Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

mariaefi αν θες στείλε μου με πμ το email σου να σου στείλω κάτι σχετικά με το εμβόλιο....

Θελω κι εγω πμ για το εμβολιο, please.....

Αν δεν ειχα σκοπο στο αμεσο μελλον να μεινω εγκυος δεν θα το συζητουσα καν.

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θελω κι εγω πμ για το εμβολιο, please.....

Αν δεν ειχα σκοπο στο αμεσο μελλον να μεινω εγκυος δεν θα το συζητουσα καν.

Καλημέρα!

Πάντως αν τελικά το κάνεις θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μήνες για να προσπαθήσεις για παιδί! (Μου το είπε ο νέος γυναικολόγος που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα)

kWrwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Θα σας στείλω τα email αλλά το απογευματάκι γιατί τώρα είμαι στη δουλειά. Christy στείλε μου το εμαιλ σου.

Δείτε όμως εδώ

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τέτοια πίεση από τα ΜΜΕ να εμβολιαστούν όλοι!!!!

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καταρχην καλημερα θα ηθελα να εκφρασω κ γω την αγωνια οσον αφορα την νεα γριπη κ το εμβολιο οι μισοι τα λεν ετσι οι μισοι αλλιως κ εχω μπερδευτει εσεις τι προτεινετε?

Είναι προσωπική απόφαση του καθενός...κανείς δεν θα σου πει τι να κάνεις....δέκα γιατρούς να ρωτήσεις διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις.

qwlrp3.png

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων για μήκυτες, ουρεόπλασμα,χλαμύδια, μυκόπλασμα κτλ.κτλ...είναι όλα αρνητικά :P:p:p.

Είμαι πολύ χαρούμενη!

qwlrp3.png

Vasdeli μπράβο!!!!!!!!!!!! Οπότε ξεκινάς κανονικά, έτσι???? Άντε να παίρνουμε σειρά μία μία!!! Πώς αλλιώς θα γίνουμε πολύτεκνες????? (ναι και γω τέτοιες φιλοδοξίες έχω!!!:wink:)

Κορίτσια ούτε εγώ σκοπεύω να κάνω το εμβόλιο! Το φοβάμαι περισσότερο από τη ίδια τη γρίπη, η οποία παρά τα αρχικά τραγικά σενάρια αποδείχτηκε πάρααααααααααα μα πάραααααααααα πολύ ήπια!! Εξάλλου έχω πει ότι περισσότερο κινδυνεύουμε από όλους αυτούς που καθημερινά μας τρομοκρατούν στα ΜΜΕ παρά από τον ίδιο τον ιό!!!:confused:

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων για μήκυτες, ουρεόπλασμα,χλαμύδια, μυκόπλασμα κτλ.κτλ...είναι όλα αρνητικά :P:p:p.

Είμαι πολύ χαρούμενη!

Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!

Ήμουν σίγουρη ότι έτσι θα ήταν τα αποτελέσματά σου, θυμάσαι??

Άντε, βουρ στον πατσά (ο σύζυγος πατσάς?) :lol:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!

μπράβο!οπότε οντως τώρα ξεκινάς και εσυ κανονικά!!!τελεια!

να δειτε κοριτσια οτι το 2010 θα εχουμε ενα σωρο εγκυουλες!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κοριτσούδι μου, ειχατε κανει εξετασεις την πρωτη φορά? δεν θυμαμαι! Να προσέχεις τον εαυτό σου και τον άντρα σου. Εσείς οι δύο το περνάτε μαζί, να το θυμαστε. Στηριχτείτε ο ένας στον άλλο. Καλή δύναμη αύριο.

CYaip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα διαπιστωσαμε τη δευτερη παλλινδρομη κυηση αυριο παω για αποξεση και νιωθω πληρως απογοητευμενη

Μην απογοητεύεσαι...κι εγώ έπαθα παλλίνδρομη κύηση πριν 2 μήνες! Το έπαθα στην προσπάθεια μας για το δεύτερο παιδί μας...

Ηταν τυχαίο μου είπε ο γιατρός!

Μπορεί και σε εσένα να είναι τυχαίο...αλλά και στην περίπτωση που δεν είναι

θα βρείτε την αιτία και θα το ξεπεράσετε! Κουράγιο θέλει και υπομονή.

Το 2010 θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε πολλές εγκυούλες όπως είπαν τα κορίτσια πιό πάνω!!!

εξετασεις δεν εκανα ολοι οι γιατροι ειπαν τυχαιο γεγονος.κοριτσια τι πρεπει να ψαξω με τις εξετασεις?

Αυτα θα στα πεί ο γιατρός σου . Συνήθως ψάχνουν για θρομβοφιλία, λύκο κα

Εμένα πχ μου είπε οτι δεν χρειάζεται και οτι ηταν τυχαίο.

Απο το πλήθος των σελίδων αυτού του τόπικ θα καταλάβεις οτι όντως είναι πολύ συχνό φαινόμενο...και είναι τυχαία τα περισσότερα.

κοριτσια σημερα διαπιστωσαμε τη δευτερη παλλινδρομη κυηση αυριο παω για αποξεση και νιωθω πληρως απογοητευμενη

:(

Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κάτι να σου πω... Λυπάμαι, κουράγιο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

robenula μου

σε καταλαβαινω πως εισαι,εγω πριν 1 βδομαδα εκανα αποξεση (στην πρωτη βεβαια.),απλα απο'δω και περα πριν κανεις το οτιδηποτε να το ψαξεις.εγω αυριο θα παω σε αιματολογο για να τα πουμε λιγο.οτι εγινε,εγινε δεν αλλαζει τιποτα,τωρα σκοπος ειναι να βρεις την αιτια και να το λυσεις.τουλαχιστον αυριο να πανε ολα καλα και να μην εχεις και αλλα προβληματα.

Όχι, ρε γμτ, πάλι.

Ρομπενούλα μου, σε παρακολουθούσα αυτές τις μέρες και ήμουν σίγουρη ότι θα πας καλά, αφού άκουσες καρδούλα.

Σε καταλαβαίνω κουκλίτσα μου κι εγώ πριν από ένα μήνα αν θυμάσαι, είχα τη 2η παλλίνδρομη.

Υπομονή και πάλι υπομονή και ψυχραιμία.

Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, για να σου απαλύνω τον πόνο, μόνο ότι δυστυχώς είμαστε πολλές που το έχουμε πάθει.

5f27b8bd0c.png

εξετασεις δεν εκανα ολοι οι γιατροι ειπαν τυχαιο γεγονος.κοριτσια τι πρεπει να ψαξω με τις εξετασεις?

αιματολογικες εξετασεις για θρομβοφιλια κ.α. θα στα πει και ο γιατρος,εαν κανεις εξεταση το εμβρυο ισως βρεις την λυση εκει.και εγω καινουργια ειμαι και σου λεω οτι ξερω.ρωτα και τον γιατρο σου τι να κανεις

Δεν ξέρω τι να σου πω. Πραγματικά αν και οι περισσότερες (αν όχι όλες) έχουμε περάσει από παλίνδρομη δεν νομίζω ότι έχουμε λόγια να εκφραστούμε. Πιστεύω ότι τα μάτια μας τα λένε όλα αλλά δυστηχώς δεν μπορείς να τα δεις. Η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο συγκινήθηκα πάρα πολύ διαβάζοντας το μύνημά σου. Σε σημείο που κλαίω (και με τις ιστορίες των άλλων κοριτσιών συγκινήθηκα αλλά δεν έκλαψα, μα τι έχω πάθει;;;). Το πέρασα πριν από τρεις μήνες και το σημάδι υπάρχει ακόμη στην ψυχή μου. Μην το παλέψεις γίνεται δυσκολότερο. Ας το να περάσει. Νομίζω ότι έτσι το προσπερνάμε πιο εύκολα. Άλλωστε βλέπουμε πάντα το αύριο. Και αύριο είναι μια καινούρια μέρα και κάθε μέρα θα σε φέρνει πολύ κοντά στο αγγελάκι που τόσο επιθυμείς. Θα το έχεις αυτό να ξέρεις μας το χρωστάει η ζωή!!!! :-D

Τι να πω ρε γα@@@το!

Ποτέ δεν είχα φανταστει πόσο άσχημο συναίσθημα είναι πριν το νιώσω!

robenula υπομονή και επιμονή! Το έχω πει ξανα αλλά ένα είναι το σίγουρο: ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! Οπως είπε και η λευκή μας το χρωστάει η ζωή!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...