Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Εγώ έκανα απόξεση πριν 2 μήνες (λογω παλλίνδρομης κι εγώ).

Δεν με πόνεσε η μέση μου καθόλου, ίσως γιατί δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ίδιοι.

Σου είπε μετά απο πόσο καιρό να ξαναρχίσετε τις "προσπάθειες"?

μετα απο 2 μηνες ειπε οτι μπορουμε να ξαναρχισουμε, τι να κανω? υπομονη θα περασουν οι 2 μηνες και ελπιζω να ειμαστε πιο τυχεροι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 Μέρες μετά την απόξεση είχα κάτι πονάκια στη μέση μου (οχι υπερβολικά ) και είχα αρκετές κράμπες στα πόδια. Ο γιατρός μου είπε οτι μερικες φορές συμβαίνει αυτό μετά από μικροεπεμβάσεις και μου έδωσε μαγνήσιο. (Την ίδια αντιβίωση έπαιρνα και εγώ και mitrotan).

μετα την αποξεση για ποσες μερες ειχες αιμα?εγω ειχα λιγο την πρωτη μερα δηλ την Πεμπτη και σημερα καθε φορα που με ποναει η μεση μου εχω λιγο ροζ αιματακι

μετα την αποξεση για ποσες μερες ειχες αιμα?εγω ειχα λιγο την πρωτη μερα δηλ την Πεμπτη και σημερα καθε φορα που με ποναει η μεση μου εχω λιγο ροζ αιματακι

Εγώ βρε κορίτσια είχα αίμα σχεδον 15 μέρες

Στη αρχή ήταν μεγάλη η ροή και μετά ελαχιστοποιήθηκε αλλά κράτησε πολυ.

Εμένα μου είπε να περιμένουμε 3 κύκλους για να ξαναρχίσουμε τις προσπάθειες.

Η πρώτη περίοδος μου ήρθε ακριβώς 1 μήνα μετά την απόξεση!

εγω ειχα 15 μερες αιμα πριν την αποξεση (δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος), απ οτι ξερω 2 με 3 μηνες ειναι το διαστημα ασφαλειας για να ''στρωσει '' η μητρα, και μενα ο γιατρος μου μου το τονισε να προσεχουμε.... γιατι εχω ταλαιπωρηθει πολυ τον τελευταιο χρονο

και απο δω και στο εξης θα προσεχω πολυ, θα κοψω το τσιγαρο θα σταματησω να καθαριζω και να ξανακαθαριζω το σπιτι , ο αντρας μου κανονισε να παμε ενα ταξιδακι στο εξωτερικο για να μου φτιαξει την διαθεση , τουλαχιστον τωρα ειναι πιο αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα, ο θεος ειναι μεγαλος

εγω ειχα 15 μερες αιμα πριν την αποξεση (δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος), απ οτι ξερω 2 με 3 μηνες ειναι το διαστημα ασφαλειας για να ''στρωσει '' η μητρα, και μενα ο γιατρος μου μου το τονισε να προσεχουμε.... γιατι εχω ταλαιπωρηθει πολυ τον τελευταιο χρονο

και απο δω και στο εξης θα προσεχω πολυ, θα κοψω το τσιγαρο θα σταματησω να καθαριζω και να ξανακαθαριζω το σπιτι , ο αντρας μου κανονισε να παμε ενα ταξιδακι στο εξωτερικο για να μου φτιαξει την διαθεση , τουλαχιστον τωρα ειναι πιο αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα, ο θεος ειναι μεγαλος

Καλά θα κάνετε!! Καλά να περάσετε!

Η αλήθεια είναι οτι εγώ έχω ήδη ένα κοριτσάκι και αυτό και μόνο με έκανε να το ξεπεράσω κάπως (αν και καταβάθος ακόμα έχω μια θλίψη για το γεγονός)

Διαφημίσεις

11 μέρες ειχα. Έκανα απόξεση στις 10/11 και την Παρασκευή (χτες) μου τελείωσανε. Για 4-5 ώρες μετά την επέμβαση είχα πολύ και μετά ελάχιστα. Το ίδιο πάθαινα και εγώ. Μόλις κουραζόμουνα λίγο με έπιανε η μέση μου και μέτα είχα πάλι. Γενικώς μια σταμάταγε μία ερχότανε.

Καλά θα κάνετε!! Καλά να περάσετε!

Η αλήθεια είναι οτι εγώ έχω ήδη ένα κοριτσάκι και αυτό και μόνο με έκανε να το ξεπεράσω κάπως (αν και καταβάθος ακόμα έχω μια θλίψη για το γεγονός)

το ξερω οτι σου ειναι ακομα δυσκολο, αλλα μην απελπιζεσαι το κοριτσακι σου να ναι καλα και θα ερθει και το επομενο, δυστυχως ζουμε σε μια δυσκολη εποχη που το αγχος και ο τροπος που ζουμε δεν μας αφηνουν να χαρουμε τιποτα και απογοητευομαστε με το παραμικρο αλλα οσο υπαρχει θεληση υπαρχει και ελπιδα (τα λεω τωρα που νιωθω αισιοδοξια ελπιζω οταν βγουν οι ιστολογικες να βγουν καλες για να μην πεσω παλι στα πατωματα)

11 μέρες ειχα. Έκανα απόξεση στις 10/11 και την Παρασκευή (χτες) μου τελείωσανε. Για 4-5 ώρες μετά την επέμβαση είχα πολύ και μετά ελάχιστα. Το ίδιο πάθαινα και εγώ. Μόλις κουραζόμουνα λίγο με έπιανε η μέση μου και μέτα είχα πάλι. Γενικώς μια σταμάταγε μία ερχότανε.

και γω οταν κουραζομαι εχω αιματακι ,οταν ειμαι ξαπλωμενη ολα οκ, και δυστυχως δουλευω , και ακομα στη δουλεια ειμαι , επρεπε να καθισω λιγες μερες να χαλαρωσω αλλα τι να κανουμε πρεπει να επιβιωσουμε

το ξερω οτι σου ειναι ακομα δυσκολο, αλλα μην απελπιζεσαι το κοριτσακι σου να ναι καλα και θα ερθει και το επομενο, δυστυχως ζουμε σε μια δυσκολη εποχη που το αγχος και ο τροπος που ζουμε δεν μας αφηνουν να χαρουμε τιποτα και απογοητευομαστε με το παραμικρο αλλα οσο υπαρχει θεληση υπαρχει και ελπιδα (τα λεω τωρα που νιωθω αισιοδοξια ελπιζω οταν βγουν οι ιστολογικες να βγουν καλες για να μην πεσω παλι στα πατωματα)

Ό,τι και να βγάλουν οι ιστολογικές θα ξεπεραστεί!!

Το καλό αυτής της εποχής που ζούμε, είναι οτι μπορούν πλέον να κάνουν παιδιά...ακόμα και οι 60-χρονες!! :D

Οπότε ΟΛΑ καλά θα πάνε...

Οι δυσκολίες που περνάμε, απλά μας κάνουν να ανυπομονούμε και να λαχταράμε ακόμα πιο πολύ τα μωρούλια μας!

Καλή δύναμη σε όλες τις κοπέλες!!Και όσες δεν έχουν ψαχτεί να κάνουν οπωσδήποτε εξετάσεις θρομβοφιλίας!!!!!!!!Η επόμενη θα είναι η τυχερή σας!!!!!

Μαρθούλα μου,μην ανησυχείς καθόλου για τις ενέσεις.Πραγματικά δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα!!!!!!Δεν είναι σαν τις κλασικές ενέσεις,έχει μικρή μυτούλα και δεν πονάει καθόλου,ελαφρώς τσούζει το υγρό,αλλά είναι τόσο ανεπαίσθητο,που θα σκέφτεσαι το μωράκι σου και δε θα σε νοιάζει τίποτα!!Στο λέει μια φοβιτσιάρα!!!!!!!Όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!Να μου το θυμηθείς!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μακάρι evi μου όλα να πάνε καλά γιατί αυτή η χρονιά που τελειώνει μας παίδεψε πολύ, όχι μόνο με τα δικά μου αλλά και με άλλα προβλήματα...

Πάντως η δική σου εγκυμοσύνη που πάει καλά μου δίνει πολύ κουράγιο..... Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να περάσουν οι υπόλοιποι μήνες εύκολα και όμορφα και να κρατήσεις στην αγκαλία σου το μπεμπάκι σου.....!!!

Κορίτσια εγώ μετά τις αποξέσεις δεν είχα ούτε καν αιμορραγία, μόνο λίγο μετά την επέμβαση για λίγες ώρες. Ούτε πόνους. Μου είχε δώσει και εμένα την αντιβίωση αυτή και κάτι χάπια σε περίπτωση αιμορραγίας που δε χρειάστηκαν. Και εμένε μου είχε πει τρεις τέσσερις μήνες για την επόμενη προσπάθεια.

Επίσησ συμφωνώ με την Εvi που λέει για τις εξετάσεις. Και εγώ τις έκανα και μάλλον(αύριο θα πάω στο γιατρό) υπάρχει κάποιο προβληματάκι που μου δημιουργούσε τις αποβολές.

Αύριο θα σας πω σίγουρα!!!

Υπομονή κορίτσια! Ολα καλά θα πάνε και για μας!!!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!:)

Ανακάλυψα και κάτι καινούριο στις εξετάσεις:

Στην εξέταση pai-1 λέει: Το παρεληφθέν δείγμα φέρει τον γονότυπο 4g/4g σε ομοζυγωτία.

Είδα στο ιντερνετ ότι μάλλον δεν είναι καλό.

Ξέρετε και για αυτό τίποτα;;;;;;;

Στην εξέταση pai-1 λέει: Το παρεληφθέν δείγμα φέρει τον γονότυπο 4g/4g σε ομοζυγωτία.

Μαρθα ,δεν υπαρχει καλο ή κακο σε αυτα τα θεματα.Εχεις θρομβοφιλια,κατι που εχουν πολλες γυναικες και εκαναν παιδια.Ολα αντιμετωπιζονται ,το καλο ειναι οτι βρηκες τι εχεις ,στην επομενη εγκυμοσυνη θα κανεις ηπαρινες και ολα θα πανε καλα.

καλημέρα και κάλή βδομάδα!Την Πεμπτη θα πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Λοιπόν ρώτησα τον γιατρο και μου επιβεβαίωσε οτι το φολικο οξυ ειναι καλό να το παιρνουμε απο τοτε που αποφασιζουμε να βαλουμε μπροστα για μωράκι.1 την ημερα!

εγω θα το ξεκινησω πάλι απο σημερα

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλημέρα και από εμένα.

mariaefi εύχομαι να είναι καλές οι εξετάσεις σου.... και εμένα μου είπε για το φολλικό οξύ και σήμερα που έχω ραντεβού θα του πω να μου το γράψει να το ξεκινήσω.

Κορίτσια έχω φρικάρει με την όλη διαδικασία εξετάσεων. Σημερα θα παω στο γιατρό να μου πει τι να κανουμε να τελειώνουμε. Η αιματολόγος μου είπε για θρομβοφιλία αλλά και για γ σφαιρίνη που δεν παίζει να το κάνω. Ο αριθμός ΝΚ ήταν είπε καλός 6,6 αλλά αυτή το ήθελε μικρότερο, 3 δηλαδή. Και μου είπε για δυο εμβόλια. Επειδή έγινε και κάτι αλλο που δεν θέλω να το αναφέρω δημόσια, ένα θα σας πω, Προσέχετε γιατι πατάνε στο ευαίσθητο σημείο μας και κοροιδεύουν τον κοσμάκη......!!!

Διαφημίσεις

απο την χαρά και το χοροπηδητό στο κρεβάτι και να το ουρλιάζω στην κυριολεξία στον άντρα μου μεχρι τις ατέλειωτες στιγμές θλίψης και στεναχώριας.....

ααααχ, κι εγω έτσι ακριβως το είχα ανακοινωσει στον αντρα μου την πρωτη φορα και δυστηχως είχα κι εγω την ιδια καταληξη.

Τη δεύτερη φορά που ξαναεμεινα έγκυος, του το ειπα απο το τηλεφωνο τύπου "Α! έκανα και τεστ εγκυμοσυνης. Θετικο". Και το πρωτο τρίμηνο, άγχος, κακή διάθεση, δεν το λεγαμε σε κανεναν. Και να τωρα που το κοριτσακι μας ειναι 4 μηνων σημερα.

Είχα κι εγω μια φίλη που ειχαμε μεινει μαζι εγκυουλες την πρώτη φορα και ειχαμε ακριβως την ιδια ΠΗΤ. Όταν γέννησε λοιπον και πηγα να τη δω περιμενα να αδιαθετησω εκεινη την ημερα. Και τελικα ξανααδιαθετησα μετα απο ένα χρόνο. Παίζει παιχνίδια η μοιρα ε? Τις μερες που θα γένναγα αν ειχε προχωρήσει η πρώτη μου εγκυμοσυνη, έμαθα ότι είμαι παλι έγκυος. Σαν να ήθελε ο Θεός να μου παρει το μυαλο από στεναχωρες σκέψεις.

CYaip2.png

Να σας ρωτήσω κάτι; Είχα παλίνδρομη κύηση και έκανα απόξεση στις 10/11.

Τελευταίος υπέρηχος 9/11 έγραφε:

Εβδ.Κυήσεως από Τ.Ε.Ρ 8w 3d

Υπερηχογραφική ηλικια κυήσεως 5w 6d χωρίς καρδιακή λειτουργία και εμβρυικές κινήσεις.

Αυτό σημαίνει πως σταμάτησε η ανάπτυξη του εμβρύου την 5η βδομάδα ή μπορει να έγινε και αργότερα και να άρχισε να ''συρυκνώνεται"; Μου κάνει εντύπωση γιατί η χοριακή που έκανα 3/11(7η-8η εβδομαδα) ήταν σε καλή τιμή (23.450). Αν γνωρίζει κάποα κοπέλα να μου απαντήσει.

Εμενα ο γιατρός μου όταν πηγα στην 11η εβδομαδα και το βρήκαμε 8 εβδομαδων χωρις καρδιακή λειτουργια, μου ειχε πει, ότι μαλλον εφτασε μεχρι 9-10 εβδομαδων και άρχισε να γυρίζει πίσω. Γι' αυτο λέγεται και παλλίνδρομη.

CYaip2.png

Κι εγω έτσι, 12 μερες αιμα, και στις 30 μερες μου ηρθε περιοδος. Και μας μετα απο 3 μηνες μας ειπε οτι μπορουμε να ξαναπροσπαθησουμε

CYaip2.png

martha8, εγώ έχω το γονιδιο ΡΑΙ-1 5g/4g Ετεροζυγωτία και το γονίδιο ΡΑΙ-1 g/g σε ομοζυγωτία. Αυτά, από μόνα τους, δεν είναι τίποτε.

Εσένα το πρόβλημά σου είναι το γονίδιο Leiden, αυτό πρέπει να κοιτάξεις.

5f27b8bd0c.png

ααααχ, κι εγω έτσι ακριβως το είχα ανακοινωσει στον αντρα μου την πρωτη φορα και δυστηχως είχα κι εγω την ιδια καταληξη.

Τη δεύτερη φορά που ξαναεμεινα έγκυος, του το ειπα απο το τηλεφωνο τύπου "Α! έκανα και τεστ εγκυμοσυνης. Θετικο". Και το πρωτο τρίμηνο, άγχος, κακή διάθεση, δεν το λεγαμε σε κανεναν. Και να τωρα που το κοριτσακι μας ειναι 4 μηνων σημερα.

Είχα κι εγω μια φίλη που ειχαμε μεινει μαζι εγκυουλες την πρώτη φορα και ειχαμε ακριβως την ιδια ΠΗΤ. Όταν γέννησε λοιπον και πηγα να τη δω περιμενα να αδιαθετησω εκεινη την ημερα. Και τελικα ξανααδιαθετησα μετα απο ένα χρόνο. Παίζει παιχνίδια η μοιρα ε? Τις μερες που θα γένναγα αν ειχε προχωρήσει η πρώτη μου εγκυμοσυνη, έμαθα ότι είμαι παλι έγκυος. Σαν να ήθελε ο Θεός να μου παρει το μυαλο από στεναχωρες σκέψεις.

Ειναι ωραίο να μαθαίνεις ΄τέτοια ευχάριστα μετά απο κατι πραγματικά δυσάρεστο!

χαιρομαι πολύ για εσας!!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλημέρα και από εμένα.

mariaefi εύχομαι να είναι καλές οι εξετάσεις σου.... και εμένα μου είπε για το φολλικό οξύ και σήμερα που έχω ραντεβού θα του πω να μου το γράψει να το ξεκινήσω.

Κορίτσια έχω φρικάρει με την όλη διαδικασία εξετάσεων. Σημερα θα παω στο γιατρό να μου πει τι να κανουμε να τελειώνουμε. Η αιματολόγος μου είπε για θρομβοφιλία αλλά και για γ σφαιρίνη που δεν παίζει να το κάνω. Ο αριθμός ΝΚ ήταν είπε καλός 6,6 αλλά αυτή το ήθελε μικρότερο, 3 δηλαδή. Και μου είπε για δυο εμβόλια. Επειδή έγινε και κάτι αλλο που δεν θέλω να το αναφέρω δημόσια, ένα θα σας πω, Προσέχετε γιατι πατάνε στο ευαίσθητο σημείο μας και κοροιδεύουν τον κοσμάκη......!!!

Μάρθα, τώρα διάβασα αυτό το μήνυμά σου.

Λοιπόν, δεν ξέρω τι είναι αυτό που έγινε και δεν μπορείς να το πεις δημόσια, πάντως είναι σίγουρο ότι πατάνε στο ευαίσθητο σημείο μας, για να μας εκμεταλλευτούν. Σήκω και πήγαινε σε έναν καλό αιματολογο να δεις τι γίνεται με τη θρομβοφιλία και ξεκίνα τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη και τέλος. Δεν μπορώ να ακούω βλακείες του στυλ εμβόλια με το αίμα του συζύγου ή αλλουνού, ή θεραπείες που κοστίζουν αστρονομικά ποσά.

Έλεος πια, μ' αυτήν την κοροϊδία!

Είμαι πολύ θυμωμένη.

Α, και κάτι άλλο, αν θέλεις στείλε μου π.μ. μ' αυτό που έγινε και δεν μπορείς να το πεις δημόσια, αν φυσικά δεν γίνομαι αδιάκριτη.

5f27b8bd0c.png

Καλημέρα και από εμένα.

αυτο που λες ειναι αλήθεια!Λες και δεν μας εφτανε όλο αυτο που περνάμε........τεσπα εγω δεν το εχω αντιμετωπίσει για την ωρα αλλά ξερω πολλες που το εχουν νιώσει.....

Ευχομαι Μαρθούλα να ειναι εντάξει οι εξετάσεις σου και να ειναι κάτι πολύ απλό που να μην χρειάζεται κατι πολύ δύσκολο,

Κανε υπομονή(το λεώ εγω η ανυπόμονη αλλά ...)και με τις εξετάσεις και με τα αποτελέσματα και κανε και στο σταυρο σου!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Τα λόγια σου...βάλσαμο στην ψυχή μου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Την προηγούμενη Δευτέρα το πρωι και ενω ημουν στην 12η εβδομάδα πήρα τα αποτελεσματα αιματολογικης.Ολα μια χαρά. και η χοριακή... στα ύψη. Δυστυχώς το βράδυ μας ανακοίνωσε ο γιατρός ότι η καρδούλα του σταμάτησε και μιλούσαμε και στην δική μου περίπτωση για παλλινδρομη κύηση. συνεχίζω το φυλλικό οξυ και περιμένω να έρθει η ώρα για την επόμενη προσπάθειά μας. και σε εμενα ειπε ο γιατρός για θρομβοφιλία αλλα να μην κανω εξετασεις μιας και κοστιζουν πολυ. μου ειπε οτι στο 90% των περιπτωσεων αυτων χορηγούνται αντιπηκτικά φαρμακα και καθημερινες ενεσουλες και ολα θα πανε καλα. ευχομαι ολοψυχα σε ολες να το ξεπερασουν γρηγορα με θετικες σκεψεις και οι επομενες προσπαθειες τους να εχουν ενα υπεροχο αποτελεσμα.

αυτο που λες ειναι αλήθεια!Λες και δεν μας εφτανε όλο αυτο που περνάμε........τεσπα εγω δεν το εχω αντιμετωπίσει για την ωρα αλλά ξερω πολλες που το εχουν νιώσει.....

Ευχομαι Μαρθούλα να ειναι εντάξει οι εξετάσεις σου και να ειναι κάτι πολύ απλό που να μην χρειάζεται κατι πολύ δύσκολο,

Κανε υπομονή(το λεώ εγω η ανυπόμονη αλλά ...)και με τις εξετάσεις και με τα αποτελέσματα και κανε και στο σταυρο σου!

mariaefi μου μάλλον λίγες ενεσούλες θα κάνω αλλά αφού για καλό δεν με πειράζει!!!

Εύχομαι οι δικές σου εξετάσεις να είναι πολύ καλές ή αν βρεις κατι να είναι απλό, να το ανιμετωπίσεις και να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ! Περιμένουμε τα νέα σου από τις εξετάσεις! :)

BP-ίτσα σου έστειλα πμ. Ηρθε;;;;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...