Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bp-IOLH εύχομαι ολόψυχα τα νέα σου το βράδυ να είιναι ανέλπιστα καλά..Πέρασα κι εγώ παλλίνδρομη το καλοκαίρι και καταλαβάινω.. Αλλά κι αν δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θες, τα ίδια σου τα λόγια δείχνουν ότι είσαι δυνατή και αποφασισμένη να το παλέψεις μέχρι να τα καταφέρεις: " Όμως σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα κι ακόμη κι αν το βράδυ μάθω τα δυσάρεστα, εγώ θα προχωρήσω, δε θα το βάλω κάτω. " ;)

age.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ(ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ) ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΗΜΟΥΝ 34ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 4ΗΜΕΡΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ. 2530ΚΙΛΑ Κ Η ΑΙΤΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΕΡΙΤΥΛΗΞΗ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ. ΕΙΧΑ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ?ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

MpuUp2.png

στυλιάνα πόσο λυπάμαι, κορίτσι μου, τόσος αγώνας και να μην πάρεις το παιδάκι σου αγκαλιά... Κι εγώ με εξωσωματική απέκτησα το αγοράκι μου, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Από τη στιγμή πάντως που το μωράκι τυλίχτηκε στο λώρο, γιατί να πρέπει να κάνεις τέτοιου είδους εξετάσεις; Θρομβοφιλία νομίζω ότι υποπτεύονται σε περιπτώσεις αποβολής ή παλλινδρόμησης..Δεν είμαι όμως γιατρός, εξακρίβωσέ το. Κάνε κουράγιο, σκέψου ότι πέτυχε μια φορά, άρα θα ξαναπετύχει. Καταλάβαίνω πως μπορεί να νιώθεις, εδώ εγώ είχα παλλίνδρομη στην 8η μόλις εβδομάδα και νόμιζα πως δε θα συνέλθω ποτέ.. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει και η είδηση σύντομα μιας νέας εγκυμοσύνης. Όλα καλά να πάνε από δω και πέρα..

age.png

Βp, στεναχωρήθηκα πολύ και κυρίως με το όνειρο σου...Σε σκέφτομαι και εύχομαι να διαψευθείς και να πάνε όλα καλά...Μην προδικάζεις τίποτα!!!

Μυρτούλα μου, μονο εσύ παρατήρησες το όνειρό μου, σου λέω τρελάθηκα, σηκώθηκα κι έκλαιγα, ακόμη είναι σαν να ακούω εκείνη τη φωνή.

Ο γιατρούλης μας δεν είναι πολύ αισιόδοξος αλλά δεν μου απέκλεισε και τίποτε. Θα πάω το βράδυ από κει να τον δω. (Μπας και πας κι εσύ και συναντηθούμε)?

Να χαίρεσαι τη Λυδία σου και με το καλό να έρθει και το μπεμπάκι σου.

bp-IOLH εύχομαι ολόψυχα τα νέα σου το βράδυ να είιναι ανέλπιστα καλά..Πέρασα κι εγώ παλλίνδρομη το καλοκαίρι και καταλαβάινω.. Αλλά κι αν δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θες, τα ίδια σου τα λόγια δείχνουν ότι είσαι δυνατή και αποφασισμένη να το παλέψεις μέχρι να τα καταφέρεις: " Όμως σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα κι ακόμη κι αν το βράδυ μάθω τα δυσάρεστα, εγώ θα προχωρήσω, δε θα το βάλω κάτω. " ;)

Σ' ευχαριστώ πολύ Αργυρώ μου, εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο κούκλα μου.

Ναι, είμαι δυνατή, δεν θα το βάλω κάτω, μια μάχη έχασα αλλά τον πόλεμο θα τον κερδίσω.

ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ(ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ) ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΗΜΟΥΝ 34ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 4ΗΜΕΡΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ. 2530ΚΙΛΑ Κ Η ΑΙΤΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΕΡΙΤΥΛΗΞΗ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ. ΕΙΧΑ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ?ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Τι να πω κορίτσι μου, έχω μείνει άφωνη.

Πιστεύω πως δεν μπορώ να φανταστώ ούτε στο ελάχιστο τον πόνο που βιώνεις.

Προσπάθησε να βρεις τη δύναμη να κάνεις όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται και να προχωρήσεις μπροστά.

Έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση και μετά από μια τέτοια απώλεια, τελικά κάνανε παιδάκι.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου κουράγιο. Δεν έγω διαβάσει πολλά για τόσο προχωρημένες κυήσεις. Η αλήθεια είναι οτι η γιαγιά μου έλεγε ότι αποβολή μπορεί να συμβεί και στον 8ο μήνα. Αλλά φαντάζομαι θα μιλούσε για καταστάσεις της εποχής της. Είναι αδιανόητο να μην έκανες υπέρηχο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να σου γίνει έλεγχος θρομβοφιλίας αν δεν είχες δώσει ποτέ καμία παλίνδρομη κύηση και δεν είχες αποβάλει ποτέ πριν. Πάντως να το ψάξεις παραπάνω. Το μόνο που δε μου κολάει (και σου είπα δεν είμαι και πολύ σχετική) είναι το μακρύ χρονικό διάστημα που δεν είχες επισκευθεί το γυναικολόγο σου. Ίσως όμως να είναι φυσιολογικό να βλέπεις το γιατρό μια φορά το μήνα ή το λάθος να ήταν αλλού ή να μην υπάρχει λάθος. Πάντως σου εύχομαι πολύ κουράγιο σκέψου ότι κι άλλες κοπέλες ζήσανε παρόμοια και χειρότερα-κοπέλα στο φόρουμ έχασε υγιή μωρό δύο μέρες μετά τον τοκετό από λάθος γιατρού. Ευχομαι αυτά τα δυσάρεστα να μην ξανασυμβούν ποτέ σε καμία. Μάζεψε τα κομμάτια σου όσο μπορείς, πλησίασε τον άντρα σου πιο πολύ και μαζί προσπαθείστε να κοιτάξετε προς το μέλλον. Σίγουρα ένα μωράκι βρίσκεται στο δρόμο σας.

ευχαριστω για την συμπαρασταση σας.το εχω τοσο αναγκη! στην οικογενεια μου δεν μπορω να μιλαω γι'αυτο μιας κ εχουν προβληματα υγειας κ δεν θελω να τους ριχνω κ εγω.ηταν ο αυγουστος που ηταν κλειστο το ιατρειο 'ας πουμε' για διακοπες κ γι'αυτο με πηγε πισω για υπερηχο.ητανε θελημα θεου λεω στον εαυτο μου για να παρηγορουμε.αλλη αποβολη δεν ειχα.ηταν η πρωτη μου προσπαθεια για παιδακι μετα απο 4 χρονια γαμου.οι εξετασεισ θρομβοφιλιας βγηκαν. ειναι κατεβασμενη η πρωτεινη s.μου εδωσε τωρα κ εκανα μοριακο ελενχο της θρομβ. κ μου ειπε ο αιματολογος οτι το πιο πιθανο ειναι να μην οφειλετε στην θρομβ.ειμαι πολυ επιφυλακτικη ομως κ με τους δυο.θελω απλα να κοιμηθω κ να ξυπνησω την ωρα που θα γενναω.

MpuUp2.png

κοριτσια υπαρχει εμβρυο, το ειδαμε!!!ολα καλα μεχρι στιγμης!!!εγω ειχα ωορηξια την 22η μερα του κυκλου, γι'αυτο ειναι ακομα νωρις!!!απλα ο γιατρος μου ηθελε να εξαντλησουμε καθε εκδοχη!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

κοριτσια υπαρχει εμβρυο' date=' το ειδαμε!!!ολα καλα μεχρι στιγμης!!!εγω ειχα ωορηξια την 22η μερα του κυκλου, γι'αυτο ειναι ακομα νωρις!!!απλα ο γιατρος μου ηθελε να εξαντλησουμε καθε εκδοχη!!![/quote']

συγχαρητηρια!!!!!!!να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!:-P:-P

MpuUp2.png

συγχαρητηρια!!!!!!!να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!:-P:-P

σε ευχαριστω πολυ!!!σου ευχομαι κι εσενα οτι καλυτερο!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ!!!σου ευχομαι κι εσενα οτι καλυτερο!!!!

Άντε μαρκελλομαμά, σε αυτό το τόπικ των παλίνδρομων να σε βλέπω μόνο για να μας εμψυχώνεις όχι από προσωπικούς φόβους για το οτιδήποτε. Αφού σου είπα (σε άλλο τόπικ) εσύ θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι για διδικάμια (και όχι μόνο στο ζώδιο). Διπλό δώρο για το Μαρκελλάκι σου.

Γεια σας κοριτσια! Ευχομαι σε ολες σας να γινουν τα ονειρα σας πραγματικοτητα και οι ασχημες αναμνησεις σας να απαλυνουν με τον καιρο! Ειμαι απο αλλο καφε και απλα πεταχτηκα για να μαλωσω τις εγκυουλες που μπαινουν εδω! Οταν ημουν εγκυος απεφευγα τις δυσαρεστες συζητησεις για να προστατευω το μωρο. Και Ιολη bp ειδα πριν γεννησω το υγιες μωρο μου ενα πολυ τρομαχτικο ονειρο. Πως ηταν νεκρο! Τελικα ειναι η ανασφαλεια μας που τα δημιουργει ολα! Εχετε ολες την αγαπη μου! Και να διωχνετε τις εγκυουλες! Πολλα φιλια!

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαρκελλομαμά συγχαρητήρια!!!! Να έχεις τέλεια εγκυμοσύνη και να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!!

Bp-Iόλη τι έγινε???? Όλα καλά????

Στυλιάνα λυπάμαι πάρα πολύ! Όσες έχουμε χάσει μωράκια ανεξάρτητα από την εβδομάδα που έγινε αυτό νιώθουμε τον ίδιο πόνο... Εύχομαι σε όλες μας να αξιωθούμε να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας σύντομα!!!!

kWrwp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Λόγω έλλειψης χρόνου (γύρισα χθες πολύ αργά από το γιατρό) και καταιγισμού μηνυμάτων δημόσιων και π.μ. (σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου, είστε υπέροχες κι απίστευτες) σας κάνω μια σύντομη ενημέρωση, την οποία έκανα χθες βράδυ μόνο στο καφέ θα γίνω μανούλα και σε φίλες που έστειλαν π.μ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Η χοριακή ανέβηκε αλλά δεν διπλασιάστηκε. Από 445 πήγε μόλις 615.

Ο γιατρός αρχικά φοβήθηκε για εξωμήτριο, μόλις έκανε κολπικό υπέρηχο, είδε κάτι σαν σάκο μέσα στη μήτρα.

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι λανθασμένη η τιμή της χοριακής, γιατί η απεικόνιση σάκου είναι δυνατή μόνο, όταν η χοριακή υπερβεί τις 1.000 μονάδες.

Μου χορήγησε ενδοκολπικά προγεστερόνη (utrogestan) και θα με ξαναδεί την Τρίτη το βράδυ, όπου σε νέο κολπικό υπέρηχο πιστεύει πως θα έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα.

Ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος (επί λέξει είπε "μπορει να πάει και καλά") και δεν θεωρεί τίποτε τελειωμένο.

Υπομονή μέχρι την Τρίτη το βράδυ, όπου θα έχετε νέα ενημέρωση κι ελπίζω να είναι ευχάριστα τα νέα.

Αν όχι, προχωράω μπροστά. Είμαι πολύ δυνατή και θα το ξεπεράσω.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον σας.

Καλή σας ημέρα με τις καλύτερες ευχές μου να σας συντροφεύουν κάθε μέρα.

5f27b8bd0c.png

Καλημέρα Bp μου!!!

Το πιστεύεις ότι πρώτα άνοιξα τον υπολογιστή να δω νέα σου και μετά έφτιαξα καφε;;;;

Λοιπόν, νομίζω ότι όλα πάνε μια χαρά..... και θέλω να σταματήσεις να σκέφτεσαι απαισιοδοξα......!!! Χαλάρωσε, κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου!!!!

Αντε να πάρουμε και εμείς κουράγιο.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Λόγω έλλειψης χρόνου (γύρισα χθες πολύ αργά από το γιατρό) και καταιγισμού μηνυμάτων δημόσιων και π.μ. (σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου, είστε υπέροχες κι απίστευτες) σας κάνω μια σύντομη ενημέρωση, την οποία έκανα χθες βράδυ μόνο στο καφέ θα γίνω μανούλα και σε φίλες που έστειλαν π.μ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Η χοριακή ανέβηκε αλλά δεν διπλασιάστηκε. Από 445 πήγε μόλις 615.

Ο γιατρός αρχικά φοβήθηκε για εξωμήτριο, μόλις έκανε κολπικό υπέρηχο, είδε κάτι σαν σάκο μέσα στη μήτρα.

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι λανθασμένη η τιμή της χοριακής, γιατί η απεικόνιση σάκου είναι δυνατή μόνο, όταν η χοριακή υπερβεί τις 1.000 μονάδες.

Μου χορήγησε ενδοκολπικά προγεστερόνη (utrogestan) και θα με ξαναδεί την Τρίτη το βράδυ, όπου σε νέο κολπικό υπέρηχο πιστεύει πως θα έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα.

Ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος (επί λέξει είπε "μπορει να πάει και καλά") και δεν θεωρεί τίποτε τελειωμένο.

Υπομονή μέχρι την Τρίτη το βράδυ, όπου θα έχετε νέα ενημέρωση κι ελπίζω να είναι ευχάριστα τα νέα.

Αν όχι, προχωράω μπροστά. Είμαι πολύ δυνατή και θα το ξεπεράσω.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον σας.

Καλή σας ημέρα με τις καλύτερες ευχές μου να σας συντροφεύουν κάθε μέρα.

καλημέρα !

διαβάζω τα τελευταια ποστ σου κ θέλω να σε ρωτησω γιατι βρε κοπέλα μου τοση απαισιοδοξία?????

κατ΄αρχήν η χοριακη δεν διπλασιαζεται καθε 2 μερες! ειναι σχεδον καθε τρεις!!! για την ακριβεια ειναι μια γεωμετρικη προοδος , που αν υποθέσουμε οτι η τιμη της στο 100% ειναι στην 3η μερα, την 1η θα εχει αυξηθει ενα 15%, την δευτερη θα εχει φτασει στο 40% κ την τριτη θα εχει πιασει το 100% !!!! μην σκέφτεσαι αρνητικά λοιπόν , ποσο μαλλον που είδατε κ σακο! ειναι πολύ νωρις ακομη κ μην εχεις αρνητική ψυχολογία! καθησε οσο μπορεις κ να εισαι ηρεμη!!! κ εγω είχα μια αποβολη τον Δεκέμβριο κ φοβόμουν οτι αν ξαναμεινω εγκυος θα συμβει παλι... εμεινα εγκυος , αλλαξα εντελώς την ψυχολογια μου κ όσο κ να φαινεται σκληρό σταματησα να διαβάζω όλα τα αρνητικά που θα μπορούσαν να εχουν συμβει! ξεκουρασου λοιπον, οχι πολλα πολλα κ την Τριτη θα περιμένουμε νεα σου!!!

t7XLp3.png

καλημέρα !

διαβάζω τα τελευταια ποστ σου κ θέλω να σε ρωτησω γιατι βρε κοπέλα μου τοση απαισιοδοξία?????

κατ΄αρχήν η χοριακη δεν διπλασιαζεται καθε 2 μερες! ειναι σχεδον καθε τρεις!!! για την ακριβεια ειναι μια γεωμετρικη προοδος , που αν υποθέσουμε οτι η τιμη της στο 100% ειναι στην 3η μερα, την 1η θα εχει αυξηθει ενα 15%, την δευτερη θα εχει φτασει στο 40% κ την τριτη θα εχει πιασει το 100% !!!! μην σκέφτεσαι αρνητικά λοιπόν , ποσο μαλλον που είδατε κ σακο! ειναι πολύ νωρις ακομη κ μην εχεις αρνητική ψυχολογία! καθησε οσο μπορεις κ να εισαι ηρεμη!!! κ εγω είχα μια αποβολη τον Δεκέμβριο κ φοβόμουν οτι αν ξαναμεινω εγκυος θα συμβει παλι... εμεινα εγκυος , αλλαξα εντελώς την ψυχολογια μου κ όσο κ να φαινεται σκληρό σταματησα να διαβάζω όλα τα αρνητικά που θα μπορούσαν να εχουν συμβει! ξεκουρασου λοιπον, οχι πολλα πολλα κ την Τριτη θα περιμένουμε νεα σου!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Σοφάκι, με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου και να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου.

Είμαι απαισιόδοξη, διότι και η μικροβιολόγος και ο γυναικολόγος μου μού είπαν ότι δεν είναι καλή χοριακή, παρότι αυξάνεται.

Ο γιατρός δεν είδε σάκο, είδε κάτι σαν σάκο. Φοβόταν και για εξωμήτριο.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη.

Είμαι πολύ πιο ήρεμη σήμερα και πολύ πιο αισιόδοξη.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έγραψες δυο λόγια, πραγματικά δεν είχα ξανακούσει το κάθε τρεις μέρες.

5f27b8bd0c.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΙΟΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....

στυλιανα μου τωρα μολις διαβασα για την περιπετεια σου!!!!υπαρχουν παντα και χειροτερα να σκεφτεσαι!!!οχι πως θα σε παρηγορησω μα η μητερα μου εχασε απο λαθος γιατρου διδυμα αγορακια 5,5 μηνων...πριν απο χρονια βεβαια. με πολυ κοπο καταφερε κι εκανε εμενα και τον αδερφο μου, τον οποιο δυστυχως τον χασαμε πριν απο 3 μηνες, 24 χρονων, σε τροχαιο...να σκεφτεσαι θετικα, δεν υπαρχει αλλος τροπος, και να δεις οτι συντομα θα κρατας το παιδακι σου αγκαλιτσα!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

στυλιανα μου τωρα μολις διαβασα για την περιπετεια σου!!!!υπαρχουν παντα και χειροτερα να σκεφτεσαι!!!οχι πως θα σε παρηγορησω μα η μητερα μου εχασε απο λαθος γιατρου διδυμα αγορακια 5' date='5 μηνων...πριν απο χρονια βεβαια. με πολυ κοπο καταφερε κι εκανε εμενα και τον αδερφο μου, τον οποιο δυστυχως τον χασαμε πριν απο 3 μηνες, 24 χρονων, σε τροχαιο...να σκεφτεσαι θετικα, δεν υπαρχει αλλος τροπος, και να δεις οτι συντομα θα κρατας το παιδακι σου αγκαλιτσα!!!![/quote']

ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ!!!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ Κ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΑ.ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ?

MpuUp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ Σοφάκι, με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου και να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου.

Είμαι απαισιόδοξη, διότι και η μικροβιολόγος και ο γυναικολόγος μου μού είπαν ότι δεν είναι καλή χοριακή, παρότι αυξάνεται.

Ο γιατρός δεν είδε σάκο, είδε κάτι σαν σάκο. Φοβόταν και για εξωμήτριο.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη.

Είμαι πολύ πιο ήρεμη σήμερα και πολύ πιο αισιόδοξη.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έγραψες δυο λόγια, πραγματικά δεν είχα ξανακούσει το κάθε τρεις μέρες.

Ιολη μου , δεν ειμαι ειδικος , αλλα απο την δικη μου περιπτωση (προηγουμενη εγκυμοσυνη με ποοολλες επαναληπτικες χοριακης )κ με μιας φιλης μου την περιπτωση που εκανε προσφατα εξωσωματικη, καταλαβα αυτό με τις 3 μερες. κ στο ιντερνετ αν ψαξεις θα δεις οτι δεν ειναι στις 2 μερες! οσο για τον σακο νομιζω οτι τον βλεπεις καθαρα με πιο πολλες μοναδες.... ειναι νωρις ακομα κ τιποτε δεν ειναι σιγουρο...

t7XLp3.png

Zaharinaki μου γλυκό, τι κάνεις? Πόσο χαίρομαι που σε διαβάζω ύστερα από τόσο καιρό! Τι κάνει το μπεμπάκι σου? Έχετε μπει σε μια σειρά?

Να μου το φιλήσεις στα μαγουλάκια του!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Εγώ πάλι για τον εαυτό μου το έχω ξεγράψει. Μάλλον τελικά δεν έκανα καλά αλλά ίσως είναι και η άμυνά μου, για να αντέχω.

Bpitsa καλά είναι η μικρούλα. Μαμ, κακά και λίγο νάνι... Έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση από την αρχή αλλά ακόμη θηλάζει αρκετές ώρες...

Διάβασα τα νέα σου πιο κάτω. Μακάρι να είναι σάκος αυτό που είδε ό γιατρός σου και να πάνε όλα καλά. Έχω ακούσει περιπτώσεις που τελικά όλα εξελίσσονται ομαλά παρά την αρχική χαμηλή χοριακή.

Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά και πολύ θετική ενέργεια:)

Γεια σας . Είχα καιρό να μπω στο Φορουμ μάλλον χρειαζόμουν διάλειμμα από το θέμα εγκυμοσύνη. Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να πάρω και 2η γνώμη έτσι επισκέφτηκα κι άλλο γιατρό στο Ιασώ. Δε μου είπε κάτι καινούριο, η γνώμη του όμως είναι να κάνω και υστεροσαλπιγγογραφία παρόλο που μένω γρήγορα έγκυος αφού έχω ιστορικό παλίνδρομων. Έχει κάνει καμμιά σας; την έχω πάρει από φόβο νομίζω ότι θα πονέσω πολύ. Σκέφτομαι να την κάνω στο Ιασώ κανένα χρήσιμο tip;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ!!!ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ Κ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΑ.ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ?

6 εβδομαδων ειμαι...σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!εννοειται πως θα περιμενουμε νεα σου!!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Γεια σας . Είχα καιρό να μπω στο Φορουμ μάλλον χρειαζόμουν διάλειμμα από το θέμα εγκυμοσύνη. Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να πάρω και 2η γνώμη έτσι επισκέφτηκα κι άλλο γιατρό στο Ιασώ. Δε μου είπε κάτι καινούριο, η γνώμη του όμως είναι να κάνω και υστεροσαλπιγγογραφία παρόλο που μένω γρήγορα έγκυος αφού έχω ιστορικό παλίνδρομων. Έχει κάνει καμμιά σας; την έχω πάρει από φόβο νομίζω ότι θα πονέσω πολύ. Σκέφτομαι να την κάνω στο Ιασώ κανένα χρήσιμο tip;

καλησπέρα, η υστεροσαλπιγγογραφία είναι μια εύκολη εξετασούλα για να δουν τη διαβατότητα κάθε σάλπιγγας. Δεν κρατάει πολύ ώρα. Σου βάζουν ένα υγρό που ίσως σου προκαλέσει κάποιους πόνους περιόδου και βγάζουν μια ακτινογραφία τίποτε άλλο. Νομίζω στο ΙΑΣΩ το κόστος είναι γύρω στα 160 ?. Κι εγώ θα ήθελα να την κάνω μετά την απόξεση πάντως. Άλλες εξετάσεις σου κάνανε; Γιατί εγώ έχω κάνει ένα χοντρό πακέτο ήδη και περιμένω αποτελέματα. η ιστολογική μετά την παλίνδρομη έδειξε κάτι σε σένα;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...