Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!! Έχω καιρό να γράψω αλλά παρακολουθώ. Από ότι βλέπω πολλές ξεκινάτε προσπάθειες! Εύχομαι σε όλες οι γιορτές αυτές να έχουν τα πιο χαρμόσυνα νέα. Εμείς ξεκινήμε την προσπάθεια τον προηγούμενο μήνα και απέδωσε αμέσως καρπό! Έκανα τεστ εγκυμοσύνης πριν τέσσερις μέρες και είναι θετικό!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! Στις 17 Δεκεμβρίου θα πάω να δω το σποράκι μου! Σας το είπα ότι μας το χρωστάει η ζωή και θα μας το δώσει. Σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια ωστε να δείτε κι εσείς αυτή τη δεύτερη γραμμούλα στο τεστ όσο πιο γρήγορα γίνεται! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το μόνο που ζηάω από τον Άγιο Βασίλη φέτος είναι να πάνε όλα καλά. Και θα πάνε! Όχι μόνο για μένα αλλά για όλες μας! Δεν ξέρω από που αντλώ αυτή τη σιγουριά αλλά το πιστεύω βαθιά. Να το πιστέψετε κι εσείς!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

κοριτσάκι μου ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!χαίρομαι απίστευτα για σένα καλή μου!!!

μια τελειόμηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι!!!σε φιλώ γλυκά!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!! Περιμένω να μάθω και τα δικά σας νέα. Ιολάκι μην απογοητεύεσαι είμαι το παράδειγμα ότι όλα θα πάνε καλά. Πολλά φιλιά σε όλες και θα τα ξαναπούμε. Vasdeli μου δεν πήγα ακόμη να το δω προς το παρόν ξεκινησα αμέσως ουτροτζεσταν όπως ε'ιπε η γιατρός. Θα σας πω τα νέα μου!!!!

Κορίτσια sos οπως ειπα αδιαθετησα χτες.Ειναι η δευτερη περιοδος μετα την απόξεση και εχω πλημμυρίσει δεν με βαστάνε τα πόδια μου και ειμαι ετοιμη να λιποθυμησω συνεχως.

Ενταξει γυρισα και απο ταξιδι αλλα με καμπινα ηρθα και το βραδυ κοιμηθηκα.Ειχε καμια το ιδιο??να ανυσηχησω λέτε?

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια sos οπως ειπα αδιαθετησα χτες.Ειναι η δευτερη περιοδος μετα την απόξεση και εχω πλημμυρίσει δεν με βαστάνε τα πόδια μου και ειμαι ετοιμη να λιποθυμησω συνεχως.

Ενταξει γυρισα και απο ταξιδι αλλα με καμπινα ηρθα και το βραδυ κοιμηθηκα.Ειχε καμια το ιδιο??να ανυσηχησω λέτε?

mariaefi μου, καταρχήν περίμενε να δεις πώς θα περάσει και αυτή η μέρα, και αν συνεχίζεται η κοσμοπλημμύρα και αύριο, πρωί-πρωί να τηλ τον γιατρό σου.

Κάπου άκουσα ότι "αν περάσεις από θάλασσα, ανοίγει η λεκάνη σου", με την έννοια ότι αν κάνεις ταξίδι με πλοίο και είσαι/περιμένεις να αδιαθετήσεις, τότε έχεις αυξημένη ροή. Λόγια του κόσμου βέβαια, απλά σου τα λέω. Αύριο αν δεν έχεις ηρεμήσει οπωσδήποτε τον γιατρό σου. Και μέχρι τότε πορτοκάλια και ξάπλα (μην μας ξεραθείς κιόλας).

Σήμερα πήγα σε 2ο γιατρό. Δεν μου είπε τπτ διαφορετικό από τον πρώτο (στην ουσία που μας ενδιαφέρει).

Συγχίστηκε που δεν κάναμε καρυότυπο εμβρύου - παρά μόνο ιστολογική - και μας σύστησε να κάνουμε καρυότυπο ζεύγους. Αλλά και να μην κάνουμε δεν τρέχει κάτι, καθώς τώρα είμαι στις γόνιμες μέρες μου, οπότε κακώς άργησα και δεν είμαι κιόλας έγκυος (τι καταλάβατε??). Και να μείνω έγκυος δεν τον ανησυχεί, κατά 80% όλα θα πάνε καλά (αυτά τα ποσοστά είναι που δεν γουστάρω!).

Σύμφωνα με τις εξετάσεις μου, όλα τέλεια (θα μπορούσα να κάνω και άλλες τόσες λέει απαραίτητες, αλλά αυτές που έκανα είναι τέλειες και δεν χρειάζονται άλλες - τώρα τι καταλάβατε?). Οι εξετάσεις του άντρα μου είναι τέλειες!

Επίσης έχω πολυκυστικές ωοθήκες:roll: :roll: :roll:. Όταν τον ρώτησα πώς και δεν τον κατάλαβα ούτε στον προηγούμενο τον γιατρό μου, ούτε στο ΜΗΤΕΡΑ ούτε στο ΙΑΣΩ, ούτε στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, ό,τι σας είπε, μου είπε και εμένα. Όταν του είπα πώς είναι δυνατόν να έχω πολυκυστικές ωοθήκες χωρίς συμπτώματα, με περίοδο 3-4 ημερών, χωρίς πόνους και επιπλέον κάθε που με κοιτάει ο σύζυγος εγώ να γκαστρώνομαι, μου είπε πως στο σημείο που είναι (πολυκυστικές) δεν ενοχλούν τπτ. Άντε να ενοχλούν το πολύ-πολύ στην σύλληψη, αλλά αφού δεν με έχουν ενοχλήσει ως τώρα, δεν θα τρέχει τπτ.

Επίσης το ινομύωμα εμποδίζει στην σύλληψη (εμένα την κουνέλα) αλλά όχι την ομαλή έκβαση μιας εγκυμοσύνης.

Στο διά ταύτα: όταν μείνω έγκυος και όταν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία να αρχίσω salospir και ενέσεις ηπαρίνης.

Ο δικός μου ο γιατρός μου είπε με το που δω +++ να παίρνω 1 salospir την ημέρα, και όταν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία να κάνω μια εξέταση σε έναν αιματολόγο για να δει αν γίνομαι θρομβοφιλική σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Βρε κουκλίνες μου, πιο καλά δεν μου τα έλεγε ο δικός μου ο γιατρός? Λίγο ανακατεμένα μου τα είπε ο νέοπας, και μου έβγαλε πράγματα που δεν έβγαλαν υπερηχογράφοι μεγάλων μαιευτηρίων (κάτι ξέρω και δεν εμπιστεύομαι γιατρούς πολυδιαφημισμένους ή/και του Κολωνακίου).

Μου φαίνεται θα παραμείνω στον γιατρούκο μου.

Εσείς τι λέτε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Συγχαρητηρια! Συγχαρητηρια!!!Μας γεμιζεις αισιοδοξια και ονειρα!

MARIAEFI και εγω ειχα πολυ αιμα στην 2 περιοδο αλλα παει περασε και αυτο! το ειδα θετικα ελεγα απο μεσα μου οτι καθαριζω! Ο γιατρος ανυσηχουσε για τον αιματοκριτη μου! εκανα εξετασεις και ολα καλα! αν συνεχισει πηγαινε να σε δει και να δεις τι θα σου πει!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

clelia το μονο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να βαλεις εμπρος για ενα σπορακι! Ολοι η θετικη μας ενεργεια θα ειναι σε εσενα!

Ολα θα πανε καλα μεσα απο την καρδια μου!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

clelia το μονο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να βαλεις εμπρος για ενα σπορακι! Ολοι η θετικη μας ενεργεια θα ειναι σε εσενα!

Ολα θα πανε καλα μεσα απο την καρδια μου!

Thank you! Thank you!

Το καλό με εμάς είναι ότι όλες ευχόμαστε τα καλύτερα για την άλλη. Οπότε είναι η θετική ενέργεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ σε μία. Οπότε όπως εσύ μου στέλνεις την δική σου θετική ενέργεια, έτσι και εγώ (και ΟΛΕΣ ΜΑΣ) σου στέλνουμε τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο αφού σου αξίζει!!

:D

GEXxp3.png

κοριτσια η παρεα σας μου κανει πραγματικα καλο! Αν και δεν σας ξερω ειστε οι μοναδικες πλεον που μπορω να συζητησω τα παντα γι' αυτο το θεμα χωρις να φοβαμαι μην με παρεξηγησετε και μην γινομαι παραλογη! και εγω ευχαριστω για την ψυχικη βοηθεια που με δινεται σε καθημερινη βαση! Σας ευχαριστω.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Α! και για την κατανοηση και την συμπαρασταση! διοτι νιωθω οπως εσεις στα περισσοτερα θεματα που συζητατε!

Μα ναι κορίτσι μου, αφού τα ίδια έχουμε περάσει όλες. Όλοι οι άλλοι έξω από το χορό έχουνε μια καραμέλα που πιπιλάνε "μην έχεις άγχος". Λες και από άγχος παλινδρομούν τα μωρά. Τι να τους πεις... Τίποτα!

Να τα λες σε εμάς που σε καταλαβαίνουμε και σε αγαπάμε αφού σε νιώθουμε.

Φιλιά πολλά!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

mariaefi μου, καταρχήν περίμενε να δεις πώς θα περάσει και αυτή η μέρα, και αν συνεχίζεται η κοσμοπλημμύρα και αύριο, πρωί-πρωί να τηλ τον γιατρό σου.

Κάπου άκουσα ότι "αν περάσεις από θάλασσα, ανοίγει η λεκάνη σου", με την έννοια ότι αν κάνεις ταξίδι με πλοίο και είσαι/περιμένεις να αδιαθετήσεις, τότε έχεις αυξημένη ροή. Λόγια του κόσμου βέβαια, απλά σου τα λέω. Αύριο αν δεν έχεις ηρεμήσει οπωσδήποτε τον γιατρό σου. Και μέχρι τότε πορτοκάλια και ξάπλα (μην μας ξεραθείς κιόλας).

Σήμερα πήγα σε 2ο γιατρό. Δεν μου είπε τπτ διαφορετικό από τον πρώτο (στην ουσία που μας ενδιαφέρει).

Συγχίστηκε που δεν κάναμε καρυότυπο εμβρύου - παρά μόνο ιστολογική - και μας σύστησε να κάνουμε καρυότυπο ζεύγους. Αλλά και να μην κάνουμε δεν τρέχει κάτι, καθώς τώρα είμαι στις γόνιμες μέρες μου, οπότε κακώς άργησα και δεν είμαι κιόλας έγκυος (τι καταλάβατε??). Και να μείνω έγκυος δεν τον ανησυχεί, κατά 80% όλα θα πάνε καλά (αυτά τα ποσοστά είναι που δεν γουστάρω!).

Σύμφωνα με τις εξετάσεις μου, όλα τέλεια (θα μπορούσα να κάνω και άλλες τόσες λέει απαραίτητες, αλλά αυτές που έκανα είναι τέλειες και δεν χρειάζονται άλλες - τώρα τι καταλάβατε?). Οι εξετάσεις του άντρα μου είναι τέλειες!

Επίσης έχω πολυκυστικές ωοθήκες:roll: :roll: :roll:. Όταν τον ρώτησα πώς και δεν τον κατάλαβα ούτε στον προηγούμενο τον γιατρό μου, ούτε στο ΜΗΤΕΡΑ ούτε στο ΙΑΣΩ, ούτε στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, ό,τι σας είπε, μου είπε και εμένα. Όταν του είπα πώς είναι δυνατόν να έχω πολυκυστικές ωοθήκες χωρίς συμπτώματα, με περίοδο 3-4 ημερών, χωρίς πόνους και επιπλέον κάθε που με κοιτάει ο σύζυγος εγώ να γκαστρώνομαι, μου είπε πως στο σημείο που είναι (πολυκυστικές) δεν ενοχλούν τπτ. Άντε να ενοχλούν το πολύ-πολύ στην σύλληψη, αλλά αφού δεν με έχουν ενοχλήσει ως τώρα, δεν θα τρέχει τπτ.

Επίσης το ινομύωμα εμποδίζει στην σύλληψη (εμένα την κουνέλα) αλλά όχι την ομαλή έκβαση μιας εγκυμοσύνης.

Στο διά ταύτα: όταν μείνω έγκυος και όταν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία να αρχίσω salospir και ενέσεις ηπαρίνης.

Ο δικός μου ο γιατρός μου είπε με το που δω +++ να παίρνω 1 salospir την ημέρα, και όταν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία να κάνω μια εξέταση σε έναν αιματολόγο για να δει αν γίνομαι θρομβοφιλική σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Βρε κουκλίνες μου, πιο καλά δεν μου τα έλεγε ο δικός μου ο γιατρός? Λίγο ανακατεμένα μου τα είπε ο νέοπας, και μου έβγαλε πράγματα που δεν έβγαλαν υπερηχογράφοι μεγάλων μαιευτηρίων (κάτι ξέρω και δεν εμπιστεύομαι γιατρούς πολυδιαφημισμένους ή/και του Κολωνακίου).

Μου φαίνεται θα παραμείνω στον γιατρούκο μου.

Εσείς τι λέτε??

Κλελούκο αυτά που κατάλαβα είναι τα εξής:

1. Είσαι κουνέλα :D

2. Ξεκινάς άμεσα προσπάθεια :-P

3. Μένεις άμεσα έγκυος

4. .....και πάλι χάνω(μαμώ το!):lol::lol:

Ρε φιλενάδα, αυτό με τις πολυκυστικές τι βόμβα είναι; Και αυτό με το ινομύωμα...το ήξερες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Κλελούκο αυτά που κατάλαβα είναι τα εξής:

1. Είσαι κουνέλα :D

2. Ξεκινάς άμεσα προσπάθεια :-P

3. Μένεις άμεσα έγκυος

4. .....και πάλι χάνω(μαμώ το!):lol::lol:

Ρε φιλενάδα, αυτό με τις πολυκυστικές τι βόμβα είναι; Και αυτό με το ινομύωμα...το ήξερες;

Καλημέεεερα!!

Το πόρισμα περί κουνελίασης το είχα καταλάβει.

Όσον αφορά τις πολυκυστικές ωοθήκες που δήθεν βρήκε, sorry αλλά δεν το χάβω! Τον προηγούμενο μήνα πήγα στον γυναικολόγο μου και δεν βρήκε τπτ. Πολυκυστικές ωοθήκες δεν είχα ποτέ μου! Τον προηγούμενο χρόνο με τις 2 εγκυμοσύνες πήγα και στο ΜΗΤΕΡΑ και στο ΙΑΣΩ και δεν μου βρήκαν τπτ, αυτός τις ανακάλυψε? Άσε που όταν τον ρωτούσα καίρια πράματα σχετικά με αυτό, μία μου τα μάσαγε, μία άλλαζε θέμα. Άρα πιστεύω ότι δεν ξέρει να διαβάζει καλά τα υπερηχογραφήματα.

Ινομύωμα ήξερα ότι είχα, είναι 3,2εκ (αυτός το βρήκε 2,3εκ - μέσα σε 1 μήνα συρρικνώθηκε). Είναι στον πυθμένα της μήτρας και δεν ενοχλεί τπτ. Αυτό μου το είπαν όλοι όσοι με έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής. Απλά θέλει παρακολούθηση και αν φτάσει τα 5εκ θα το αφαιρέσουμε.

Γενικά τον είδα ότι μία έλεγε, μία ξε-έλεγε. Και η αγωγή σε ενδεχόμενο εγκυμοσύνης μου δεν μου άρεσε. Αν είναι να περιμένουμε να χτυπήσει καρδιά για να αρχίσω τα salospir, το χάσαμε το παιχνίδι.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι συμφώνησε με τον γιατρό μου, οπότε εκεί που ήμουν μένω!

Δεν θα χάσεις, είπαμε: εμείς μαζί!!

GEXxp3.png

Και η αγωγή σε ενδεχόμενο εγκυμοσύνης μου δεν μου άρεσε. Αν είναι να περιμένουμε να χτυπήσει καρδιά για να αρχίσω τα salospir, το χάσαμε το παιχνίδι.

Δεν θα χάσεις, είπαμε: εμείς μαζί!!

Δηλαδή από πότε πρέπει να ξεκινήσεις να το παίρνεις;

Χλωμό το βλέπω.Σου στέλνω πμ

qwlrp3.png

Κορίτσια εγώ πήγα σε 2o γιατρό και βρήκε μια κύστη μου έδωσε να πιω όλο τον Βόσπορο σε χάπια και τελικά έφυγα από αυτήν! Aδιαθέτησα( 10 μέρες είχα περίοδο) και τώρα που πήγα σε άλλο γιατρό όχι μόνο δεν βρήκε την κύστη αλλά είδε ότι έκανα και ωορρηξία!!! Η κύστη που είχα ήταν λειτουργική! Λειτουργώ ξανά! Ευτυχώς που δεν ξεκίνησα αντισυλληπτικά όπως είχε πει αυτή! Ο γιατρός αυτός μου είπε να περιμένω και τον Δεκέμβρη αλλά και τον Ιανουάριο (4μηνες από την απόξεση) και επειτα να προσπαθήσω να μεινω εγκυος! αλλά άμα μείνω έγκυος πιο νωρις δεν πειράζει! ΕΕ......ΕΕ τον Ιανουάριο σκέφτομαι να μην προσέχω και πολύ! Εσείς τι λέτε?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

80.gifΚαλέέέέέ....

Σήμερα δεν είναι; Πόσα χρόνια κλείνετε φιλενάδα;Πάντα χαρούμενοι μαζί και με ένα μπεμπέ στην αγκαλίτσα σύντομα!!!!:-P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!! Έχω καιρό να γράψω αλλά παρακολουθώ. Από ότι βλέπω πολλές ξεκινάτε προσπάθειες! Εύχομαι σε όλες οι γιορτές αυτές να έχουν τα πιο χαρμόσυνα νέα. Εμείς ξεκινήμε την προσπάθεια τον προηγούμενο μήνα και απέδωσε αμέσως καρπό! Έκανα τεστ εγκυμοσύνης πριν τέσσερις μέρες και είναι θετικό!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! Στις 17 Δεκεμβρίου θα πάω να δω το σποράκι μου! Σας το είπα ότι μας το χρωστάει η ζωή και θα μας το δώσει. Σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια ωστε να δείτε κι εσείς αυτή τη δεύτερη γραμμούλα στο τεστ όσο πιο γρήγορα γίνεται! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το μόνο που ζηάω από τον Άγιο Βασίλη φέτος είναι να πάνε όλα καλά. Και θα πάνε! Όχι μόνο για μένα αλλά για όλες μας! Δεν ξέρω από που αντλώ αυτή τη σιγουριά αλλά το πιστεύω βαθιά. Να το πιστέψετε κι εσείς!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:Λευκή μου πόσο χάρηκα!!!!!!! Είχα 3-4 μέρες να μπω. Τώρα το είδα και πραγματικά ενθουσιάστηκα!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις ένα γερό και δυνατό παιδάκι!!!!!

Βρε λέτε να είμαι γουρλού τελικά και να μην το ξέρω??? :shock: Σου έστειλα τη θετική μου σκέψη και το πέτυχες βρε θηρίο με την πρώτη???? :wink::lol:

kWrwp3.png

Δηλαδή από πότε πρέπει να ξεκινήσεις να το παίρνεις;

Χλωμό το βλέπω.Σου στέλνω πμ

Το salospir πρέπει να το αρχίσω μόλις δω θετικό τεστ. Το θέμα είναι να προλάβουμε την κατάσταση από την αρχή. Αν είναι πάλι να αρχίσουμε: έλα τη άλλη εβδομάδα μήπως και ακούσουμε καρδιά, και πάλι την παράλλη και να μας βγει η πίστη πάλι δεν έχει νόημα. Το salospir κάνει δουλειά από την αρχή της κύησης, αν το αργήσεις λίγο είναι πολύ αργά και δεν κάνει την δουλειά του.

Όσο για το χλωμό που γράφεις, το πιστεύω ακράδαντα ότι είναι στο χέρι σου, τι τσούπρα είσαι μαρή??? :lol:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Που το θυμήθηκες βρε παλαβιάρα?? 2 χρόνια παντρεμένοι κλείνουμε σήμερα (μα καλά, ποιος παλαβός πάει και παντρεύεται του Αγίου Ελευθερίου?? Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?)

GEXxp3.png

Κορίτσια εγώ πήγα σε 2o γιατρό και βρήκε μια κύστη μου έδωσε να πιω όλο τον Βόσπορο σε χάπια και τελικά έφυγα από αυτήν! Aδιαθέτησα( 10 μέρες είχα περίοδο) και τώρα που πήγα σε άλλο γιατρό όχι μόνο δεν βρήκε την κύστη αλλά είδε ότι έκανα και ωορρηξία!!! Η κύστη που είχα ήταν λειτουργική! Λειτουργώ ξανά! Ευτυχώς που δεν ξεκίνησα αντισυλληπτικά όπως είχε πει αυτή! Ο γιατρός αυτός μου είπε να περιμένω και τον Δεκέμβρη αλλά και τον Ιανουάριο (4μηνες από την απόξεση) και επειτα να προσπαθήσω να μεινω εγκυος! αλλά άμα μείνω έγκυος πιο νωρις δεν πειράζει! ΕΕ......ΕΕ τον Ιανουάριο σκέφτομαι να μην προσέχω και πολύ! Εσείς τι λέτε?

Μια χαρά είσαι βρε! Άντε και οι 4 μήνες είναι υπέραρκετοί για να περιμένεις!

Άλλη για το 2010! Με το καλό να σου έρθει!! :-D

GEXxp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!:P:p:p Τι μου κάνετε????

Καλά είμαστε, διάβασε εν τάχει τα νέα μας για να μην μένεις πίσω. Προς το παρόν δίνω συμβουλές προς ναυτιλομένους στο παλιο-vasdeli (με πμ) για να "τυλίξει" τον συζυγάτο της ...

GEXxp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Που το θυμήθηκες βρε παλαβιάρα?? 2 χρόνια παντρεμένοι κλείνουμε σήμερα (μα καλά, ποιος παλαβός πάει και παντρεύεται του Αγίου Ελευθερίου?? Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?)

Λοιπόν, μια παλαβιάρα(εγώ) και άλλη μια παλαβιάρα εσύ(που παντρεύτηκες του Αγίου Ελευθερίου!!!) κάνουνε 2 παλαβιάρες!

Χε, χε! Ωραία παρέα κάνουμε, δεν νομίζεις!:P

Με αγάπη,

Το παλιοvasdeli σου!

qwlrp3.png

clelia,

ο δεύτερος γιατρός που είδες, πολύ καραγκίοζης μου ακούστηκε όπως τον περιγράφεις.

ερ'ωτηση μήπως ασχολείται η συνεργάζεται με κέντρο εξωσωματικής? και σου είπε όλα αυτά τα παλαβά...... έλεος πλέον με τους γιατρούς ξερόλες και με την επαρσή τους. στο όνο που είναι καλοί είναι στο να σε ψυχολογούν πόσο θα σε τρομάξουν και από εκεί πορεύονται με τις απαντήσεις που σου δίνουν.

στα λέω αυτά γιατί και εγώ μόλις πήρα τα αποτελεσματα των εξετάσεων συμβουλευτηκά ενάν τετγεοιό γιατρο και ότι σου είπε ο δικός σου( διφορούμενα πραγματά) έτσι και αυτός. μάλιστα προσπαθούσε να μου πει ότι η συλληψη που είχα με την πρώτη προσπάθεια μπορεί αν ήταν τυχαία και πρέπει να κάνω εξετάσεις μιας και εγινά 36 και μπορεί να είμαι σε εμμηνόπαυση ( χωρίς συμπτώματα) ..... γιατί μπορεί να χρειαστώ να μην περιμέμνω και να σκεφτώ πιο δραστικές λύσεις..... του είπα εγώ μέχρι τώρα μένω εγκυός και το πρόβλημά μου είναι η παλλίνδρομή ακι όχι άμεσα η σύλληψη.......

αιματολόγο έχεις επισκεφτεί?

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια.

Η αρχή έγινε με τη Λευκούλα, εύχομαι σύντομα να ακολουθήσουν και άλλα κοριτσάκια.

Εγώ αργώ ακόμη να μπω στον αγώνα, αφού δεν μου έχει έρθει η περίοδος μετά την αποβολή. Την περιμένω πως και πως, για να κάνω υστεροσκόπηση, αλλά αυτή η ρουφιάνα άφαντη!

Clelia, συνέχισε με τον παλιό σου γιατρό, ο νέος δεν μου γεμίζει το μάτι.

5f27b8bd0c.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...