Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Την προηγούμενη Δευτέρα το πρωι και ενω ημουν στην 12η εβδομάδα πήρα τα αποτελεσματα αιματολογικης.Ολα μια χαρά. και η χοριακή... στα ύψη. Δυστυχώς το βράδυ μας ανακοίνωσε ο γιατρός ότι η καρδούλα του σταμάτησε και μιλούσαμε και στην δική μου περίπτωση για παλλινδρομη κύηση. συνεχίζω το φυλλικό οξυ και περιμένω να έρθει η ώρα για την επόμενη προσπάθειά μας. και σε εμενα ειπε ο γιατρός για θρομβοφιλία αλλα να μην κανω εξετασεις μιας και κοστιζουν πολυ. μου ειπε οτι στο 90% των περιπτωσεων αυτων χορηγούνται αντιπηκτικά φαρμακα και καθημερινες ενεσουλες και ολα θα πανε καλα. ευχομαι ολοψυχα σε ολες να το ξεπερασουν γρηγορα με θετικες σκεψεις και οι επομενες προσπαθειες τους να εχουν ενα υπεροχο αποτελεσμα.

Κοριτσάκι δεν έχω λόγια.... Ξέρω πωσ είναι και το μόνο που εχω να σε συμβουλέψω είναι να μην απογοητευτείς, αντιθέτως να πεισμώσεις και να πεις μέσα σου θα τα κατα΄φέρω!!! Θα το παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε...

Όσο για τις ενέσεις που λες και εμένα μου τις πρότεινε ο γιατρός μου αλλά τελικά έκανα τις εξετάσεις και ότνως έχω προβληματάκι και θα τις κάνω. Μου είπε ότι δεν είναι τίποτα πλέον, είναι θέμα ρουτίνας!

Και εγ'ω ξεκινάω απο αύριο φολλικό οξύ και σίδηριο!!!

Όλα καλά θα πάνε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARIA DIM, λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλειά σου, το έχω περάσει δυο φορές και η 2η ήταν πριν από ένα μήνα.΄Έχω μόνο να σου πω να μην το βάλεις κάτω. Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ.

Μαρθα, το πήρα το π.μ. και σου έχω απαντήσει.

5f27b8bd0c.png

Την προηγούμενη Δευτέρα το πρωι και ενω ημουν στην 12η εβδομάδα πήρα τα αποτελεσματα αιματολογικης.Ολα μια χαρά. και η χοριακή... στα ύψη. Δυστυχώς το βράδυ μας ανακοίνωσε ο γιατρός ότι η καρδούλα του σταμάτησε και μιλούσαμε και στην δική μου περίπτωση για παλλινδρομη κύηση. συνεχίζω το φυλλικό οξυ και περιμένω να έρθει η ώρα για την επόμενη προσπάθειά μας. και σε εμενα ειπε ο γιατρός για θρομβοφιλία αλλα να μην κανω εξετασεις μιας και κοστιζουν πολυ. μου ειπε οτι στο 90% των περιπτωσεων αυτων χορηγούνται αντιπηκτικά φαρμακα και καθημερινες ενεσουλες και ολα θα πανε καλα. ευχομαι ολοψυχα σε ολες να το ξεπερασουν γρηγορα με θετικες σκεψεις και οι επομενες προσπαθειες τους να εχουν ενα υπεροχο αποτελεσμα.

Λυπάμαι πολύ ....Ξέρω πόσο πολύ πονάει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Ειναι πολύ δύσκολο ολες σε αυτο το topic σε καταλαβαίνουμε!οτι και αν νιώσεις δικαιολογήτε απολύτα!

μην σε παίρνει απο κάτω όμως ειμαστε όλες εδω για να σε στηρίξουμε!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλημέρα και από εμένα.

mariaefi εύχομαι να είναι καλές οι εξετάσεις σου.... και εμένα μου είπε για το φολλικό οξύ και σήμερα που έχω ραντεβού θα του πω να μου το γράψει να το ξεκινήσω.

Κορίτσια έχω φρικάρει με την όλη διαδικασία εξετάσεων. Σημερα θα παω στο γιατρό να μου πει τι να κανουμε να τελειώνουμε. Η αιματολόγος μου είπε για θρομβοφιλία αλλά και για γ σφαιρίνη που δεν παίζει να το κάνω. Ο αριθμός ΝΚ ήταν είπε καλός 6,6 αλλά αυτή το ήθελε μικρότερο, 3 δηλαδή. Και μου είπε για δυο εμβόλια. Επειδή έγινε και κάτι αλλο που δεν θέλω να το αναφέρω δημόσια, ένα θα σας πω, Προσέχετε γιατι πατάνε στο ευαίσθητο σημείο μας και κοροιδεύουν τον κοσμάκη......!!!

Μαρθα μου,γιατρος δεν ειμαι ,αλλα απο οτι ξερω και απο τον εαυτο μου ,η θρομβοφιλια αντιμετωπιζεται με ηπαρινες (οσο "σοβαρη"΄ή οχι ειναι ρυθμιζοντας την δοση).Σχετικα με τα ΝΚ,νομιζω οτι εαν πας σε 3 διαφορετικες περιοδους της ζωης σου να κανεις αυτην την εξεταση,θα εχεις διαφορετικο αποτελεσμα καθε φορα.Σχετικα με την γ σφαιρινη,σκεψου οτι ειμαστε σε περιοδο εξαρσης της γριπης,πιστευω οτι μπορει μεχρι και επικινδυνο να ειναι να "κοιμισεις"το ανοσοποιητικο σου συστημα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά η θρομβοφιλία είναι πολύ της μόδας φαίνεται! Τουλάχιστον οι μισές από μας πρέπει να κάνουμε ενέσεις ηπαρίνης αν θέλουμε να αποκτήσουμε μωρό!! Τώρα εγώ να το πιστέψω όλο αυτό? Ή εξαιτίας της αγωνίας μας είμαστε επιρρεπής στην εκμετάλλευση? Δε σας κρύβω ότι το σκέφτομαι συνέχεια αυτό και ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να πιστεύω σε ό,τι μου έχουν πει, ειδικοι και μη... Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη και απίστευτα μπερδεμένη! Δε θέλω να πάω σε κανέναν άλλο γιατρό, ο καθένας λέει ότι του συμφέρει και εγώ απλά μπερδεύομαι περισσότερο και δεν ξέρω τι να κάνω!!!

kWrwp3.png

Τα όνειρα είναι οι υποσυνείδητες σκέψεις, φοβίες, ελπίδες μας...

Ειχα δει κι εγω ένα όνειρο, το βράδυ αφού έμαθα ότι είχαμε παλλινδρόμηση.

Η πραγματικότητα είχε ως εξής. Τη μέρα που έμαθα ότι είμαι εγκυος, με πήρε μια φιλη μου τηλεφωνο να μου πει ότι μια κοινή μας φίλη, που ήταν άρρωστη εδω και λίγο καιρό, πέθανε. Στενοχωρήθηκα εκείνη την ώρα, αλλά της είπα ότι επειδή είμαι έγκυος δεν θα παω στην κηδεία γιατί δεν ήθελα να φερω τον εαυτό μου σε στενάχωρη κατασταση. Μου ειπε ναι, καλα κανεις και κλείσαμε. Εγώ στον κόσμο μου, από τη χαρα μου, ουτε που ξανασκεφτηκα τη φίλη μου που μόλις χάσαμε.

Μετά από ένα μήνα περίπου, πηγα το πρωί στο γιατρό εκτάκτως γιατί ειχα δει λιγο αιμα και διαπιστωσαμε οτι είχε σταματήσει η καρδούλα του μωρού. Κλάμα, κακό. Το βράδυ λοιπόν στον ύπνο μου, είδα τη φίλη μου που ειχε πεθανει, καθόμασταν σε ενα τραπεζι και της έδινα κάτι και αυτή το πήρε. Το πρωϊ ξύπνησα μεσα στα κλαμματα και είπα "Βάσσυ (έτσι λεγαν τη φίλη μου) σου στέλνω το μωρακι μου, να μου το προσεχεις". Το γραφω τωρα και βουρκωνω. :cry:

Άτιμο πραγμα το υποσυνειδητο.

CYaip2.png

Τα λόγια σου...βάλσαμο στην ψυχή μου....

Αχ, βρε vasdeli μου, τώρα διάβασα την ιστορία σου, γύρισα λίγο πίσω και το είδα. Είδα και το γραμμα σου στο αγγελάκι σου. Κουράγιο κοριτσι μου, θα το εχεις ακουσει πολλές φορές βέβαια, αλλά υπομονή. Ο χρόνος γιατρεύει λίγο τις πληγές. Σου εύχομαι σύντομα, μια νεα εγκυμοσυνη αν θέλεις, να σε κανει να αφήσεις λιγο πιο πισω αυτή την άσχημη περιπετειά σου. Να προσέχεις

CYaip2.png

δεν μπορειτε να φανταστείτε ποσο ανυπόμονη είμαι με τις εξετάσεις!!

το μονο πράγμα που σκεφτομαι ειναι αυτο ολη μερα!

Θελώ τόσο πολυ να προσπαθησω πάλι που δεν κρατιεμαι!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

vasso96 δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα αυτή τη θεραπεία με τη γ σφαιρίνη απλώσ το έψαξα αφού έκανα την εξετάση. Όσο για τη γιατρό που επισκέυτηκα καλύτερα να μην εκφράσω άποψη.....

patoutsitsas είμαι ακριβώσ στην ίδια κατάσταση με σένα. Πιστέυω ότι υπάρχει απιστευτη εκμετάλλευση. Μας πατάνε στο αδύνατο μας σημείο και μας δουλεύουν μεσα στη μούρη μας. Όσο για τις ενέσεις υπαρίνης, δεν είναι αποδεκτες από όλους τους γιατρούς;;;; Κάπου διάβασα μάλιστα στο φόρουμ ότι στο εξωτερικό κάνουν τις εξετάσεις για θρομβοφιλία όπως εμείς κάνουμε τον προγεννητικό, από την αρχή δηλαδή και όχι μετα από αποβολές. Τι να πω!!! Το μόνο σίγουρο είναι κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα με σιγουριά.

Εχω μπερδευτεί πάαααααααααααααρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασω πες μου αν θες για την γ σφαιρινη με πμ. Μετραω ηδη 3 αποβολες, εχω κανει τα αντιπατρικα (!) και σημερα εκανα την εξεταση για να δω αν χρειαζεται να κανω την γ σφαιρινη. Αν ξερεις κατι που μπορει να με προφυλαξει απο αλλη μια ταλαιπωρια θα ημουν ευγνωμων!

sq3Zp2.png

αναρωτιέμαι κι εγω το ίδιο πραγμα σχετικά με την θρομβοφιλία. ειναι τοσο συχνο φαινομενο? παλι με πιθανοτητες παιζουμε? πολυ καιρο πριν μεινω εγκυος ακουσα πρωτη φορα για την θρομβοφιλία απο μια γνωστή μου. ειχαν ομως το ιδιο πραγμα και οι γονεις της και ηταν κληρονομικο. εκανε και εξετασεις και οντως επρεπε να ξεκινησει τις ενεσεις. ευτυχως γεννησε ενα υγιεστατο κοριτσακι και ολα πηγαν καλα. Για ολες τις υπολοιπες ομως που δεν εχουμε ιστορικο αραγε ειναι απλως πιθανο να μην παθει κατι το κυημα με τις ενεσεις? εχω μπει σε απειρες σελιδες στο ιντερνετ μηπως και καταλαβω το γιατι μια παλλινδρομης κυησης. πώς μπορεις να εισαι σιγουρη για την επομενη φορα?

δεν νομιζω οτι μπορεις να εισαι σιγουρη ποτε και αυτο ειναι που το κανει δυσκολο...

μπορεις ομως να κανεις οτι ειναι ιατρικως δυνατο να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου ναεχεις ατομα που σε στηρίζουν παντα διπλα σου και να σκεφτεσαι θετικα!!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μου πει κάποια αν μπορώ να κάνω από μόνη μου εξετάσεις για τη θρομβοφιλία χωρίς να μου τις έχει συστήσει ο γιατρός μου. Εγώ έχω μόνο μία παλλίνδρομη, αλλά γενικώς είμαι άτομο που τα ψάχνω από μόνη μου τα πράγματα. Κατά τα άλλα όλα είναι καλά. Ξέρει καμμία ποιές είναι οι αιματολογικές για τη θρομβοφιλία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Άγγελος-Ραφαήλ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Πηρα τηλ τα αποτελέσματα και κοντευω να σαλτάρω.ΧΛΑΜΥΔΙΑ το απογευμα θα τα εχω στα χερια μου αλλά το θεμα ειναι οπου και αν ψάξω διαβάζω οτι ειναι σεξουαλικο μεταδιδομενο νοσημα!!εγω δεν εχω κανει ποτε καμια βλακεια αλλά αυτη την στιγμη το μονο που σκέφτομαι ειναι μηπως ο αντρας μου????

Κοριτσια βοήθεια γιατι θα παώ σπιτι και θα τον "πνιξω"!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Γλυκιά μου, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα συν θρομβοφιλία και είχα μια αποβολή και ένα εξωμήτριο.Μην σκέφτεσαι αρνητικά για τον αντρούλη σου.Δεν είναι μόνο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο,αλλά ακόμα κι αν το κόλλησε έτσι μπορεί να το φέρει από το παρελθόν του όπως συνέβη και στον δικό μου αντρούλη.Θα πάρετε τα φαρμακάκια σας και όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!

Καλησπέρα.Πηρα τηλ τα αποτελέσματα και κοντευω να σαλτάρω.ΧΛΑΜΥΔΙΑ το απογευμα θα τα εχω στα χερια μου αλλά το θεμα ειναι οπου και αν ψάξω διαβάζω οτι ειναι σεξουαλικο μεταδιδομενο νοσημα!!εγω δεν εχω κανει ποτε καμια βλακεια αλλά αυτη την στιγμη το μονο που σκέφτομαι ειναι μηπως ο αντρας μου????

Κοριτσια βοήθεια γιατι θα παώ σπιτι και θα τον "πνιξω"!!

Ηρέμησε, όπως τα λέει η evi26 είναι....Είχες φαγούρα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

σε ευχαριστω ΕNI26 αλλά με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 10 χρονια ,πιο παρελθον?!

δεν ξερω τι να πιστεψω!αυριο θα παω απο τον γιατρο να δω και τι αγωγη θα μου δωσει γιατι σημερα το απογ ειναι κλειστο το ιατρειο.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Μην πάει το μυαλό σου στο κακό!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ύπουλα είναι τα χλαμύδια...Θα δεις που θα στο πει και ο γιατρός σου!!!!Πρέπει να είσαι χαρούμενη που βρήκες την αιτία!!Εγώ είμαι περίπου στην 6η εβδομάδα και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω δει αίμα μετά την αγωγή για τα χλαμύδια.Λες να είναι τυχαίο?Δε νομίζω!!Τώρα ο στόχος σου δεν είναι να τα βάλεις με τον αντρούλη σου,αλλά ενωμένοι να νικήσετε τον εχθρό και μετά με το καλό να κάνετε τη νέα σας προσπάθεια!!!Επίσης όταν πάρετε την αγωγή (που η γνώμη μου είναι να ζητήσετε να είναι τουλάχιστον 20 μέρες γιατί είναι επίμονα-εμένα δε μου έφευγαν εύκολα) και 15 μέρες αφού λήξει η αγωγή να κάνετε πάλι επανεξέταση οπωσδήποτε!!Καλή επιτυχία!

Mariaefi μου και γω συμφωνώ απολυτα με τα κορίτσια! Ηρέμησε και μη σκέφτεσαι ότι α άντρας σου είναι ντε και καλά ο ένοχος. Δεν αποκλείεται το μικρόβιο να προϋπήρχε και απλά τώρα να εκδηλώθηκε. Θα κάνετε τη θεραπεία και όλα θα πάνε καλά.

kWrwp3.png

Όντως τα χλαμύδια είναι ύπουλο νόσημα.. Και πολλές φορές δεν έχουν συμπτώματα όπως και το ουρεόπλασμα στο οποίο βρέθηκα εγώ θετική. Αυτοί που δίνουν πολύ συχνά συμπτώματα είναι οι μύκητες. Έτσι μαρία - έφη μου μπορεί να υπήρχαν τα χλαμύδια στον οργανισμό είτε τον δικό σου είτε του άνδρα σου πάρα πολύ καιρό και να ήταν σε ύφεση με αποτέλεσμα αφού δεν σου είχαν δώσει σημάδια και ενοχλήσεις να μην το ψάξεις το θέμα και να μην τα ανακαλύψεις. Και φυσικά επειδή δεν είχες πάρει θεραπεία δεν έφυγαν και ποτέ!!!

Watcher μπορείς να πας σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο (αν θες μπορώ να σου συστήσω ένα) και να ζητήσεις να κάνεις ένα πλήρες σετ εξετάσεων θρομβοφιλίας. Είναι λίγο ακριβές βέβαια..

Φιλικά,

Δομνίνα

Ναι,και το θέμα είναι να είναι ενεργοποιημένα!!Όταν είναι κοιμισμένα μπορεί να μη δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.Όταν όμως είναι ενεργοποιημένα κάνουν αποβολές και εξωμήτρια,αν έχουν βλάψει τις σάλπιγγες!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...