Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μπορεί δηλ κάποια εχω έχει γεννησει και δεν ειχε παρουσιαστεί θέμα με θρομβοφιλία ,να της παρουσιαστεί μετά??????

εγω το μόνο πρόβλημα που είχα στην κορη μου ήταν οτι εκανα πολλους εμετους σε σημειο λιποθυμίας...

υπερεμεση κυηση δηλ........

mariaefi, εγώ γέννησα ένα κοριτσάκι μετά από μια άψογη πρώτη εγκυμοσύνη. Μετά ακολούθησαν 2 παλίνδρομες κυήσεις. Ο γιατρός μου είχε πει να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας αλλά εγώ το αμέλησα. Μόλις ξαναέμεινα έγκυος, μου ξεκίνησε αμέσως ενέσεις ηπαρίνης σε συνεννόηση με αιματολόγο και με έστειλε επειγόντως για εξετάσεις θρομβοφιλίας. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Μάλιστα μια από τις μεταλλάξεις που έχω ευθύνεται για αποβολές. Τώρα είμαι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης και ελπίζουμε αυτή τη φορά όλα να έχουν θετική εξέλιξη. Οπότε είναι πιθανό να έχεις φυσιολογική εγκυμοσύνη και να υπάρχει πρόβλημα θρομβοφιλίας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mόλις μίλησα με τον γιατρό μου και θα πάω το βραδάκι να με δει...μου είπε οτι επρεπε να εχω αδιαθετήσει κανονικά....αντε να δούμε!

Υπομόνη που θα πάει.........θα έρθει κάποια στιγμή........

εμένα μου ήρθε στις 40 ήμερες!!!!!

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

κοριτσια περιμενω την 2 περιοδο μετα την αποξηση και εδω και καποιες μερες εχω φοβερες κραμπες που απο μερα σε μερα δυναμωνουν περισσοτερο σε σημειο που δεν μπορω να καθησω η να ξαπλωσω.εχει τυχει σε καποια απο σας γιατι εχω αρχισει και ανησυχω πολυ δεν μου εχει συμβει ξανα.

κοριτσια περιμενω την 2 περιοδο μετα την αποξηση και εδω και καποιες μερες εχω φοβερες κραμπες που απο μερα σε μερα δυναμωνουν περισσοτερο σε σημειο που δεν μπορω να καθησω η να ξαπλωσω.εχει τυχει σε καποια απο σας γιατι εχω αρχισει και ανησυχω πολυ δεν μου εχει συμβει ξανα.

Καλημέρα κορίτσια! GIOTAPC Και γω περιμένω τη 2η περίοδο (λογικά στις 16/11) και έχω από την προηγούμενη εβδομάδα αυτές τις κράμπες που λες. Σα μούδιασμα είναι πότε δεξιά και πότε αριστερά. Το ΣΚ ήμουν χάλια. Τώρα λίγο καλύτερα αλλά έχω πρηστεί. Ελπίζω μόνο να μην έχει αλλάξει κάτι στον κύκλο μου. Παρεπιπτόντως η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση ήρθε στις 35 μέρες.

kWrwp3.png

mariaefi, εγώ γέννησα ένα κοριτσάκι μετά από μια άψογη πρώτη εγκυμοσύνη. Μετά ακολούθησαν 2 παλίνδρομες κυήσεις. Ο γιατρός μου είχε πει να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας αλλά εγώ το αμέλησα. Μόλις ξαναέμεινα έγκυος, μου ξεκίνησε αμέσως ενέσεις ηπαρίνης σε συνεννόηση με αιματολόγο και με έστειλε επειγόντως για εξετάσεις θρομβοφιλίας. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Μάλιστα μια από τις μεταλλάξεις που έχω ευθύνεται για αποβολές. Τώρα είμαι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης και ελπίζουμε αυτή τη φορά όλα να έχουν θετική εξέλιξη. Οπότε είναι πιθανό να έχεις φυσιολογική εγκυμοσύνη και να υπάρχει πρόβλημα θρομβοφιλίας.

Kατάλαβα όποτε ποτε δεν ξέρεις.......σήμερα θα παω στο γιατρό μου που τον εμπιστευομαι απόλυτα να δω τι θα μου πει.Μετα την απόξεση δεν εχω πάει και το μόνο που μου είχε πει τότε είναι να κάνουμε καλλιέργειες τραχήλου και μήτρας για μικρόβια.

Χαιρόμαι πολυ που εσυ βρήκες το πρόβλημα και την λύση και ετσι εχεις ενα σποράκι γερο!!μπράβο ετσι να συνέχισει η εγκυμοσύνη σου μέχρι το τέλος!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα εμενα μετα απο 54 μερες μου ηρθε η περιοδος μετα την αποξεση και αυτο με την βοηθεια των ντουφαστον .Πηγα με κοιταξε ο γιατρος μου εδωσε διορεια σχεδον 4 μερες,μου ειπε να παρω τα χαπια 1 καθε πρωι για 5 μερες και μετα θα αδιαθετησω .Στο 2 χαπι και συγκεκριμενα στισ 28 του περασμενου μηνα μου ηρθε η περιοδος με αφορητους πονους.Αιμα κανονικο για 5 μερες,και πονους.Ελπιζω την αλλη φορα να μην ειναι ετσι

:-)

Όπως ήδη έχω πει έκανα απόξεση στις 27/08. Στις 28/10 είχα ή τουλάχιστον νόμιζα ότι είχα πρώτη φορά περίοδο με σταγόνες αίμα. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως νόμιζα. Σήμερα και ενώ πήγα στη γιατρό μου για την τελευταία επίσκεψη (πίστευα :() και να πάρω την πολυπόθυτη άδεια να μπούμε στη διαδικασία για νέο παιδάκι με το που μπήκα στο ιατρείο μου ήρθε περίοδος (η κανόνική αυτή φορά :?) με πολύ αίμα. Η γιατρός είπε ότι ελπίζει τώρα να καθαρίσει τελείως η μήτρα μου αλλιώς τα ενδεχόμενα είναι δύο: ή ένας μήνας με αντισυλληπτικά για να ''παγώσουμε'' τη λειτουργία των ωοθηκών και της μήτρας ή άλλη μια απόξεση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να με χαροποιεί αυτή η κατάσταση (της περιόδου) αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα κι εσείς μπορείτε να με καταλάβετε. Με κούρασε όλο αυτό το διάστημα και η προοπτική άλλης μιας πιθανής απόξεσης δεν με τρελαίνει ή μάλλον με τρελαίνει αλλά με την αρνητική έννοια. Τόσο καιρό προσπαθώ να κρατήσω το μυαλό μου απασχολημένο και να μη σκέφτομαι ότι έγινε και τα καταφερνα αρκετά καλά αλλά δεν ξέρω πόση υπομονή διαθέτω ακόμη ή πόση ικανότητα να συνεχίσω να το κάνω. Το σημερινό με κάνει να αρχίζω να πέφτω κι εγώ αν πέσω σηκώνομαι δύσκολα. Νοιώθω ότι έχω αρχίσει να έχω τάσεις φυγής και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Εφτασα στο τέλος όλης αυτής της κατάστασης και δεν έχω δύναμη να κόψω το νήμα. :?:cry:

Όπως ήδη έχω πει έκανα απόξεση στις 27/08. Στις 28/10 είχα ή τουλάχιστον νόμιζα ότι είχα πρώτη φορά περίοδο με σταγόνες αίμα. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως νόμιζα. Σήμερα και ενώ πήγα στη γιατρό μου για την τελευταία επίσκεψη (πίστευα :() και να πάρω την πολυπόθυτη άδεια να μπούμε στη διαδικασία για νέο παιδάκι με το που μπήκα στο ιατρείο μου ήρθε περίοδος (η κανόνική αυτή φορά :?) με πολύ αίμα. Η γιατρός είπε ότι ελπίζει τώρα να καθαρίσει τελείως η μήτρα μου αλλιώς τα ενδεχόμενα είναι δύο: ή ένας μήνας με αντισυλληπτικά για να ''παγώσουμε'' τη λειτουργία των ωοθηκών και της μήτρας ή άλλη μια απόξεση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να με χαροποιεί αυτή η κατάσταση (της περιόδου) αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα κι εσείς μπορείτε να με καταλάβετε. Με κούρασε όλο αυτό το διάστημα και η προοπτική άλλης μιας πιθανής απόξεσης δεν με τρελαίνει ή μάλλον με τρελαίνει αλλά με την αρνητική έννοια. Τόσο καιρό προσπαθώ να κρατήσω το μυαλό μου απασχολημένο και να μη σκέφτομαι ότι έγινε και τα καταφερνα αρκετά καλά αλλά δεν ξέρω πόση υπομονή διαθέτω ακόμη ή πόση ικανότητα να συνεχίσω να το κάνω. Το σημερινό με κάνει να αρχίζω να πέφτω κι εγώ αν πέσω σηκώνομαι δύσκολα. Νοιώθω ότι έχω αρχίσει να έχω τάσεις φυγής και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Εφτασα στο τέλος όλης αυτής της κατάστασης και δεν έχω δύναμη να κόψω το νήμα. :?:cry:

Λευκή μου, καταλαβαίνω πολύ καλά πώς αισθάνεσαι. Να εύχεσαι να καθαρίσεις καλά αυτή τη φορά κι ελπίζω πώς, αφού ήρθε η περίοδος, θα καθαρίσεις και δε θα χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία των χαπιών ή ακόμα χειρότερα της δεύτερης απόξεσης.

Δεν ξέρω πόση εμπιστοσύνη έχεις στη γιατρό σου αλλά εγώ προσωπικά θα πήγαινα να πάρω και δεύτερη γνώμη. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις απόξεση και να μην έχεις καθαρίσει. Εμένα, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, το μυαλό μου θα πήγαινε στο ότι δεν με έχει καθαρίσει καλά.

Πέρσι που είχα την παλλίνδρομη και τελικά από την ιστολογική αποδείχτηκε ότι είχα μερική μύλη κύηση (που είναι από τις δύσκολες καταστάσεις), ο γιατρός μου με διαβεβαίωσε ότι με είχε καθαρίσει πάρα πολύ καλά και ότι η χοριακή μου θα μηδενιζόταν ένα μήνα μετά την απόξεση. Πράγματι ένα μήνα μετά την απόξεση η χοριακή μου είχε μηδενίσει και τελικά μια βδομάδα μετά τον μηδενισμό της χοριακής, μου ήρθε και η περίοδος.

Και φαντάσου οτι ο γιατρός μου δεν ήθελε καν να μου κάνει υπέρηχο, γιατί ηταν σίγουρος ότι θα είχα καθαρίσει. Παρόλα αυτά κι, επειδή το συζήτησα και με άλλους γιατρούς που μου λέγανε ότι έπρεπε να κάνω υπέρηχο, πήγα σε άλλο γιατρό και ήμουν πεντακάθαρη.

Άλλες κοπέλες με το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου χρειάστηκε να υποβληθούν σε δεύτερη απόξεση.

Ενώ φέτος που δεν μου έκανε απόξεση, μου είπε να πάω να με δει, μόλις τελειώσει το αίμα.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και το ελπίζω, ότι θα καθαρίσεις με αυτή την περίοδο και αυτή η στενοχώρια να είναι η τελευταία που αντιμετωπίζεις.

Συγγνώμη που μίλησα κάπως απόλυτα, δεν έχω σκοπό να σε τρομάξω, αλλά θέλω να σου επιστήσω την προσοχή σχετικά με τις αποξέσεις, γιατί δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να υποβάλλεται ένας οργανισμός σε 2 συνεχόμενες, ειδικά αν οφείλεται σε σφάλμα γιατρού.

Είναι πολύ σημαντικό η απόξεση να έχει γίνει σωστά.

5f27b8bd0c.png

Λευκή, έφτασες στο τέλος....μην λυγίζεις τώρα κοπέλα μου....Θα το κόψεις το νήμα, σήκω πάνω! Δεν είσαι μόνη σου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια που τις κανατε όλες αυτες τις εξετασεις? Ειμαι στη δυσαρεστη θέση να πρέπει να τις κανω και γω! Στο Αλεξάνδρα μου κλείσαν ραντεβού το Μάρτιο και ιδιοτικα κοστιζουν 900 ευρω. Τι μου προτινετε? Καλο κουραγιο σε όλες!

Μην το βαζεις κατω μην χανεις την ελπιδα σου ειναι το μονο που μας εχει μεινει και να ξερεις δεν εισαι μονη σου.αποψη μου και χωρις να θελω να σε επηρεασω αρνητικα μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι να υπαρχει καποια πιθανοτητα να κανεις και μια δευτερη αποξηση.Γ' αυτο δεν περασαμε απο αυτο το σταδιο για να καθαριστουμε τελοιος και σωστα.Τουλαχιστον εμενα ο γιατρος μου ειχε πει και την περιπτωση οτι επειδη ημουν στην αρχη να καθαριζα απο μονη μου.αλλα για καλυτερο αποτελεσμα καναμε αποξηση.

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σας. Τη χρειαζόμουν. GIOTAPC το είχα ήδη στο μυαλό μου να πάρω δεύτερη γνώμη και σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Δεν ήσουν ούτε απόλυτη ούτε απότομη. Κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε γιατί μπορεί ο άλλλος πάνω στη σύγχησή του να μην τα έχει σκεφτεί. Ευχαριστώ και πάλι. Θα τα πούμε!!!

Κορίτσια καλήμερα...

Λευκή μου θα σύμφωνήσω με όλα οσα σου είπαν και θα σου πώ και κάτι ακόμη ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!ειναι κάτι που πιστεύω πάρα πολύ!

εμεις όλες θέλουμε να γινουμε μανούλες!και ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!

χτες εγω πήγα στο γιατρο μου καναμε υπέρηχο εχω καθαρίσει καλά οι ωοθηκες ειναι μια χαρα και το ενδομήτριο επίσης duphaston 2 θα πάρω για 5 μερες και όταν θα αδιαθετησω και μετα θα καθαρίσω θα πάω για τις εξετάσεις....

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου αδιαθέτησα 36 μερες σήμερα και είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη!!

:)

Μπράβο!!!! Άντε να κάνεις και τις εξετάσεις σου τώρα ώστε να έρθει σύντομα και το πολυπόθητο μωράκι!!! Τελικά ήρθε από μόνη της ή χρησιμοποίησες τα χάπια?

kWrwp3.png

κοριτσαρες μου αδιαθέτησα 36 μερες σήμερα και είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη!!

:)

Χαίρομαι πολύ για σένα κι εύχομαι από εδώ και πέρα τα καλύτερα! Άντε και σύντομα με ένα μωρό!:D

Γεια σας κι απο μένα. Μετά από 2 παλλίνδρομες και χιλιάδες εξετάσεις έχω θρομβοφιλία και θα πρέπει να κάνω ενέσεις ηπαρίνης όταν ξαναμείνω έγκυος. Θα ήθελα να πάρω και μια 2η γνώμη. Μπορείτε να μου συστήσετε αιματολόγο στην Αθήνα;

image.php?id=36439c

Γεια σας κι απο μένα. Μετά από 2 παλλίνδρομες και χιλιάδες εξετάσεις έχω θρομβοφιλία και θα πρέπει να κάνω ενέσεις ηπαρίνης όταν ξαναμείνω έγκυος. Θα ήθελα να πάρω και μια 2η γνώμη. Μπορείτε να μου συστήσετε αιματολόγο στην Αθήνα;

Μελισσαρη,στο Ωνασειο

Κορίτσια πώς είστε;;;;;;;;;;

Εγώ δεν μπορώ να περιμένω. Εκανα τον μοριακό έλεγχο και περιμένω τα αποτελέσματα για αν δούμε τι θα δούμε. Ελπίζω από το Δεκέμβρη να μπορώ να ξεκινήσω πάλι. Με έχει πιάσει τεράστια ανυπομονησία..... ΘΕΛΩ ΜΠΕΜΠΑΚΙΙΙΙΙΙ.......!!!!!!! :)

Μπράβο!!!! Άντε να κάνεις και τις εξετάσεις σου τώρα ώστε να έρθει σύντομα και το πολυπόθητο μωράκι!!! Τελικά ήρθε από μόνη της ή χρησιμοποίησες τα χάπια?

ηρθε απο μόνη της!

ειμαι τρελαμενη που μου ήρθαν!!

πρώτη φορά έτσι νιώθω!

θα κανω τις εξετασεις για να δω τι έφταιξε και να νιωσω άκόμη καλύτερα και μετα βουρ στο πατσα που λέω εγω!!!

χιχι!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Χαίρομαι πολύ για σένα κι εύχομαι από εδώ και πέρα τα καλύτερα! Άντε και σύντομα με ένα μωρό!:D

σε ευχαριστώ πολυ πολυ!

και ανταποδίδω τις ευχές για το παιδάκι σε όλες μας!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια πώς είστε;;;;;;;;;;

Εγώ δεν μπορώ να περιμένω. Εκανα τον μοριακό έλεγχο και περιμένω τα αποτελέσματα για αν δούμε τι θα δούμε. Ελπίζω από το Δεκέμβρη να μπορώ να ξεκινήσω πάλι. Με έχει πιάσει τεράστια ανυπομονησία..... ΘΕΛΩ ΜΠΕΜΠΑΚΙΙΙΙΙΙ.......!!!!!!! :)

σου το εύχομαι απο καρδιάς και να σου πω και ενα μυστικό( ανοιξτε τα αυτια σας ή μαλλον καλύτερα τα ματια σας!!)τα πόδια ψηλά μετα το σ.//..!!πιάνει λεει!παλαια γιατροσόφια αλλα ίσως να μας βοήθησουν!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...