Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Καλημέρα. Τελικά σήμερα έχω περισσότερο αίμα (Πάρτυ θα κάνω από τη χαρά μου, χαχαχα).

Παυσίπονα δεν παίρνω, γιατί παλιά που πονούσε η κοιλιά μου κι έπαιρνα μου σταματούσαν τη ροή του αίματος. Φοβάμαι οτι και τώρα θα συμβεί το ίδιο (μιας κι έχω να πάρω παυσίπονα πάνω από ένα χρόνο) και δε θέλω, προτιμώ να φύγει όλο το αίμα και να καθαρίσω καλά.

Βp ίτσα μου εγώ παίρνω παίρνω mesoulid μόνο ένα κάθε φορά γιατί πονάω πολύ. Την τελευταία φορά παρατήρησα ότι είχα μόνο καφέ σκούρο αίμαι και χτες το βράδυ που ξεκίνησαν οί πόνοι πήρα ένα γιατί δεν άντεχα και τώρα βλέπω ακόμα μόνο καφέ. Λεσ να φταίει αυτό;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Λευκή, σύμφωνα με το γιατρό μου, η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση θα ήταν λίγο διαφορετική. Και στη διάρκεια της και στην ποσότητα του αίματος γι'αυτό και δε θα έπρεπε να ανησυχήσω. Εμένα μου κράτησε 7 μέρες (η κανονική 5) και η ποσότητα του αίματος ήταν πολύ μεγαλύτερη. Όλη την πρώτη ημέρα είχα καφέ κομμάτια σαν αυτά που περιέγραψες. Το καθαρό αίμα ξεκίνησε απο τη δεύτερη. Επίσης μου είπε ότι σιγά σιγά θα ομαλοποιηθεί και θα γίνει όπως ακριβώς και πριν την απόξεση. Τώρα περιμένω τη δεύτερη (16/11) να δω αν έχει αλλάξει κάτι. Πάντως αν είχες κάποιο πρόβλημα εξαιτίας της αποξεσης δε θα το είχε δει στην εξέταση που έκανες μετά?

Ιόλη εύχομαι να πάνε όλα καλά!

kWrwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.Ιόλη μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου, η αισιοδοξία σου ,πιστεύω κι εγώ πως πάντα πρέπει να βλέπουμε τα θετικά μέσα από τα αρνητικά....

Ανυπομονώ να τελειώσω την θεραπεία με τις ορμόνες που κάνω μετά την απόξεση για να αρχίσω και πάλι προσπάθειες, όπως οι περισσότερες λίγο-πολύ. Και χθες πονούσα στη δεξιά ωοθήκη...ίσως ωορρηξία.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια! Λευκή, και εγώ σαν την patousitsas ήμουνα. Στην πρώτη περίοδο είχα πάρα πολύ αίμα και μάλιστα πολύ καθαρό, αφου ανησύχησα μήπως οι περίοδοι μου από τότε και στο εξής θα ήταν έτσι! Αλλά τελικά μετά επανήλθαν στις κανονικές ροές. Η μόνη διαφορά που έχω μετά την απόξεση είναι ότι δεν πονάω πιά όταν είναι να αδιαθετήσω,σαν την db-IOLH, τις περνάω πολύ ανώδυνα! Να και ένα καλό μέσα στην ατυχία!

Καλημέρα και από μένα!!!! Δεν δουλεύω σήμερα........... :)

mariaefi καλά θα κάνεις... και εγώ την πρώτη φορά είχα αιμορραγία μετα΄από μία πάρα πολύ κουραστική μέρα. Ξέρω ότι αυτό δεν φταίει αλλά και εγώ το σκεφτόμουν συνέχεια μετά. Εφυγα από το σπίτι στις 7:30 το πρωί και γύρισα στις 8 το βράδυ. Στις 8:15 απέβαλα. Για αυτό λοιπόν συμφωνώ μαζί σου. Σου εύχομαι σύντομα να φουσκώσει η κοιλίτσα σου....!!!!

πρεπει να προσέχουμε αλλά ....

παντως ευχαριστω για τη ευχή σου και ανταποδίδω φυσικά σε όλες!!

ξερει καμια σας απο ονειρα?με εχουν κατακλύσει ονειρα ρε κοριτσια και μου λενε οι γνωστες μου οτι φταίνε οι ορμονες...

ειδα λέει οτι ημουν ετοιμογεννη και πηγα με την μαμα μου να γεννησω στην εκκλησια(!!!) και εκει ηταν και άλλες ετοιμογεννες,και περιμεναμε.

όλες μπαίνανε και εγω εμενα απεξω γιατι λεει δεν ηταν ώρα ακόμη.Μεχρι που χτύπησε το κιν της μαμας μου και της είπαν οτι η πεθερα της χτυπήθηκε απο λεωφορειο(!!) και πρεπει να παει στην Αθηνα και αυτη ελεγε οχι δεν μπορω να αφησω το παιδί μου αλλα τελικά έφυγε.

Εγω εμεινα εκει και βοήθησα να ξεγεννησει μαι ξανθια κοπέλα νομίζω αγοράκι και το κρατούσα στην αγκαλιά μου και εμοιαζε σαν αγγελος! επρεπε λεει να παώ να του παρω μωρουδιακα και πάνες γιατι δεν ειχε και οντως πήγα αλλά μετα οταν γύρισα δεν ήμουν έγκυος....

και εκει ξυπνησα!

εχετε καμμια ιδεα??

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

ξερει καμια σας απο ονειρα?με εχουν κατακλύσει ονειρα ρε κοριτσια και μου λενε οι γνωστες μου οτι φταίνε οι ορμονες...

ειδα λέει οτι ημουν ετοιμογεννη και πηγα με την μαμα μου να γεννησω στην εκκλησια(!!!) και εκει ηταν και άλλες ετοιμογεννες,και περιμεναμε.

όλες μπαίνανε και εγω εμενα απεξω γιατι λεει δεν ηταν ώρα ακόμη.Μεχρι που χτύπησε το κιν της μαμας μου και της είπαν οτι η πεθερα της χτυπήθηκε απο λεωφορειο(!!) και πρεπει να παει στην Αθηνα και αυτη ελεγε οχι δεν μπορω να αφησω το παιδί μου αλλα τελικά έφυγε.

Εγω εμεινα εκει και βοήθησα να ξεγεννησει μαι ξανθια κοπέλα νομίζω αγοράκι και το κρατούσα στην αγκαλιά μου και εμοιαζε σαν αγγελος! επρεπε λεει να παώ να του παρω μωρουδιακα και πάνες γιατι δεν ειχε και οντως πήγα αλλά μετα οταν γύρισα δεν ήμουν έγκυος....

και εκει ξυπνησα!

εχετε καμμια ιδεα??

Αν και δεν τα πολυπιστεύω(όταν όμως τα βλέπω αναρρωτιέμαι τι σημαίνουν) λένε ότι το να βλέπεις τον εαυτό σου έγκυο σημαίνει στενοχωρια και βάρος....οπότε αφού στο τέλος δεν σε είδες έγκυο είναι ευχάριστο!:-P Να κάνουμε και λίγο positive thinking!θέλω να πιστεύω ότι το όνειρό σου είναι προάγγελος των ευχάριστων που θα ακολουθήσουν!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

mariaefi, εγώ δεν ξέρω από όνειρα, αλλά πιστεύω ότι έχεις το συγκεκριμένο θέμα στο μυαλό σου πολύ, που το υποσυνείδητο φτιάχνει ιστορίες και όνειρα. Πολλές φορές βλέπουμε όνειρα με πράγματα που επιθυμούμε. Δεν ξέρω, τί να πώ! Πάντως το ότι όταν γύρισες και διαπίστωσες ότι δεν είσαι έγκυος μπορεί να σχετίζεται με την παλινδρόμηση!

και εκει ξυπνησα!

εχετε καμμια ιδεα??

Τα όνειρα είναι οι υποσυνείδητες σκέψεις, φοβίες, ελπίδες μας...

Εσύ στο όνειρό σου δεν γέννησες, αλλά βοήθησες ένα παιδάκι να γεννηθεί, αλληνής όμως (έμεινες με το παράπονο).

Αν σε είδες ετοιμόγεννη με κοιλιά, αυτό είναι στενοχώρια (όταν έχεις παραπάνω - βάρος, μαλλιά, ύψος, είναι στενοχώρια).

Λογικά μου φαίνονται αυτά, τις σκέψεις σου είδες στον ύπνο σου...

Εγώ είδα ένα φριχτό, φριχτότατο όνειρο 6 ημέρες μετά την 2η απόξεση. Δεν μπορώ να το γράψω επειδή είναι απαίσιο!! Δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ!! Θυμάμαι όμως που ξύπνησα με απίστευτα δυνατή ταχυπαλμία, η καρδιά μου χτυπούσε πάρα πολύ δυνατά, μέχρι που και το σκυλί μου το κατάλαβε και "γρατζούναγε" το στήθος μου. Με έπιασε υστερία άρχισα να κλαίω και να ουρλιάζω και ήρθαν οι γονείς μου βραδιάτικα γιατί φοβήθηκαν μην βουτήξω από το μπαλκόνι. Δεν βούτηξα, από εκείνη την ημέρα και για αρκετές μέρες όταν κοιμόμουν έβαζα το ξυπνητήρι να χτυπάει κάθε 15', ώστε να μην βλέπω όνειρα (που και πάλι έβλεπα, οπότε το σταμάτησα).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μάρθα, μάλλον από το παυσίπονο κόπηκε προσωρινά η ροή. Θα επανέλθει.

Σχετικά με τα όνειρα, κάποτε έβλεπα συνεχώς και το πρωί ήμουν άρρωστη. Προσπαθούσα όλη τη μέρα να το εξηγήσω και σκεφτόμουν τι μπορεί να μου συμβεί. Κάποια στιγμή απλώς αποφάσισα να μην ξαναδώσω καμία σημασία.

Πέρσι, κι ενώ η εγκυμοσύνη προχωρούσε κανονικά και δεν είχα κανένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά, την ημέρα που θα πήγαινα στο γιατρό μου για τον 1ο υπέρηχο, ξύπνησα από ένα όνειρο, τόσο έντονο και η σκέψη μου ήταν ότι ο γιατρός θα μου ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο. Το έδιωξα αμέσως από τη σκέψη μου και προσπαθούσα να είμαι αισιόδοξη, όμως κάτι μου μάγκωνε την ψυχή. Τελικά το απόγευμα ο γιατρός διαπίστωσε κενό σάκο.

Και φέτος την ημέρα που ήταν να κάνω την 1η χοριακή, είδα πάλι κάποιο όνειρο, το ερμήνευσα ως κακό, αποφάσισα να το αγνοήσω κατά τη συνήθη τα τελευταία χρόνια πρακτική μου και πέρασα τις επόμενες ημέρες μέσα στην καλή χαρά. Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν με τη 2η χοριακή, όπου το βράδυ στον ύπνο μου από την αγωνία μου είδα ότι κάποια μου έλεγε "Εσύ φταις, εσύ φταις, είσαι άχρηστη, ανίκανη" (σας το έχω ξαναπεί αυτό).

Και σε άλλες φάσεις της ζωής μου έχω δει όνειρα, όπως όταν έδινα εξετάσεις, για να περάσω στο Πανεπιστήμιο που είδα ότι έκανα μπάνιο σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα και πάλευα με κάτι θεόρατα κύματα, αλλά τελικά τα κατάφερα και βγήκα στην στεριά σώα και αβλαβής και στο καπάκι στη συνέχεια του ονείρου είδα ότι έκανα μπάνιο στη μπανιέρα, και ήμουν γεμάτη λάσπες και κοκκινόχωμα και είχα τρομοκρατηθεί πως θα κατάφερνα να καθαρίσω τόση βρωμιά, αλλά πήρα αποφασιστικά το τηλέφωνο του ντους και με πολλή υπομονή κατάφερα να βγάλω από πάνω μου όλη τη βρωμιά και στο τέλος άστραψαν όλα από καθαριότητα και σκέφτηκα ότι τα κατάφερα. Για την ιστορία σας λέω ότι τελικά πέρασα στο Πανεπιστήμιο στην 1η σχολή επιλογής μου.

5f27b8bd0c.png

Όσον αφορά στα όνειρα βρε κορίτσια ακόμη και να μην θέλω να τα πιστέψω τα περισσότερα μου βγαίνουν. Ιδίως τα στενάχωρα. Όσο ήμουν έγκυος έβλεπα φριχτούς εφιάλτες, πεταγόμουν στον ύπνο μου και φώναζα βοήθεια! Ο άντρας μου είχε σοκαριστεί!!! Μετά την παλίνδρομη βλέπω όνειρα και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη και μωρά. Άλλοτε είναι ευχάριστα και άλλοτε τρομακτικοί εφιάλτες. Επίσης κάνω και κάτι που παλιά δε συνέβαινε, στήνω κουβέντα με ακατανόητες εκφράσεις. Ο άντρας μου τώρα είναι πλέον βέβαιος ότι είμαι το κοριτσάκι του εξορκιστή!!!:lol:

Πλέον έχω πάψει να δίνω σημασία και προσπαθώ όσο είναι δυνατόν να μην με επηρεάζουν. Ξέρω ότι προέρχονται από την έντονη συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας της απώλειας του μωρού μου.

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

απο οτι βλέπω είμαστε όλες στην ίδια κατάσταση.....ονειρα στεναχωρια αγχος.

Οι απώλειες μας εχουν στοιχισει πολύ.........όλα θα φτιάξουν όμως και πιστευω οτι σε λιγο διάστημα όλες μας θα έχουμε το πολυπόθητο μωράκι στην κοιλίτσα μας και καλες τελειόμηνες κυησεις!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

απο οτι βλέπω είμαστε όλες στην ίδια κατάσταση.....ονειρα στεναχωρια αγχος.

Οι απώλειες μας εχουν στοιχισει πολύ.........όλα θα φτιάξουν όμως και πιστευω οτι σε λιγο διάστημα όλες μας θα έχουμε το πολυπόθητο μωράκι στην κοιλίτσα μας και καλες τελειόμηνες κυησεις!!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!

ακουεί ο Θέος και θα μας δωσει τα μωράκια μας να δεις ποσες απο εμας με την καινουργια χρονια θα έχουν και ευχαριστα νεα!!!ειμαι σίγουρη!!!!!!!!!!!

:) :) :)

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ακουεί ο Θέος και θα μας δωσει τα μωράκια μας να δεις ποσες απο εμας με την καινουργια χρονια θα έχουν και ευχαριστα νεα!!!ειμαι σίγουρη!!!!!!!!!!!

:) :) :)

Εσένα σου είπε ο γιατρός σου να κάνεις παιρεταίρω εξετάσεις?

Διαφημίσεις

Κορίτσια, το αίμα έχει γίνει ποτάμι. Γίνεται χαμός. Κάθε 15 λεπτά αλλάζω σερβιέτα και να σκεφτείτε ότι έχω αγοράσει τις extra long που είναι τεράστιες. Δεν προφταίνω να τρέχω στην τουαλέτα.

Και μάλιστα ζαλίζομαι.

5f27b8bd0c.png

Ιόλη, υπομονή. Ισως να είναι καλό που έχεις πολύ αίμα, γιατί αυτό σημαίνει πως καθαρίζεσαι καλά. Απ΄την άλλη, μήπως να πάρεις ένα τηλ το γιατρό να τον ρωτήσεις;

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Κορίτσια, το αίμα έχει γίνει ποτάμι. Γίνεται χαμός. Κάθε 15 λεπτά αλλάζω σερβιέτα και να σκεφτείτε ότι έχω αγοράσει τις extra long που είναι τεράστιες. Δεν προφταίνω να τρέχω στην τουαλέτα.

Και μάλιστα ζαλίζομαι.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΞΕΣΗ.... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ...........................

Και μάλιστα ζαλίζομαι.

Ελπίζω να είσαι ξαπλωμένη!νομιζω οτι ειναι λογικο πάντως!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Εσένα σου είπε ο γιατρός σου να κάνεις παιρεταίρω εξετάσεις?

Για την ωρα περιμένω να αδιαθετήσω και μετα θα κάνω καλλιεργεια στην μητρα και στον τραχηλο. ο γιατρος μου υποψιάζεται μικρόβιο΄είτε ουρεοπλασμα είτε μυκόπλασμα..........και μετα βλέπουμε.αυτα τα μικρόβια επιτίθονται στον πλακουντα και τον τρώνε.......

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ...........................

θα συμφωνήσω μαζι σου.Η ελπίδα ειναι η δυναμη μας.......

Σημερα στεναχωρήθηκα μια γνωστη μου μαμα και αυτη (η οποια δυσκολευτηκε 10 χρονια εκανε προσπαθεια)μου ειπε απλα και ξερα (σορρυ για την έκφραση) οτι ενταξει μωρε μια "μυξα" ήταν.......... ρε κοριτσια μου ηρθε να την βρίσω!το μονο που της ειπα ειναι οτι ευχομαι να μην της συμβει ποτε γιατι τοτε θα καταλάβει.

Στο καπάκι εμαθα και για 2 εγκυμοσυνες (κοντινες στην δικη μου) και ενω χάρηκα απο καρδιας και ευχηθηκα τα καλύτερα,απογοητευτικα πολυ και θύμωσα με τον εαυτο μου που συνεβει αυτο σε εμενα..........ειναι λογικο??γιατι να νιωθω θυμο με εμενα?

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

θα συμφωνήσω μαζι σου.Η ελπίδα ειναι η δυναμη μας.......

Σημερα στεναχωρήθηκα μια γνωστη μου μαμα και αυτη (η οποια δυσκολευτηκε 10 χρονια εκανε προσπαθεια)μου ειπε απλα και ξερα (σορρυ για την έκφραση) οτι ενταξει μωρε μια "μυξα" ήταν.......... ρε κοριτσια μου ηρθε να την βρίσω!το μονο που της ειπα ειναι οτι ευχομαι να μην της συμβει ποτε γιατι τοτε θα καταλάβει.

Στο καπάκι εμαθα και για 2 εγκυμοσυνες (κοντινες στην δικη μου) και ενω χάρηκα απο καρδιας και ευχηθηκα τα καλύτερα,απογοητευτικα πολυ και θύμωσα με τον εαυτο μου που συνεβει αυτο σε εμενα..........ειναι λογικο??γιατι να νιωθω θυμο με εμενα?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ.ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΞΑΠΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Σ'ΕΜΕΝΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ.:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ.ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΞΑΠΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Σ'ΕΜΕΝΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ.:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ισως είναι λογικό αυτο που νιωθουμε και καθε μια βιώνει με τον τρόπο της την απώλεια...τι αλλο να πώ. Παντως και εγω λεω γιατι σε εμένα ειμαι καλή μανούλα θελω να πιστευω και το ήθελα πάρα πολύ γιατι γιατι....

Σημερα ειναι ακριβώς ενας μήνας απο την απόξεση και ακομη δεν μπορω να το "χωνεψω"!!

εντωμεταξύ όλα νιωθω να μου φταίνε.,....εχω και πολυ πολυ δουλεια....εχω και τον αντρα μου που θελει .... και εγω καθολου ομως....

τα νευρα μου ειναι στα ορια τους!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Όλα είναι λογικά στην περίπτωση μας, και η στεναχώρια και ο θυμός και ο πόνος, η απογοήτευση, η αγωνία και χίλια δυό ακόμα. Mariaefi μου, έναι κατά την γνώμη μου νωρίς για να το "χωνέψεις" καλή μου! Θέλει το χρόνο του΄ εγώ μετράω τρεις μήνες από εκείνη την ημέρα και ακόμα το σκέφτομαι έντονα. Βέβαια μέρα με τη μέρα είναι και καλύτερα αλλά δεν παύω να έχω αυτό βάρος μέσα μου. Υπομονή....................σε όλες μας!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...