Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΡΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 5 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 27-11-09.

ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ

ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ..

ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ 8 9 11 13 ΕΔΒΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ..

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ...

ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ...

Κορίτσι μου αυτο που περνάς ειναι πολύ δύσκολο το ειχες μεσα σου τοσο καιρο το αγγελούδι σου!!!Λυπάμαι απιστευτα και ευχομαι του χρονου τετοια επόχη να εχεις ήδη ενα αλλο αγγελουδι στην αγκαλιά σου!

συνηθως βεβαια οταν σε μια τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη οταν υπαρχει απώλεια καλο ειναι να κανεις εξετάσεις για θρομβοφιλία!ο γιατρος τι σου ειπε?

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΡΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 5 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 27-11-09.

ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ

ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ..

ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ 8 9 11 13 ΕΔΒΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ..

Κουράγιο κοριτσάκι! Δυστυχώς και γω και τα υπόλοιπα κορίτσια αυτής της "παρέας" καταλαβαίνουμε απόλυτα πώς νιώθεις! Αχ, αυτό το "γιατί"...... Μακάρι να έβρισκα απάντηση!! Τι έφταιξε και "χάθηκε" το δικό σου το μωράκι?

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ,ΑΥΧΕΝΙΚΟΥΣ Κ.Α.ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 50% Η ΦΥΣΗ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΩΡΙΣ (ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ)ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ,ΚΑΙ 50% ΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ?ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ...ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ Η ΣΙΨΕΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΣΩΜΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΑΝ ΕΠΙΖΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΩΜ.ΑΝΩΜΑΛΙΑ...ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 2ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ..ΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ?ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΕΤΕΣ ΚΤΛ...

ΕΛΕΓΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

ΧΑΜΗΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΜΟ EDWARS

ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

gatakigior δεν έχω λόγια. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πέρασες. Πραγματικά εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να είσαι πάλι έγκυος!!!

Πάντως καλό είναι να κάνεις έλεγχο θρομβοφιλίας. Εγώ έχω δύο παλλίνδρομες πρώτου τριμήνου, έκανα εξετάσεις και έχω θρομβοφιλία και θα κάνω ενεσούλες την επόμενη φορά. Δεν εγκυάται κανείς βέβαια ότι αυτό προκάλεσε τις αποβολές αλλά ελπίζω να ήταν αυτό και να πάνε όλα καλά!!!

Υπομονή κουκλίτσα και αισιοδοξία! Ολα θα πάνε καλά!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ...ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΕΚΡΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ Η ΣΙΨΕΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΣΩΜΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΑΝ ΕΠΙΖΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ?

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΧΝΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΩΜ.ΑΝΩΜΑΛΙΑ...ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 2ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ..ΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ?ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΕΤΕΣ ΚΤΛ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

πρεπει κουκλα μου να βρεις ενα γιατρο καλό εμπειρο που θα σου στάθει και θα μπορεσει να σε βοηθήσει!

που ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ!!μην αφήσεις κανεναν να σου πει το αντίθετο!

αυτη ειναι η γνωμη μου αν θες να την ακούσεις!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΕΜΒΡΥΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΗΝ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..

Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΙΤΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ. ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΕΑΝ ΧΡΕΑΣΤΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Διαφημίσεις

Κοριτσια κάτι λίγο άσχετο αλλά για να δείτε πως σκέφτεται μια γυναίκα που θέλει μπεμπέκι επειγόντως.....

Είχα αποφασίσει αυτό το μήνα να προσπαθήσω και ήμουν πολύ αισιόδοξη.....

Τώρα όμως που τέλειωσε και η περίοδος μου άρχισα να αγχώνομαι και σήμερα σκεφτείτε την ώρα του σ@ξ δεν άφησα τον καλό μου να τελειώσει ΄μέσα μου!!!!!

Εκτός από αυτό οι γόνιμες μέρες μου είναι την άλλη εβδομάδα,λογικά Τρίτη-Τετάρτη οι πιο κύριες. Σκεφτόμουν λοιπόν "Δεν μπορούσαν να πέσουν Σαββατοκυριακο, τις καθημερινές δουλεύω,μαγειρεύω, δουλειές,βοηθάω στη δουλειά του άντρα μου..... Μας βλέπω για τον άλλο μηνα........" (αν και ο καλός μου δεν λέει καμία μέρα όχι,αντιθέτως.....)

Και να που έγινε το θαύμα..... την άλλη Τετάρτη έχουμε απεργία...... :))

Αρα όλα είναι με το μέρος μου......... Βρήκα πάλι την αισιοδοξία μου.....

Είμαι παλαβή ε;;;;;;

Φιλιά .... Καληνύχτα

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

.

Δεν είσαι μόνη σου....Έχασα την μπέμπα μου στη 18 εβδομάδα κύησης....Εκείνη βέβαια είχε σταματήσει να αναπτυσσεται στην 16...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΟΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΝΤΕ ΛΕΣ ΕΤΥΧΕ,ΕΔΩ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ 4-5 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝΕ.ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΠΕΛΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΝΕΚΡΟ.ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ.

Όχι, κοπέλα μου....

Να μην φοβάσαι! Η ψυχολογία που θα έχεις σε αυτή την φάση παίζει σημαντικότατο ρόλο....;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Σας διαβάζω αλλά δεν έχω προλάβει να γράψω.

Τα νέα μου είναι ότι, δυστυχώς, δεν μου έχει έρθει ακόμη η περίοδος.

Το βράδυ θα πάρω το γιατρό να τον ρωτήσω.

Είμαι στην 38η μέρα.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι πως είχες γράψει σε κάποιο ποστ ότι είχες πάει να κάνεις υπέρηχο και είδες ένα ωοθηλάκιο έτοιμο να σκάσει. Από τότε έχουν περάσει 14 μέρες;

Σήμερα είναι η 14η μέρα.

Αλλά εκείνη τη μέρα που υποτίθεται ότι θα έσκαγε το ωοθυλάκιο, έκανα και τεστ ωορρηξίας που βγήκε αρνητικό. Και πιστεύω ότι το ωοθυλάκιο δεν έσκασε τελικά.

Άσε που δεν είχα επαφές καθόλου από τις 15/11.

Και επίσης δεν έχω συμπτώματα ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης.

Φοβάμαι μην έχει δημιουργηθεί καμιά κύστη.

Γι' αυτό θα πάω σήμερα για υπέρηχο.

5f27b8bd0c.png

Εγώ νομίζω ότι το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 μέρες θα σου ρθει. Όταν είχα υποβληθεί παλαιότερα σε πλαστική ωοθηκών μου είχε πει ο γιατρός μέχρι 40 μέρες μπορεί να καθυστερήσει η περίοδος. Και όντως στις 40 μέρες ακριβώς μου ήρθε.

Κάνε πάντως και τον υπέρηχο να σου φύγει το άγχος και όλα καλά θα πάνε!

Τελικά αποφάσισες που θα κάνεις την υστεροσκόπηση;

Σήμερα είναι η 14η μέρα.

Αλλά εκείνη τη μέρα που υποτίθεται ότι θα έσκαγε το ωοθυλάκιο, έκανα και τεστ ωορρηξίας που βγήκε αρνητικό. Και πιστεύω ότι το ωοθυλάκιο δεν έσκασε τελικά.

Άσε που δεν είχα επαφές καθόλου από τις 15/11.

Και επίσης δεν έχω συμπτώματα ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης.

Φοβάμαι μην έχει δημιουργηθεί καμιά κύστη.

Γι' αυτό θα πάω σήμερα για υπέρηχο.

Εμένα μου δημιουργήθηκε κυστη! Αμέσως μετά την απόξεση. Στην αρχη ηταν 4,3 εκ. τωρα 3 και περιμένω, μάλλον θα φύγει! το αποτέλεσμα είναι ότι ειχε χαλάσει ο κύκλος μου! Μονο αδιάθετη είμαι εδώ και 1,5 μήνες! Αφού δεν έχεις άίμα νομίζω και εύχομαι πως δεν θα έχεις πρόβλημα.Τι έγινε τελικά, όλα καλά?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

bpίτσα κι εγώ απ ότι θυμάμαι μου είχε πει σε 30 με 40 μέρες θα μου ερχόταν.

ιππόκαμπε δυστυχώς γίνονται αυτά αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξες. Κι εγώ όταν απέβαλα την πρώτη φορά δεν το πίστευα. Δεν περίμενα να συμβεί αυτό σε εμένα.... Και τελικά ε΄γινε δύο φορές. Και όταν το συζητούσα όλοι είχαν να μου πουν κάτι σχετικό...

Δεν ήξερα ότι ήταν τοσο συχνό φαινόμενο..... και τελικά το έμαθα.......

Υπομονή και επιμονή και σίγουρα θα τα καταφέρουμε......!

Μόλις γύρισα απο το κομμωτήριο(καλά ειχα να πάω αιώνες........!!!!)μετα την παλλίνδρομη νιωθω οτι εχω χάσει τελειως τον εαυτο μου δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου και σιγουρα εχω πάρει και κιλα γιατι εγω ως γνωστον οταν στεναχωριεμαι τρωω...!!

Εντωμεταξυ αυριο το βραδυ εχω κλεισει εισητηρια να ερθω Αθηνα (το χρειαζομαι αυτο το ταξιδι) και τελικα ειναι αρρωστο to boss και μαλλον θα το ακυρωσω γιατι δεν μπορει το γραφειο να μεινει κλειστο...σνιφ!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Εγώ νομίζω ότι το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 μέρες θα σου ρθει. Όταν είχα υποβληθεί παλαιότερα σε πλαστική ωοθηκών μου είχε πει ο γιατρός μέχρι 40 μέρες μπορεί να καθυστερήσει η περίοδος. Και όντως στις 40 μέρες ακριβώς μου ήρθε.

Κάνε πάντως και τον υπέρηχο να σου φύγει το άγχος και όλα καλά θα πάνε!

Τελικά αποφάσισες που θα κάνεις την υστεροσκόπηση;

Για την υστεροσκόπηση αποφάσισα να την κάνω με το γιατρό μου τον κ. Χασιάκο, αρκεί να έρθει η ρημάδα η περίοδος.

Εμένα μου δημιουργήθηκε κυστη! Αμέσως μετά την απόξεση. Στην αρχη ηταν 4,3 εκ. τωρα 3 και περιμένω, μάλλον θα φύγει! το αποτέλεσμα είναι ότι ειχε χαλάσει ο κύκλος μου! Μονο αδιάθετη είμαι εδώ και 1,5 μήνες! Αφού δεν έχεις άίμα νομίζω και εύχομαι πως δεν θα έχεις πρόβλημα.Τι έγινε τελικά, όλα καλά?

Κι εγώ αυτό φοβάμαι, μην έχει δημιουργηθεί καμιά κύστη.

Αύριο θα πάω οπωσδήποτε για υπέρηχο.

bpίτσα κι εγώ απ ότι θυμάμαι μου είχε πει σε 30 με 40 μέρες θα μου ερχόταν.

ιππόκαμπε δυστυχώς γίνονται αυτά αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξες. Κι εγώ όταν απέβαλα την πρώτη φορά δεν το πίστευα. Δεν περίμενα να συμβεί αυτό σε εμένα.... Και τελικά ε΄γινε δύο φορές. Και όταν το συζητούσα όλοι είχαν να μου πουν κάτι σχετικό...

Δεν ήξερα ότι ήταν τοσο συχνό φαινόμενο..... και τελικά το έμαθα.......

Υπομονή και επιμονή και σίγουρα θα τα καταφέρουμε......!

Πέρσι μου ήρθε στις 38 μέρες μετά την απόξεση και φαντάσου ότι ήταν και μερική μύλη, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να μηδενίσει και η χοριακή.

Ας ελπίσουμε ότι εντός των επομένων ημερών θα έρθει.

Μόλις γύρισα απο το κομμωτήριο(καλά ειχα να πάω αιώνες........!!!!)μετα την παλλίνδρομη νιωθω οτι εχω χάσει τελειως τον εαυτο μου δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου και σιγουρα εχω πάρει και κιλα γιατι εγω ως γνωστον οταν στεναχωριεμαι τρωω...!!

Εντωμεταξυ αυριο το βραδυ εχω κλεισει εισητηρια να ερθω Αθηνα (το χρειαζομαι αυτο το ταξιδι) και τελικα ειναι αρρωστο to boss και μαλλον θα το ακυρωσω γιατι δεν μπορει το γραφειο να μεινει κλειστο...σνιφ!

Με γεια το μαλλί!

Κι εγώ πρέπει να έβαλα κανά δυο κιλά, γιατί έχω τσακίσει τις σοκολάτες!

Λυπάμαι για το ταξιδάκι που αναβλήθηκε αλλά ελπίζω να το κανονίσεις σύντομα!

5f27b8bd0c.png

Για την υστεροσκόπηση αποφάσισα να την κάνω με το γιατρό μου τον κ. Χασιάκο, αρκεί να έρθει η ρημάδα η περίοδος.

Κι εγώ αυτό φοβάμαι, μην έχει δημιουργηθεί καμιά κύστη.

Αύριο θα πάω οπωσδήποτε για υπέρηχο.

Πέρσι μου ήρθε στις 38 μέρες μετά την απόξεση και φαντάσου ότι ήταν και μερική μύλη, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να μηδενίσει και η χοριακή.

Ας ελπίσουμε ότι εντός των επομένων ημερών θα έρθει.

Με γεια το μαλλί!

Κι εγώ πρέπει να έβαλα κανά δυο κιλά, γιατί έχω τσακίσει τις σοκολάτες!

Λυπάμαι για το ταξιδάκι που αναβλήθηκε αλλά ελπίζω να το κανονίσεις σύντομα!

κοριτσακι ο υπέρηχος θα δείξει κουκλα μου αν και πιστευω οτι δεν θα ειναι κύστη.Και εμενα στις 36 μερες μου ηρθε με κύκλο 28!

και ειχα το ιδιο αγχος με εσενα αλλά με το που πήγα στον γιατρο και ειδα οτι όλα καλα μετα απο 2 μερες αδιαθετησα!!

τωρα περιμένω την δευτερη περιοδο αλλά μακαρι να ηξερα ποτε θα ερθει.Στις 12/12 θα ειναι 30 μερες εχω βεβαια κατι ενοχλησεις για να δουμε!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...