Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

μην προδικαζεις τιποτα προτου γινει..σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα..προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και ξεκουραστη ..

ελπιζω ολα να πανε κατ'ευχην !

liveloula, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά να σου πω την αλήθεια ήδη σκέφτομαι το παρακάτω.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην το σκεφτεσαι η τουλαχιστον προσπαθησε..θα σου πω τα λογια που μου ειπε ο γυναικολογος μου..οταν σκεφτεσαι θετικα ..μια εγκυμοσυνη μπορει να παει σιγουρα καλυτερα..οταν σκεφτεσαι αρνητικα δεν μπορεις να την επιρεασεις αλλα δεν μπορεις και να την βοηθησεις....ξερω ποσο δυσκολο ειναι και πραγματικα λυπαμαι που δεν πηγαινουν ολα οπως τα περιμενες...ομως γλυκια μου ποτε δεν ξερεις...

θα περιμενω με αγωνια νεα σου

ελπιζω ευχαριστα..

μην το σκεφτεσαι η τουλαχιστον προσπαθησε..θα σου πω τα λογια που μου ειπε ο γυναικολογος μου..οταν σκεφτεσαι θετικα ..μια εγκυμοσυνη μπορει να παει σιγουρα καλυτερα..οταν σκεφτεσαι αρνητικα δεν μπορεις να την επιρεασεις αλλα δεν μπορεις και να την βοηθησεις....ξερω ποσο δυσκολο ειναι και πραγματικα λυπαμαι που δεν πηγαινουν ολα οπως τα περιμενες...ομως γλυκια μου ποτε δεν ξερεις...

θα περιμενω με αγωνια νεα σου

ελπιζω ευχαριστα..

liveloula, θα σας ενημερώσω αύριο αργά το βράδυ.

5f27b8bd0c.png

Καλησπερα κοριτσια,εχω που μιλησα εχθες με τον γιατρο μου,μου ειπε να μην ανυσηχω και οτι η περιοδος θα μου ερθει.Αν δεν ερθει μεχρι το Σαββατο να τον παρω ενα τηλεφωνο και θα το κανονισουμε.Ετσι μου ειπε.Μηπως θα μου δωσει κανενα χαπι

;Γνωριζει καμια κοπελα τιποτα;

Μαρία καλησπερα. Εγώ μίλησα σήμερα με τη γιατρό μου και μου είπε να περιμένω μέχρι το άλλο Σάββατο αλλιώς να πάρω κάτι χάπια που μου έδωσε για να μου έρθει. Ωστόσο την είδα αρκετά σίγουρη ότι θα μου έρθει γιατί είδε ότι είχα ωορυξία κανονικά. Ελπίζω να σου έρθει κι εσένα γρήγορα. :-D

liveloula, θα σας ενημερώσω αύριο αργά το βράδυ.

bpίτσα από εχθές σε σκέφτομαι συνέχεια και δεν σου κρύβω ότι εχω και λίγες τύψεις που προσπαθούσα να σε ξεσηκώσω,μάλλον κάποιο προαίσθημα θα είχες εσύ. κοίτα να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται λάθη γίνονται ,να έχεις πίστη. ενημέρωσε μας αύριο

Διαφημίσεις

bpίτσα από εχθές σε σκέφτομαι συνέχεια και δεν σου κρύβω ότι εχω και λίγες τύψεις που προσπαθούσα να σε ξεσηκώσω,μάλλον κάποιο προαίσθημα θα είχες εσύ. κοίτα να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται λάθη γίνονται ,να έχεις πίστη. ενημέρωσε μας αύριο

Νενάκι, φιλεναδάκι, θα σε μαλώσω. Να μην έχεις καμία τύψη κι εγώ στη θέση σου τα ίδια θα μου έλεγα.

Ναι, σίγουρα είχα κάποιο προαίσθημα. Θυμάσαι που ήμουν σα χαμένη και δε χαμογελούσα? Τελικά ο μόνος λόγος για τον οποίο χάρηκα εκείνη την ημέρα ήταν που καταφέρνω να συλλάβω και δεν παύω να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω.

Τελικά πρεπει να περάσουμε δια πυρος και σιδήρου για να πετύχουμε.

Θυμάσαι που σας είπα ότι μου ήρθε πολύ εύκολα και τη μία και την άλλη φορά και ότι μπορεί να μην πάει καλά γιατί πρέπει να παιδευτώ?

Εσύ και άλλα κορίτσια παιδεύεστε με τη σύλληψη, εγώ και άλλα κορίτσια παιδευόμαστε με την εγκυμοσύνη.

Θα σας ενημερώσω αύριο αργά το βράδυ.

5f27b8bd0c.png

bp-IOLI καλησπέρα. Η χοριακή δεν σημαίνει τίποτε. Μπορεί να η διπλασιαστεί υποχρεωτικά. Εγώ ξεκίνησα Παρασκευή 128, Δευτέρα 256 και Τετάρτη 487. Παρόλα αυτά είδαμε σάκκο, καρδιακή λειτουργία. Το πρόβλημα το δικό μου ήταν άλλο και δεν είχε σχέση με τη χοριακή. Δεν λέει τίποτε η χοριακή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Περιμένουμε νέα σου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ...ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.¨:-P

Ιόλη μου εγώ μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη μου, την μέρα που το έμαθα κατέβασα λίγο αίμα και άρχισα να κλαίω και να είμαι σίγουρη πως το έχασα και δεν θα κάνω ποτέμου παιδί. Μιλάμε με λιγμούς, φωνές δεν ήθελα να δω κανένα. Όλα αυτά λόγω ότι την προηγούμενη φορά χωρίς να το καταλάβω πήγα στο γιατρό για την φυσιολογική εξέταση και μου είπε πως η καρδούλα του μωρού μου σταμάτησε να κτυπά. Τώρα είμαι 3ων μηνών και τρέμω κάθε 5 μέρες πάω στο γιατρό κ βλέπω το μωρό. Εμένα ο ιατρός μου μου έδωσε ασπιρίνη και πίνω κάθε βράδυ και ουτροτζεστάν και προς το παρόν δόξα το θεό όλα καλά. Μίλα με το γιατρό σου και ζάλισε τον ρώτα τον τα πάντα, ότι σε απασχολεί. Α και εμένα η χοριακή μου στο μωράκι δεν ήταν θεική αλλά όλα πάνε μια χαρά. Έχε πίστη

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράστασή σας.

Μου δίνετε κουράγιο.

Θα σας ενημερώσω αργά το βράδυ για τα νέα μου.

Μόλις πήρα τις εξετάσεις για έλεγχο θυρεοειδούς και είναι άριστες.

Έχω δώσει και αίμα για χοριακή.

Το βράδυ θα βγει η χοριακή και κατευθείαν θα πάω στο γιατρό.

Θα σας πω μόλις γυρίσω.

Να είστε όλες καλά και εύχομαι το καλύτερο για όλες μας.

5f27b8bd0c.png

σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!να σας ρωτησω κατι μιας και γνωριζετε για το θεμα?οταν παλλινδρομει μια κυηση υπαρχει περιπτωση η χοριακη να συνεχιζει να αυξανεται κανονικα?υπαρχουν καποια συμπτωματα?

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!να σας ρωτησω κατι μιας και γνωριζετε για το θεμα?οταν παλλινδρομει μια κυηση υπαρχει περιπτωση η χοριακη να συνεχιζει να αυξανεται κανονικα?υπαρχουν καποια συμπτωματα?

Δυστυχώς υπάρχει και συνέβη σ' εμένα πέρσι.

Τι να σου πω τώρα βρε Μαρκελλομαμά μου? Δε θέλω να σου βάλω κι άλλα στο μυαλουδάκι σου, άσε να πας τη Δευτέρα στο γιατρό σου να δεις τι γίνεται. Εγώ πάντως πιστεύω ότι απλώς είναι μικρούλι και γι' αυτό δε φαίνεται ακόμη.

Πήγες τελικά χθες βράδυ στο νοσοκομείο? Σε είχα έννοια όλο το βράδυ και σήμερα σε σκεφτόμουν πολύ.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς υπάρχει και συνέβη σ' εμένα πέρσι.

Τι να σου πω τώρα βρε Μαρκελλομαμά μου? Δε θέλω να σου βάλω κι άλλα στο μυαλουδάκι σου, άσε να πας τη Δευτέρα στο γιατρό σου να δεις τι γίνεται. Εγώ πάντως πιστεύω ότι απλώς είναι μικρούλι και γι' αυτό δε φαίνεται ακόμη.

Πήγες τελικά χθες βράδυ στο νοσοκομείο? Σε είχα έννοια όλο το βράδυ και σήμερα σε σκεφτόμουν πολύ.

ναι πηγα και ειναι ενδομητριο αλλα παλι δεν το ειδαν. το μηχανημα τους βεβαια ηταν για πεταμα!!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Μαρκελλομαμά, είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου θα έχει καλύτερο μηχάνημα από αυτό του νοσοκομείου. Το καλό είναι ότι είναι ενδομήτριο.

Ο γιατρός σου είχε υπόνοια ότι μπορεί να είναι εξωμήτριο, επειδή έχεις υψηλή χοριακή. Αφού ο σάκος είναι μέσα, είναι απίθανο το έμβρυο να είναι απέξω.

Επιπλέον, αν θυμάμαι καλά, εσύ έχεις αναγούλες και ναυτίες, έτσι δεν είναι?

Θεωρώ ότι αυτό είναι καλό σημάδι.

Εγώ ούτε πέρσι ούτε φέτος είχα ναυτίες, κι αναρωτιόμουν γιατί.

Βέβαια πέρσι μέσα σε μια-δυο βδομάδες και χωρίς να τρώω, είχε γίνει η κοιλιά μου τούμπανο. Δεν μου κάνανε τα ρούχα και δυο μέρες πριν πάω για πρώτη φορά στο γιατρό, αγόρασα δυο παντελόνια μεγαλύτερο νούμερο (τα οποία τελικά δεν πρόλαβα να φορέσω). Δεν μου έκανε κανένα ρουχο.

Πίστευα ότι ήμουν πολύ έγκυος αλλά δυστυχώς δεν ήμουν.

Τουλάχιστον φέτος δεν έχω γίνει φαλαινάκι και ήδη έχω χάσει 1 κιλό.

Και δεν με πειράζει τόσο να φουσκώσω αλλά να φουσκώσω, γιατί υπάρχει παιδί, όχι όπως πέρσι που δεν υπήρχε τίποτε.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και στο λέω εγώ που προχθές δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από τα κλάματα.

Όμως σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα κι ακόμη κι αν το βράδυ μάθω τα δυσάρεστα, εγώ θα προχωρήσω, δε θα το βάλω κάτω.

5f27b8bd0c.png

Μαρκελλομαμά, είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου θα έχει καλύτερο μηχάνημα από αυτό του νοσοκομείου. Το καλό είναι ότι είναι ενδομήτριο.

Ο γιατρός σου είχε υπόνοια ότι μπορεί να είναι εξωμήτριο, επειδή έχεις υψηλή χοριακή. Αφού ο σάκος είναι μέσα, είναι απίθανο το έμβρυο να είναι απέξω.

Επιπλέον, αν θυμάμαι καλά, εσύ έχεις αναγούλες και ναυτίες, έτσι δεν είναι?

Θεωρώ ότι αυτό είναι καλό σημάδι.

Εγώ ούτε πέρσι ούτε φέτος είχα ναυτίες, κι αναρωτιόμουν γιατί.

Βέβαια πέρσι μέσα σε μια-δυο βδομάδες και χωρίς να τρώω, είχε γίνει η κοιλιά μου τούμπανο. Δεν μου κάνανε τα ρούχα και δυο μέρες πριν πάω για πρώτη φορά στο γιατρό, αγόρασα δυο παντελόνια μεγαλύτερο νούμερο (τα οποία τελικά δεν πρόλαβα να φορέσω). Δεν μου έκανε κανένα ρουχο.

Πίστευα ότι ήμουν πολύ έγκυος αλλά δυστυχώς δεν ήμουν.

Τουλάχιστον φέτος δεν έχω γίνει φαλαινάκι και ήδη έχω χάσει 1 κιλό.

Και δεν με πειράζει τόσο να φουσκώσω αλλά να φουσκώσω, γιατί υπάρχει παιδί, όχι όπως πέρσι που δεν υπήρχε τίποτε.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και στο λέω εγώ που προχθές δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από τα κλάματα.

Όμως σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα κι ακόμη κι αν το βράδυ μάθω τα δυσάρεστα, εγώ θα προχωρήσω, δε θα το βάλω κάτω.

να σε ζαλισω αλλο λιγο?

τι χοριακη ειχες τοτε?

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

να σε ζαλισω αλλο λιγο?

τι χοριακη ειχες τοτε?

Δεν με ζαλίζεις, απλώς δε θέλω να συγκρίνεις και να απογοητεύεσαι.

Ξεκίνησα στην 5η μέρα καθυστέρησης με 3.451 μονάδες και στην 7η εβδομάδα που πήγα στο γιατρό, για να δούμε το έμβρυο είχα 40.000 και τελικά έμβρυο δεν υπήρχε πουθενά, ο σάκος ήταν αδειανός. Το θυμάμαι σαν τώρα το σοκ και την ψυχρολουσία.

Ο γιατρός με άφησε να περιμένουμε μια βδομάδα μη τυχόν και είναι καθυστερημένη σύλληψη, όμως εγώ ήξερα ότι δεν είναι καθυστερημένη. Είχα επαφές την 8η, 10η και 24η μέρα του κύκλου κι ο γιατρός στηρίχθηκε στην επαφή της 24ης μέρας και ήθελε να εξαντλήσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Όμως ήξερα ότι αποκλείεται να είχα ωορρηξία την 24η μέρα, γιατί ο κύκλος μου είναι μικρός και ήδη εγώ την 24η μέρα είχα αρχίσει να πρήζομαι και μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είμαι έγκυος.

Τελικά, πράγματι δεν έγινε η σύλληψη την 24η μέρα αλλά μάλλον 8η-10η.

Ρώτησα το γιατρό γιατί έχω τόσο υψηλή χοριακή ενώ δεν έχω έμβρυο και μου είπε ότι δουλεύει ο πλακούντας.

Όμως σου τονίζω ότι πέρα από την απουσία περιόδου και το πρωτοφανές πρήξιμο που φαινόμουν σαν 5 μηνών έγκυος ενώ ήμουν 55 κιλά, εγώ δεν είχα άλλα συμπτώματα εγκυμοσύνης.

Τελικά αυτές οι ναυτίες είναι σωτήριες, δείχνουν ότι πάει καλά το πράγμα.

5f27b8bd0c.png

μπιπίτσα μου, εύχομαι να έχεις καλά νέα το βράδυ και να μας ανακοινώσεις ότι όλα είναι μια χαρά. και αν δεν είναι (φτου φτου μακριά) πάλι εδώ θα ήμαστε για να το μοιραστούμε μαζί σου. ξέρω καλά τι αγωνία περνάς, το πέρασα στην πρώτη μου εγκυμοσυνη που ήταν παλινδρομη:-(

Υπομονή κούκλα...

μαμά της μαρκέλλας εύχομαι κ σε σένα το καλύτερο:-)

μπιπίτσα μου, εύχομαι να έχεις καλά νέα το βράδυ και να μας ανακοινώσεις ότι όλα είναι μια χαρά. και αν δεν είναι (φτου φτου μακριά) πάλι εδώ θα ήμαστε για να το μοιραστούμε μαζί σου. ξέρω καλά τι αγωνία περνάς, το πέρασα στην πρώτη μου εγκυμοσυνη που ήταν παλινδρομη:-(

Υπομονή κούκλα...

μαμά της μαρκέλλας εύχομαι κ σε σένα το καλύτερο:-)

Zaharinaki μου γλυκό, τι κάνεις? Πόσο χαίρομαι που σε διαβάζω ύστερα από τόσο καιρό! Τι κάνει το μπεμπάκι σου? Έχετε μπει σε μια σειρά?

Να μου το φιλήσεις στα μαγουλάκια του!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Εγώ πάλι για τον εαυτό μου το έχω ξεγράψει. Μάλλον τελικά δεν έκανα καλά αλλά ίσως είναι και η άμυνά μου, για να αντέχω.

5f27b8bd0c.png

Διαβαζω τα νεα σας αν και δε γραφω συνηθως, εχω περασει κι εγω απο το λουκι της παλλινδρομης και ξερω, υπαρχουν ομως και χειροτερα πιστεψτε με (οπως η διακοπη κυησεως που εκανα πριν 3 μηνες γιατι το 5 μηνων μωρο μου ειχε προβλημα!)...

bp-IOLH & markella's mommy ευχομαι να πανε ολα καλα με τις εγκυμοσυνες σας και να μην χρειαστει να ξανασκεφτειτε αρνητικα!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Δυστυχώς, οδεύω προς τη 2η παλλίνδρομη.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την προηγούμενη Παρασκευή έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό.

Δεν τολμούσα ούτε να χαρώ. Το είπα μόνο σε πολύ δικούς μου ανθρώπους. Τα συναισθήματα ανάμικτα. Χαρμολύπη. Ο φόβος μου είχε μαγκώσει την ψυχή.

Τη Δευτέρα το πρωί έκανα β' χοριακή. Βγήκε 300 μονάδες και αναθάρρησα. "Λες να πάνε όλα καλά?" σκέφτηκα.

Την Τετάρτη το πρωί έκανα πάλι β' χοριακή. Δυστυχώς δεν διπλασιάστηκε. Η τιμή ήταν 445 μονάδες.

Ο γιατρός μου δεν είναι αισιόδοξος, απλώς άφησε ένα ενδεχόμενο να έχει γίνει λάθος στην μέτρηση. Μου συνέστησε να κάνω άλλη μία αύριο το πρωί και πιστεύει πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τις τελευταίες μέρες είχα επιδοθεί σ' έναν αγώνα δρόμου να κάνω ό,τι μπορώ από θέμα εξετάσεων. Πήγα σε αιματολόγο ιδιώτη για το θέμα της θρομβοφιλίας, γιατί η πρώτη αιματολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο μου είχε πει ότι δεν έχω θρομβοφιλία. Και ο δεύτερος αιματολόγος συμφώνησε ότι δεν έχω θρομβοφιλία και μου είπε να ξαναπάω, για να μου πάρει αίμα και να δουμε κάποιους δείκτες αιμορροφιλίας που έχω οριακούς (πράγμα το οποίο μου είχε επισημάνει και η άλλη αιματολόγος, απλώς εγώ το ειχα παρατήσει).

Πήγα σε ενδοκρινολόγο κι έδωσα επι τόπου αίμα για τον έλεγχο του θυρεοειδούς. Όλες οι εξετάσεις βγαίνουν αύριο.

Προσπάθησα από την πλευρά μου να προλάβω τα πάντα και δεν άφησα τίποτε στην τύχη.

Όμως η τύχη δεν με πάει.

Πέρασα μια εφιαλτική νύχτα. Ξύπνησα κάθιδρη στις 3.30 το πρωί. Ειχα δει στον ύπνο μου μια παλιά μου συμμαθήτρια που μου έλεγε "ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ". Κι όταν τη ρώτησα γιατί φταίω εγώ μου είπε "ΦΤΑΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ!".

Από εκείνη την ώρα άρχισα να κλαίω, σηκώθηκα, πήγα στην κουζίνα, έκανα ένα τσιγάρο και μετά ξαναγύρισα στο κρεβάτι και ο ύπνος με ξαναπήρε κατά τις 6.30 και ξαναξύπνησα στις 7.15 να πάω στη δουλειά.

Αύριο το πρωί θα κάνω την τελευταία χοριακή, μετά θα πάω στον ενδοκρινολόγο για τα αποτελέσματα και μετά στη δουλειά. Το βράδυ θα πάω να πάρω τη χοριακή, από κει θα πάω στον αιματολόγο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανα και μετά στον γυναικολόγο, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε πιο κάτω.

Αυτα τα νέα μου.

Ήλπιζα να πάνε όλα καλά, για να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου και να δώσω κουράγιο σε όλα τα κορίτσια, ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά τελικά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και δυστυχώς, πριν να σας ανακοινώσω την εγκυμοσύνη, σας ανακοινώνω την οσωνούπω παλλινδρόμησή της.

Κάτσε πρώτα να είσαι σίγουρη και μετά κάνε όσα τσιγάρα θες. Γιατί το προδικάζεις το θέμα και μαυρίζεις και το σποράκι σου? Πόσες κοπέλες δεν ήταν για παλλίνδρομη και τώρα έχουν παιδάκι στα χεράκια τους? Σε παρακαλώ ηρέμησε και να χεις καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε νέα σου εναγωνίως!!!

tt1724b1.aspx

Κάτσε πρώτα να είσαι σίγουρη και μετά κάνε όσα τσιγάρα θες. Γιατί το προδικάζεις το θέμα και μαυρίζεις και το σποράκι σου? Πόσες κοπέλες δεν ήταν για παλλίνδρομη και τώρα έχουν παιδάκι στα χεράκια τους? Σε παρακαλώ ηρέμησε και να χεις καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε νέα σου εναγωνίως!!!

yola, σ' ευχαριστώ για τη στήριξή σου. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Είχα να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου από την 1η μέρα και ήμουν πολύ περήφανη με τον εαυτό μου. Ένα τσιγάρο δε νομίζω να πείραξε. Άλλα πειράζουν, δυστυχώς.

Το βράδυ αργά θα έχετε τα νέα μου, αφού θα έχω γυρίσει κι από το γιατρό.

5f27b8bd0c.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...