Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

λογικό να φοβάσαι!

γιατι δεν κάνεις εναν απλό έλεγχο??

Και συζητησε το μαζι με τον γιατρό σου αυτο(τον φοβο σου).

Σε ποια βδομαδα παλινδρόμησε?Εγω αν και πρώτη αποβολή (8 εβδομαδα)εκανα εξετάσεις.Οχι πολλές ,καλλιεργειες για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα γενικα μικροβια.Και οντως εδειξε χλαμυδια.Δεν θα κάνω κάτι άλλο και απο οτι μου ειπε ο γιατρος δεν χρειαζεται και θα τον ακούσω.Οπως μου ειπε οτι θα κανουμε καλλιεργειες γιατι υποψιάζομαι μικροβιο και το καναμε ετσι και τωρα που μου λεει οχι τιποτα αλλο.

Καναμε μικροβιολογικες δεν εδειξε τπτ. ,Τυχαιο γεγονος! 7 εβδομαδων παλιδριμησε. μια εβδομαδα ειχα αιμα πριν σταματησει η καρδουλα του!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια υστερα απο δυο παλινδρομες εχω πολλες πιθανοτητες να κανω παιδακι?καμια κοπελα που να εκανε ας μας πει.φοβαμαι μηπως τελικα δεν τα καταφερω ποτε

robenula το αν θα κάνεις παιδιά δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Εννοείται ότι θα κάνεις. Το θέμα είναι ότι δυσκολευόμαστε λίγο, το ψάχνουμε, προσέχουμε και ΣΙΓΟΥΡΑ θα τα καταφέρουμε!!!!

Και εγώ είχα δύο αποβολές , το 2009 και οι δύο! Τώρα ξεκινάω την τρίτη προσπάθεια με ελπίδα και αισιοδοξία!

Πάαααααααααααααααααρα πολλές είχαν δύο αποβολές και τώρα έχουν παιδάκια. Η θεία μου είχε τρεις και τώρα έχει δύο κούκλους!!!

Ηρέμησε, ξεκουρασου και μετα θα συζητήσεις με το γιατρό σου και όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ!

κοριτσια υστερα απο δυο παλινδρομες εχω πολλες πιθανοτητες να κανω παιδακι?καμια κοπελα που να εκανε ας μας πει.φοβαμαι μηπως τελικα δεν τα καταφερω ποτε

Θα αστειεύεσαι!!

Ξέρω πολλές κοπέλες που έχουν αποβάλει και έχουν κάνει τελικά παιδάκια!!

(και εγώ έπαθα παλλίνδρομη κύηση και έκανα απόξεση κλπ κλπ κλπ)

Και όμως... έχω μια πανέμορφη,πανέξυπνη κούκλα για κόρη !!!

(τώρα είναι στα πόδια μου και σκαλίζει το πληκτγτλόγιο μαζί μου! :lol:)

καλέ τι λές φυσικά και θα κάνεις παιδάκι εγώ έχω 3. μία πριν την κόρη μου την 2η ένα χρόνο μετά την γέννησή της (24/10/09)και την 3η 8 μήνες μετά(22/05/09).δεν είχα κάνει εξετάσεις μόνο ιστολογικές που βγήκαν όλες με χρωμ ανωμαλία δηλ απλά έτυχε όπως έλεγε και ο γιατρός.και εγώ να λέω μα πώς δεν μπορεί θα κάνω εξετάσεις,έλα όμως που είπα θα τις κάνω τον οκτ'ωβριο αλλα ξαναέμεινα έγκυος.μιλάμε για τρελό άγχος.όχι μόνο η χωριακή βγήκε πολύ καλή,όχι μόνο η καρδούλα χτυπάει σαν τρελή αλλα την τρίτη στον υπέρυχο έκανε και κωλοτούμπες.ο γιατρός (που τα έχει δεί όλα μαζί μου)μου λέει συνεχώς πως όλα είναι τέλεια και δεν μπορεί ούτε και αυτός να εξηγήσει την περιπτωσή μου.τελικά ότι είναι να γίνει θα γίνει αρκεί να έχουμε και λίγη αισιοδοξία.τώρα είναι ακόμα νωρίς, αλλα όλα θα φτιάξουν θα δείς.

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

τετοια να μας λετε να μας ανεβαζεται το ηθικο.και εγω που ακουσα απο πολλες κοπελες που παλινδρομησαν εχουν σχεδον ολες παιδακι και παιδακια,τι στο καλο σε εμας δεν θα συμβει.παντως εμενα ο αιματολογος με εδωσε 2 σελιδες εξετασεις να κανω και ειπε οτι δεν πρεπει να το αφηνουμε στην τυχη του,παρολο που ειναι η πρωτη μου παλινδρομηση,οι γιατροι λεει οτι αυτα τα θεματα δεν τα γνωριζουν οπως οι αιματολογοι.τωρα τι να σας πω,ο καθενας λεει τα δικα του.

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, το θέμα είναι οτι μένετε έγκυες. Άρα και το "υλικό" του άντρα σας ειναι καλό και εσεις είστε ικανές να συλλάβετε.

Απλά κατι έχει τύχει και πάει στραβά. Δυστηχως είναι τόσο συχνό φαινόμενο στην εποχή μας, που πολλές φορές μια γυναίκα δυστυχως το υφίσταται πανω απο μια φορά.

Άρα και βεβαια θα μπορεσετε να κανετε παιδάκια. Το χειρότερο είναι να σε παίρνει από κάτω (πραγμα που αφησα κι εγω να μου συμβεί τότε, και αναρωτιώμουν με μια μονο παλλίνδρομη αν θα κανω ποτέ παιδιά. Και τώρα κοιμαται μεσα ενα μωρακι 4,5 μηνών).

Και να θυμαστε, ολο αυτό μας κάνει πιο δυνατές, και μας φέρνει σε θέση να εκτιμήσουμε περισσότερο το θαύμα της ζωής. Άλλωστε ο Θεός, μας στέλνει "πράγματα" και καταστάσεις αλλά μας δίνει και τη δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε.

CYaip2.png

Μακάρι όλα να πάνε καλά για όλες μας! Αυτό εύχομαι και ελπίζω! Εγώ ακόμα έχω αίμα! Ποτέ θα σταματήσει η περίοδος? Μου ήρθε πρώτη φορά στης 33 μέρες μετά την απόξεση! Μετά μου ήρθε στις 25 μέρες μετα από την περίοδο. Tην πρώτη φορά κράτησε περίπου 12 μέρες και την σταματήσαμε με χάπια τώρα είμαι στις 10 μέρες και δεν έχει σταματήσει εντελώς! Κάναμε χορική είναι 0,01 δηλαδή μηδέν. Μακάρι να σταματήσει και να επανέλθω στα φυσιολογικά!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε?

Εγώ αναμένω ακόμη να μου έρθει η πρώτη περίοδος μετά την αποβολή. Είμαι ήδη στην 34η μέρα κι ακόμη τίποτε.

Κι εγώ πιστεύω ότι όλες θα κάνουμε παιδάκια. Δυστυχώς μας συμβαίνουν αυτές οι ατυχίες.

Όμως έχω την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

Η Τίτη μας έδωσε πολύ κουράγιο.

5f27b8bd0c.png

καλημερα κορίτσια! Τι κάνετε;

bp ίτσα όλα καλά; Τι κύκλο έχεις συνήθωσ;;;

Καλημέρα, Μάρθα μου. Συνήθως έχω 26 ημερών.

Και πέρσι μέτά την απόξεση, μου ήρθε στις 38 μέρες.

Οπότε δεν ανησυχώ ακόμη.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Ε, τότε μέσα στην εβδομάδα θα σου έρθει........!

Εγώ αδιαθέτησα πιο νωρίς, σήμερα τελειωνω και ξεκινάω από αύριο την τρίτη προσπάθεια.......

Βέβαια, ξέρεις, έχω λίγο αγχωθεί αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!

κοριτσια μου ειναι φυσιολογικο που με ποναει ακομα το στηθος?την πεμπτη εκανα αποξεση

robenula εννοείται ότι ακόμη το σώμα σου έχει τα σημάδια της εγκυμοσύνης, κοπέλα μου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

αχ δεν μπορω να κοιμηθω.ολο σκεφτομαι.καπως ομως ειναι σαν να ξεπηδαει μια μικρη μικρη ελπιδα.τι ειναι ο ανθρωποσ.μου ειπαν για μια καλη αιματολογο στο λαικο,ξερει καμια τιποτα?που να παω για εξετασεις εξονυχιστικες και αξιοπιστες?δε θα αντεξω να χασω και 3 παιδακι

7Ggjp2.png

Καναμε μικροβιολογικες δεν εδειξε τπτ. ,Τυχαιο γεγονος! 7 εβδομαδων παλιδριμησε. μια εβδομαδα ειχα αιμα πριν σταματησει η καρδουλα του!

μπορεί οντως να ηταν κατι τυχαίο!

αφου εκανες μικροβιολογικες και ηταν οκ.Μην απελπίζεσαι να εισαι αισιόδοξη όπως και να εχει μια εγκυμοσυνη (αν και παλλινδρομη) σημαινει οτι μπορειτε να κανετε παιδια!ειναι πολυ σημαντικο!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Από χθες έχω και τυπικά το οκ για νέα προσπάθεια....ο γιατρός μας έδωσε τις ευλογίες του....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

εμενα κοριτσια με ηρθε περιοδος 10 μερες μετα την αποξεση,και στις 4-5 μερες με τελειωσε,τωρα (στο μεταξυ παιρνω felicine καθε μεσημερι)περιμενω την επομενη και μετα να ξεκινησω την θεραπεια μου για τα κατεψυγμενα,μακαρι να παν καλα τα παιδακια μου,και να ξεπαγωσουν ευκολα.τουλαχιστον κοριτσια πιανεται φυσιολογικα,εγω οτι και να κανω πρεπει να ''φαω'' και τις ενεσεις μου,να ''φαω'' και τα χαπια μου,να τρεχω και στους γιατρους.

Ξερετε αν καμια γνωστη σας η εσεις μεινανε εγκυες με κατεψυγμενα,δεν ξερω η επιστημη προχωρησε αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη για αυτην την μεθοδο,αλλα αφου τα εχω θα την κανω και ο Θεος βοηθος.

αχ δεν μπορω να κοιμηθω.ολο σκεφτομαι.καπως ομως ειναι σαν να ξεπηδαει μια μικρη μικρη ελπιδα.τι ειναι ο ανθρωποσ.μου ειπαν για μια καλη αιματολογο στο λαικο,ξερει καμια τιποτα?που να παω για εξετασεις εξονυχιστικες και αξιοπιστες?δε θα αντεξω να χασω και 3 παιδακι

robenula,ειναι πολυ δυσκολο για σενα να χανεις 2ο δευτερο εμβρυο αλλα πρεπει να φανεις δυνατη,να κανεις εξετασεις μηπως βρεις τι φταιει και το λυσεις,τυχαιο-τυχαιο σου λενε αλλα εσυ τραβας το ζορι οχι οι γιατροι,να κανεις εξετασεις να σου φυγει και η ιδεα ασε τωρα μεσω νοσοκομειο ειναι μπελας,θελει παθολογο ή γυναικολογο του ικα να σου γραψει τις εξετασεις,σφραγιδα απο επιτροπη,ραντεβου στο νοσοκομειο και 1 μηνα να βγουν τα αποτελεσματα.αλλα πρεπει να τις κανεις.

Με προβληματίζει το εξής. Εγώ ήμουν 6 εβδομάδων όταν είδα καφέ αίμα και σιγά για μια εβδομάδα είχα περισσότερο αίμα ώσπου σταμάτησε στις 7 εβδομάδες η καρδούλα από το μωράκι. Όταν έχεις θρομβοφιλία έχεις αίμα όταν πάει να παλινδρομήσει η κύηση? Eίχε καμία αίμα για 1 εβδομάδα πριν την παλινδρόμηση ενώ έπαιρνε autrosistan? Το μόνο σύμπτωμα που πρόσεξα(εκτός το αίμα) πριν μου πει ο γιατρος ότι σταμάτησε η καρδούλα ήταν μια δυσφορία στην αναπνοή το βράδυ πριν την επίσκεψη στο γιατρό.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Magda καλησπέρα!

Τα autrosistan δεν ξέρω τι είναι. Πρόβλημα θρομβοφιλίας έχω. Το μωράκι μου παλινδρόμησε λίγο μετά τις 8 εβδομάδες χωρίς δυστυχώς να έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα (ούτε αίμα, ούτε πόνο, ούτε το στήθος είχε πέσει). Αν δεν πήγαινα για προγραμματισμένο υπέρηχο ούτε που θα το καταλάβαινα!

kWrwp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...