασιλης αλλα να στο φερει ο αγιος βαλεντινος)

Στυλιανα μου λυπάμαι πολύ!

εμεις όλες είμαστε εδω για σένα και οτι σε απασχολεί!!

ο γιατρος σου σου ειπε που μπορει να ωφείλετε?ισως ηταν και τυχαίο!

Μην το βάζεις κάτω κουκλα μου και θα δεις που όλα θα στρώσουν μολις περάσει ο καιρος!

Οσο αναφορά την ερωτηση σου σε εμενα την πρωτη μερα ειχα λίγο μετά καθολου και όταν γυρισα στο γραφείο και ειχα πολυ δουλεια στις 5 μερες μετα την απόξεση ειχα για 2 μερες αρκετο.Μετά απο 36 μερες αδιαθετησα κανονικα για πρωτη φορά και τώρα πάλι στις 31 μερες.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια όπως σας έχω πει πήγα στον ιατρό χθες και μου είπε ότι έχει φύγει η κύστη και ότι έκανα ωορρηξία της προηγούμενες μέρες ( εγώ λέω την Δευτέρα). Σήμερα έχω λίγα καφέ υγρά, τι μπορεί να είναι? Τις προηγούμενες μέρες κάναμε ε....τα δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό αλλά προσέχαμε! Είχε καμία λίγο καφέ μετά την ωορρηξία? ειμαι στον τριτο μήνα μετά την απόξεση δεν έπρεπε να μην έχω καφέ υγρά? αφού οπως μου λένε έχω καθαρίσει?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Κορίτσια όπως σας έχω πει πήγα στον ιατρό χθες και μου είπε ότι έχει φύγει η κύστη και ότι έκανα ωορρηξία της προηγούμενες μέρες ( εγώ λέω την Δευτέρα). Σήμερα έχω λίγα καφέ υγρά, τι μπορεί να είναι? Τις προηγούμενες μέρες κάναμε ε....τα δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό αλλά προσέχαμε! Είχε καμία λίγο καφέ μετά την ωορρηξία? ειμαι στον τριτο μήνα μετά την απόξεση δεν έπρεπε να μην έχω καφέ υγρά? αφού οπως μου λένε έχω καθαρίσει?

μηπως ειναι εμφυτευση??

ή μηπως εχεις κρυωσει?

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Γεια σας κορίτσια

Λευκή μου ελπίζω σήμερα να πήγαν όλα καλά στον γιατρό.Ακούσατε καρδούλα;

Περιμένω νέα σου...

Τσέκαρε και το μέιλ σου. Σου έστειλα ό,τι σου είχα υποσχεθεί.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...