Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Μακάρι, κοριτσάκι μου, να είναι όλα καλά! Να έρθει με την πρώτη το μωράκι σου και να μείνει αυτή τη φορά μέχρι το τέλος!!!

μακαρι γιατι δεν σου κρυβω οτι ανυσηχω μην και "χασει τον δρόμο" γιατι και στην κορη μου αργησε και στην παλλινδρομη το προσπαθουσαμε πανω απο χρονο.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιατρος μου ειπε να κανω αποξεση γιατι βλεπει οτι στον τραχηλο υπαρχει μια μικρη κυστη δηλ, θα καθαρισει την μητρα και θα αφαιρεσει και την κυστη που ειδε , το θεμα ειναι οτι ο γιατρος μου με παρακολουθει 8 χρονια τωρα τον εμπιστευομαι μεν αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειχα τοσες μερες αιμοραγια με εξετασε κολπικα και συμπαιρανε οτι ειναι μια ορμονικη διαταραχη ετσι απλα, δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω να τον εμπιστευομαι

ο γιατρος μου ειπε να κανω αποξεση γιατι βλεπει οτι στον τραχηλο υπαρχει μια μικρη κυστη δηλ, θα καθαρισει την μητρα και θα αφαιρεσει και την κυστη που ειδε , το θεμα ειναι οτι ο γιατρος μου με παρακολουθει 8 χρονια τωρα τον εμπιστευομαι μεν αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειχα τοσες μερες αιμοραγια με εξετασε κολπικα και συμπαιρανε οτι ειναι μια ορμονικη διαταραχη ετσι απλα, δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισω να τον εμπιστευομαι

Κοπέλα μου, πάρε μια δεύτερη γνώμη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Εφόσον αύριο πρέπει να γίνει η επέμβαση δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά όσον αφορά το γιατρό. Ας πάνε όλα καλά αύριο και μετά ψάξε να βρεις κάποιον άλλο. Δεν ξέρω αν θα πετύχεις καλύτερο απ'αυτόν καθώς όλα σχετικά είναι, αλλά τουλάχιστον να βρεις κάποιον με τον οποίο να νιώθεις ασφάλεια. Καλά κι αυτός ο χριστιανός δεν κατάλαβε με κολπικό υπέρηχο ότι ήσουν έγκυος??? Ήμαρτον!!!!!!!!!!!

kWrwp3.png

Σας ευχαριστω πολυ ολες και γω ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο και να βγει καλη η ιστολογικη απο την κυστουλα, να συνελθω γρηγορα για να ξαναπροσπαθησουμε! οσο για τον γιατρο 8 χρονια τον εμπιστευομαι και τωρα νιωθω ανασφαλεια , και επειδη εχω βαρυ ιστορικο δυσκολα θα μπορεσω να εμπιστευτω καποιον αλλον και γω και ο αντρας μου που και αυτος τον εμπιστευονταν.

σας ευχαριστω πολυ , ευχομαι για ολες το καλυτερο!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέραααααααα!!!!!!!!! Πήρα επιτέλους την πολυπόθητη άδεια από τη γιατρό μου για να κάνουμα πάλι προσπάθεια για μωρό! Μετά από δυομιση μήνες που τρέχω συνέχεια στη γιατρό μου και τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά σήμερα η εξέταση ήταν απόλυτα καθαρή. Όταν την άκουσα να λέει επιτέλους καθάρισε ένοιωσα μια απερίγραπτη χαρά. Πήρα φόρα και πάλι και δεν με σταματάει τίποτα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε σύντομα μωράκι. Το εύχομαι σε όλες μας!!! Κορίτσια θάρρος και υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Εγώ σήερα πετάω μετά από πολύ καιρό. Είχα αρχίσει να χάνω το κουράγιο μου.

Catwoman χαίρομαι πολύ για σένα κι εύχομαι τα καλύτερα για το κοριτσάκι σου! Μου έδωσες πολύ κουράγιο γιατί ομολογώ ότι τώρα που θα αρχίσουμε τις προσπάθειες είχα ένα φόβο για το πόσο εύκολα θα τα καταφέρουμε.

Elt προτείνω σίγουρα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Όταν έχει να κάνει με τόσο σοβαρά θέματα υγείας δεν είναι κακό να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Και να είσαι όσο μπορείς να είσαι αισιόδοξη όσο δύσκολο και να είναι (που είναι το καταλαβαίνω). Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση βοηθάνε αυτό κατάλαβα εγώ. Σου εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι.

Κορίτσια στείλτε μου θετική ενέργεια θα τη χρειαστώ από εδώ και πέρα. Φιλάκια σε όλες!!!

Λευκή μπράβο!!! Εγώ σου στέλνω όση θετική ενέργεια έχω μιας και προς το παρόν δε θα τη χρειαστώ!! Μακάρι να το πετύχεις με την πρώτη!!!

Elt καλή επιτυχία! Σου εύχομαι τα πιο αισιόδοξα αποτελέσματα!!!

kWrwp3.png

Λευκή μπράβο!!! Εγώ σου στέλνω όση θετική ενέργεια έχω μιας και προς το παρόν δε θα τη χρειαστώ!! Μακάρι να το πετύχεις με την πρώτη!!!

Elt καλή επιτυχία! Σου εύχομαι τα πιο αισιόδοξα αποτελέσματα!!!

Γιατί δεν θα τη χρειαστείς (τη θετική ενέργεια); Έγινε κάτι;

Γιατί δεν θα τη χρειαστείς (τη θετική ενέργεια); Έγινε κάτι;

Έχω ακόμη οριακά IgM αντισώματα του μεγαλοκυτταροϊού. Θα κάνω άλλη μία εξέταση στο τέλος του μήνα και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Δεν ελπίζω και πολλά οπότε μάλλον οι δικές μου προσπάθειες θα ξεκινήσουν μετά τα Χριστούγεννα.... Μέχρι τότε όλη η θετική μου ενέργεια είναι δική σου!!

kWrwp3.png

Έχω ακόμη οριακά IgM αντισώματα του μεγαλοκυτταροϊού. Θα κάνω άλλη μία εξέταση στο τέλος του μήνα και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Δεν ελπίζω και πολλά οπότε μάλλον οι δικές μου προσπάθειες θα ξεκινήσουν μετά τα Χριστούγεννα.... Μέχρι τότε όλη η θετική μου ενέργεια είναι δική σου!!

Εύχομαι να τελειώσεις γρήγορα και μετά τα Χριστούγεννα να μιλάμε και οι δυο για τη εγκυμοσύνη μας. Φιλάκια πολλά! Και μην απογοητεύεσε ποτέ δεν ξέρεις...:-)

Διαφημίσεις

Εύχομαι να τελειώσεις γρήγορα και μετά τα Χριστούγεννα να μιλάμε και οι δυο για τη εγκυμοσύνη μας. Φιλάκια πολλά! Και μην απογοητεύεσε ποτέ δεν ξέρεις...:-)

Μακάρι!! Το θέλω όσο τίποτα άλλο!!! Όλα να μας πάνε καλά!!!!!!

kWrwp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα σε όλες!!!

Θα ήθελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας:

Ο γιατρός μου μου πρότεινε να παίρνω καθημερινά 1 χαπάκι filicine μετά την απόξεση.

Παίρνει καμία από σας; Βοηθάει στη σύλληψη, βοηθάει τον οργανισμό μας;

Πολλά φιλιά!

Ο γιατρός μου μου πρότεινε να παίρνω καθημερινά 1 χαπάκι filicine μετά την απόξεση.

Πολλά φιλιά!

Καλησπέρα και σε σένα! Παίρνω κι εγώ filicine κι έπαιρνα. Μου είπε η γιατρός μου να τα παίρνω και μετά την απόξεση. Βοηθάνε την εμφύτευση του εμβρύου και στους πρώτους μήνες της κύησης μου είπε. Αλλά αν ψάξεις στο google τα λέει όλα. Εμένα μου είπε ότι είναι καλύτερα να τα παίρνω από πριν μείνω έγκυος. Φιλάκια πολλά κι εύχομαι γρήγορα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!

Κορίτσια καλησπέραααααααα!!!!!!!!! Πήρα επιτέλους την πολυπόθητη άδεια από τη γιατρό μου για να κάνουμα πάλι προσπάθεια για μωρό! Μετά από δυομιση μήνες που τρέχω συνέχεια στη γιατρό μου και τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά σήμερα η εξέταση ήταν απόλυτα καθαρή. Όταν την άκουσα να λέει επιτέλους καθάρισε ένοιωσα μια απερίγραπτη χαρά. Πήρα φόρα και πάλι και δεν με σταματάει τίποτα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε σύντομα μωράκι. Το εύχομαι σε όλες μας!!! Κορίτσια θάρρος και υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Εγώ σήερα πετάω μετά από πολύ καιρό. Είχα αρχίσει να χάνω το κουράγιο μου.

Catwoman χαίρομαι πολύ για σένα κι εύχομαι τα καλύτερα για το κοριτσάκι σου! Μου έδωσες πολύ κουράγιο γιατί ομολογώ ότι τώρα που θα αρχίσουμε τις προσπάθειες είχα ένα φόβο για το πόσο εύκολα θα τα καταφέρουμε.

Elt προτείνω σίγουρα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Όταν έχει να κάνει με τόσο σοβαρά θέματα υγείας δεν είναι κακό να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Και να είσαι όσο μπορείς να είσαι αισιόδοξη όσο δύσκολο και να είναι (που είναι το καταλαβαίνω). Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση βοηθάνε αυτό κατάλαβα εγώ. Σου εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι.

Κορίτσια στείλτε μου θετική ενέργεια θα τη χρειαστώ από εδώ και πέρα. Φιλάκια σε όλες!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!

εισαι η πρώτη που έχει το οκ αρα μην το καθυστερήσεις απο σήμερα κιόλας βαλε το On μπροστά!!χιχι!!ολα καλα θα πάνε ειμαι σίγουρη!!το αξίζεις!

αντε και τα χριστούγεννα θα μας πεις τα ευχαριστα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Πολλά φιλιά!

το felicine είναι φολικό οξύ και βοηθάει γενικά δεν ειναι κακό να το παίρνεις μονο καλό κανει!

Και εγω θα το αρχίσω με το που θα μου δώσει το οκ για νεα προσπάθεια!για την ωρα πήρα κατι βιταμίνες απο το φαρμακείο γιατι εχω μια αδυναμια και ζαλάδα απο την αδιαθεσια και την κουραση.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Πολλά φιλιά!

Και γω παίρνω φυλλικό οξύ. Βοηθάει πολύ στη σωστή ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος, του νωτιαίου μυελού και της σπονδυλικής στήλης και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης δισχιδούς ράχης. Κανονικά θα έπρεπε να λαμβάνεται τουλάχιστον 3 μήνες πριν τη σύλληψη. Εμένα μου το σύστησε και η αιματολόγος όταν ανακαλύψαμε τη θρομβοφιλία. Παίρνω ανελλιπώς ένα χάπι κάθε μέρα.

kWrwp3.png

ΤΕΛΕΙΑ!!

εισαι η πρώτη που έχει το οκ αρα μην το καθυστερήσεις απο σήμερα κιόλας βαλε το On μπροστά!!χιχι!!ολα καλα θα πάνε ειμαι σίγουρη!!το αξίζεις!

αντε και τα χριστούγεννα θα μας πεις τα ευχαριστα!

Κι εγώ είμαι σιγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι. Σ' ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια. Αντε με το καλό κι εσύ! Και εννοείται ότι ξεκινάω από σήμερα. Όλες το αξίζουμε κορίτσια και όλες θα το έχουμε. Να είστε σίγουρες!!!

Λευκή μου....

Σου στέλνω ...τόνους θετικής ενέργειας!!!!

Όλα να πάνε καλά για σένα από εδώ και στο εξής....

Πόσο χάρηκα με τα νέα σου....

qwlrp3.png

Catwoman το μήνυμά σου ήταν ελπιδοφόρο. Κατάφερες μέσα με μερικές γραμμές να μας κάνεις να νιώσουμε όλες πιο όμορφα γεμίζοντάς μας αισιοδοξία ότι για όλες μας θα ξημερώσει μια άσπρη μέρα. Εύχομαι ολόψυχα να σου ζήσει το μπεμπάκι σου και να το δεις να μεγαλώνει με υγεία και χίλιες καλές αρετές.

Elt η ιστορία σου ξενίζει λίγο και με κάνει επιφυλακτική ως προς αυτά που λέει ο γιατρός σου; Μήπως θα έπρεπε να κάνεις άλλον ένα υπέρηχο σε κάποιο μεγάλο μαιευτήριο όπου τα μηχανήματα θα είναι πιο σύγχρονα; Πάντως ούτε εγώ έχω ακούσει ποτέ απόξεση μετά από αυτόματη αποβολή. Φυσικά ο γιατρός σου, αν όπως λες τον εμπιστεύεσαι απόλυτα, ξέρει το ιστορικό σου. Παρόλα αυτά κατά τη γνώμη μου ίσως να χωράει και μια δεύτερη χοριακή πριν μπεις για απόξεση. Αν ψάξεις στο φόρουμ έχουμε ακούσει ιστορίες πραγματικής τρέλας απʼόσα μπορεί να συμβούν ή να μην ανακαλύψουν οι γιατροί κάνοντας δεύτερο υπέρηχο ή δεύτερη χοριακή. Επίσης είμαι της άποψης να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον άλλο γιατρό, ποτέ δεν κάνει κακό και μια δεύτερη γνώμη.

Λευκούλα χαίρομαι με τις εξελίξεις και σου στέλνω κι εγώ θετική ενέργεια. Ελπίζω γρήγορα να ακούσουμε ευχάριστα κάνοντάς μας το καλύτερο ποδαρικό καθόσον απʼότι διαβάζω όλες οι υπόλοιπες έχουμε το πράσινο φως από το νέο έτος.

Tzo το filicine το παίρνουμε όλες λίγο πολύ, άλλες με την έναρξη των προσπαθειών και άλλες μετά τη θετική χοριακή. Συνήθως ο γιατρός καθορίζει τη χρονική στιγμή που θα ξεκινήσεις να παίρνεις το φυλλικό οξύ. Πάντως να ξερεις ότι και πολλά τρόφιμα είναι εμπλουτισμένα με φυλλικό οξύ όπως τα δημητριακά ολικής άλεσης.

Mariaefi κι εγώ νιώθω έτσι. Κόπωση, ζαλάδες, αδυναμία. Ίσως είναι ο καιρός που μας έχει αλλάξει τα φώτα. Αυτό το μια κρύο μια ζέστη δεν είναι καλό για τον οργανισμό και προκαλεί αυτά τα συμπτώματα. Πάντως και μια γενική αίματος για να δεις τον αιματοκρίτη σου δεν είναι άσχημα να γίνει.

Πάντως Κορίτσια για τις βιταμίνες που λέμε (κι ειδικά για σένα Λευκή που ξεκινάς άμεσα προσπάθειες) μου συνέστησαν τις βιταμίνες eviol E. Μου είπαν ότι βοηθάει στη σύλληψη. Μου είπαν να παίρνω 3 την ημέρα μέχρι να μείνω έγκυος. Πήγα και προμηθεύτηκα τρια κουτιά από το φαρμακείο.

Esys και vasdeli ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι με το νέο έτος όλες να συζητάμε για τις κοιλίτσες μας και τα μωράκια μας και γιατί να μη γίνει άλλωστε; Όλα θα πάνε καλά για όλες μας είμαι σίγουρη. Μη με ρωτήσετε από που αντλώ αυτή τη σιγουριά. Απλά είμαι σίγουρη και να είστε κι εσείς. Ο νέος χρόνος θα φέρει πολλά πολλά μωρα για όλες! Πολλά φιλάκια!!! Και καλά νέα για όλες!!!!

Καλημέρα κούκλες!

Elt πήρες δεύτερη γνώμη;

Ax κοριτσια συναντησα μια γνωστή μου στο δρόμο με την οποία εχουμε και τον ίδιο γιατρό και ειμασταν και οι δυο εγκυος.Αρχισε να με ρωτάει λοιπόν το τι κάνω και πως ειμαι και πως πάει η εγκυμοσύνη!μου ειπε πρώτα τα δικά της και μετά της ειπά απλά οτι εγω ημουν άτυχη και δεν τα κατάφερα ενιωσα τοσο μα τόσο άσχημα πρεπει να το πω!θυμήθηκα όλες τι μέρες απο το θετικό τέστ μέχρι και την απόξεση....

απο την χαρά και το χοροπηδητό στο κρεβάτι και να το ουρλιάζω στην κυριολεξία στον άντρα μου μεχρι τις ατέλειωτες στιγμές θλίψης και στεναχώριας.....

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλημέρα κούκλες!

Elt πήρες δεύτερη γνώμη;

Ax κοριτσια συναντησα μια γνωστή μου στο δρόμο με την οποία εχουμε και τον ίδιο γιατρό και ειμασταν και οι δυο εγκυος.Αρχισε να με ρωτάει λοιπόν το τι κάνω και πως ειμαι και πως πάει η εγκυμοσύνη!μου ειπε πρώτα τα δικά της και μετά της ειπά απλά οτι εγω ημουν άτυχη και δεν τα κατάφερα ενιωσα τοσο μα τόσο άσχημα πρεπει να το πω!θυμήθηκα όλες τι μέρες απο το θετικό τέστ μέχρι και την απόξεση....

απο την χαρά και το χοροπηδητό στο κρεβάτι και να το ουρλιάζω στην κυριολεξία στον άντρα μου μεχρι τις ατέλειωτες στιγμές θλίψης και στεναχώριας.....

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω μία φίλη με την οπόια μείναμε το ίδιο διάστημα έγκυος και ήταν τυχερή και πήγαν όλα καλά (σκέψου ότι είχαμε και την ίδια πιθανή ημερομηνία τοκετού!). Τώρα όποτε τη βλέπω και τη βλέπω συχνά, μου φαίρνει στο νου όλες τις εικόνες που λες. Είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν αλλάζει. Το μόνο που μένει είναι να είμαστε αισιόδοξες και να αφήνουμε όσο μπορούμε πίσω αυτή την ιστορία. Κάνε υπομονή θα έρθει η μέρα και για μας που θα μιλάμε για την εγκυμοσύνη μας και μετά για τα παιδάκια μας. Αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει! Φιλιά!!!

Καλημέρα!

mariaefi ξέρω πως πονάει αυτό....

Έχω μια φίλη που θα γεννήσει τον Μάρτη, θα γεννούσαμε με διαφορά 2 εβδομάδων....Χαίρομαι γι'αυτήν, πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη της....

Όμως κάτι με τρώει όταν την σκέφτομαι...Είναι το τρίτο παιδάκι της...Θα ήταν και το δικό μου το τρίτο παιδάκι...Ενδόμυχα αποφεύγω την επαφή μαζί της....Είναι λογικό...

Χθες γύρισα στην δουλειά ....έπρεπε να εξηγήσω σε όλους τι έχε συμβεί...

Θέλω να τελειώνω με την θεραπεία....

Θέλω να μείνω και πάλι έγκυος....

Θέλω, θέλω......

qwlrp3.png

Λευκή και Vasdeli τι καλά που δεν είμαι η μονη!αφου ελεγα μήπως χρειάζομαι ψυχολόγο που σκέφτομαι έτσι!!

Οταν το είπα στον αντρα μου ειπε ε και ?!

Ας κανουμε τον σταυρο μας και ας ειμαστε αισιόδοξες οτι όλα θα πάνε καλα!

Θέλω να πιστευω οτι το νεο έτος θα μας βρει διπλες!

αχ Θεε μου ποσο το θέλω αυτο!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Οταν το είπα στον αντρα μου ειπε ε και ?!

Κλασική ανδρική απάντηση....:D Και ο δικός μου τα ίδια λέει....

Και για να γελάσουμε λίγο! Ευτυχώς που έχουμε και αυτούς και μας βγάζουνε που και που από τον κυκεώνα του συναισθηματισμού μας!

qwlrp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...