Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

christy28 δυστυχώς δν μπορώ να σε βοηθήσω. Δν είμαι κ από Αθήνα.

Όσο για αυτό που αισθάνεσαι, να σου πω μν απελπίζεσαι είναι χαζό. Θα σου πω όμως να είναι σύντομο κ να έρθει το χαμόγελο κ η αυτοπεποίθηση, σύντομα.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τις ευχες! η διαθεση μετραει!

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα,

ήθελα να σας πώ και εγώ συνοπτικά την ιστορία μου και να δώσω σε όλες τις μανούλες κουράγιο που προσπαθούν για ενα παιδάκι.

Η ιστορία μου κάτι σαν την δική σας 2 παλυνδρομές κυήσεις και ο γιοκας μου που είναι 20 μηνών τώρα.

Μετα απο 1 χρόνο προσπάθειες για 2ο μωράκι πετύχαμε το πολυπόθητο χωρίς άγχος και χωρίς αρνητικές σκέψεις.

Τώρα είμαι 10 εβδομάδων και πολύ αισιόδοξη που έχω αποφύγει τον κίνδυνο και προχωράω.

΄Πέρνω κάθε μέρα χάπι για τον θυρεοείδη χάπι για φολικό οξυ και μια ενεσούλα στην κοιλίτσα γιατί ανακάλυψα (μόνη μου) ότι έχω θρομβοφιλία.

Όταν θέλουμε κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνομοτεί για να γίνει.

Πίστη ,ελπίδα και καθόλου άγχος .

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κρατήσω και το 2ο παιδάκι στην αγκαλίτσα μου.

ΦΙλιά σε όλες σας

christy δεν θυμαμαι αν μας εχεις πει..γιαυτο ας ξαναρωτησω.

εξετασεις θρομβοφιλιας εκανες και βγηκαν αρνητικες?

στην τελευταια εγκυμοσύνη εκανες ηπαρινες προληπτικά?

και κατι τελευταιο, εχεις ψαξει αν το πρόβλημά σου ειναι στην ανατομία της μητρας σου?

στο λεω γιατι εγω μετα την τελευταία παλίνδρομη βρηκα οτι η μητρα μου ειναι δικερος.

γιαυτο ειχα τα προβλήματα.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

βρηκα μεταλλαξη στο γονιδιο PAI-1 και της γλυκοπρωτεινη Ια γιαυτο απο την αρχη της εγκυμοσυνης εκανα clexane.

εχω κανει σαλπιγγογραφια και υπερηχο και ειναι φυσιολογικα οσον αφορα την ανατομια της μητρας.

εχω κανει απειρες εξετασεις και θεραπειες σε οτι βρισκαμε αλλα και παλι ειχα αρνητικο αποτελεσμα

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες..γραφω πρωτη φορα εδω αν και εχω διαβασει πολλα...ειμαι 30 χρονων και εχω δυο κοριτσακια 7 και 5 ετων.εδω και 2 χρονια προσπαθω για τριτο παιδακι αλλα δεν σταθηκα τυχερη...η μαλλον ημουν μεχρι πριν μια βδομαδα.ειχα παλινδρομη κυηση και υπεβληθη σε αποξεση στην 8η βδομαδα εγκυμοσυνης.ο κοσμος μου γυρισε αναποδα.θα μου πειτε αφου εχεις ηδη 2 τι μιλας..ισως ,δεν ξερω ,απλα ενιωσα αυτο το κενο μεσα μου...εκλαψα παρα πολυ..αλλα τωρα νιωθω ακομα πιο δυνατη δεν με σταματαει τιποτα.!!!ειμαι αποφασισμενη ηδη αρχισα να μετρω θερμοκρασια.ισως ειναι νωρις αλλα φοβαμαι πως αν περιμενω δεν θα ειναι παλι ευκολο...

Έτσι bassia, μπράβο! Δυνατές πρέπει να είμαστε όλες μας!

Κ γω αυτό το κενό νιώθω. Σαν να ξεκίνησα κάτι κ να μην το ολοκλήρωσα. Είμαι κ τελειομανής... :lol: Αυτό που με στεναχωρεί, είναι ότι το ίδιο αισθάνεται κ ο καλός μου.

...σου εύχομαι λοιπόν όλα να πάνε καλά αυτή την φορά.

Βάσια μου πώς το κατάλαβες πώς το παιδάκι παλινδρόμησε? είχες συμπτώματα?

Ιωάννα καλησπέρα, εγώ δεν είχα τρανταχτά συμπτώματα αλλά ένα σαράκι με έτρωγε. Στην αρχή μου μύριζαν και μου βρόμαγαν όλα. Ακόμη κι η μυρωδιά του συντρόφου μου που κοιμόταν δίπλα ήταν παράξενη. Από τη μια μέρα στην άλλη όλα φτιάξανε. Αναρρωτήθηκα έτσι ξαφνικά; Όλοι μου λέγανε να μην ανησυχω κι ότι είμαι αγχωτική. Παρόλα αυτά δεν έβγαινε από το μυαλό μου ότι κάτι στράβωσε. Χθες, δυστυχώς επιβεβαιώθηκα με τον χειρότερο τρόπο και σήμερα το πρωί η απόξεση ήταν η τελειωτική βολή. Πραγματικά δε θα ήθελα να ακούσω άλλη τέτοια ιστορία. Μακάρι όλα τα μωράκια να γεννιούνται και οι κοπέλες που ονειρεύονται να γίνουν μανουλες να μην περνάνε τέτοιο πόνο.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου εγώ βρίσκομαι στην έβδομη εβδομάδα. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα τρελάθηκα στους εμετούς κ όπως λές κ εσύ esys μου δεν άντεχα ούτε την μυρωδιά του συντρόφου μου. Τώρα οι αναγούλες μειώθηκαν, δεν σταμάτησαν μειώθηκαν η μόνη διαφορά , τα άλλα συμτώματα τα έχω.Άρχισα να ανησυχώ κ έτσι έκλεισα σήμερα ραντεβού στο γιατρό. Παρακαλώ το θεό να πάνε όλα καλά.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Κοριτσάκια μου εγώ βρίσκομαι στην έβδομη εβδομάδα. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα τρελάθηκα στους εμετούς κ όπως λές κ εσύ esys μου δεν άντεχα ούτε την μυρωδιά του συντρόφου μου. Τώρα οι αναγούλες μειώθηκαν, δεν σταμάτησαν μειώθηκαν η μόνη διαφορά , τα άλλα συμτώματα τα έχω.Άρχισα να ανησυχώ κ έτσι έκλεισα σήμερα ραντεβού στο γιατρό. Παρακαλώ το θεό να πάνε όλα καλά.

Ναι βρε Ιωάννα μου καλά τα λέει η tatis, έχεις συμπτώματα. Μη φοβάσαι. Καλά κάνεις και κλείνεις ραντεβού με το γιατρό σου διότι πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να βλέπουμε το γυναικολόγο μας σε σύντομα χρονικά διαστήματα ώστε με υπέρηχους να βλέπει η μανούλα το μωρό της συχνά. Αλλά και πάλι σου λέω μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά

Κορίτσια η δική μου εμπειρία είναι η εξής:

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι και τώρα περιμένω το δεύτερο (είμαι 11 εβδομάδων τώρα, και ελπίζω φυσικά όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους)

Το πρώτο μου παιδί άργησα να το "πιάσω", ενώ το δεύτερο το έπιασα με την ΠΡΩΤΗ προσπάθεια!

Και αυτό το εξηγώ ως εξής: το "λάθος" μας στο πρώτο παιδί ήταν οτι ακολουθούσαμε λάθος τακτική με τον άντρα μου και ερχόμασταν σε επαφή σχεδόν κάθε μέρα, ή μέρα παρά μέρα, νομίζωντας οτι έτσι θα σιγουρεύαμε το αποτέλεσμα...

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!

Ετσι το σπέρμα του άντρα ΑΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!!

Και πράγματι μετά απο σχεδόν 8-9 μήνες προσπαθειών (καθημερινών!!) αλλάξαμε τακτική και αρχίσαμε να αφήνουμε ένα διάστημα 4-5 ημερών απο την μία επαφή έως την άλλη και έτσι φυσικά...έπιασα αμέσως!!

Το ίδιο ακριβώς κάναμε και με το δεύτερο μας παιδί, που πράγματι το "πιάσαμε" με την πρώτη προσπάθεια.

Πιστεύω οτι οι παλλίνδρομες κυήσεις έχουν να κάνουν με την ποιότητα του σπέρματος (και του ωαρίου φυσικά).

Συμπέρασμα: όσο κι αν σας φανεί αστείο, δώστε χρόνο στο σπέρμα του άντρα να "ωριμάσει"... να γίνει η αγουρίδα μέλι! (χωρίς να το παρακάνετε βέβαια...) :wink:

Διαφημίσεις

Κορίτσια η δική μου εμπειρία είναι η εξής:

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι και τώρα περιμένω το δεύτερο (είμαι 11 εβδομάδων τώρα, και ελπίζω φυσικά όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους)

Το πρώτο μου παιδί άργησα να το "πιάσω", ενώ το δεύτερο το έπιασα με την ΠΡΩΤΗ προσπάθεια!

Και αυτό το εξηγώ ως εξής: το "λάθος" μας στο πρώτο παιδί ήταν οτι ακολουθούσαμε λάθος τακτική με τον άντρα μου και ερχόμασταν σε επαφή σχεδόν κάθε μέρα, ή μέρα παρά μέρα, νομίζωντας οτι έτσι θα σιγουρεύαμε το αποτέλεσμα...

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!

Ετσι το σπέρμα του άντρα ΑΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!!

Και πράγματι μετά απο σχεδόν 8-9 μήνες προσπαθειών (καθημερινών!!) αλλάξαμε τακτική και αρχίσαμε να αφήνουμε ένα διάστημα 4-5 ημερών απο την μία επαφή έως την άλλη και έτσι φυσικά...έπιασα αμέσως!!

Το ίδιο ακριβώς κάναμε και με το δεύτερο μας παιδί, που πράγματι το "πιάσαμε" με την πρώτη προσπάθεια.

Πιστεύω οτι οι παλλίνδρομες κυήσεις έχουν να κάνουν με την ποιότητα του σπέρματος (και του ωαρίου φυσικά).

Συμπέρασμα: όσο κι αν σας φανεί αστείο, δώστε χρόνο στο σπέρμα του άντρα να "ωριμάσει"... να γίνει η αγουρίδα μέλι! (χωρίς να το παρακάνετε βέβαια...) :wink:

Καλημέρα κι εύχομαι το μωράκι σου να είναι το Πασχαλιάτικο δωράκι σου. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά δυστυχώς δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση που η εγκυμοσύνη επήλθε κατόπιν μικρογονιμοποίησης. Πήραν, υποτίθεται τα καλύτερα σπεραματοζωάρια και τα βάλανε στα υπάρχοντα ωάρια. Παρόλα αυτά το κακό έγινε.

ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 5 ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΙΔΙΟΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ.ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

Κορίτσια καλησπέρα. Δυστυχώς είμαι και γω μέλος αυτής της παρέας. Την προηγούμενη Δευτέρα 14/9 έμαθα ότι το μωρό μου δε ζούσε πια..... Η καρδούλα του είχε σταματήσει 1-2 ημέρες πριν.... Ήμουν στην 8η εβδομάδα... Δεν ξέρω γιατί έγινε.. Ούτε αν είναι καλύτερα που έγινε τώρα και όχι σε πιο προχωρημένη εβδομάδα.... Ξέρω μόνο ότι πονάω!!!!!

kWrwp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Δυστυχώς είμαι και γω μέλος αυτής της παρέας. Την προηγούμενη Δευτέρα 14/9 έμαθα ότι το μωρό μου δε ζούσε πια..... Η καρδούλα του είχε σταματήσει 1-2 ημέρες πριν.... Ήμουν στην 8η εβδομάδα... Δεν ξέρω γιατί έγινε.. Ούτε αν είναι καλύτερα που έγινε τώρα και όχι σε πιο προχωρημένη εβδομάδα.... Ξέρω μόνο ότι πονάω!!!!!

λυπαμαι πολυ κουκλα μου ολες εδω μεσα το ιδιο λουκι τραβαμε υπομονη εμενα παλινδρομησε πριν 50 μερες

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ

κ μενα παλινδρομισε οπως γραφω πιο πανω πριν 50 μερες κ εκανα να μεινω εγκυος πανω απο 2 χρονια ελπιζω ο θεουλης να μην με ξαναπερασει απο την ιδια διαδικασια

Αχ βρε κορίτσια σίγουρα ότι μας λένε οι άλλοι μας φαίνεται πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που τραβήξαμε και τραβάνε ορισμένες γιατί ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Και εγώ μετά την απόξεση δεν ήθελα να ακούσω κανένα δεν ήθελα να με λυπάται κανένας , δεν ήθελα να βλέπω μανάδες με παιδιά γιατί νόμιζα ότι ένιωθαν οίκτο τρομερό για μένα και γενικά δεν ήθελα να βγώ από το σπίτι μου.Πέρασαν 2 χρόνια μετά την απόξεση μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος και αυτό γιατί παιδί ήθελα τώρα το ήθελα. Όλα κορίτσια συμβαίνουν για κάποιο λόγο και εμάς (σύμφωνα με την κυτταρολογική εξέταση) είχε κάποιο σύνδρομο το έμβρυο και συνεπώς ήταν καλύτερα που εξελίχθηκε έτσι η εγκυμοσύνη.Το άγχος μας εμένα κα του άντρα μου ήταν καθοριστικό γιατί όταν είδαμε τα πράγματα από άλλη σκοπιά και ηρεμήσαμε τότε ήρθε το μπουμπουκάκι μας.

Και εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα όταν παλινδρόμησε η εγκυμοσύνη , κύλησε ένας ολόκληρος μήνας χωρίς ίχνος αίμα και ενδείξεων που μπορεί να καταλάβαινα ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου αλλά περνώντας ο καιρός είδα ότι καλύτερα που ήρθαν τα πράγματα έτσι γιατί δεν θα άντεχα να γεννιόταν ένα άρρωστο παιδάκι και να μη μπορούσα να το βοηθούσα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Δ Υ Ν Α Μ Η , σε όλες τις κοπέλες που το βιώνουν και εύχομαι το επόμενο post να είναι πιο αισιόδοξο.

wobz4vsv31g4fym5.png

κοριτσακιααααααααααα!!

σας προλαβα πριν σχολασετε??

τι μου κανετε??

κανα καλο νεο ειχαμε?

η χοριακη της μπουμπους βγηκε?

κατι άλλο σημαντικο??

ενημερωστε με!!!

IEVCp3.png

Αχ βρε κορίτσια σίγουρα ότι μας λένε οι άλλοι μας φαίνεται πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που τραβήξαμε και τραβάνε ορισμένες γιατί ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Και εγώ μετά την απόξεση δεν ήθελα να ακούσω κανένα δεν ήθελα να με λυπάται κανένας , δεν ήθελα να βλέπω μανάδες με παιδιά γιατί νόμιζα ότι ένιωθαν οίκτο τρομερό για μένα και γενικά δεν ήθελα να βγώ από το σπίτι μου.Πέρασαν 2 χρόνια μετά την απόξεση μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος και αυτό γιατί παιδί ήθελα τώρα το ήθελα. Όλα κορίτσια συμβαίνουν για κάποιο λόγο και εμάς (σύμφωνα με την κυτταρολογική εξέταση) είχε κάποιο σύνδρομο το έμβρυο και συνεπώς ήταν καλύτερα που εξελίχθηκε έτσι η εγκυμοσύνη.Το άγχος μας εμένα κα του άντρα μου ήταν καθοριστικό γιατί όταν είδαμε τα πράγματα από άλλη σκοπιά και ηρεμήσαμε τότε ήρθε το μπουμπουκάκι μας.

Και εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα όταν παλινδρόμησε η εγκυμοσύνη , κύλησε ένας ολόκληρος μήνας χωρίς ίχνος αίμα και ενδείξεων που μπορεί να καταλάβαινα ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου αλλά περνώντας ο καιρός είδα ότι καλύτερα που ήρθαν τα πράγματα έτσι γιατί δεν θα άντεχα να γεννιόταν ένα άρρωστο παιδάκι και να μη μπορούσα να το βοηθούσα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Δ Υ Ν Α Μ Η , σε όλες τις κοπέλες που το βιώνουν και εύχομαι το επόμενο post να είναι πιο αισιόδοξο.

να σου ζησει το αγγελουδι σου εμενα δεν ειχε τιποτα το εμβρυο απλα μας ετυχε τι να πεις ετσι ειναι η ζωη

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...