Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

α οσο για τα κιλα και σοκολατες και γλυκα μεχρι και παγωτο εφαγα προχτες το βράδυ!!

αστα αφου σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω καμια διαιτα γιατι οταν θα αρχισω τις προσπάθειες (ευελπιστω τον Ιανουαριο) θα εχω γινει βαρελακι!!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα με βροχή!

Αδιαθέτησα προχθές και ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη....Τέρμα και η θεραπεία!:P

Κορίτσια, όποια έχει ευπάθεια στις μυκητιάσεις έχω να σας προτείνω μια φυσική προληπτική μέθοδο που μου συνέστησε ο γυναικολόγος μου......

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Καλημέρα με βροχή!

Κορίτσια, όποια έχει ευπάθεια στις μυκητιάσεις έχω να σας προτείνω μια φυσική προληπτική μέθοδο που μου συνέστησε ο γυναικολόγος μου......

Καλημέρα! Ποιά είναι η προληπτική μέθοδος που λες?

kWrwp3.png

Για πες το μας να ξέρουμε και εμείς!! :wink:

Διαφημίσεις

Δεν είσαι μόνη σου....Έχασα την μπέμπα μου στη 18 εβδομάδα κύησης....Εκείνη βέβαια είχε σταματήσει να αναπτυσσεται στην 16...

vasdeli καλημερα, δεν εχουμε ξαναμιλησει και διαβασα αυτο που σου συνεβη και πραγματικα λυπαμαι πολυ. θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις δεν ειχες καμια ενδειξη για την παλινδρομηση? η αυχενικη ηταν καλη? πραγματικα το θεμα με την παλινδρομηση με αγχωνει αφανταστα. νομιζα οτι μολις περασω το 1 τριμηνο δεν υπαρχει φοβος αλλα τελικα.... ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων

Γεια σου κοπέλα μου....

Λοιπόν, θα σε μαλώσω....Επιτρέπει εσύ εγκυούλα, κορίτσι μου, να μπαίνεις σε τέτοια thread; Λοιπόν ξουτ, ξουτ απο δω και θα σου στείλω πμ:)

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Με ιστορικό 2 παλινδρομήσεων στην 10η εβδομάδα έκανα όλες τις εξετάσεις και δεν βρέθηκε τίποτα... Θρομβοφιλία, Γλυκοζηλιωμένη, Αντιπηκτικό λύκου, Μεταλλάξεις γονιδίων και δεν βρέθηκε τίποτα...

Μου είπε ο γιατρός μου όταν ξαναμείνω έγκυος να παίρνω 1 salospir την ημέρα από την ημέρα που βγει το τεστ θετικό. Όταν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία θα με στείλει σε έναν αιματολόγο να μου κάνει μια εξέταση και να δει αν χρειάζεται να κάνω ενέσεις ηπαρίνης.

Προληπτικά έστειλα τον άντρα μου να κάνει σπερμοδιάγραμμα και πλήρη έλεγχο, μήπως και έχει κάτι ο ίδιος (που δεν το νομίζουμε, αλλά έκανε την εξέταση για να είμαστε σίγουροι).

Ήθελα να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία αλλά δεν με άφησε ο γιατρός μου. Σχεδόν με έβρισε γιατί μου είπε πως η εξέταση αυτή είναι για περιπτώσεις υπογονιμότητας. Τον ρώτησα αν δείχνει κάτι η σαλπιγγογραφία που δεν δείχνει ο υπέρηχος (πχ. ανεπάρκεια τραχήλου, ανωμαλίες μήτρας κλπ που θα μου δημιουργούσαν πρόβλημα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) και μου είπε πως δεν δείχνει κάτι και ότι τον τράχηλο τον μετράει ο ίδιος στις εγκυμονούσες με τον υπέρηχο. Δηλαδή τώρα να είμαι σίγουρη αν δεν την κάνω??

Τέσπα, θα πάω και σε 2ο γιατρό για να του δείξω τις εξετάσεις και να μου πει την γνώμη του, η οποία αν συμπίπτει με του γιατρού μου δεν θα αλλάξω γιατρό, θα παραμείνω σε αυτόν που ήδη έχω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Vasdeli, θα ήθελα κι εγώ τη φυσική μέθοδο που προτείνει ο γιατρός σου για τους μύκητες.

Επειδή έχω ευπάθεια και δεν αντέχω άλλο, οποιαδήποτε άποψη είναι καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

5f27b8bd0c.png

Καλημέρα με βροχή!

vasdeli και εγώ τη θέλω!!!!

Και εμένα μου είπε ο γιατρός χαμομήλι με ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα!!!

Μου είπε ότι μπορεί να τσούξει λίγο και φοβάμαι...... :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα με βροχή!

και εγω την θελω! αλλα δεν ξερω τι ειναι το πμ.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Με ιστορικό 2 παλινδρομήσεων στην 10η εβδομάδα έκανα όλες τις εξετάσεις και δεν βρέθηκε τίποτα... Θρομβοφιλία, Γλυκοζηλιωμένη, Αντιπηκτικό λύκου, Μεταλλάξεις γονιδίων και δεν βρέθηκε τίποτα...

Μου είπε ο γιατρός μου όταν ξαναμείνω έγκυος να παίρνω 1 salospir την ημέρα από την ημέρα που βγει το τεστ θετικό. Όταν ακούσουμε καρδιακή λειτουργία θα με στείλει σε έναν αιματολόγο να μου κάνει μια εξέταση και να δει αν χρειάζεται να κάνω ενέσεις ηπαρίνης.

Προληπτικά έστειλα τον άντρα μου να κάνει σπερμοδιάγραμμα και πλήρη έλεγχο, μήπως και έχει κάτι ο ίδιος (που δεν το νομίζουμε, αλλά έκανε την εξέταση για να είμαστε σίγουροι).

Ήθελα να κάνω υστεροσαλπιγγογραφία αλλά δεν με άφησε ο γιατρός μου. Σχεδόν με έβρισε γιατί μου είπε πως η εξέταση αυτή είναι για περιπτώσεις υπογονιμότητας. Τον ρώτησα αν δείχνει κάτι η σαλπιγγογραφία που δεν δείχνει ο υπέρηχος (πχ. ανεπάρκεια τραχήλου, ανωμαλίες μήτρας κλπ που θα μου δημιουργούσαν πρόβλημα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) και μου είπε πως δεν δείχνει κάτι και ότι τον τράχηλο τον μετράει ο ίδιος στις εγκυμονούσες με τον υπέρηχο. Δηλαδή τώρα να είμαι σίγουρη αν δεν την κάνω??

Τέσπα, θα πάω και σε 2ο γιατρό για να του δείξω τις εξετάσεις και να μου πει την γνώμη του, η οποία αν συμπίπτει με του γιατρού μου δεν θα αλλάξω γιατρό, θα παραμείνω σε αυτόν που ήδη έχω...

Το ανεβάζω μήπως έχει κάποιο κοριτσάκι κάποια άποψη γι' αυτά που γράφω (καθώς το σκασμένο η παλιο-vasdeli :wink: τίναξε την banka με την λύση για τους μήκυτες!!). :-D

GEXxp3.png

Κλελούκο μου καλό!:P

Καλέ, τι ιδέα να έχουμε; Τίποτα δεν έχεις κοπέλα μου....ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού (του πρώτου) για το σαλοσπίρ και ίσως τις ενέσεις και όλα θα πάνε καλά....Όσο για τον 2ο γιατρό, το ξέρω....για ψυχοθεραπεία και μόνο θα το κάνεις.....κι εγώ στη θέση σου έτσι θα έκανα....

Κορίτσια θα σας στείλω πμ αργότερα με οδηγίες....

qwlrp3.png

Clelia μου,αν και έχω μία βιοχημική αποβολή και ένα εξωμήτριο (τώρα είμαι έγκυος στην 8η εβδομάδα-πρώτη φορά φτάνω μέχρι εδώ) μου κάνει τρομερή εντύπωση που είχες παλίνδρομες σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.Έκανες ιστολογική να δεις αν ήταν χρωμοσωμικές??Γιατί αν δεν ήταν χρωμοσωμικές η περίπτωσή σου θυμίζει πρόβλημα με θρομβοφιλία το οποίο λες ότι δεν έχεις...Κάτι άλλο που θα έψαχνε κανείς είναι ο μικροβιακός παράγοντας π.χ. μυκόπλασμα,ουρεόπλασμα,χλαμύδια,έρπης και στο σύζυγο.Είχες κάποια συμπτώματα που σε προϊδέασαν για τις παλίνδρομες??

Clelia μου,αν και έχω μία βιοχημική αποβολή και ένα εξωμήτριο (τώρα είμαι έγκυος στην 8η εβδομάδα-πρώτη φορά φτάνω μέχρι εδώ) μου κάνει τρομερή εντύπωση που είχες παλίνδρομες σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.Έκανες ιστολογική να δεις αν ήταν χρωμοσωμικές??Γιατί αν δεν ήταν χρωμοσωμικές η περίπτωσή σου θυμίζει πρόβλημα με θρομβοφιλία το οποίο λες ότι δεν έχεις...Κάτι άλλο που θα έψαχνε κανείς είναι ο μικροβιακός παράγοντας π.χ. μυκόπλασμα,ουρεόπλασμα,χλαμύδια,έρπης και στο σύζυγο.Είχες κάποια συμπτώματα που σε προϊδέασαν για τις παλίνδρομες??

Καλημέρα evi!!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις (και κακώς μπαίνεις σε αυτή την ενότητα στην κατάστασή σου, διότι επηρεάζεσαι, είδες που ρωτάς αν είχα συμπτώματα?).

Ιστολογική έγινε και τις 2 φορές και έδειξε χρωμοσωμικές ανωμαλίες / τυχαίο γεγονός.

Θρομβοφιλία δεν έχω (αποδεδειγμένα) αλλά μπορεί να γίνομαι θρομβοφιλική σε κατάσταση εγκυμοσύνης (γι' αυτό και θα με στείλει σε αιματολόγο όταν μείνω έγκυος για να κάνω την εξέταση).

Μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, γ-σφαιρίνη δεν έψαξα διότι είναι σίγουρο ότι δεν έχω (άσε που αν είχα δεν θα προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες μέχρι την 10η εβδομάδα). Έρπη, χλαμύδια δεν έχω.

Ο σύζυγος έκανε εξέταση σπέρματος (που δεν χρειαζόταν) και σήμερα θα πάρω τα αποτελέσματα. Λογικά δεν έχει κάτι, αν είχε θα μου τηλεφωνούσαν από το κέντρο για να με ρωτήσουν αν πρέπει να προχωρήσουν σε καλλιέργεια (κοστίζει επιπλέον 17 ευρώ, οπότε είναι υποχρεωμένοι να πάρουν).

Οπότε evάκι, μία που διάβασες το μήνυμα μου και τέρμα, δεν ξαναδιαβάζεις εδώ τις περιπτώσεις μας! Ούτε πρόκειται να σου πω αν το κατάλαβα και πώς, διότι θα επηρεαστείς...

Όλα καλά θα σου πάνε!

GEXxp3.png

Καλημέρα evi!!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις (και κακώς μπαίνεις σε αυτή την ενότητα στην κατάστασή σου, διότι επηρεάζεσαι, είδες που ρωτάς αν είχα συμπτώματα?).

Ιστολογική έγινε και τις 2 φορές και έδειξε χρωμοσωμικές ανωμαλίες / τυχαίο γεγονός.

Θρομβοφιλία δεν έχω (αποδεδειγμένα) αλλά μπορεί να γίνομαι θρομβοφιλική σε κατάσταση εγκυμοσύνης (γι' αυτό και θα με στείλει σε αιματολόγο όταν μείνω έγκυος για να κάνω την εξέταση).

Μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, γ-σφαιρίνη δεν έψαξα διότι είναι σίγουρο ότι δεν έχω (άσε που αν είχα δεν θα προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες μέχρι την 10η εβδομάδα). Έρπη, χλαμύδια δεν έχω.

Ο σύζυγος έκανε εξέταση σπέρματος (που δεν χρειαζόταν) και σήμερα θα πάρω τα αποτελέσματα. Λογικά δεν έχει κάτι, αν είχε θα μου τηλεφωνούσαν από το κέντρο για να με ρωτήσουν αν πρέπει να προχωρήσουν σε καλλιέργεια (κοστίζει επιπλέον 17 ευρώ, οπότε είναι υποχρεωμένοι να πάρουν).

Οπότε evάκι, μία που διάβασες το μήνυμα μου και τέρμα, δεν ξαναδιαβάζεις εδώ τις περιπτώσεις μας! Ούτε πρόκειται να σου πω αν το κατάλαβα και πώς, διότι θα επηρεαστείς...

Όλα καλά θα σου πάνε!

Καλημέρα φιλενάδα!

Το παλιοvasdeli είμαι!:D

Εύχομαι να πάρεις και τα τελευταία καλά αποτελέσματα(του καλού σου) και να σταματήσουν όποιες second thoughts έχεις περί του περιμένω ή ξεκινάω άμεσα.....

Σε προκαλώ σε συναγωνισμό!!!!:P

qwlrp3.png

Καλημέρα φιλενάδα!

Το παλιοvasdeli είμαι!:D

Εύχομαι να πάρεις και τα τελευταία καλά αποτελέσματα(του καλού σου) και να σταματήσουν όποιες second thoughts έχεις περί του περιμένω ή ξεκινάω άμεσα.....

Σε προκαλώ σε συναγωνισμό!!!!:P

Σκατούλα!! Γκαστρωαγώνας!! :lol: :lol: :lol:

GEXxp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...