Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μου πει κάποια αν μπορώ να κάνω από μόνη μου εξετάσεις για τη θρομβοφιλία χωρίς να μου τις έχει συστήσει ο γιατρός μου. Εγώ έχω μόνο μία παλλίνδρομη, αλλά γενικώς είμαι άτομο που τα ψάχνω από μόνη μου τα πράγματα. Κατά τα άλλα όλα είναι καλά. Ξέρει καμμία ποιές είναι οι αιματολογικές για τη θρομβοφιλία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι πάρα πολύ ακριβές καλό είναι να ζητήσεις από το γιατρό σου να σου δώσει το βασικό τουλάχιστον έλεγχο θρομβοφιλίας. Αν πας έτσι σε ένα εργαστήριο και σου δώσουν ό,τι αυτοί κρίνουν, θα πληρώσεις πάρα πολλά και ίσως εντελώς άδικα.

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατι ιδιαίτερο απο ενόχληση δεν είχα.Ισως δεν περιμενα κατι τετοιο και το μονο που σκεφτόμουν είναι κανεναν μύκητα απο την πισινα λόγω καλοκαιριού.

Ο άντρας μου ορκιζεται οτι τίποτα δεν εκανε.(μου το ειχε πει απο την μερα της απόξεσης που μας είπε ο γιατρος οτι μαλλον εκει οφείλεται η αποβολη).Δεν ξερω δεν ξερω απλα μου φαινεται τοσο περίεργο!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κατι ιδιαίτερο απο ενόχληση δεν είχα.Ισως δεν περιμενα κατι τετοιο και το μονο που σκεφτόμουν είναι κανεναν μύκητα απο την πισινα λόγω καλοκαιριού.

Ο άντρας μου ορκιζεται οτι τίποτα δεν εκανε.(μου το ειχε πει απο την μερα της απόξεσης που μας είπε ο γιατρος οτι μαλλον εκει οφείλεται η αποβολη).Δεν ξερω δεν ξερω απλα μου φαινεται τοσο περίεργο!

Αχ βρε κοριτσάκι μου τόσα έχουμε περάσει, γιατί βάζεις τον εαυτό σου σ'αυτή τη διαδικασία και στενοχωρείς και σένα και τον άντρα σου? Σκέψου πόσο άσχημο είναι αφενός να μαυρίζεις την καρδιά σου με τέτοιες σκέψεις και αφετέρου να τον υποψιάζεσαι, εφόσον ο ίδιος μάλιστα λέει ότι δεν έκανε κάτι. Γιατί αποκλείεις την περίπτωση να υπήρχει το μικρόβιο είτε σε σένα είτε σε κείνον από παλιά και απλά μην είχε εκδηλωθεί? Ξέχασέ τα όλα. Αυτό που σε νοιάζει τώρα είναι να το θεραπεύσεις. Τίποτα άλλο!

kWrwp3.png

Εχεις δίκιο εξάλλου δεν εχω κανενα αλλο στοιχειο για να του ρίξω ευθυνες!Αυτος ειναι που με "κυναγαει" συνεχεια για τρελίτσες και μετα την δουλεια παντα ειναι σπιτι.(Ασχετως αν δουλευει μονο με γυναικες)και μονο καθε Κυριακή πηγαινε βόλτα με την μηχανη.

Οποτε θα ακουσω την συμβουλή σας και δεν λέω τίποτα!Ευχαριστω όλες σας!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Εχεις δίκιο εξάλλου δεν εχω κανενα αλλο στοιχειο για να του ρίξω ευθυνες!Αυτος ειναι που με "κυναγαει" συνεχεια για τρελίτσες και μετα την δουλεια παντα ειναι σπιτι.(Ασχετως αν δουλευει μονο με γυναικες)και μονο καθε Κυριακή πηγαινε βόλτα με την μηχανη.

Οποτε θα ακουσω την συμβουλή σας και δεν λέω τίποτα!Ευχαριστω όλες σας!

Αυτό ακριβώς να κάνεις και όλα θα πάνε καλά!!!

kWrwp3.png

Βρε, mariaefi μου, ηρέμησε κοριτσάκι μου, δε σημαίνει ότι φταίει ο άντρας σου. Απλώς να χαίρεσαι που βρήκες την αιτία και να κάνετε τη θεραπεία.

Μακάρι να είχα βρει κι εγώ κάτι.

Αν και τώρα μου έβαλες ιδέα και θα πω στο γιατρό μου να μου γράψει κι εμένα εξετάσεις για χλαμύδια, ουρεόπλασμα και τέτοια.

Για την ώρα έχω κάτι ωραιότατους μύκητες και από αύριο ξεκινάω αγωγή κι εγώ κι ο άντρας μου. Οι μύκητες βέβαια δεν ευθύνονται για τις παλλίνδρομες, απλώς τα τελευταία χρόνια έχω συχνά και μάλιστα μου υποτροπιάζουν μετά από σεξουαλική επαφή.

Είχα να έρθω σε επαφή από τις 28/09 που έμεινα έγκυος και είχα ηρεμήσει. Ξαναήρθα σε επαφή αρκετές μέρες μετά την αποβολή και έχω πάλι τα ίδια.

Τα νεύρα μου γκρρρρ:evil::evil::evil::evil:

5f27b8bd0c.png

Αν και τώρα μου έβαλες ιδέα και θα πω στο γιατρό μου να μου γράψει κι εμένα εξετάσεις για χλαμύδια, ουρεόπλασμα και τέτοια.

Για την ώρα έχω κάτι ωραιότατους μύκητες και από αύριο ξεκινάω αγωγή κι εγώ κι ο άντρας μου. Οι μύκητες βέβαια δεν ευθύνονται για τις παλλίνδρομες, απλώς τα τελευταία χρόνια έχω συχνά και μάλιστα μου υποτροπιάζουν μετά από σεξουαλική επαφή.

:evil::evil::evil::evil:

Ιόλη μια από τα ίδια κι εδώ....Μόλις έκανα και πάλι θεραπεία για τους παλιομύκητες....Η τελευταία φορά ήταν όταν ήμουν ακόμη έγκυος( πριν τον ενδομήτριο θάνατο)...

Τα νεύρα μου...τώρα τελευταία όλο και υποτροπιάζουν....Πήραμε sporanox και οι δύο....κι εμάς υποτροπιάζουν ύστερα από σεξουαλική επαφή...

Μου έχουν μπει και κάτι ωραιότατες ιδέες για τα χλαμύδια, για το ουρεόπλασμα και δεν συμμαζεύεται....:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Με μια απλη καλλιεργεια κοπλικου επιχρισματος (για μυκητες, τριχομοναδες, χλαμυδια, μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα και gram θετικους και αρνητικους κοκους) θα ησυχασει το κεφαλι σας. Η διαδιακασια ειναι η εξης : πλενεσαι απο βραδυς, και το πρωι πας για καλλιεργεια χωρις να πλυθεις. Το αποτελεσμα βγαινει σε 2-3 μερες.

Εγω κανω παντα μαζι με το τεστ παπ και πριν απο καθε εγκυμοσυνη (οχι πως εχει κανενα αποτελεσμα στην περιπτωση μου, αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε!)

Σας ευχομαι να μεσα απο την καρδια μου να εχετε καποιο μικροβιο και ΜΟΝΟ αυτο να προκαλει τις αποβολες!!! Να παρετε μια αντιβιωσουλα και να αραδιασατε ενα σωρο μωρα!

Μαρια-εφη το ιδιο ισχυει και για τα χλαμυδια, μακαρι κοριτσι μου να ειναι μονο αυτο το αιτιο των αποβολων σου!

Μακαρι να ισχυε το ιδιο και για μενα! Δυστυχως ομως το προβλημα ειναι πολυ πιο περιπλοκο και παιδευομαι 2 χρονια στους γιατρους και ακρη δεν εχω βγαλει!

sq3Zp2.png

Γεια σου Christy.....να που ξανασυναντιόμαστε....

Ναι, έχω κάνει και στο παρελθόν...Θα αφήσω να περάσουν λίγες μέρες από τα sporanox και θα κάνω την λήψη κολπικού επιχρίσματος.

Είσαι καλά, κορίτσι μου;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είχα κάνει πριν από 3 χρόνια εξέταση για χλαμύδια, ουρεόπλασμα, μυκόπλασμα και δεν είχα τίποτε.

Αλλά τώρα θα ξανακάνω.

Αυτοί οι μήκυτες με έχουν εκνευρίσει πολύ. Έλεος πια.

christy28, τι κάνεις κορίτσι μου? Σε έχω χάσει τον τελευταίο καιρό. Έχεις κανένα νεότερο με εξετάσεις και τέτοια?

5f27b8bd0c.png

Καλημέρα!

απο οτι κατάλαβα πρέπει να κανουμε συνεχεια αυτες τις εξετάσεις και να μην επαναπαυομαστε στο Παπ τεστ.

Τεσπα αυτα ειναι τα αποτελεσματα των εξετάσεων μου:

ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ 2-3κοπ.

ΜΥΚΗΤΕΣ ΘΕΤΙΚΟ

ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΕΡΟΒΙΑ candida sp.

ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ΧΛΑΜΥΔΙΑ trachomatis Ag ΘΕΤΙΚΑ

Αντε να δω αν θα καταφέρω να πάω σήμερα να τον δω γιατί εχω μπλέξει με την δουλειά και δεν μπορω να φυγω καθολου και ως γνωστο δουλευω και το απογευμα

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κοριτσια,επειδη και γω με τους μυκητες εχω ενα θεμα,μετα απο επαφες ,το καλοκαιρι δεν το συζηταω,οσο και ν'αλλαζω στεγνα μαγιω,δεν υπαρχει περιπτωση να μην με πιασει φαγουρα, μου χε πει ο πρωην γυναικολογος μου,οτι μπορω που και που να κανω πλυσεις με λιγο χλιαρο χαμομηλι (και 1 κουταλια μαγειρικη σοδα διαλυμενη),για να ρυθμιζεται το ph του κολπου και να μην ειναι τοσο ευαλωτο σε μυκητες (κατι που κανω οταν μου τελειωνει η περιοδος).Επισης,που και που να περνουμε καμια καψουλα ultra levure ή πολλα γιαουρτια ή ξυνογαλο.

Α στα κομμάτια με τους μύκητες πια....:twisted:

Επίσης τρέφονται από τα γλυκά που καταναλώνουμε....οπότε όποιες είμαστε γλυκατζούδες.....κομμένα τα γλυκά. ΚΛΑΨ!

Επίσης θέλει πολύ καλό σιδέρωμα στα εσώρουχα κορίτσια...

mariaefi μου ελπίζω να πάνε όλα καλά....

qwlrp3.png

Α στα κομμάτια με τους μύκητες πια....:twisted:

Επίσης τρέφονται από τα γλυκά που καταναλώνουμε....οπότε όποιες είμαστε γλυκατζούδες.....κομμένα τα γλυκά. ΚΛΑΨ!

Επίσης θέλει πολύ καλό σιδέρωμα στα εσώρουχα κορίτσια...

mariaefi μου ελπίζω να πάνε όλα καλά....

αμαν!!!!!αυτο με τα γλυκα δεν το ηξερα....και μιλαμε οτι καταναλωνα με τα κιλα.Αλλα τωρα που μου βγηκε η καμπυλη ζαχαρου στο θεο,τα κοψα και ησυχασα(ας εκανα κι αλλιως δηλαδη και με ινσουλινη θα με βλεπα)

Διαφημίσεις

Κορίτσια, έχω πάθει πλάκα τώρα, γιατί συνειδητοποίησα ότι, όταν τρώω γλυκά, έχω έξαρση.

Όσο καιρό ήμουν έγκυος δεν είχα επαφές και δεν έτρωγα γλυκά. Μόλις απέβαλα, ήρθα σε επαφή κι άρχισα τις σοκολατίτσες!

Ουφ, ούτε να φάμε δεν μπορούμε.

5f27b8bd0c.png

Ομολογώ οτι μετα την απόξεση και το τροχαίο του αντρα μου εχω τσακίσει τα γλυκά!!ωχχχχ!!!!!!

λοιπόν μιλησα τηλ με τον γιατρο.Αντιβίωση VIBRAMICIN για 20 μέρες (!)και εγω και αντρας μου ,υπόθετα LOMEXIN για 6 μέρες,και DACTARIN κρεμα για 15 μερες.

Μετά θα επαναλάβω την εξέταση μονο των χλαμυδιών.

Οπότε οπως τα υπολογίζω χονδρικά με την νεα χρονιά θα αρχίσουν οι προσπάθειες!

Απο την μια αισθάνομαι καλά που ξερω τι ειναι και ολα θα πάνε καλά την επόμενη φορά αλλά απο την αλλή εχω μια ανυπομονησία.....

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

vasdeli και ioli μου εχω χαθει γιατι το εχω ριξει στην εργασιοθεραπεια. Τις τελευταιες μερες το σκεφτομαι ολο πιο πολυ και ειναι λιγο πεσμενη η ψυχολογια μου.

Αποφασισα να αλλαξω γυναικολογο που το επαιζε 3 σε 1 και απευθυνθηκα σε ξεχωριστες ειδικοτητες. Φτου και απο την αρχη λοιπον!

Ο γυναικολογος μου ειχε πει να περιμενω 3 μηνες και μετα βουρ.Εχω σκοπο να κανω μονο μια καλλιεργεια πριν.

Η αιμοτολογος μου ειπε οτι κατα την γνωμη της επαιρνα την μιση δοση αντιπηκτικων απο οτι επρεπε και αυτο επιβαρυνε σιγουρα την προηγουμενη εγκυμοσυνη.

Ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι δεν επρεπε να παιρνω χαπι για τον θυρεοειδη γιατι δεν εχω προβλημα και το προβλημα μου το εντοπιζει στο σακχαρο. Το χαμηλο σακχαρο το ψαχνω γυρω στα 2 χρονια, 3 ενδοκρινολογοι και ο γυναικολογος μου με ελεγαν υπερβολικη!!!Το θεμα ειναι οτι θελει να περιμενουμε μεχρι τον Δεκεμβριο (να μην επηρεαζονται οι ορμονες απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη )για να αρχισουμε τις εξετασεις και μετα ισως καποια θεραπεια.

Εγω ομως εχω ξεσηκωθει και ειμαι τρομερη ανυπομονη...Βαρεθηκα να περιμενω!!!!Γι΄αυτο δουλευω για να μην σκεφτομαι!

Ελπιζω να ειστε καλα! οσο καλα μπορουμε ειμαστε βεβαια...

sq3Zp2.png

Σήμερα βγήκε η ιστολογική. Γράφει ένα σωρό πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Συμπέρασμα "Ενδομήτρια κυήση με επιμέρους στοιχεία ως επί παλινδρομήσεως". Χρωματοσωματική ανωμαλία δεν υπάρχει. Ο γιατρός μου είπε ή το ξεχνάμε και συνεχίζουμε ή κάνουμε εξετάσεις για NK και θρομβοφιλία. Δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω.

Σήμερα βγήκε η ιστολογική. Γράφει ένα σωρό πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Συμπέρασμα "Ενδομήτρια κυήση με επιμέρους στοιχεία ως επί παλινδρομήσεως". Χρωματοσωματική ανωμαλία δεν υπάρχει. Ο γιατρός μου είπε ή το ξεχνάμε και συνεχίζουμε ή κάνουμε εξετάσεις για NK και θρομβοφιλία. Δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω.

Στη θέση σου, καλή μου, θα έκανα τις εξετάσεις. Για να αποφύγω να κατηγορώ για αμέλεια τον εαυτό μου σε ενδεχόμενο μιας αποτυχημένης, μελλοντικής εγκυμοσύνης (φτου μακρυά, να μην συμβεί ξανά...).

qwlrp3.png

Το χαμηλο σακχαρο το ψαχνω γυρω στα 2 χρονια, 3 ενδοκρινολογοι και ο γυναικολογος μου με ελεγαν υπερβολικη!!!...

Δηλαδή, για να καταλάβω καλα, είναι και αυτό ένας παράγοντας που επηρεάζει; Το χαμηλό ζάχαρο;:shock:

qwlrp3.png

Και εγω θα σου πρότεινα να κάνεις τις εξετάσεις.Ξεκίνα απο την θρομβοφιλία και δες και τα νκ.Δεν θα χάσεις κατι και θα είσαι σίγουρη οτι δεν οφείλονται σε αυτα.Σε ποια βδομάδα παλλινδρόμησε??

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...