Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Κορίτσια, το αίμα έχει γίνει ποτάμι. Γίνεται χαμός. Κάθε 15 λεπτά αλλάζω σερβιέτα και να σκεφτείτε ότι έχω αγοράσει τις extra long που είναι τεράστιες. Δεν προφταίνω να τρέχω στην τουαλέτα.

Και μάλιστα ζαλίζομαι.

Koριτσάκι πώς είσαι σήμερα?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.

Το τι ακούς από τον καθένα .....

Να σας πω κι εγώ σήμερα τι άκουσα και είπα ότι υπάρχουν και χειρότερα....

Μόλις πριν λίγο έμαθα ότι γνωστή μου είχε 16 παλλίνδρομες μέχρι να καταφέρει τελικά να κάνει παιδάκι.....και τώρα το παιδάκι είναι 12 ετών. Της είπα την δική μου ιστορία και τότε άρχισε να κλαίει γιατί θυμήθηκε τα δικά της.....Τι πόνος....Τελικά είμαστε πολλές, μόνο που δεν μιλαμε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Κορίτσια, το αίμα έχει γίνει ποτάμι. Γίνεται χαμός. Κάθε 15 λεπτά αλλάζω σερβιέτα και να σκεφτείτε ότι έχω αγοράσει τις extra long που είναι τεράστιες. Δεν προφταίνω να τρέχω στην τουαλέτα.

Και μάλιστα ζαλίζομαι.

Και εγώ ιολη μου μετά την απόξεση όμως είχα πολύ μα πάρα πολύ αίμα και μάλιστα πεντακάθαρο. Φοβήθηκα και ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί καθαρίζει καλά η μήτρα.

Λευκή, όντως δεν κατάλαβα καλά. Όμως τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ, νόμιζα ότι η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση θα ήταν πλημμύρα στο αίμα. Κι όμως κράτησε λίγο. Α, και το καλό της απόξεσης (ναι, εγώ ψάχνω και στα κακά να βρω θετικά, γιατί είμαι οπαδός του ρητού "ουδέν κακόν αμιγές καλού") είναι ότι δεν ξαναπόνεσα ποτέ μα ποτέ στην κοιλιά μου κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Α, και κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι ότι, ενώ μου ήρθε το αίμα της αποβολής και νόμιζα ότι θα πλημμυρίσω τον τόπο, τελικά χθες είχα αρχικά καφετιά και μετά προς το κόκκινο, σήμερα το πρωί είχα αρκετό αίμα (όχι πολύ περισσότερο απ' ότι σε κανονική περίοδο) και τώρα το αίμα μου είναι ανοιχτόχρωμο προς το ροζ και βλεννώδες.

Τι να πω? Προβληματίζομαι. Θα το δω πως θα πάει και αύριο. Πάντως για πρώτη φορά η κοιλιά μου πονάει πολύ.

Ιολάκι δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ μετά την απόξεση δεν είχα καθόλου αίμα και τελικά όταν μια βδομάδα μετά πήγα να με εξετάση η γιατρός μου είδαμε ότι ήμουν γεμάτη ακόμη και μου έδωσε κάτι κολπικά χάπια και πήρα κι έτσι καθάρισα. Τώρα εσύ μου λές ότι έχεις αίμα οπότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. Δες πως θα πάει και ρώτα το γιατρό σου. Όσο για το πόνο κι εγώ δεν είχα καθόλου. Αλλά αυτό λένε ότι αλλάζει συνέχεια. :|

Οταν εγω εκανα την απόξεση αιμα δεν ειχα .πονους απιστευτους ναι!!!

οταν γυρισαστην δουλεια 5 μερες μετα (αντι για 15 που μου ειχε πει ξαπλα)ειχα καφεκοκκινο αιμα για 2-3 μερες. Αυτο που πιστευω ειναι οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και αντιδραει ανάλογα.Εμενα μου δικαιολογησε τους πονους και λογω καισαρικης (1 παιδι).

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

Όλα είναι λογικά στην περίπτωση μας, και η στεναχώρια και ο θυμός και ο πόνος, η απογοήτευση, η αγωνία και χίλια δυό ακόμα. Mariaefi μου, έναι κατά την γνώμη μου νωρίς για να το "χωνέψεις" καλή μου! Θέλει το χρόνο του΄ εγώ μετράω τρεις μήνες από εκείνη την ημέρα και ακόμα το σκέφτομαι έντονα. Βέβαια μέρα με τη μέρα είναι και καλύτερα αλλά δεν παύω να έχω αυτό βάρος μέσα μου. Υπομονή....................σε όλες μας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΜΑΡ 3 μήνες εε...πότε σου είπε οτι μπορεις να ξαναπροσπαθήσεις?

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Koριτσάκι πώς είσαι σήμερα?

Δεν έχω τόσο αίμα αλλά ζαλίζομαι. Μάλλον είναι από την απώλεια αίματος.

Και εγώ ιολη μου μετά την απόξεση όμως είχα πολύ μα πάρα πολύ αίμα και μάλιστα πεντακάθαρο. Φοβήθηκα και ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί καθαρίζει καλά η μήτρα.

Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι καθαρίζω πολύ καλά. Εγώ όμως δεν έκανα απόξεση. Περίμενα να αποβάλω μόνη μου.

Ιολάκι δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ μετά την απόξεση δεν είχα καθόλου αίμα και τελικά όταν μια βδομάδα μετά πήγα να με εξετάση η γιατρός μου είδαμε ότι ήμουν γεμάτη ακόμη και μου έδωσε κάτι κολπικά χάπια και πήρα κι έτσι καθάρισα. Τώρα εσύ μου λές ότι έχεις αίμα οπότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. Δες πως θα πάει και ρώτα το γιατρό σου. Όσο για το πόνο κι εγώ δεν είχα καθόλου. Αλλά αυτό λένε ότι αλλάζει συνέχεια. :|

Ποτάμι το αίμα χθες. Δεν ανησύχησα καθόλου. Ίσα ίσα που χαρηκα, επειδη καθαρίζω καλά (έτσι πιστευω τουλάχιστον). Δεν έκανα απόξεση, μόνο του αποβλήθηκε, γι' αυτό έχω και τόσο αίμα.

Πέρσι είχα κάνει απόξεση και δεν είχα τόσο πολύ αίμα.

5f27b8bd0c.png

Δεν έχω τόσο αίμα αλλά ζαλίζομαι. Μάλλον είναι από την απώλεια αίματος.

Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι καθαρίζω πολύ καλά. Εγώ όμως δεν έκανα απόξεση. Περίμενα να αποβάλω μόνη μου.

Ποτάμι το αίμα χθες. Δεν ανησύχησα καθόλου. Ίσα ίσα που χαρηκα, επειδη καθαρίζω καλά (έτσι πιστευω τουλάχιστον). Δεν έκανα απόξεση, μόνο του αποβλήθηκε, γι' αυτό έχω και τόσο αίμα.

Πέρσι είχα κάνει απόξεση και δεν είχα τόσο πολύ αίμα.

κοριτσί μου πιες κανα χυμό και ξάπλωσε.Ολα θα πάνε καλά!!

ειναι λογικό να είσαι έτσι!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

καλησπερα σε ολους. ειμαι 39 ετων και πριν απο 20 μηνες είχα μια παλλινδρομη κυηση στην 7 εβδομαδα!!! επεμενα να προβώ στις απαραιτητες εξετάσεις όπως καρυοτυπος, λυκος θρομβωση και θυροειδικες. βγηκαν όλες οκ με ελαφρως αυξημενη την tsh 5.6 με ανώτατο όριο 4.8 το καλοκαιρι πηραμε την αποφαση να προσπαθησουμε να αποκτησουμε ενα μωρό ΄κι ενώ η χοριακή έδειξε εγκυμοσύνη και ο υπέρηχος στην 8 εβδομαδα προεκυψε και πάλι παλλινδρομη!!! Πως συμβαινει αυτό 2 χρόνια μετά; ανήκω άραγε στην περιπτωση των καθ'εξιν αποβολών΄; αξιζει να προβώ σε ακόμη 1 προσπάθεια -έπειτα από τις εξετάσεις που θα κάνω κι αν δείξουν όλα οκ- καλη επιτυχία σε όσες και όσους μπαίνεται ή πρόκειται να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία που ενώ την περιγράφουν όλοι σαν την πιο ευτχισμένη περίοδο στη ζωή τους για έμενε κατέληξε εφιαλτης!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολους. ειμαι 39 ετων και πριν απο 20 μηνες είχα μια παλλινδρομη κυηση στην 7 εβδομαδα!!! επεμενα να προβώ στις απαραιτητες εξετάσεις όπως καρυοτυπος, λυκος θρομβωση και θυροειδικες. βγηκαν όλες οκ με ελαφρως αυξημενη την tsh 5.6 με ανώτατο όριο 4.8 το καλοκαιρι πηραμε την αποφαση να προσπαθησουμε να αποκτησουμε ενα μωρό ΄κι ενώ η χοριακή έδειξε εγκυμοσύνη και ο υπέρηχος στην 8 εβδομαδα προεκυψε και πάλι παλλινδρομη!!! Πως συμβαινει αυτό 2 χρόνια μετά; ανήκω άραγε στην περιπτωση των καθ'εξιν αποβολών΄; αξιζει να προβώ σε ακόμη 1 προσπάθεια -έπειτα από τις εξετάσεις που θα κάνω κι αν δείξουν όλα οκ- καλη επιτυχία σε όσες και όσους μπαίνεται ή πρόκειται να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία που ενώ την περιγράφουν όλοι σαν την πιο ευτχισμένη περίοδο στη ζωή τους για έμενε κατέληξε εφιαλτης!!!!

CHRISTOFLE, καλησπέρα.

Κι εγώ κοντεύω τα 38 κι έχω ήδη δυο παλλίνδρομες, η 1η πέρσι στην 7η εβδομάδα, η 2η πριν από μερικές ημέρες στην 6η εβδομάδα.

Έχω κάνει έλεγχο θρομβοφιλίας που βγήκε μια χαρά, έχω κι εγώ ελαφρώς αυξημένη TSH (γύρω στο 5,00) και λαμβάνω Τ4 62mg. Και πέρσι και φέτος με το που διαπίστωσα εγκυμοσύνη έκανα πλήρη έλεγχο θυρεοειδούς και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ρώτησα το γιατρό μου ποιες άλλες εξετάσεις πρέπει να κάνω και μου είπε ότι θα κάνω υστεροσκόπηση. Περιμένω τώρα να καθαρίσω από το αίμα της αποβολής (διότι φέτος δεν έκανα αποξεση αλλά αποβλήθηκε μόνο του) και μετά θα κανονίσω την υστεροσκόπηση. Η 1η παλλίνδρομη θεωρήθηκε από το γιατρό μου τυχαίο γεγονός αλλά έκανα έλεγχο θρομβοφιλίας μόνο και μονο, επειδή ήμουν 37 χρονών και να μη χάσω χρόνο. Τώρα στη 2η μου λέει μόνο υστεροσκόπηση και μετά βλέπουμε.

Ελπίζω όλες μας κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε και να κρατήσουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας.

5f27b8bd0c.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑΜΑΡ 3 μήνες εε...πότε σου είπε οτι μπορεις να ξαναπροσπαθήσεις?

Μου είπε σε τρείς μήνες να προσπαθήσω. Έκανα την απόξεση τον Ιούλιο και τον Οκτώβρη είχα και την τρίτη περίοδο (μετά την απόξεση). Αλλά αυτή τη φορά λέω να το πάω χαλαρά και να μην αγχωθώ. Έτσι τον τελευταίο μήνα είχαμε επαφές αλλά όποτε και αν προέκυπτε. Με ένα μικρό υπολογισμό μου, δεν νομίζω ότι πέσαμε σε γόνιμες μέρες. Οπότε από τον άλλο μήνα και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι πως από την μία θέλω πολύ να ξαναπροσπαθήσω, αλλά από την άλλη λέω να το καθυστερήσω λίγο. Είδωμεν..........

CHRISTOFLE οπλίσου με υπομονή και επιμονή και όλα θα πάνε καλά. Έκανες κάποιες άλλες εξετάσεις για να δείς τί άλλο φταίει? Ο γιατρός σου τί σου είπε? Πάντως τις περισσότερες φορές βρίσκουμε την αιτία του κακού και με κατάλληλη θεραπεία πετυχένεται το πολυπόθυτο! Σου εύχομαι η τρίτη φορά να είναι και η καλύτερη με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Κορίτσια SOS από χθες άρχισε το αίμα, δεν μπορώ να πω ότι πλημμύρησα, όμως πήγα στο μπάνιο κι έβγαλα μία μάζα είχε το μέγεθος καπακιού μαγιονέζας διαμέτρου περίπου 5 εκατοστών και αρκετά παχύ, μίλησα με την γυναικολόγο μου και μου είπε να με δει από δευτέρα,να προσέξω μήπως έχω μεγάλη αιμορραγία μόνο. Δεν πονάω, δεν έχω ενοχλήσεις, τι ήταν εκείνο? Μήπως αυτό που υποψιάζομαι? Αφού δεν είχαμε δει σάκο στο υπέρηχο, δεν ειίχαμε δει τίποτε. Απόξεση μου είχαν πει δεν θα χρειαστώ, έτυχα σε καμία κάτι΄τέτοιο?

Διαφημίσεις

Κορίτσια SOS από χθες άρχισε το αίμα, δεν μπορώ να πω ότι πλημμύρησα, όμως πήγα στο μπάνιο κι έβγαλα μία μάζα είχε το μέγεθος καπακιού μαγιονέζας διαμέτρου περίπου 5 εκατοστών και αρκετά παχύ, μίλησα με την γυναικολόγο μου και μου είπε να με δει από δευτέρα,να προσέξω μήπως έχω μεγάλη αιμορραγία μόνο. Δεν πονάω, δεν έχω ενοχλήσεις, τι ήταν εκείνο? Μήπως αυτό που υποψιάζομαι? Αφού δεν είχαμε δει σάκο στο υπέρηχο, δεν ειίχαμε δει τίποτε. Απόξεση μου είχαν πει δεν θα χρειαστώ, έτυχα σε καμία κάτι΄τέτοιο?

Προφανώς eirinitas μου, έχει ξεκινήσει την διαδικασία της αποβολής ο οργανισμός σου. Σε μένα δεν έχει τύχει κάτι αντίστοιχο. Εγώ την πέρασα την διαδικασία με απόξεση κανονικά και πίστεψε με αυτό είναι πολύ επώδυνο ψυχολογικά. Εσύ τουλάχιστον μες στην ατυχία σου είσαι τυχερή και γλίτωσες τα νοσοκομεία! Προσπάθησε να είσαι χαλαρή να ξεκουραστείς και να το ελέγχεις τακτικά και σε περίτωση που δεις κάτι διαφορετικό να τηλεφωνήσεις στην γυναικολόγο σου. Ήδη είπες ότι είναι ενημερωμένη οπότε μην ανυσηχείς. Την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα για όλες μας!!!!!!!!!!!

eirinitas, μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτε. Είναι η διαδικασία της αποβολής. Κι εγώ έβγαλα κάτι τέτοιο, όχι τόσο μεγάλο με τη μία αλλά το έβγαλα σε δόσεις και καταχάρηκα που είχα τόσο αίμα, γιατί πιστεύω ότι καθαρίζω καλά.

Πέρσι έκανα απόξεση, φέτος τουλάχιστον τη γλίτωσα. Εγώ είχα και ζαλάδα αρκετή, μάλλον από το αίμα.

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Έχω ακόμη αίμα, όχι βέβαια τόσο πολύ, το πολύ κακό έγινε την Πέμπτη.

Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Μόλις σου τελειώσει το αίμα, να πας να σε δει η γιατρός αν καθάρισες καλά.

Κι εγώ περιμένω να τελειώσει το αίμα και μετά θα πάω στο γιατρό.

5f27b8bd0c.png

Ιόλη μου δεν έχω τόσο αίμα, όμως είναι διαφορετικό από αυτό της περιόδου. Η ζαλάδα μου είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, αισθάνομαι μία γενικότερη αδυναμία, αλλά μπόρα είναι θα περάσει, πόσο θα κρατήσει?

bp ιολη και eirinitas πρώτα απόλα θα ήθελα να σας πώ οτι πραγματικά λυπάμαι πολύ για ότι περνάτε, και οτι πραγματικά σας θαυμάζω για την ψυχραιμία σας.έχω ήδη κάνει 3 αποξέσεις και πάλι αν μου έλεγε ο γιατρός να επιλέξω δεν ξέρω αν θα είχα τα κότσια να περάσω αυτό που περνάτε εσείς.εύχομαι το 2010 να αποκτήσετε το παίδάκι που τόσο επιθυμήτε και όλα αυτά να αποτελούν μια μακρινή ανάμνηση.

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Κορίτσια σήμερα μιλούσα με μια θεία μου που είχε 3 αποβολές. Μετα τις πρώτες δύο είχε πει να κάνει εξετάσεις αλλά τελικά χώρισε. Παντρεύτηκε άλλον άντρα και της είπε ο γιατρός να μην κάνει. Τελικά είχε και τρίτη αποβολή και πήγε στο τμήμα καθ΄εξιν του ΙΑΣΩ (ίσως στη Τζανάτου- πριν 10 χρόνια- δε θυμάται το όνομα). Εκει έκανε το πακέτο εξετάσεων και είχε χαμηλά αντιπατρικά. Εκανα τα εμβόλια και έκανε δύο παιδάκια. Και γνωρίζει κι αλλες γυναίκες που έκαναν παιδάκια ύστερα από αυτά τα εμβόλια. Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακριβως είναι ποια η διαφορά μεταξυ αντιπατρικών και ΝΚ. Γνωρίζετε;

καλησπέρα,

τις απαντήσεις martha8 για τα ΝΚ και τα αντιπατρικά θα τις βρείς στη σελίδα 40 αυτου του τόπικ με ημερομηνία 04-11-09 και ώρα 08.55 και 09 και κάτι. Ερωτήσεις της patousitsas και απαντήσεις της Clelia.

Μάρθα με είχες ρωτήσει σχετικά με τη διατροφή για την καμπύλη σακχάρου. Εγω την έκανα και μου άλλαξε τα φώτα λίγο πολύ γιατί έτρωγα πολλά πράγματα που δεν τα τρώω μέσα στην ημέρα υπό νορμάλ συνθήκες.

Πάντως θα ήθελα να τα πουμε λιγο εκτενέστερα σχετικά με την Τζανάτου. Εμένα βγήκαν οι πρώτες εξετάσεις και δεν ήταν τόσο καλές. Σχετικά με τα ΝΚ η απάντησή της δε με ικανοποίησε.

Όταν θα πας για δεύτερη φορά αφού κάνεις τις εξετάσεις στείλε μου, αν θες, σε παρακαλώ πμ με τη γνώμη της. Επίσης σε περίπτωση που χρειάζεσαι θεραπεία θα ήθελα να μου πεις τι σκέφτεται να ακολουθηθεί; Προς το παρόν δε σου λέω κάτι για να μη σε επηρεάσω στη σκέψη και τη γνώμη.

Καλημερα......

περιοδος μου ηρθε τελικα στης 40 μέρεσ επιτελους......παει κι αυτο!!!

σήμερα πήρα της απαντήσεις για τον έλεγχο θρομβοφιλίας

ΙΝΩΔΟΓΟΝΟ 538 Φ.Τ. 180-400 ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ

D-DIMERS 0.46 Φ.Τ. 0,5-5 ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟ ΧΑΜΗΛΟ

FIX 142.8% Φ.Τ. 60%-140%

MTHFR C677T ΕΤΕΡΟΖΥΓΩΤΙΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ!!!

Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΑΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ

ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ...........

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

Καλημερα......

περιοδος μου ηρθε τελικα στης 40 μέρεσ επιτελους......παει κι αυτο!!!

σήμερα πήρα της απαντήσεις για τον έλεγχο θρομβοφιλίας

ΙΝΩΔΟΓΟΝΟ 538 Φ.Τ. 180-400 ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ

D-DIMERS 0.46 Φ.Τ. 0,5-5 ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟ ΧΑΜΗΛΟ

FIX 142.8% Φ.Τ. 60%-140%

MTHFR C677T ΕΤΕΡΟΖΥΓΩΤΙΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ!!!

Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΑΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ

ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ...........

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

Οταν λες την τελευταια εξεταση,εννοεις την MTHFR? Γιατι αυτην ειναι γονιδιακη εξεταση και δεν μεταβαλλεται αναλογως την διατροφη . Εκτος εαν εννοεις να κανεις εξεταση για την ομοκυστεινη στο αιμα σου,που αυτη οντως βελτιωνεται με πρασινα λαχανικα (ή συμπληρωμα φολικο οξυ)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...