Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζηλευω!!!

Δυστυχως δεν μπορω να συμμετεχω... Ο ενδοκρινολογος μου εγραψε εξετασεις και μου ειπε πως πιθανοτατα θα χρειαστουν 6 μηνες προετοιμασιας μεχρι να ξεκινησω προσπαθειες (κι εχω πεσει σε μελαγχολια)

Ηθελα και γω γκαστροαγωνα:(:(:(:mad::mad::mad:

sq3Zp2.png

Ζηλευω!!!

Δυστυχως δεν μπορω να συμμετεχω... Ο ενδοκρινολογος μου εγραψε εξετασεις και μου ειπε πως πιθανοτατα θα χρειαστουν 6 μηνες προετοιμασιας μεχρι να ξεκινησω προσπαθειες (κι εχω πεσει σε μελαγχολια)

Kαλημέρα κουκλίνα!!

Δεν είναι τυχαία η ρήση: Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Περίμενε να δεις τι θα σου πει, έγραψες "πιθανότατα".

Περιμένω νέα σου...

Φιλιά

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ζηλευω!!!

Θα σε βάλουμε σε λίστα αναμονής, christy28!

Κάνε αυτά που σου λέει ο γιατρός σου και εδώ είμαστε....

Και ξέρεις ε!.....αυτό το τόπικ έχει πολλήηηηη υπομονή!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Vasdeli & Clelia έχω πεθάνει!!!! :lol::lol::lol: Να είστε καλά βρε κορίτσια!! Συμμετέχω και γω στο γκαστροαγώνα, έτσι???:lol:

Κορίτσια, μπείτε όλες στη σειρά και μην σπρώχνεστε....

Έλα, έλα patousitsas μου.....

qwlrp3.png

Clelia μου,να σαι καλά!!Αφού ήταν χρωμοσωμικές δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς,ήταν τυχαία γεγονότα!!Όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!!Λόγω ιστορικού έμπαινα και ψιλοδιάβαζα...Έχεις δίκιο δεν πρέπει να ξαναδιαβάσω!!Εύχομαι λοιπόν σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα!!Κι εγώ αυτή τη φορά να μη γράψω σε αυτό το τόπικ!!!!!

Vasdeli & Clelia έχω πεθάνει!!!! :lol::lol::lol: Να είστε καλά βρε κορίτσια!! Συμμετέχω και γω στο γκαστροαγώνα, έτσι???:lol:

Αμέ!!

Άντε σου εύχομαι να κονταροχτυπηθείς με την Vasdeli, καθώς εγώ σας παραχωρώ την 1η θέση (μάλλον από τον άλλο μήνα ξεκινάω, εκτός αν αλλάξω πάλι γνώμη).

Τυχερούλες θα σας κέρδιζα (είμαι ευκολογκάστρωτη :cool: )

ΧΧΧ

GEXxp3.png

Και εγώ τον άλλο μήνα, τον Ιανουάριο, ξεκινάω γιατί περιμένω να δω τι θα αποφασίσει ο ιατρός για την κύστη μου! Μάλλον θα φύγει με την τρίτη αδιαθεσία! Και ξεκινώ και εγώ! Ελπίζω να μην έχω καμία να συναγωνιστώ και να έχετε πάει στο γκρουπ των εγκύων!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

Ακόμη να τελειώσει η ακατανόμαστη....με βλέπω να χάνω!:lol::oops::)

Δεν έχει να κάνει βρε αυτό (πανάθεμά σε, έχεις και 2 παιδιά!)!!

Ο κύκλος ξεκινάει από την 1η ημέρα περιόδου, δεν πα να έχεις 3 μέρες περίοδο είτε 10, οι γόνιμές σου είναι 14 μέρες πριν από την επόμενή σου περίοδο...

(Ξέρω γιατί το έγραψες, για το καβάλημα που λέγαμε, ανωμαλίτσα εσύ, αχόρταγο πλάσμα, πάει ο Λιάκος!!) :-D

GEXxp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!! Έχω καιρό να γράψω αλλά παρακολουθώ. Από ότι βλέπω πολλές ξεκινάτε προσπάθειες! Εύχομαι σε όλες οι γιορτές αυτές να έχουν τα πιο χαρμόσυνα νέα. Εμείς ξεκινήμε την προσπάθεια τον προηγούμενο μήνα και απέδωσε αμέσως καρπό! Έκανα τεστ εγκυμοσύνης πριν τέσσερις μέρες και είναι θετικό!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! Στις 17 Δεκεμβρίου θα πάω να δω το σποράκι μου! Σας το είπα ότι μας το χρωστάει η ζωή και θα μας το δώσει. Σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια ωστε να δείτε κι εσείς αυτή τη δεύτερη γραμμούλα στο τεστ όσο πιο γρήγορα γίνεται! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το μόνο που ζηάω από τον Άγιο Βασίλη φέτος είναι να πάνε όλα καλά. Και θα πάνε! Όχι μόνο για μένα αλλά για όλες μας! Δεν ξέρω από που αντλώ αυτή τη σιγουριά αλλά το πιστεύω βαθιά. Να το πιστέψετε κι εσείς!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!! Έχω καιρό να γράψω αλλά παρακολουθώ. Από ότι βλέπω πολλές ξεκινάτε προσπάθειες! Εύχομαι σε όλες οι γιορτές αυτές να έχουν τα πιο χαρμόσυνα νέα. Εμείς ξεκινήμε την προσπάθεια τον προηγούμενο μήνα και απέδωσε αμέσως καρπό! Έκανα τεστ εγκυμοσύνης πριν τέσσερις μέρες και είναι θετικό!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! Στις 17 Δεκεμβρίου θα πάω να δω το σποράκι μου! Σας το είπα ότι μας το χρωστάει η ζωή και θα μας το δώσει. Σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια ωστε να δείτε κι εσείς αυτή τη δεύτερη γραμμούλα στο τεστ όσο πιο γρήγορα γίνεται! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το μόνο που ζηάω από τον Άγιο Βασίλη φέτος είναι να πάνε όλα καλά. Και θα πάνε! Όχι μόνο για μένα αλλά για όλες μας! Δεν ξέρω από που αντλώ αυτή τη σιγουριά αλλά το πιστεύω βαθιά. Να το πιστέψετε κι εσείς!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

ΜΠΡΑΒΟ!! Με το καλό!! Ό,τι επιθυμείς!!

Και είπαμε: τέρμα οι επισκέψεις εδώ, θα παρακολουθούμε εμείς τα νέα σου από το καφέ (Μανούλες Σεπτεμβρίου?).

Καλά κάνεις και είσαι σίγουρη, τώρα όλα θα σου πάνε καλά!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ!! Με το καλό!! Ό,τι επιθυμείς!!

Και είπαμε: τέρμα οι επισκέψεις εδώ, θα παρακολουθούμε εμείς τα νέα σου από το καφέ (Μανούλες Σεπτεμβρίου?).

Καλά κάνεις και είσαι σίγουρη, τώρα όλα θα σου πάνε καλά!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Άντε η σειρά σου τώρα. Όσο για τις επισκέψεις μου εδώ δεν μπορώ να τις σταματήσω τελείως! Θέλω όσο μπορώ να στηρίξω και να βοηθήσω όποια το χρειάζεται όπως στήριξαν κι εμένα όταν το χρειάστηκα. Φυσικά εύχομαι πολύ σύντομα αυτό το καφέ να αδειάσει και να κλείσει βρε αδελφε! ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ!!!

Λευκη μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!

Αντε κορίτσια, να παίρνουμε σειρά!

Και εγώ αυτό εύχομαι να κλείσει αυτό το καφέ, να μαζευτούμε όλες στο καφέ με τησ εγκυμονούσες και να μην ξαναγράψει καμία κοπέλα εδώ! :)

ΑΧ χαρηκα πολύ τώρα!!!!!! Πήρα θάρρος και δύναμη! :))

οτι καλυτερο...

ολα να πανε καλα και ηρεμια γυρισε το αγγελακι σου πισω γερο και δυνατο να σου δωσει την χαρα που στην πηρε για λιγο για να παρει δυναμεις

μακαρι και ολες εμεις που το ποθουμε τοσο να μπει στην κοιλια μας ενα νεο σπορακι..δυνατοτερο μεχρι το τελος..

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ....

Το είπα εγώ ότι θα χάσω......:P:p:p

Λευκή μου, πόσο χάρηκα! Μπράβο σου! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε 8 μήνες να κρατάς τον άγγελό σου αγκαλίτσα!!!

(Θα ακολουθήσεις κάποια θεραπεία τώρα;)

.....AND THE WINNER IS.......λευκή:P

qwlrp3.png

Δεν έχει να κάνει βρε αυτό (πανάθεμά σε, έχεις και 2 παιδιά!)!!

Ο κύκλος ξεκινάει από την 1η ημέρα περιόδου, δεν πα να έχεις 3 μέρες περίοδο είτε 10, οι γόνιμές σου είναι 14 μέρες πριν από την επόμενή σου περίοδο...

(Ξέρω γιατί το έγραψες, για το καβάλημα που λέγαμε, ανωμαλίτσα εσύ, αχόρταγο πλάσμα, πάει ο Λιάκος!!) :-D

:D:D:D:D:D:D:p:p:p:oops::oops::oops:

qwlrp3.png

μπραβο λευκη ολα να πανε καλα μεχρι να αγκαλιασεις το αγγελουδι σου

αντε να παιρνουμε σειρα σιγα-σιγα,αλλωστε γιναμε πολλες με τις παλινδρομησεις,να προχωρησουμε και σε αλλα θεματα.πχ.εγκυμοσυνη πριν τον τοκετο,αξεσουαρ,ρουχισμο μωρου κ.α.

εφτασα πολυ μακρια εεε!!!icon7.gificon7.gificon7.gif

Λευκούλα, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!

Θερμά Συγχαρητήρια, να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Άντε να παίρνουμε σειρά μια μια.

Εγώ έχω ακόμη καιρό μπροστά μου, γιατί ακόμη δεν έχει έρθει η πρώτη περίοδος μετά την αποβολή.

5f27b8bd0c.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...