Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

δυστυχως δεν εχουμε την δυνατοτητα να ερθουν μονα τους,εχουμε χαμηλο σπερμα και οτι κανουμε μεσω γιατρων,και παλι καλα,θα μπορουσε να ειναι στειρος και να κανουμε ποτε,παλι καλα ειμαστε,βεβαια πιστευω οτι μετα απο ενα παιδι θα ερθει και αλλο φυσιολογικα

πότε δεν ξέρεις!!και στην τελική απολαυσε το!!

εμεις εχουμε πάνω απο 2 μηνες να,,,,, γιατι μια η απόξεση μια το τροχαιο του αντρα μου και τωρα αγωγή για 20 μέρες αφου σκεφτομαι οτι μετά θα το εχω ξεχάσει το "άθλημα"!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί εμείς? που λόγω γέννας όμως, τους τελευταίους 4 μηνες που γέννησα, 3 φορές όλες κι όλες κι αυτες για να δούμε πώς πάει το σύστημα εκεί κάτω, όχι γιατί καιγόμαστε. Τέλος πάντων, άσχετο με το θέμα μας. Απλά κι εγώ το έχω ξεχάσει και το εχω καημο ρε παιδιά.

CYaip2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αέρας αισιοδοξίας πνέει και πολύ το χαίρομαι....:P

Επηρρεασμένη από τα ψαξίματα όλων εδώ μέσα πήγα κι εγώ σήμερα για λήψη τραχηλικού επιχρίσματος, για έναν πρώτο ενδελεχή έλεχγο....Χθες ταχτοποιούσα και κάτι παλιές εξετάσεις(από τότε που ήμουν έγκυος)και είδα ότι τον Οκτώβριο που είχα κάνει και πάλι λήψη ήμουν αρνητική για μυκοπλασμα, ουρεόπλασμα κτλ. Δεν είχα κάνει όμως χλαμύδια...οπότε τώρα φτου και από την αρχή.

Και μένα με έχει πιάσει μια ανυπομονησία...μετράω τα τελευταία χάπια αγωγής και....τι σύμπτωση patousitsas κι εμείς ξεκινάμε από τέλη Δεκέμβρη!!!! I can't wait!

Ιππόκαμπε, για το τοξόπλασμα που λέγαμε....:idea:

Κάνε την εξέταση και αν βρεθεί ότι δεν έχεις αντισώματα έναντι της τοξοπλάσμωσης πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική μην κολλήσεις ενώ θα είσαι έγκυος. Αν βρεθεί ότι έχεις αντισώματα τότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

καλησπέρα

εμένα τα νέα δεν είναι τόσο καλά. Απόξεση έκανα 22 Σεπτέμβρη και τελειώνει ο Νοέμβριος και ακόμη η περίοδος να φανεί. Πήγα σήμερα να κάνω κάποιες άλλες εξετάσεις κι έκανα κι υπέρηχο για να δούμε μήπως η μήτρα ή ο τράχηλος έχει κλείσει από συμφύσεις. Δε βρήκανε τίποτε. Μόνα τα έντερά μου κάνανε πάρτυ χορεύοντας σε ρυθμό... σάμπας :shock: ! Αδιάνόητη κατάσταση. Από σήμερα ξεκίνησα και τα primolut από δυο πρωί βράδυ για δυο μέρες μήπως δούμε περίοδο. Η γυναικολόγος μου θεωρεί ότι είμαι φοβερά αγχώδης και όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Υπάρχει και πιθανότητα να πρέπει μετά να κάνω αγωγή με αντισυλληπτικά για να μου ρυθμιστεί ξανά η περίοδος. Εχω στεναχωρεθεί πολύ :cry:. Ήλπιζα να μπω στη διαδικασία της εξωσωματικής από Γενάρη κι έτσι όπως πάω ούτε την άνοιξη δε θα δω άσπρη μέρα. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία με την περίοδο; έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο;

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ πάλι είμαι λίγο κρυωμένη και επειδή το σχολείο που δουλεύω έχει κλείσει λόγω νέασ γρίπης έχω φοβηθεί λιγάκι. Βεβαια ευτυχώς δεν έχω πυρετό !!!

Esys είναι αρκετά μεγάλο το διαστημα. Εγώ και τις δυο φορες είχα αδιαθετήσει στις 30 μέρες. Και τώρα το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι εκεί που ο κύκλος μου ήταν 27-28-29 ημερών, τώρα από την τελευταία αποξεση έχει γίνει ακριβώς 30 ημερών.

Παντως δε λέω το άγχος κάνει κακό, αλλά ρε παιδί μου, μου τι δίνει λίγο που όλοι οι γιατροί αποδίδουν τα πάντα εκεί.....Κάνω λάθος;;;

Ελπίζω με τα πριμολουτ να αδιαθετήσεις!!! :)

Τι έκανες τεκλικά με τις εξετάσεις;;; Εγώ τη δευτερα πάω για αλλη μια γνώμη σε ένα γυναικολόγο μιας φίλης μου που έχω ακούσεις καλά λόγια και στο φόρουμ και ελπίζω να βγάλω άκρη.....

Διαφημίσεις

Ιππόκαμπε,

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.. Δεν φταίνε σε τίποτε τα κακόμοιρα τα ζωάκια. Το τοξόπλασμα βρίσκεται και σε μη καλά πλυμένα λαχανικά, σε πουλερικά κλπ.. απλά επειδή το συνηθέστερο ανταμώνεται στις γάτες γι' αυτό και μόνο το λόγο κατηγορούνται τα αθώα ζωάκια.

Εγώ είχα γάτες για πολλά χρόνια στο σπίτι μου αλλά δεν κόλλησα ποτέ τοξόπλασμα.

Στον αέρα δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος ιός για να τον κολλήσεις, αφού τις ακαθαρσίες τους δεν τις κάνουν στο χώρο εργασίες, αφού δεν τις ακουμπάς και γενικότερα δεν ασχολείσαι μαζί τους, δε νομίζω ότι έχεις και πολλές πιθανότητες να έχεις κολλήσει τοξόπλασμα. Πάντως πολύ εύκολα μπορείς να μάθεις αν έχεις με μια απλή εξέταση αίματος.

Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις μια έτσι για να σου φύγει και το άγχος..

Φιλιά πολλά,

δομνινα μου,

δεν ηξερα τι ειναι καθολου αυτο το τοξοπλασμα,τωρα το ακουω απο εσας,δεν ηξερα οτι το συναντας παντου.εμενα με κατατρομαξαν και με εφεραν σε υποψιες γιατι εχουμε γατες και αρκετες μαλιστα,ασε που εγω μεσα μου πιστευω οτι ηταν τυχαιο γεγονος η παλινδρομηση τωρα που θα κανω εξετασεις θα σας πω.ευχαριστω ολα κοριτσια για τις πληροφοριες που μου δωσατε.πανω-κατω μαθαμε τι ειναι αυτο

πότε δεν ξέρεις!!και στην τελική απολαυσε το!!

εμεις εχουμε πάνω απο 2 μηνες να,,,,, γιατι μια η απόξεση μια το τροχαιο του αντρα μου και τωρα αγωγή για 20 μέρες αφου σκεφτομαι οτι μετά θα το εχω ξεχάσει το "άθλημα"!!

εμενα με αφησε κανονικα με προφυλακτικο αφου τελειωσει το αιμα απο την αποξεση αλλο προβλημα,εχω 1 βδομαδα αιματακι και δεν λεει να σταματησει,οταν πηγα στη γιατρο ειχα σαν αιμοραγια αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι περιοδος,πολλη σπανια σε 4 μερες μετα την αποξεση να ερθει περιοδος,μετα απο 20 μερες ειπε.καλα,τραβηξα και το πληντυριο ρουχων για να καθαρισω και μαλλον εκει μου ηρθε το αιμα,τωρα ξαναελλατωθηκε.θα δουμε.οσο για το 'αθλημα' ο συζυγος λεει θα ξεχασουμε πως γινεται.εμεις εχουμε αποοοοοο....κατσε να θυμηθω τελη σεπτεμβριου νομιζω.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Παντως δε λέω το άγχος κάνει κακό, αλλά ρε παιδί μου, μου τι δίνει λίγο που όλοι οι γιατροί αποδίδουν τα πάντα εκεί.....Κάνω λάθος;;;

Ελπίζω με τα πριμολουτ να αδιαθετήσεις!!! :)

Τι έκανες τεκλικά με τις εξετάσεις;;; Εγώ τη δευτερα πάω για αλλη μια γνώμη σε ένα γυναικολόγο μιας φίλης μου που έχω ακούσεις καλά λόγια και στο φόρουμ και ελπίζω να βγάλω άκρη.....

Μαρθάκι, δεν αμφισβητώ κι εγώ ότι έχω πολύ άγχος αλλά ρε παιδί μου όπως το λες κι εσύ το άγχος κι όλες οι ψυχικές ασθένειες που είναι της μόδας τελευταία και τις ακούς παντού τι είναι; πιστεύω ότι πρόκειται για ένα ανεξερεύνητο τομέα της ιατρικής που θέλει πολύ δουλειά για να δώσει ασφαλή αποτελέσματα και διαγνώσεις. Το ίδιο ισχύει και στις αποβολές και τις παλλίνδρομες όταν λένε "τυχαίο γεγονός". Τι σημαίνει τυχαίο γεγονός; θα δεχόμουν περισσότερο να ακούσω "αυτοκτονικές τάσεις του εμβρύου" παρά μια έκφραση που σε παραπέμπει στο πουθενά.

Πάντως κι εγώ ελπίζω να πριμολούτ να κάνουν δουλειά γιατί έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφάνταστα. Για τις εξετάσεις που σου είχα πει έχω αρχισει να κάνω κάποιες από τις επαναληπτικές να δούμε που βρισκόμαστε και η αιματολόγος μου έδωσε και τρεις νέες εξετάσεις, που τις κάνω δεν τις κάνω ένα και το αυτό θα είναι αφού καταλήξαμε ότι έχω θρομβοφιλία και σε περίπτωση εγκυμοσύνης θα κάνω ενέσεις ηπαρίνης. Αποφάσισα να μπω στον κόπο και τα έξοδα να τις κάνω για να μην έχω να προσάψω κάτι στον εαυτό μου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κι ίσως αυτές οι εξετάσεις να μας είχαν ανοίξει το δρόμο να κατανοήσουμε κάτι περισσότερο.

Εγώ σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού με το Δρακάκη (Αλεξάνδρας) που είναι της ίδιας ειδικότητας με την Τζανάτου να δώ τι θα μου πει σχετικά με τα ΝΚ. Πάντως επανέλαβα την εξέταση των ΝΚ για να κάνουμε τη σύγκριση με την παλαιότερη. Όμως έμαθα ότι τα ΝΚ παίζουν στον οργανισμό και ανεβοκατεβαίνουν αν περάσεις ένα κρύωμα ή κάτι απλό που ούτε κάν θα το καταλάβεις. Οπότε νομίζω ότι άδικα ξοδεύω χρήματα για μια τέτοια εξέταση. Εσύ ποιο γιατρό θα δεις;

Κοριτσια καλησπέρα!

αγχος: ναι όλα εκει τα παραπεμπουν οταν δεν ξερουν τι άλλο να πουνε!

εμεις πάντως καλο ειναι να χαλαρώσουμε!

εγω πήγα μεχρι και ταξίδι Αγγλια με τον αντρα μου και οταν γυρισαμε ελεγα δεν μπορει θα εχω μεινει εγκυος.Και ομως οχι.

Λεω αντε τον αλλο μηνα πάλι τζίφος όμως.Και τον μηνα που δεν ειπα τίποτα τσουπ εμεινα!

τωρα βεβαια ομολογω οτι το σκέφτομαι πολύ περισσοτερο απο καθε φορά!

Ασε που φοβαμαι μην τυχον και με διωξει απο την δουλεια πριν εχω μεινει εγκυος!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια καλημέρα!

mariaefi έτσι είναι. Σε ό,τι ειδικότητας γιατρό και αν πας ακούς τη λέξη άγχοσ. Δε λέω το κατανοώ ότι δεν κάνει καλό αλλά ό,τι έχουμε πια από το άγχος είναι; Και στην τελική ποιος άνθρωπος στις μέρες μας δεν έχει άγχος;;;;

esys εμένα ο γιατρός μου(στον οποίο πάω μετά τη δεύτερη παλίνδρομη) μου πρότεινε να πάω σε έναν άλλο αιματολόγο που ήταν παλιά στο μητέρα και λέγεται Αναγνώστου. Διάβασα και καλά λόγια για αυτόν εδώ στο φόρου. Παρ όλα αυτα έκλεισα ραντεβού και με τον Σαλλούμ Ιωάννη που είναι ο γιατρός μιας φιλης μου και επίσησ διαβασα καλά λόγια στο φορουμ.Αφού δω και αυτόν και αποφασίσω σε ποιον θα πηγαίνω θα δω τι θα κάνω και με αιματολόγο. Και εμένα η γνωστή γιατρός μου είπε να κανω πάλι κάποιες εξετάσεις, να πάω σε ανοσολόγο, χίλια δυο μου είπε.

Και κάτι ακόμα, η καμπήλη σακχάρου που έκανα είναι σε δύο χρόνους οριακά κάτω από τις κανονικές τιμές. Αν θυμάμαι καλά η χαμηλότερη τιμή είναι 70 και εμένα είναι 68 και 69. Ξέρει κάποια κοπέλα αν αυτό είναι πρόβλημα γενικά αλλά κυρίως στην εγκυμοσύνη;;;

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠ ΑΠΟΞΕΣΗ, TO ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΙΑΤΡΟΣ PREMOLUT ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΣΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠ ΑΠΟΞΕΣΗ, TO ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΙΑΤΡΟΣ PREMOLUT ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΣΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

καλημερα!

για να καταλάβω εχεις αιμα συνεχεια απο τοτε που ΄'εκανες την απόξεση?!!

αυτο δεν ειναι σιγουρα φυσιολογικο και στην θεση σου θα επαιρνα και μια δευτερη γνώμη!!λιγο αιματακι μετα την απόξεση ειναι λογικό αλλά οχι πολύ και μαλιστα να συνεχίζει!!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΟΧΙ ΕΙΧΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ. ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. KAI ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Κορίτσια καλημέρα!

mariaefi έτσι είναι. Σε ό,τι ειδικότητας γιατρό και αν πας ακούς τη λέξη άγχοσ. Δε λέω το κατανοώ ότι δεν κάνει καλό αλλά ό,τι έχουμε πια από το άγχος είναι; Και στην τελική ποιος άνθρωπος στις μέρες μας δεν έχει άγχος;;;;

esys εμένα ο γιατρός μου(στον οποίο πάω μετά τη δεύτερη παλίνδρομη) μου πρότεινε να πάω σε έναν άλλο αιματολόγο που ήταν παλιά στο μητέρα και λέγεται Αναγνώστου. Διάβασα και καλά λόγια για αυτόν εδώ στο φόρου. Παρ όλα αυτα έκλεισα ραντεβού και με τον Σαλλούμ Ιωάννη που είναι ο γιατρός μιας φιλης μου και επίσησ διαβασα καλά λόγια στο φορουμ.Αφού δω και αυτόν και αποφασίσω σε ποιον θα πηγαίνω θα δω τι θα κάνω και με αιματολόγο. Και εμένα η γνωστή γιατρός μου είπε να κανω πάλι κάποιες εξετάσεις, να πάω σε ανοσολόγο, χίλια δυο μου είπε.

Και κάτι ακόμα, η καμπήλη σακχάρου που έκανα είναι σε δύο χρόνους οριακά κάτω από τις κανονικές τιμές. Αν θυμάμαι καλά η χαμηλότερη τιμή είναι 70 και εμένα είναι 68 και 69. Ξέρει κάποια κοπέλα αν αυτό είναι πρόβλημα γενικά αλλά κυρίως στην εγκυμοσύνη;;;

Μαρθάκι, αυτός ο γιατρός ο κ. Σαλλούμ Ιωάννης, έχω διαβάσει κι εγώ οτι είναι πολύ καλός και μάλιστα ξέρω ότι είναι φίλος του δικού μου του γιατρού (Χασιάκος λέγεται) και τον εμπιστεύεται πάρα πολύ.

Καλά κάνεις και παίρνεις δεύτερη γνώμη.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι καλός. Είναι και στο Αττικόν. Εκανε μια φίλη μου εκεί πρακτική και μου είπε ότι είναι πολύ καθαρό και εκσυχρονισμένο νοσοκομείο, μια που είναι και καινούριο...

Ο Χασιάκος είναι και αυτός στο Αττικό;;;

Μακάρι να είναι καλός. Είναι και στο Αττικόν. Εκανε μια φίλη μου εκεί πρακτική και μου είπε ότι είναι πολύ καθαρό και εκσυχρονισμένο νοσοκομείο, μια που είναι και καινούριο...

Ο Χασιάκος είναι και αυτός στο Αττικό;;;

Όχι, Μάρθα μου, ο κ. Χασιάκος είναι στο Αρεταίειο αλλά πέρσι που το Αρεταίειο είχε κλείσει για καιρό λόγω ενδονοσοκομειακού μικροβίου, ήταν να γεννήσει μια φίλη μου και της είπε ότι ή θα την ξεγεννήσει ο ίδιος στο Λητώ ή, αν δε θέλει να πληρώσει το Λητώ, να τη στείλει στο Αττικό να την ξεγεννήσει ο κ. Σαλούμ που είναι φίλος του.

5f27b8bd0c.png

Δηλαδή, για να καταλάβω καλα, είναι και αυτό ένας παράγοντας που επηρεάζει; Το χαμηλό ζάχαρο;:shock:

Εμενα στην καμπυλη σακχαρου, το σακχαρο ηταν κατω απο τα φυσιολογικα επιπεδα. Νομιζω οτι εχει να κανει να την εκκριση ινσουλινης.

Αλλα για να μην λεω ανακριβιες καλυτερα να σου πω απο τον επομενο μηνα που θα κανω τις εξετασεις και θα μου πει ο γιατρος την γνωμη του.

sq3Zp2.png

Πηγα σε εναν ενδοκρινολογο που μου προτιναν απο το φορουμ και ασχολειται με το σακχαρο και την ινσουλινη στην εγκυμοσυνη και το Δεκεμβριο που θα εχουν περασει πανω απο 3 μηνες απο την τριτη μου αποβολη θα κανω εξετασεις. Τοτε θα μου αν επηρεαζει την κυηση και ποια ειναι η θεραπεια. Και το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω.

sq3Zp2.png

Ε, λοιπόν αυτό είναι κάτι που ειλικρινά ούτε περνούσε από το μυαλό μου....:roll:

Απο το δικο σου ειναι λογικο να μην περνουσε. Επιτρεπεται να μην περνουσε ομως κι απο 3 ενδοκρινολογους??????

Ποιος αλλος ασχετος θα βρεθει στο δρομο μου?

sq3Zp2.png

Απο το δικο σου ειναι λογικο να μην περνουσε. Επιτρεπεται να μην περνουσε ομως κι απο 3 ενδοκρινολογους??????

Ποιος αλλος ασχετος θα βρεθει στο δρομο μου?

Τι να πω....Ελπίζω να βρεις γρήγορα άκρη...και να μας πεις!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ΟΧΙ ΕΙΧΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ. ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. KAI ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.

έκανες υπέρηχο μετα την απόξεση??

κάτι σε κυστη μου κανει αυτο που ακουω χωρις να ειμαι γιατρος και συγνωμη κιολας αλλά δεν ειναι φυσιολογικο ουτε περιοδος 14 ημερων.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

έκανες υπέρηχο μετα την απόξεση??

κάτι σε κυστη μου κανει αυτο που ακουω χωρις να ειμαι γιατρος και συγνωμη κιολας αλλά δεν ειναι φυσιολογικο ουτε περιοδος 14 ημερων.

Εκανα υπέρηχο και στο γιατρο που μου εκανε την αποξεση αλλα και στην καινουργια γιατρο που παω τωρα (αλλαξα μετα την παλλιδρομη) μου ειπαν οτι ειμαι καθαρη!!! μου βρηκε η γιατρος μια κυστη 4εκ. και γι' αυτό μου εδωσε primolut. μηπως αυτά τα χαπια ξαναφερνουν περιοδο? εχω δυο μηνες απο τοτε που εχασα το μωρακι και δεν ξερω τι μου γινεται! Αν παω ετσι ποτε θα ξανα προσπαθησω? σιγουρα οχι στους 3 μηνες που ειπε αυτη! Ασε που ακομα δεν εκανα εξετασεις για αντισωματα και θρομβοφιλία γιατι λεει πως μετα την 3 αποβολη! Εγω όμως δεν θελω να περιμένω τρεις αποβολές αυτό θα με σκοτώσει ψυχολογικά!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

καλησπέρα

εμένα τα νέα δεν είναι τόσο καλά. Απόξεση έκανα 22 Σεπτέμβρη και τελειώνει ο Νοέμβριος και ακόμη η περίοδος να φανεί. Πήγα σήμερα να κάνω κάποιες άλλες εξετάσεις κι έκανα κι υπέρηχο για να δούμε μήπως η μήτρα ή ο τράχηλος έχει κλείσει από συμφύσεις. Δε βρήκανε τίποτε. Μόνα τα έντερά μου κάνανε πάρτυ χορεύοντας σε ρυθμό... σάμπας :shock: ! Αδιάνόητη κατάσταση. Από σήμερα ξεκίνησα και τα primolut από δυο πρωί βράδυ για δυο μέρες μήπως δούμε περίοδο. Η γυναικολόγος μου θεωρεί ότι είμαι φοβερά αγχώδης και όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Υπάρχει και πιθανότητα να πρέπει μετά να κάνω αγωγή με αντισυλληπτικά για να μου ρυθμιστεί ξανά η περίοδος. Εχω στεναχωρεθεί πολύ :cry:. Ήλπιζα να μπω στη διαδικασία της εξωσωματικής από Γενάρη κι έτσι όπως πάω ούτε την άνοιξη δε θα δω άσπρη μέρα. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία με την περίοδο; έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο;

Esys μου καταρχήν καλησπέρα. Εμπειρία από καθυστέρηση περιόδου μετά από απόξεση;;;; Εδώ!!! Εγώ έκανα απόξεση στις 28/08 και η περίοδος μου ήρθε στις 10/11. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Νομίζω ότι το άγχος τα κάνει όλα. Έκανα εξέταση στη γιατρό μου σχεδόν κάθε βδομάδα και τελικά μία μέρα που πήγα στο ιατρείο πάλι για εξέταση μου ήρθε εκείνη την ώρα! Δεν βρίσκαμε τίποτα παθολογικό γι'αυτό καταλήξαμε ότι η ψυχολογία μο ήταν αυτή που τα επηρέασε όλα. Χαλάρωσε κι εύχομαι να πάνε (και θα πάνε) όλα καλά. Σύντομα να έρθει η περίοδός σου και να μπεις στη διαδικασία για μωράκι. Φιλάκια!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...