Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Όταν άκουγα για παλλίνδρομες κυήσεις ποτέ δεν πίστευα οτι θα μου συνέβαινε σε εμένα...

ώσπου μου συνέβη (χωρίς να μου κάνει την εξαίρεση!) :-(

(Υπομονή κορίτσια!! Το 2010 θα έρθουν εκ νέου τα αγγελουδάκια μας!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια,δεν ξερω την ιστορια σας αλλα ειμαι πολλη στεναχωρημενη γιατι εκανα εξωσωματικη και μετα απο τοσο κοπο εμεινα εγκυος και η χαρα μου μεγαλη,και μετα η απογοητευση ''δεν ακουω καρδια,δεν μεγαλωσε καθολου'',και εκτος απο την στεναχωρια μου να εχω να παρηγορω και την μανα μου,και ξανα γιατροι,εμβρυομεταφορες,ενεσεις,αναμονη,και ολα αυτα γιατι ερχεται αυτη η παλιοπαλινδρομηση και στα καταστρεφει ολα.

αχ κοριτσια,δεν ξερω την ιστορια σας αλλα ειμαι πολλη στεναχωρημενη γιατι εκανα εξωσωματικη και μετα απο τοσο κοπο εμεινα εγκυος και η χαρα μου μεγαλη,και μετα η απογοητευση ''δεν ακουω καρδια,δεν μεγαλωσε καθολου'',και εκτος απο την στεναχωρια μου να εχω να παρηγορω και την μανα μου,και ξανα γιατροι,εμβρυομεταφορες,ενεσεις,αναμονη,και ολα αυτα γιατι ερχεται αυτη η παλιοπαλινδρομηση και στα καταστρεφει ολα.

Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι πραγματικά πολύ χειρότερο να περνάς όλη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία, να γίνεται σύλληψη και τελικά να παλλινδρομεί.

5f27b8bd0c.png

κοριτσια σημερα διαπιστωσαμε τη δευτερη παλλινδρομη κυηση αυριο παω για αποξεση και νιωθω πληρως απογοητευμενη

Περνάς δύσκολες ώρες, το ξέρω. Σε έχω στη σκέψη και στην προσευχή μου. Είμαστε όλες κοντά σου.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!

Ήμουν σίγουρη ότι έτσι θα ήταν τα αποτελέσματά σου, θυμάσαι??

Άντε, βουρ στον πατσά (ο σύζυγος πατσάς?) :lol:

Θυμάμαι, φιλενάδα! Είχες δίκαιο τελικά!

Ο σύζυγος.....ετοιμάζει την ομιλία....ευτυχώς μέχρι το Σάββατο.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα διαπιστωσαμε τη δευτερη παλλινδρομη κυηση αυριο παω για αποξεση και νιωθω πληρως απογοητευμενη

robenula

λυπάμαι πολύ, ότι και να πούμε τώρα είναι χωρίς νόημα για σένα.

δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναμιλήσει, διάβαζα όμως τα νέα σου, η ιστορία σου είναι παρόμοια με τη δικιά μου.

καταλαβαίνω πόσο δύσκολα θα νιώθεις αλήθεια, δεν είσαι μόνη σου να ξέρεις

άσε τον εαυτό σου να ξεσπάσει

ότι θες εμεις θα είμαστε εδώ

ελπίζω σήμερα όλα να πανε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα

Λυπάμαι ειναι λίγο να πώ!

όλες εδω σε νιώθουμε!

κανε υπομονή κουκλα μου να περασει η σημερινη μερα!δεν ειναι ευκολο το ξέρω γλυκεια μου.Ειμαστε δίπλα σου 100%!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Ειλικρινα λυπάμαι!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ρομπενουλα λυπαμαι πολυ.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αφου ειναι δευτερη παλινδρομη μπορει να μην ειναι τυχαιο γεγονος κ λεω μπορει γιατι δεν ξερω με πιο τροπο βγαινουν στο συμπερασμα αυτο ο γιατρος σου μπορει κατι να βλεπει εγω παντως θα σου ελεγα να κανεις μερικες εξετασεις τουλαχιστον μικροβιολογικες υπαρχουν καπια μικροβια που ειναι ενοχα για αποβολες οπως π.χ το ουρεαπλασμα .εγω εχω ηδη μια παλινδρομη πριν 4 μηνες κ το πρωτο που εκανα ηταν εξετασεις θρμβοφιλιας που αναμενω προσεχως τα αποτελεσματα κ καλλιεργεια κολπικου υγρου η οπια βγηκε καθαρη ο γιατρος μου μου μιλησε για τυχαιο γεγονος αλλα δεν ηθελα να εχω μια ενδεχωμενη επομενη αποβολη για μια εξεταση που παρελειψα να κανω η θρομβοφιλια ειναι μια εξεταση αιματος που πλεον γινεται κ σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι τα ιδιωτικα ειναι πανακριβα αν εχεις ασφαλιση καντην δεν χανεις τιποτα ουτε ειναι δυκολη εξεταση μονο αιμα παιρνουν οπως σε καθε εξεταση . κ παλι κουραγιο

Διαφημίσεις

καλησπερα σας

πωπω εχω χρονια να μπω εδω!!! ειναι σοκαριστικο να βλεπεις αυτο το θεμα που οταν το ανοιξαμε βαδιζε δειλα δειλα να εχει φτασει στις τοσες σελιδες

στεναχωρεθηκα παρα πολυ οταν σημερα το προσεξα και ειδα τις σελιδες του γιατι ολες αυτες οι σελιδες ειναι ματωμενες απο πονο, κλαμα και στεναχωρια

δεν ηθελα να γραψω ξανα εδω γιατι προσωπικα με ποναει αυτο το τοπικ εφοσον παντα μου θυμιζει ποσος καιρος εχει περασει και εγω ακομα παλευω

αλλα εντελως ξαφνικα και ενω εκανα πολυ μαυρες σκεψεις, ενιωσα την επιθυμια να διαβασω τα πρωτα μας ποστ, εκεινα τα ποστ της αγωνιας και της μιζεριας και διαβαζοντας ειδα πολλα ποστ απο τις φιλες που μοιραζομασταν τοτε τον πονο μας να ειναι διανθισμενα με ωραιες υπογραφες που μαρτυρουν οτι τα καταφεραν, αλλες μια αλλες και δυο φορες!!!! και τοτε σκεφτηκα οτι πρεπει να δω λιγο το εργο απο την αναποδη: οκ το τοπικ αυτο μεγαλωσε τραγικα και κρυβει πολυ πονο, οκ εγω ειμαι ακομα στην ιδια κατασταση αλλα εξακολουθω να μαχομαι, οκ το τοπικ ΔΥΣΤΥΧΩΣ και οσο και αν δεν το θελουμε θα εξακολουθει να μεγαλωνει ΑΛΛΑ το τοπικ κρυβει και ελπιδα!!!!! προσπαθηστε να εστιασετε στο ποσες γυναικες με παλλινδρομες τα καταφεραν!!!!!!!!!! και αν ακομα θεωρειται οτι αυτες οι γυναικες ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, τοτε γιατι να μην γινει και η καθεμια απο εμας αυτη η εξαιρεση;;;;

ξερω οτι ολες εχετε πονεσει και εξακολουθειτε να πονατε, ξερω οτι ολες μας το παλευουμε με νυχια και με δοντια και καποιες -βαζω και τον εαυτο μου μεσα- το εχουμε παλεψει παρα πολυ χωρις αποτελεσμα ακομα!!!!!

τα γνωριζω ολα αυτα, τα εχω βιωσει στο πετσι μου

αλλα κανεις δεν θα μου στερησει την ελπιδα και την σιγουρια οτι εφοσον τοσες κοπελες περασαν αυτο το μαρτυριο και το νικησαν, τοτε μπορω και εγω, και εσυ και η παραδιπλα, μπορουμε ολες μας!!!!

διαβασα τα τελευταια ποστ σας, ειδα τις αγωνιες σας για τις αποξεσεις και ξαναζησα τις απωλειες, αλλα σας παρακαλω κρατηστε ενα φωτακι αισιοδοξιας μεσα σας

μονο ετσι θα τα καταφερουμε

kαλημερα κοριτσια μου.τελειωσε και η αποξεση και η ζωη συνεχιζεται.σημερα ειμαι περιεργα.δεν εχω συναισθηματα σαν να μην ειμαι εγω.φιλακια κοριτσακια μου

7Ggjp2.png

kαλημερα κοριτσια μου.τελειωσε και η αποξεση και η ζωη συνεχιζεται.σημερα ειμαι περιεργα.δεν εχω συναισθηματα σαν να μην ειμαι εγω.φιλακια κοριτσακια μου

Οτι και αν νιώθεις ειναι απολύτα φυσιολογικό!

και αυτο πρεπει να κάνεις οτι νιωθεις!

Ειμαστε εδω για σένα!Κατσε σπιτι και ξεκουράσου ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρος!

Και φυσικα θα ψαχτεις πολυ καλά τώρα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

robenula δεν είναι παράλογο που νιώθεις έτσι. Δεν είναι και λίγο αυτό που σου συνέβη και αυτό που έχει συμβεί σε όλες μας!!!

Να δεις όμως που σε λίγες μέρες θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το ΜΕΤΑ!

Και εγώ και τις δύο φορές έτσι ένιωθα , κενή, αλλά δεν το άφησα να με πάρει από κάτω. Άρχισα να σκέφτομαι τι ΘΑ κάνω και όχι τι έγινε.......

Ασε σιγά σιγά πίσω ό,τι έγινε και κοίτα μπροστά. Εγώ μέσα μου λέω ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με την τρίτη ή με την ΄τέταρτη αλλά σίγουρα νιώθω ότι θα τα καταφέρω.

Ολά καλά θα πάνε robenula!!!! Όπως μου είπε και ο γιατρός μου τελευταία: Θα κάνουμε 10 παιδιά!!!!

αχ robenula.

και εγώ την έκανα χτές.πάει το μωράκι μου.ήμουν στην 8η.

και εγώ νιώθω περίεργα σήμερα.

μαλλόν έχω κάποια μόλυνση στην μήτρα.θα δούμε και η βιοψία τί θα μας δείξει.δευτέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα.

ότι και να πούμε η κάθε μία μας ξέρει πόσο πονάει.ειδικά αν είναι το πρώτο μωρό και δεν έχουμε άλλο να κρατηθούμε.

το είδα κιόλας πριν το στέιλουν για βιοψία και φαινότανε το κεφαλάκι του.μου έχει καρφωθεί στο μυαλό η εικόνα του.

απογοητεύτηκα όταν διάβασα κίολας ότι πρέπει να περιμένουμε 2-3 μήνες τουλάχιστον για να προσπαθήσουμε γιατί εμένα αυτό είναι που με κρατάει.να ρίξω την ενέργεια μου για το επόμενο μωράκι μου.πάντα θα το σκέφτομαι πώς θα μπορούσε να ήταν.δεν είναι κάτι που ξεχνάς.απλά μαλακώνει λίγο ο πόνος με τον καιρό.

φιλία σε όλες και το κεφάλι ψηλά.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Διαφημίσεις

Ετσι είναι Μαριλένα, είναι δύσκολο να το ξεχάσουμε αλλά πρέπει να είμαστε δυνατές για να τα καταφέρουμε!!!!

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο από δω και πέρα, το 2010 να δεις που θα είναι η τυχερή μας χρονιά!!!

Αχ, κοριτσι μου, κι εγω ετσι ακριβως αισθανόμουν, μετά την απόξεση. Άδεια τελείως. Σιγα σιγά ο χρόνος θα κάνει κι αυτός τη δουλειά του. Σωματικά είσαι καλά?

CYaip2.png

Μarilena μου τι να πώ!και εγω στην 8 το εχάσα το αγγελούδι μου!

σας νιωθουμε κοριτσια!

κουράγιο και όλα θα πανε καλά απο και εδω και περα!Γαμ...το δηλ το αξίζουμε όλες να μας πάνε καλα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

κοριτσια οτι εγινε,εγινε δεν μπορουμε να γυρισουμε το χρονο πισω,τουλαχιστον να μην μας ξανασυμβει και αυτο θα γινει μονο αν μαθουμε γιατι υπηρξε αυτη η ανωμαλια στην κυηση,για να βρουμε και την λυση.εγω εχθες πηγα για πρωτη φορα μετα την αποξεση στον αιματολογο και μου εδωσε 2 σελιδες εξετασεις αιματος να δουμε αν προηλθε απο θρομβοφιλια.

ROBENULA μην το βαζεις κατω ποτε.ολα τα κοριτσια εδω το παθαμε και ποσες κοπελες γυρω μας.αν θελεις παντως να κανεις εξετασεις θα χρειαστεις πανω απο μηνα γι'αυτο μην χανεις ευκαιρια.ασε που αμα πας στον γιατρο νιωθεις καλυτερα,σε δινει ελπιδες καινουργιες.ετσι νιωθω εγω τουλαχιστον.

και εγώ το ίδιο ρομπενούλα.

τις πρώτες μέρες δεν το πίστευα, νομιζα(το πίστευα βαθμιά) ότι ήταν όνειρο (εφιάλτης), θα ξύπναγα και όλα θα ήταν καλά.

κουράγιο,

χάρηκα που μπήκες σήμερα. Φοβόμουν ότι για ένα διάστημα θα ήθελες να ξεκόψεις

Νομίζεις οτι είναι ενας εφιαλτεις, το πιστευεις δεν θελεις να το δεχτεις και θυμασε την εικονα του μωρου στο υπερηχο! Τουλαχιστων εγω δυο μηνες και κατι που περασε απο τοτε που εχασα το σπορακι μου ακομα το σκεφτομαι και θυμαμε οτι τωρα θα ειμουν τεσσαρων μηνων θα ηξερα αν ηταν αγορι ή κοριτσι, θα εφτιαχνα το δωματιο του! Μακαρι να περασει και αυτος ο μηνας! το 2010 θα ειναι τυχερο! το ευχομαι! ο γιατρος επιμενει να μην κανω καμια εξέτασει οτι ηταν τυχαιο γεγονος! δεν ξερω τι να κανω! να αλλαξω γιατρο ή να ξανα προσπαθησω? φοβαμαι!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Νομίζεις οτι είναι ενας εφιαλτεις, το πιστευεις δεν θελεις να το δεχτεις και θυμασε την εικονα του μωρου στο υπερηχο! Τουλαχιστων εγω δυο μηνες και κατι που περασε απο τοτε που εχασα το σπορακι μου ακομα το σκεφτομαι και θυμαμε οτι τωρα θα ειμουν τεσσαρων μηνων θα ηξερα αν ηταν αγορι ή κοριτσι, θα εφτιαχνα το δωματιο του! Μακαρι να περασει και αυτος ο μηνας! το 2010 θα ειναι τυχερο! το ευχομαι! ο γιατρος επιμενει να μην κανω καμια εξέτασει οτι ηταν τυχαιο γεγονος! δεν ξερω τι να κανω! να αλλαξω γιατρο ή να ξανα προσπαθησω? φοβαμαι!

λογικό να φοβάσαι!

γιατι δεν κάνεις εναν απλό έλεγχο??

Και συζητησε το μαζι με τον γιατρό σου αυτο(τον φοβο σου).

Σε ποια βδομαδα παλινδρόμησε?Εγω αν και πρώτη αποβολή (8 εβδομαδα)εκανα εξετάσεις.Οχι πολλές ,καλλιεργειες για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα γενικα μικροβια.Και οντως εδειξε χλαμυδια.Δεν θα κάνω κάτι άλλο και απο οτι μου ειπε ο γιατρος δεν χρειαζεται και θα τον ακούσω.Οπως μου ειπε οτι θα κανουμε καλλιεργειες γιατι υποψιάζομαι μικροβιο και το καναμε ετσι και τωρα που μου λεει οχι τιποτα αλλο.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

κοριτσια υστερα απο δυο παλινδρομες εχω πολλες πιθανοτητες να κανω παιδακι?καμια κοπελα που να εκανε ας μας πει.φοβαμαι μηπως τελικα δεν τα καταφερω ποτε

7Ggjp2.png

κοριτσια υστερα απο δυο παλινδρομες εχω πολλες πιθανοτητες να κανω παιδακι?καμια κοπελα που να εκανε ας μας πει.φοβαμαι μηπως τελικα δεν τα καταφερω ποτε

ελα κοριτσακι μην απελπίζεσαι!

εχω μια φιλη που ειχε 4 αποβολες και τωρα εχει ενα κοριτσακι!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...