Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Αδιαθέτησα χθες, 26 μέρες μετά την απόξεση....Πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ....Θα πρέπει να περιμένω άλλο έναν κύκλο λόγω cyclacur και μετά έχω το ok από τον γιατρό....

Όμως κάτι με τρώει....

Σύμφωνα με τον γιατρό δεν χρειάζεται να κάνω εξετάσεις...Ο λόγος ήταν προφανής όπως σας έχω πει ήδη και ίσως θυμάστε...Διαβάζοντας όμως τις μαρτυρίες των maria1512 και tzaki άρχισα να αναρρωτιέμαι.....

Μήπως μετά από 2 φυσιολογικότατες γέννες(έχω ήδη 2 παιδιά) εμφανίστηκε τώρα το πρόβλημα;

maria1512 και tzaki ποια είναι η γνώμη σας;

Ιόλη μου, ελπίζω να είσαι καλύτερα....Κάπου διάβασα ότι την αρχική σου χαρά διαδέχτηκε η θλίψη και τα κλάματα....κουράγιο κοπέλα μου.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Αδιαθέτησα χθες, 26 μέρες μετά την απόξεση....Πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ....Θα πρέπει να περιμένω άλλο έναν κύκλο λόγω cyclacur και μετά έχω το ok από τον γιατρό....

Όμως κάτι με τρώει....

Σύμφωνα με τον γιατρό δεν χρειάζεται να κάνω εξετάσεις...Ο λόγος ήταν προφανής όπως σας έχω πει ήδη και ίσως θυμάστε...Διαβάζοντας όμως τις μαρτυρίες των maria1512 και tzaki άρχισα να αναρρωτιέμαι.....

Μήπως μετά από 2 φυσιολογικότατες γέννες(έχω ήδη 2 παιδιά) εμφανίστηκε τώρα το πρόβλημα;

Ιόλη μου, ελπίζω να είσαι καλύτερα....Κάπου διάβασα ότι την αρχική σου χαρά διαδέχτηκε η θλίψη και τα κλάματα....κουράγιο κοπέλα μου.

Vasdeli, χαίρομαι πολύ που αδιαθέτησες!

Δεν έχω διαβάσει τι γράφουν τα κορίτσια που αναφέρεις (θα ψάξω αργότερα να δω) αλλά μη βάζεις στο μυαλό σου τέτοιες σκέψεις!

Είναι βέβαια λογικό μετά από αυτό που πέρασες να σκέφτεσαι διάφορα, σε όλες συμβαίνει αλλά έχεις δυο παιδάκια υγιέστατα, γιατί να δημιουργήθηκε τώρα πρόβλημα?

Εγώ ευτυχώς καλύτερα είμαι σήμερα.

Νομίζω ότι ήταν φυσιολογικό που αντέδρασα έτσι, θα μου περάσει όμως, πού θα πάει?

5f27b8bd0c.png

κοριτσαρες μου αδιαθέτησα 36 μερες σήμερα και είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη!!

:)

Άντε, μπράβο, τι ωραία!

Ξαλάφρωσες τώρα, θυμάμαι κι εγώ πέρσι, μόλις μου ήρθε η περίοδος μετά την απόξεση, που έκανα πάρτυ!

Αλλά και φέτος χαρά που πήρα, όταν ήρθε το αίμα της αποβολής και δε χρειάστηκα απόξεση!

Κορίτσια πώς είστε;;;;;;;;;;

Εγώ δεν μπορώ να περιμένω. Εκανα τον μοριακό έλεγχο και περιμένω τα αποτελέσματα για αν δούμε τι θα δούμε. Ελπίζω από το Δεκέμβρη να μπορώ να ξεκινήσω πάλι. Με έχει πιάσει τεράστια ανυπομονησία..... ΘΕΛΩ ΜΠΕΜΠΑΚΙΙΙΙΙΙ.......!!!!!!! :)

Μαρθάκι, καλά αποτελέσματα και με το καλό να ξεκινήσεις.

5f27b8bd0c.png

Vasdeli, χαίρομαι πολύ που αδιαθέτησες!

Δεν έχω διαβάσει τι γράφουν τα κορίτσια που αναφέρεις (θα ψάξω αργότερα να δω) αλλά μη βάζεις στο μυαλό σου τέτοιες σκέψεις!

Είναι βέβαια λογικό μετά από αυτό που πέρασες να σκέφτεσαι διάφορα, σε όλες συμβαίνει αλλά έχεις δυο παιδάκια υγιέστατα, γιατί να δημιουργήθηκε τώρα πρόβλημα?

Εγώ ευτυχώς καλύτερα είμαι σήμερα.

Νομίζω ότι ήταν φυσιολογικό που αντέδρασα έτσι, θα μου περάσει όμως, πού θα πάει?

Ολα καλα θα πάνε!

κάθε αντίδραση ειναι φυσιολογική!Δεν ειναι και λίγο αυτο που πέρασες 2 φορες!!

η τρίτη θα ειναι τυχέρη!Το πιστευω αυτο για σενα!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Αυτή είναι η Ιόλη που εγώ ξέρω!:P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Όμως κάτι με τρώει....

Vasdeli εχεις 2 παιδακια και απο οτι εχω διαβάσει δεν ειχες προβληματα στην εγκυμοσυνη τους..σωστα?

νομίζω οτι αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου,ηρεμήσεις και το διασκεδάσεις όλα θα πάνε περίφημα!!

και εγω αδιαθετησα σήμερα και νιώθω ΥΠΕΡΟΧΑ!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλησπέρα κορίτσια! Έπεσε αισιοδοξία επιτέλους και πολύ χαίρομαι. Είμαι και γω χαρούμενη σήμερα. Έχω επέτειο βρε!!! Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ο αντρούλης μου και γω παντρευτήκαμε ενώπιον δημάρχου και μαρτύρων. Και επειδή ο καλός μου δε χόρτασε με την πρώτη φορά είπε να με ξαναπαντρευτεί τον περάσμενο Ιούλιο με παπά και κουμπάρο!! Άσχετο αλλά εγώ τώρα ποιά επέτειο θα γιορτάζω??? Πειράζει να γιορτάζω και τις δύο????:oops:

kWrwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έπεσε αισιοδοξία επιτέλους και πολύ χαίρομαι. Είμαι και γω χαρούμενη σήμερα. Έχω επέτειο βρε!!! Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ο αντρούλης μου και γω παντρευτήκαμε ενώπιον δημάρχου και μαρτύρων. Και επειδή ο καλός μου δε χόρτασε με την πρώτη φορά είπε να με ξαναπαντρευτεί τον περάσμενο Ιούλιο με παπά και κουμπάρο!! Άσχετο αλλά εγώ τώρα ποιά επέτειο θα γιορτάζω??? Πειράζει να γιορτάζω και τις δύο????:oops:

patousitsas, να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι και με το καλό να φουσκώσεις και να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

Κι εγώ με πολιτικό παντρεύτηκα αλλά μου έφτασε και μου περίσσεψε, οπότε δεν ξαναπαντρεύτηκα.

Εσύ λοιπόν, έχεις δύο επετείους και δικαιούσαι να γιορτάζεις (και φυσικά να δέχεσαι και δώρα) και για τις δύο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5f27b8bd0c.png

patousitsas, να ζήσετε, να είστε ευτυχισμένοι και με το καλό να φουσκώσεις και να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

Κι εγώ με πολιτικό παντρεύτηκα αλλά μου έφτασε και μου περίσσεψε, οπότε δεν ξαναπαντρεύτηκα.

Εσύ λοιπόν, έχεις δύο επετείους και δικαιούσαι να γιορτάζεις (και φυσικά να δέχεσαι και δώρα) και για τις δύο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστώ πολύ Ιολάκι για τις ευχές σου!! Εύχομαι σε όλες μας να κρατήσουμε σύντομα τα πιο γλυκά και ζουμπουρλούδικα μωράκια στην αγκαλιά μας!!!!!!:wink:

kWrwp3.png

καλημέρα!

να ζήσεται και με το καλό να αποκτήσετε το πολύποθητο σπόράκι σας!!

και φυσικα και τις δυο θα γιορτάσεις και όπως είπε και το IOLAKI μας 2 ΔΩΡΑ!και που ξέρεις μπορεί τον Ιούλη να του κάνεις δώρο το μωράκι!! στο ευχομαι!!

εγω χτες έκανα και shopping therapy (τι μόνο οι γιατροι να μας τα τρώνε?που λεει ο ΄λόγος) και πήρα μπότες και τσαντα!!χιχι!και σήμερα βάφτηκα κιόλας (πάνω απο 1 μήνα ειχα να με δω περιποιημένη) μέχρι και η κόρη μου το παρατήρησε και μου είπε :Μαμα έβαψες τα μάτια σου!αυριο που θα με πας σινεμα(της το υποσχέθηκα) να τα κανεις φουξια που μου αρέσει! λυθηκα στα γέλια!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Vasdeli, στη δική μου περίπτωση δεν υπήρχει προφανής λόγος για τις παλίνδρομες. Η ιστολογική που κάναμε μετά τη 2η παλίνδρομη δεν έδειξε κανένα πρόβλημα. Από ότι μου είπαν και η αιματολόγος και η γυναικολόγος, το πρόβλημα με τη θρομβοφιλία προϋπήρχε της 1ης εγκυμοσύνης καθώς έχω πρόβλημα σε 2 γονίδια. Απλώς ήμουνα πολύ τυχερή στην πρώτη εγκυμοσύνη και δεν προέκυψε θρόμβωση.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και πέρα.

Καλημέρα σε όλες!

patousitsas

να ζήσετε ευτυχισμένοι! Και σύντομα με το πολυπόθητο μωράκι!!!

mariaefi

είναι απίστευτο αλλά τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πάντα....Όταν μετά από 20 μέρες σχεδόν άρχισα να προσέχω κι εγώ τον εαυτό μου ο μικρός, ετών 4,5 ήρθε και μου είπε: Ω, μαμά είσαι και πάλι όμορφη!

qwlrp3.png

Καλησπέρα!

Vasdeli, στη δική μου περίπτωση δεν υπήρχει προφανής λόγος για τις παλίνδρομες. Η ιστολογική που κάναμε μετά τη 2η παλίνδρομη δεν έδειξε κανένα πρόβλημα. Από ότι μου είπαν και η αιματολόγος και η γυναικολόγος, το πρόβλημα με τη θρομβοφιλία προϋπήρχε της 1ης εγκυμοσύνης καθώς έχω πρόβλημα σε 2 γονίδια. Απλώς ήμουνα πολύ τυχερή στην πρώτη εγκυμοσύνη και δεν προέκυψε θρόμβωση.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και πέρα.

Σ΄ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου....Συμπέρασμα: Πρέπει να κοιταχτώ...Σου στέλνω pm

qwlrp3.png

Mariaefi και Vasdeli σας ευχαριστώ πολύ!! Ο άντρας μου να τ'ακούει για τα δύο δώρα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μη σου πω και τρία γιατί ο θρησκευτικός μας γάμος έγινε την ημέρα των γενεθλίων μου!!!

Μακάρι βρε κορίτσια το καλοκαίρι που θα έρθει να έχουμε όλες τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας!! Τίποτα άλλο δε θα μπορούσε να με κάνει πιο ευτυχισμένη!!! Είστε πολύ τυχερές που είστε ήδη μανούλες! Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο στον κόσμο από δύο παιδικά χεράκια να σ'αγκαλιάζουν. Το ζω τώρα με τα παιδάκια της αδερφής μου που κυριολεκτικά λατρεύω!!!! Νομίζω ότι είναι ώρα να το ζήσω και με το δικό μου μωράκι!!!

kWrwp3.png

Σ΄ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου....Συμπέρασμα: Πρέπει να κοιταχτώ...Σου στέλνω pm

Καλά θα κάνεις! Και μένα το ίδιο με τη Maria1512 μου είπαν. Ότι το πρόβλημα είναι γονιδιακό. Έτσι γεννήθηκα. Δε διορθώνεται ούτε αλλάζει.

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

patousitsas μου χρόνια σας πολλά κορίτσι μου. Εγώ δε μπήκα χθές στο φορουμ (ξυστά περνάω τις τελευταίες μέρες λόγω φόρτου εργασίας και πάω κατ'ευθείαν στα πμ και στα παιχνίδια για να ξεσκάσω λίγο) και δεν το ήξερα. Εύχομαι ολόψυχα στο δεύτρο χρόνο του πολιτικού και πριν προλάβει να κλείσει κι ο δεύτερος χρονος του θρησκευτικού να έχετε ένα μικρό σποράκι στην κοιλίτσα σου από το οποίο μέχρι το τέλος του 2010 θα γενηθεί ένα γερό και γλυκό αγγελουδάκι.

Σε ευχαριστώ πολύ maraefi. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλη.... ενδιαφέρουσα..... :)

Εύχαμαι και σε σένα να πάνε όλα καλά και να μας πεισ σύντομα τα ευχάριστα....!

Μάρθα καλημέρα

δε σε έχω ξεχάσει ούτε έχω παραμελήσει το μηνυμά σου. Θα επικοινωνήσουμε με πμ μαζί σχετικά την Τζανάτου. Είμαι περίεργη να δω τι θα σου πει. Τι τιμή έδειξαν τα ΝΚ56/16 λεμφοκ/ (CD56/CD16) σε σένα; Σύμφωνα με την Τζανάτου την εξέταση αυτή την κάνεις υποχρεωτικά στο ΙΑΣΩ (κι αν την έχεις κάνει αλλού θα την επαναλάβεις στο ΙΑΣΩ :shock:).

Αν κάποια άλλη κοπέλα έχει κάνει αυτή την εξέταση, από περιέργεια θα ήθελα τις τιμές που της βγήκαν και το τι της είπε ο γιατρός της σχετικά γιατί η Τζανάτου τα τραγικοποίησε πιστεύω χωρίς λόγο και αιτία

patousitsas μου χρόνια σας πολλά κορίτσι μου. Εγώ δε μπήκα χθές στο φορουμ (ξυστά περνάω τις τελευταίες μέρες λόγω φόρτου εργασίας και πάω κατ'ευθείαν στα πμ και στα παιχνίδια για να ξεσκάσω λίγο) και δεν το ήξερα. Εύχομαι ολόψυχα στο δεύτρο χρόνο του πολιτικού και πριν προλάβει να κλείσει κι ο δεύτερος χρονος του θρησκευτικού να έχετε ένα μικρό σποράκι στην κοιλίτσα σου από το οποίο μέχρι το τέλος του 2010 θα γενηθεί ένα γερό και γλυκό αγγελουδάκι.

Καλή μου esys σ'ευχαριστώ τόσο πολύ!! Μακάρι Κάποιος εκεί πάνω να μας ακούει και να μας στείλει σύντομα αυτό που επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε να αποκτήσουμε!!!!!!

kWrwp3.png

Μας ακούει κορίτσια και θα μας το δώσει!

προχθές ειχα φτιάξει εναν νες καφε και ειχα βαλει και γαλα ως συνηθως και ξερετε τι δημιουργησε πάνω στον αφρό??μια τεράστια καρδια!

πιστευω οτι μια ακόμη καρδια θα χτύπαει μεσα σε όλες μας πολύ σύντομα!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Kορίτσια εγώ σήμερα αδιαθέτησα για 3η φορά μετά τν ατυχία που είχαμε. Ο γιατρός είχε πει να περιμένουμε 3 περιόδους κ εγώ ήμουν ανυπόμονη.... Τώρα όμως, μετά από 3 μήνες, δν ξέρω αν είναι αντίδραση άμυνας, δν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία. Κ δν ξέρω αν το θέλω αυτό πραγματικά ή αν είναι φόβος κ δν τον αναγνωρίζω....Συνέβει κάτι παρόμοιο σε κάποια από εσάς;:?

Kορίτσια εγώ σήμερα αδιαθέτησα για 3η φορά μετά τν ατυχία που είχαμε. Ο γιατρός είχε πει να περιμένουμε 3 περιόδους κ εγώ ήμουν ανυπόμονη.... Τώρα όμως, μετά από 3 μήνες, δν ξέρω αν είναι αντίδραση άμυνας, δν είμαι σίγουρη ότι θέλω να ξαναμπώ στην διαδικασία. Κ δν ξέρω αν το θέλω αυτό πραγματικά ή αν είναι φόβος κ δν τον αναγνωρίζω....Συνέβει κάτι παρόμοιο σε κάποια από εσάς;:?

Ναι, συνέβη σ' εμένα. Δεν ήθελα με τίποτε να ξαναμπώ στη διαδικασία, είχα μια απέχθεια, μια αδιαφορία.

Φαντάσου ότι πέρασαν 9 μήνες, για να ξαναξεκινήσω. Από Οκτώβριο που έκανα απόξεση, ο γιατρός (λογω κάποιου προβλήματος) μου είπε να μην μείνω έγκυος για 6 μήνες. Πάνω στο 6μηνο μου έδωσε το ΟΚ να ξεκινήσω αλλά εγώ πάλι δεν ήμουν έτοιμη και έβρισκα συνεχώς κάποιες δικαιολογίες και ανέβαλλα την προσπάθεια. Τη μία έλεγα να κάνω έλεγχο θρομβοφιλίας πριν μείνω έγκυος, την άλλη να ελέγξω θυρεοειδή πριν μείνω έγκυος, την άλλη ήταν καλοκαίρι και τάχα μου ήθελα να κάνω μπάνια. Πέρασαν 9 μήνες, το συνειδητοποίησα, το χώνεψα και ξεκίνησα πάλι. Στον 3ο κύκλο από το ξεκίνημα της προσπάθειας έμεινα έγκυος αλλά έφαγα πάλι την κατραπακιά μου και ησύχασα.

Πάντως τώρα θα ήθελα να ξεκινήσω αμέσως. Σήμερα έχω ωορρηξία (το καταλαβαίνω από τα πονάκια και τα υγρά) και θα ήθελα να την εκμεταλλευτώ, όμως αύριο έχω ραντεβού με τον δόκτωρα και θέλω να με ελέγξει αν καθάρισα από την αποβολή και να συζητήσουμε για την υστεροσκόπηση.

Ο χρόνος θα σου δείξει πότε θα ξεκινήσεις.

Μην ανησυχείς, είναι απολύτως φυσιολογικό.

5f27b8bd0c.png

Κι εμείς ακριβως ετσι, μετα από 3 μηνες μας εδωσε το ΟΚ να ξαναξεκινησουμε.

Στην αρχή έλεγα, μόλις περασουν να ξεκινησουμε κατευθείαν.

Μετά έλεγα, οταν περάσουν να δουμε πώς θα ειμαστε ψυχολογικα και οι δυο και να δουμε τοτε αν θα ξεκινουσαμε αμεσως.

Μετά ελεγα, εγώ παιδί, από που κι ως που.

Μετά έλεγα, δεν θελω να μεινω έγκυος.

Τέλος παντων, καθε εβδομαδα και κατι άλλο ελεγα. Η ψυχολογια στο πατωμα κι εγω καθε εβδομαδα που ξεκινουσε περναγα και διαφορετική φάση. Τον τρέλανα τον άντρα μου.

Στο τέλος ξαναέμεινα έγκυος στους 7 μηνες και ησυχασα. Ευτυχως τη δεύτερη φορά όλα πήγαν καλα, οποτε δεν τον αποτελειωσα τον αντρα μου.

CYaip2.png

tatis μου καλημέρα! Δεν ξέρεις πόσο ίδια συναισθήματα έχω! Εχώ έχω περάσει τις τρείς περιόδους που μου συνέστησε ο γιατρός και είμαι τώρα στην τέταρτη. Μέχρι να τελειώσουν και οι τρείς, είχα μεγάλη ανυπομονησία και έλεγα ότι τίποτα δεν θα απαλήνει τον πόνο μου παρά μόνο μια ακόμα εγκυμοσύνη (εννοείται επιτυχιμένη αυτή τη φορά). Αλλά όταν ήρθε η ώρα που είχα το ελεύθερο να προσπαθήσω, κάτι με σταματούσε και το απεφευγα. Είχε αρχίσει να με κυριεύει ο φόβος ότι σε ενεδεχόμενη εγκυμοσύνη μπορεί να συμβεί το ίδιο και έτσι πέρασα τώρα στην τέταρτη περίοδο! Αυτή τη φορά βέβαια νιώθω ότι τώρα θέλω να προσπαθήσω και θα προσπαθήσω. Θεωρώ λοιπόν την περίπτωση σου ίδια με την δικιά μου, με κυρίρχο συναίσθημα τον φόβο. Αλλά πρέπει να τον καταπολεμήσουμε για να πάμε παρακάτω.:-)

καλήμερα κουκλες! ο φόβος ειναι πάντα μέσα μας και πάντα θα είναι.ΔΕΝ πρέπει να μας κυριευεί εμεις εχουμε τηνεπιλογή και οταν είμαστε ετοιμες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!ειμαι σίγουρη οτι για όλες μας ξημερώνει μια ελπίδα για ενα καλύτερο μέλλον με ενα σποράκι στην κοιλιά μας και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μια χαρμόσυνη νεα ζωή!!Ολά θα γίνουν!!!

και εγω τις πρώτες μέρες έλεγα οτι δεν θελώ άλλο αλλά τώρα νιώθω καλά και θα το "αφήσω" απλά και όταν συμβεί!!

φιλια σε όλες!καλή Κυριακή

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Και εγώ πιστέυω ότι δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να μπούμε πάλι στη διαδικασία αλλά αν θέλουμε μπεμπάκι ( που είμαι σίγουρη ότι όλες το θέλουμε πάαααααααααααααααααρα πολύ) πρέπει να το παλέψουμε.

Εγώ είμαι σε διαδικασία εξετάσεων. Εχουν περάσει 4 μήνες από την απόξεση και μάλλον από τον άλλον μήνα θα ξεκινήσουμε αλλά κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή το μυαλό μου είναι στο να μην τελειωσει ο καλός μου μέσα( δεν ήξερα πωσ αλλιώσ να το γράψω.... :)

Και κάθε φορά την ώρα του σ@@@@ξ του λέω πρόσεχε και τσαντίζεται με το δίκιο του....

Με αγχώνει και εμένα πολύ αλλά πρέπει να το δούμε λίγο αισιοδοξα. Θα πάει κάλά η επομενη φορά για όλες μας. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.............. :)

Να έχετε μια υπέρωχη μέρα...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...