Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μόλις γύρισα.

Δεν υπήρχε καμία εξέλιξη. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω απόξεση (τουλάχιστον κάτι είναι κι αυτό), ότι θα αποβληθεί μόνο του και θα περιμένω το αίμα. Κόβω τα ουτροτζεστάν και αναμένω. Αν αργήσει το αίμα να έρθει, θα μου δώσει χάπια να κατέβει. Όταν τελειώσει το αίμα, θα πάω να με δει αν καθάρισα καλά.

Μετά θα κανονισουμε να κάνω υστεροσκόπηση.

Τον ρώτησα αν χρειάζονται άλλες εξετάσεις και μου είπε όχι, προς το παρόν μόνο υστεροσκόπηση.

Τουλάχιστον νιώθω ανακουφισμένη που δεν είναι εξωμήτριο και που θα δε θα υποβληθώ πάλι σε απόξεση. Είναι τόσο μικρό που θα φύγει μόνο του.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση αυτό το διάστημα.

Δεν εγκαταλείπω τον αγώνα και σύντομα θα έχετε νέα μου.

Εύχομαι από εδώ και στο εξής καλή επιτυχία σε όλες μας και μόνο καλά να μας βρίσκουν κι αυτά τα κακά να ήτανε τα τελευταία.

Λυπάμαι απίστευτα!

Οτι και να πώ είναι λίγο.........

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια, μόλις γύρισα.

Δεν υπήρχε καμία εξέλιξη. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω απόξεση (τουλάχιστον κάτι είναι κι αυτό), ότι θα αποβληθεί μόνο του και θα περιμένω το αίμα. Κόβω τα ουτροτζεστάν και αναμένω. Αν αργήσει το αίμα να έρθει, θα μου δώσει χάπια να κατέβει. Όταν τελειώσει το αίμα, θα πάω να με δει αν καθάρισα καλά.

Μετά θα κανονισουμε να κάνω υστεροσκόπηση.

Τον ρώτησα αν χρειάζονται άλλες εξετάσεις και μου είπε όχι, προς το παρόν μόνο υστεροσκόπηση.

Τουλάχιστον νιώθω ανακουφισμένη που δεν είναι εξωμήτριο και που θα δε θα υποβληθώ πάλι σε απόξεση. Είναι τόσο μικρό που θα φύγει μόνο του.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση αυτό το διάστημα.

Δεν εγκαταλείπω τον αγώνα και σύντομα θα έχετε νέα μου.

Εύχομαι από εδώ και στο εξής καλή επιτυχία σε όλες μας και μόνο καλά να μας βρίσκουν κι αυτά τα κακά να ήτανε τα τελευταία.

Βριτσάκι μην σκας καθόλου αγάπη μου.. όσο κι αν το ακούς αυτό βερεσέ αυτήν την στιγμή πίστεψέ με σε 3 μήνες το πολύ θα είσαι έγγυος. Θα κανονίσουμε οπωσδήποτε καφέ να σου φέρω και το τυχερό καλτσάκι μου και θα σου πώ όλα τα κόλπα (που δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα πετύχεις). Το μόνο που έχω να σου πώ σαν συμβουλή αυτήν την στιγμή χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλά γιατί να μην είσαι προετοιμασμένη σε περίπτωση που.... προμηθεύσου οπωσδήποτε buscopan plus γιατί αν θυμηθώ από μένα ωωωωωωωχ!

Βριτσάκι μην σκας καθόλου αγάπη μου.. όσο κι αν το ακούς αυτό βερεσέ αυτήν την στιγμή πίστεψέ με σε 3 μήνες το πολύ θα είσαι έγγυος. Θα κανονίσουμε οπωσδήποτε καφέ να σου φέρω και το τυχερό καλτσάκι μου και θα σου πώ όλα τα κόλπα (που δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα πετύχεις). Το μόνο που έχω να σου πώ σαν συμβουλή αυτήν την στιγμή χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αλλά γιατί να μην είσαι προετοιμασμένη σε περίπτωση που.... προμηθεύσου οπωσδήποτε buscopan plus γιατί αν θυμηθώ από μένα ωωωωωωωχ!

Ελπιδούλι μου γλυκό, τίποτε δεν ακούω βερεσέ, έχεις απόλυτο δίκιο. Δε σκάω, απλώς αναμένω. Έχω σκάσει τόσο πολύ τις προηγούμενες μέρες που ήταν εφιαλτικές, ώστε τώρα σκέφτομαι ότι, αν σκάσω, δε θα πετύχω τίποτε κι έτσι το πήρα αλλιώς.

Ναι, ναι, θα κανονίσουμε για καφεδάκι. Αλλά ρε συ, μήπως το τυχερό καλτσάκι να το έδινες στο Ναντιμοράκι? Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δυο φορές έγκυος και πιστεύω ότι την επόμενη θα τα καταφέρω. Είμαι και ψύχραιμη και δε μασάω. (Μη με παρεξηγήσεις, δε θέλω σε καμία περίπτωση να σε προσβάλω, το θέλω το καλτσάκι).

Και θα μου πεις και τα κολπάκια όλα.

Τώρα που το λες, έχω χάπια για την περίοδο, πιο δυνατά από τα buscopan αλλά μόλις ανακάλυψα ότι έχω 2 σερβιέτες όλες κι όλες και πρέπει να προμηθευτώ. Βλέπεις, δεν ειχα σκεφτεί ότι θα τις ξαναχρειαστώ τόσο σύντομα!

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Martha8 και εμένα έτσι έγινε και τις 2 φορές: αργή εξέλιξη, σε κάποια φάση ακούσαμε καρδιά και μετά τέλος...

Εγώ όμως δεν έχω την δύναμη της Ιόλης...

CLELIA μου σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, κάποιοι είναι δυνατοι και κάποιοι όχι τόσο. Εγώ γενικά ανήκω στους αδύναμους και απαισιόδοξους παρόλο που αν εξαιρέσεις τον συγκεκριμένο τομέα η ζωή μου είναι όπως θα την ήθελα. Παρ όλα αυτά μετά από δύο αποβολές είμαι ακόμα δυνατή και έχω αρκετή δύναμη να συνεχίσω. Την πρώτη φορά τον Γενάρη πικράθηκα πολύ γιατί δεν το περίμενα να συμβεί σε εμένα...... Τη δεύτερη παρόλο που είχα ακούσει καρδιά δεν έπεσα ψυχολογικά γιατί υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να συμβεί και σε εμένα τελικά.....

Το μόνο που περίμενω από τον Ιούλη είναι να περάσει ο καιρός και να προσπαθήσουμε πάλι...

Και μάλιστα τώρα που κοντέυει ο καιρός γελάνε και τα μουστάκια μου,

Νομίζω πωσ πρέπει να το δούμε λίγο πιο ωμά το πράγμα για να μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος μας. Μην με κατηγορήσετε για αυτό που είπα, το ξέρω ΄χανονται ζωούλες και ταλαιπωρούμαστε αρκετα αλλά πρέπει λίγο να φανούμε δυνατές και να κοιτάμε τι θα κάνουμε μετά και όχι να μένουμε τόσο σε αυτό που μας συνέβη.

Συγγνώμη που με έπιασε η πολυλογία..... γενικώς δεν μιλάω πολύ αλλά άμα με πιάσει.......

clelia μου θα τα καταφέρουμε..... πρέπει να το πιστέψουμε....

Παρεπιπτόντως αύριο έχω ραντεβού με τη Τζανάτου... θα σας γράψω εντυπώσεις......

CLELIA μου σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, κάποιοι είναι δυνατοι και κάποιοι όχι τόσο. Εγώ γενικά ανήκω στους αδύναμους και απαισιόδοξους παρόλο που αν εξαιρέσεις τον συγκεκριμένο τομέα η ζωή μου είναι όπως θα την ήθελα. Παρ όλα αυτά μετά από δύο αποβολές είμαι ακόμα δυνατή και έχω αρκετή δύναμη να συνεχίσω. Την πρώτη φορά τον Γενάρη πικράθηκα πολύ γιατί δεν το περίμενα να συμβεί σε εμένα...... Τη δεύτερη παρόλο που είχα ακούσει καρδιά δεν έπεσα ψυχολογικά γιατί υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να συμβεί και σε εμένα τελικά.....

Το μόνο που περίμενω από τον Ιούλη είναι να περάσει ο καιρός και να προσπαθήσουμε πάλι...

Νομίζω πωσ πρέπει να το δούμε λίγο πιο ωμά το πράγμα για να μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος μας. Μην με κατηγορήσετε για αυτό που είπα, το ξέρω ΄χανονται ζωούλες και ταλαιπωρούμαστε αρκετα αλλά πρέπει λίγο να φανούμε δυνατές και να κοιτάμε τι θα κάνουμε μετά και όχι να μένουμε τόσο σε αυτό που μας συνέβη.

Συγγνώμη που με έπιασε η πολυλογία..... γενικώς δεν μιλάω πολύ αλλά άμα με πιάσει.......

Παρεπιπτόντως αύριο έχω ραντεβού με τη Τζανάτου... θα σας γράψω εντυπώσεις......

martha8, καλά τα λες. Πρέπει να είμαστε δυνατές. Από τον Ιούλιο ακόμη δε σου έχει δώσει το ΟΚ ο δόκτωρ? Γιατί τόσο πολύ? Έκανες τίποτε εξετάσεις μετά τη 2η παλλίνδρομη? Γράψε μας τα νέα σου από τη Τζανάτου.

5f27b8bd0c.png

martha8, καλά τα λες. Πρέπει να είμαστε δυνατές. Από τον Ιούλιο ακόμη δε σου έχει δώσει το ΟΚ ο δόκτωρ? Γιατί τόσο πολύ? Έκανες τίποτε εξετάσεις μετά τη 2η παλλίνδρομη? Γράψε μας τα νέα σου από τη Τζανάτου.

Βασικά ο γιατρός που πήγαινα μου είχε πει να χαλαρώσω, να κάνουμε εξετάσεις το Νοέμβρη και να ξεκινήσουμε μετά Δεκέμβρη-Γενάρη. Τελικά πήγα σε έναν άλλο γιατρό που μου είχαν πει καλά λόγια και μου άρεσε πολύ. Αυτός μου πρότεινε να πάω ή στη Τζανάτου ή σε έναν άλλον στο Μητέρα(ο γιατρός μου είναι και στα δύο) . Εγώ είπα να πάω στο Ιασώ μπας και αλλάξει το γούρι..... :)

Παράλληλα περίμενα να βγάλω βιβλιάριο γιατί έχω του δημοσίου τώρα και μόλις το έβγαλα έκανα τις πρώτες εξετάσεις που βγήκαν καλές.(θυροειδή και πηκτικότητα). Έχω πολλή αγωνία για αύριο γιατί δεν σας κρύβω ότι θέλω ό,ι είναι να γίνει σύντομα γιατί βιάαααααζομαι.........................

Ελπίζω από Δεκέμβρη το πολύ Γενάρη να μπορούμε νε βάλουμε μπρος...... :)

Βασικά ο γιατρός που πήγαινα μου είχε πει να χαλαρώσω, να κάνουμε εξετάσεις το Νοέμβρη και να ξεκινήσουμε μετά Δεκέμβρη-Γενάρη. Τελικά πήγα σε έναν άλλο γιατρό που μου είχαν πει καλά λόγια και μου άρεσε πολύ. Αυτός μου πρότεινε να πάω ή στη Τζανάτου ή σε έναν άλλον στο Μητέρα(ο γιατρός μου είναι και στα δύο) . Εγώ είπα να πάω στο Ιασώ μπας και αλλάξει το γούρι..... :)

Παράλληλα περίμενα να βγάλω βιβλιάριο γιατί έχω του δημοσίου τώρα και μόλις το έβγαλα έκανα τις πρώτες εξετάσεις που βγήκαν καλές.(θυροειδή και πηκτικότητα). Έχω πολλή αγωνία για αύριο γιατί δεν σας κρύβω ότι θέλω ό,ι είναι να γίνει σύντομα γιατί βιάαααααζομαι.........................

Ελπίζω από Δεκέμβρη το πολύ Γενάρη να μπορούμε νε βάλουμε μπρος...... :)

Διορίστηκες Μαρθάκι μου? Συγχαρητήρια! Άντε τώρα μήπως αλλάξει η τύχη σου.

5f27b8bd0c.png

bd-IOLH, πραγματικά σε θαυμάζω! Έχεις τόση αισιοδοξία και δίνεις στους γύρω σου τόσο κουράγιο, που πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη. Ελπίζω η επόμενη φορά σου να είναι και η τυχερή!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ bp μου. Διορίστηκα και επιτέλους εδώ και μια εβδομάδα μένω μαζί με τον καλό μου μόνοι μας.....!!!!!!!!!!!!!! (Πριν μεναμε στους γονείς του και εγώ πηγαινοερχόμουν στο σπίτι μου)

Οπότε ναι η ψυχολογία μας είναι καλύτερη!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΜΑΡ συμφωνώ. Είναι απίστευτη η bpίτσα. Και εγώ εύχομαι η τρίτη να είναι και η καλή.....!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

Martha αφού θα πας στην Τζανάτου θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου, εγώ πήγα πριν 2 εβδομάδες. Μου αφησε ανάκατα συναισθήματα προς τα θετικά. Τώρα περμένω να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου για να ξαναπάω. Εκανα χοντρό πακέτο εξετάσεων διότι η ιστολογική μου έδειξε πρόβλημα.

vasdeli νομίζω ότι το τυχαίο γεγονός και η χρωμοσωμική ανωμαλία ταυτίζονται και θεωρείται το καλύτερο αποτέλεσμα της ιστολογικής μετά από παλίνδρομη.

Κορίτσια πρέπει να βρούμε δύναμη να συνεχίσουμε. Η απογοήτευση το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι να τα παρατήσουμε στη μέση. Δεν είναι λύση όμως αυτό. Από τη διαδικασία αυτή βγαίνουμε δυνατότερες. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ!

Καλημέρα σε όλες!

Μπαίνω κι εγώ στο club σας καθώς κι εμένα τα πράγματα δεν είχαν καλή τροπή.

Ευτυχ'ως ούτε κι εγώ θα χρειαστώ απόξεση και περιμένω το αίμα της περιόδου.

Τουλάχιστον μου έδωσε άδεια ο γιατρός μέχρι αύριο να ηρεμήσω και να το χωνέψω.

Δεν ξέρω αν σας συνέβει το ίδιο αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τα κλάματα από χθες

Εγώ ανήκω σε αυτούς που είναι πολύ αισιόδοξοι, αλλά με έχει ρίξει πολύ αυτή η κατάσταση και η φάση που διανύω τώρα-τώρα δεν με βοηθάει (να προσέχεις αυτούς που γελάνε πολύ...).

Η δεύτερη περίπτωση είναι που με σόκαρε, ήμουν πολύ σίγουρη ότι δεν θα είχα πρόβλημα καθώς τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλύτερα και δεν περιμέναμε τέτοια ανατροπή... Πλέον είμαι πολύ σίγουρη ότι θα ξαναγίνει, και θα ξαναγίνει, και πάλι τα ίδια, και μπορεί να κάνω κάποτε παιδί, αλλά μέχρι τότε πόσες φορές θα αντέξω?

Το ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα ζήσω.

Όταν με πίεσε ο γιατρός μου να μην το βάλω κάτω τον ρώτησα αν εγγυάται ότι η επόμενη εγκυμοσύνη μου θα έχει θετική έκβαση. Μου είπε ότι δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ όμως μπορώ να εγγυηθώ για την ψυχική μου ισορροπία , καθώς αυτές οι απώλειες μου στοιχίζουν...

Είμαι στην φάση που όλα είναι πολύ-πολύ δύσκολα :(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα σε όλες!

eirinitas λυπάμαι πολύ! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να περάσει ο καιρός και άμεσα να ξαναμείνεις έγκυος (αφού δεν έκανες απόξεση ο γιατρός σου λογικά θα σου δώσει άμεσα το οκ)...

Όσο για τα κλάματα, αυτό το forum έχει πλημμυρίσει καλή μου. Πολλά τα κλάματα, έχεις ακούσει αυτό το παλιοτράγουδο που λέει "Όταν έφυγες μια μέρα έκλαψε και ο ουρανός" (Παπαδόπουλος Γιώργος, "Θάλασσες")?

Υπομονή μόνο να κάνεις, θα περάσει ο καιρός...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Clelia, και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω και θεωρώ ότι όλα τα κακά, απάνω μου θα πέσουν. Άλλες πάλι φορές το σκέφτομαι πιό αισιόδοξα και λέω ότι ήταν ένα γεγονός που πρέπει να ξεχαστεί. Προσπάθησε να αποβάλεις το φόβο σου και να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις! Τα λέω για να τα ακούω και' γω και να παίρνω θάρρος.

vasdeli νομίζω ότι το τυχαίο γεγονός και η χρωμοσωμική ανωμαλία ταυτίζονται και θεωρείται το καλύτερο αποτέλεσμα της ιστολογικής μετά από παλίνδρομη.

Esys, ο γιατρός μου ήταν κατηγορηματικός. Ούτε θρόμβωση, ούτε χρωμοσωμική ανωμαλία υπήρχε....Η αυχενική είχε βγει άριστη...Ιστολογική δεν έκανα, δεν χρειάστηκε....Ο λόγος ήταν προφανής. Δεν θέλω να τα ξαναλέω και να σας κουράζω....έστριψε ο ομφάλιος λώρος....Ήταν ένα φυσιολογικότατο παιδάκι.

Clelia μου, μην ζορίζεσαι....Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, όχι δραστικές αποφάσεις τώρα....Τώρα κορίτσι μου ψάχνεις ακόμη τον εαυτό σου....

eirinitas λυπάμαι....κοιτάμε μπροστά...

Πάντως τυχερές όσες αποφεύγετε την απόξεση....Εμένα ακόμη με στοιχειώνουν εικόνες....

Από χθές έχω έναν πόνο στην δεξιά ωοθήκη....κάπως μου θυμίζει τον πόνο που ένοιωθα στην ωορρηξία....Είναι και αυτές οι ορμόνες....με έχουν ρημάξει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

vasdeli διόλου απίθανο να είναι ωορρηξία. Αν δεν απατώμαι μετά την επέμβασή σου και τα χάπια που παίρνεις, είσαι στο μέσον του κύκλου σου...

GEXxp3.png

Κορίτσια, καλημέρα σας. Πώς είστε σήμερα?

Χθες βράδυ ήμουν πολύ χάλια, κρύωνα, πονούσε η κοιλιά μου, δεν είχα τόπο να σταθώ. Το στήθος μου ήταν τούμπανο και πονούσε.

Σήμερα το πρωί, είδα στο σκούπισμα λίγο ροζ και κατάλαβα ότι όπου να 'ναι ξεκινάει η αποβολή.

Τώρα πριν από λίγο, είδα στο σκούπισμα πιο έντονο. Σιγά σιγά κατεβαίνει το αίμα και θα ηρεμήσω.

Πρέπει να προσπαθούμε να αντλούμε από μέσα μας ψυχική δύναμη και θετική ενέργεια. Η ελπίδα πρέπει να είναι πιο δυνατή από τον φόβο, γιατί αλλιώς την πατήσαμε.

5f27b8bd0c.png

IOLH μου λυπάμαι πολύ, σε καταλαβαίνω γιατί τα πέρασα κι εγώ αλλά όπως κι εσύ δεν τα βάζω κάτω παρόλο που τα περιθώρια μου στενεύουν λόγω ηλικίας

Vasdeli μου τι να πει κανείς? εδώ κι αν σε πνίγει το παράπονο! Υπομονή όμως και ελπίδα, γιατί αυτή πεθαίνει τελευταία :)

εύχομαι σε όλες όσες πονέσαμε, να μας καταξιώσει ο Θεός να έχουμε μια υγιή εγκυμοσύνη σύντομα και τότε θα τα ξεχάσουμε όλα!

Καλημέρα σε όλες!

...ναι καλη μου και γω ετσι,την πρωτη μερα ημουν εκτος τοπου και χρονου και τη δευτερη μερα δεν μπορουσα να σταματησω α κλαιω,ολη μερα,ασταματητα σου λεω,την επομονη ημουν λιγο καλυτερα....δεν εκλαιγα ολη μερα αλλα εκλαψα καποιες σε καποιες φασεις της ημερας,ε καθε μερα ειμαι και λαλυτερα πλεον..

κλαψε να ξε ξεθυμανεις εφοσον το αισθανεσαι ετσι αλλα μην επιτρεψεις στον εαυτο σου να γινει κουρελι παραπανω απο μια μερα...καθε μερα να κανεις και ενα βηματακι και να διαπιστωνεις οτι εισαι καλυτερα απο την προηγουμενη...θα περασει και αυτο,χρονο θελει...

την υγεια μας να εχουμε και ολα θα γινουν..με τον εναν η τον αλον τροπο..(αν με ακουγες ποσο απαισιοδοξα μιλουσα πριν μερικες μερες θα νομιζες οτι προκειται για αλλο ατομο...φυσικα και δεν το ξεπερασα ακομα αλλα ειμαι σε καλο δρομο...νομιζω)

Είναι απόλυτως φυσιολογικό και να κλαίμε και να πονάμε!

δεν ειναι μια ιωση αυτο που περνάμε!!

χρειαζόμαστε τον χρόνο μας και το χώρο μας στην περίπτωση μας!

ΟΛΑ θα φτιάξουν!!

Και εγω την Παρασκεύη δεν σταματούσα να κλαίω και κοιμηθηκα στις 7 το πρωί αλλά σημερα είμαι καλύτερα και πιστευώ οτι όλες μας θα είμαστε καλύτερα!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!

α και τώρα που κρύωσε ο καιρός ευκαιρία για αγκαλιές με τα αντράκια μας και θα δείτε ποσο γρήγορα θα είμαστε με σποράκια στην κοιλιά μας!!:)

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Γεια σας κορίτσια!

Εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Τις πρώτες 2 εβδομάδες έκλαιγα μέρα νύχτα. Όπου κι αν ήμουν, δε μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα. Μετά άρχισα να συνέρχομαι και κάποιες μέρες ένιωθα αισιόδοξη και σίγουρη ότι στο εξής όλα θα πάνε καλά. Τώρα μπορείτε να μου πείτε τι μ'εχει πιάσει και νιώθω τόση απογοήτευση? Όχι στενοχώρια, ούτε φόβο... Μόνο απογοήτευση...

kWrwp3.png

Εγώ και να ήθελα να κλαίω δεν έπρεπε μπροστά στα παιδιά...Την πρώτη μέρα που με είδε κλαμένη ο 4χρονος γιος μου, μου είπε: "Κόψε το κλάμα,δεν θέλω να σε βλέπω στενοχωρεμένη, θέλω να γελάς! γιατί στενοχωριέσαι αφού έχεις εμάς". Μετά από αυτό με έστειλε....Κατάλαβα τι κακό τους κάνω και προσπαθώ!

Κορίτσια, η απογοήτευση και η απόγνωση δεν είναι εκ Θεού...Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα, σφίξτε τα δόντια και προχωράμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Αν δεν είχα περάσει την περσινή παλλίνδρομη, δε θα είχα στη σκέψη μου να κάνω τόσες χοριακές και λογικά αυτές τις μέρες, ενώ θα περίμενα να πάω στο γιατρό και να δω έμβρυο και να ακούσω καρδιά, τελικά θα μου ερχόταν σήμερα το αίμα και θα πάθαινα τον πανικό της ζωής μου.

Από μια άποψη, καλά μου ήρθαν τα πράγματα, γιατί ακριβώς δυο μέρες μετά το τεστ εγκυμοσύνης, μου ήρθαν οι πρώτες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά και ήμουν προετοιμασμένη. Ευτυχώς!

5f27b8bd0c.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...