Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ειμαι παντρεμενη 1 χρονο και σε 6 μηνες εχασα 2 μωρα.ναι ακομα προσπαθω για το πρωτο μας.ανδριανη αν υπαρχει κατι θετικο σε οτι μου συναιβει ειναι το οτι ηρθα πολυ μα πολυ κοντα με τον ανδρα μου.ειμασταν απιστευτα δεμενοι και αυτο μας εδεσε ακομα πιο πολυ.ηταν διπλα μου και ειχα παντα μια αγκαλια.κλαψαμε μαζι πολλες φορες.εκει που σαλταρα εντελως ειναι που κοιτουσα τις πρωτες εξετασεις του μωρου που ελεγαν πιθανοε τοκετοε24 αυγουστου και εγω τοτε ειχα χασει και το δευτερο.τα πεταξα για να μην τα βλεπω.αυτο το καιφαλαιο για μενα εκλεισε.κανουμε κακο στον εαυτο μας με το να γυρναμε στα παλια.οχι οτι τα ξεχασα αλλα θελω να το ξεπερασω.δεν γινετε να παμε μπροστα οταν κολαμε πισω.που θα παει.εχουμε ολες δικαιωμα στη μητροτητα.μετα απο οτι περασα νομιζω οτι θα ειμαι πολυ δυνατη μαμα.(αν μπορω ας κανω και αλλιως)

ελινα αν θες ελα στο καφε ποτε θα γινω μανουλα να κουβεντιαζουμε μην μπαινω κ βγαινω συνεχεια κ εσυ τζακι μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου είπε να κάνω σαλπιγγογραφία που δεν έχω κάνει.

κ μένα μου είπε ότι θα την κάνουμε. Αλλά νόμισα ότι έχει να κάνει με τν κατάσταση της περιοχής μετά της απόξιση. Αν υπηρχε πρόβλημα στις σάλπιγγες θα ήταν δυνατή η σύλληψη;

κ μένα μου είπε ότι θα την κάνουμε. Αλλά νόμισα ότι έχει να κάνει με τν κατάσταση της περιοχής μετά της απόξιση. Αν υπηρχε πρόβλημα στις σάλπιγγες θα ήταν δυνατή η σύλληψη;
Αν ηταν βουλωμενες οι σαλπιγγες αποκλειεται να γινει συλληψη,μπορει να θελει υστερο σαλπιγγογραφια για να δει και την μητρα,ενδομητριο

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω μετά από απόξεση λόγω παλλίνδρομης, πότε άρχισε πάλι ο κύκλος σας; Κανονικά μετά από ένα μήνα;

Στο μαιευτήριο που έγινε η απόξεση η μαία μου είπε ότι θα μου έρθει μετά από ένα μήνα. Τελικά μου ήρθε μετά από 38 ημέρες.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Ο γυναικολόγος μου δν μπορούσε να μου προσδιορίσει το χρόνο για αυτό ήθελα να δω τι συμβαίνει σε άλλα κορίτσια.

Αλλά να μην έχω κ κανένα δυσάρεστο :? ενώ είμαι στην δουλειά. Μάλλον πρέπει να εφοδιαστώ κατάλληλα.

Διαφημίσεις

makari na tin katalavainame esys mou!!tha eixame glitwsei polles ta mwrakia mas alla distixws mono se periptwsi aimorragias katalavaineis oti kati den paei kala!!stis palindromes oi perissoteres gunaikes to diapistwnoun ston iperixo pws to mwraki den anaptussetai kanonika!

pantws to agxos den voithaei pouthena k koita na to apovaleis gia kalo diko sou kai tou mwrou sou!!nomizeis oti kataferneis tipota?ola kala tha pane auto na skeftesai!!

sou euxomai oti kalutero mesa apo tin kardia mou!!! :)

φανταζομαι σου ειπε να ξανα ξεκινησεις μετα απο 3 μηνες?

:lol::lol::lol: καλά φαντάζεσαι. Βέβαια, μέσα στο parents διάβασα ότι άλλα κορίτσια στον ένα μήνα είχαν το οκ για να ξαναπροσπαθήσουν. Δν ξέρω γιατί υπάρχει απόκλιση απόψεων. Μάλλον μπαίνει η προσωπική εκτίμηση του κάθε γυναικολόγου κ η συγκέκριμένη κατάσταση της ασθενούς του, στην μέση.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: καλά φαντάζεσαι. Βέβαια, μέσα στο parents διάβασα ότι άλλα κορίτσια στον ένα μήνα είχαν το οκ για να ξαναπροσπαθήσουν. Δν ξέρω γιατί υπάρχει απόκλιση απόψεων. Μάλλον μπαίνει η προσωπική εκτίμηση του κάθε γυναικολόγου κ η συγκέκριμένη κατάσταση της ασθενούς του.:?

Ακριβώς αυτό. Εμένα για παράδειγμα μου είπε να ξαναπροσπαθήσω μετά από 6 μήνες, γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

5f27b8bd0c.png

K οι έξι μήνες έχουν περάσει ή ακόμα τους διανύεις;

Πέρασαν, αλλά εγώ άφησα να περάσουν εννέα μήνες, γιατί είχα και κάτι τρεχαματάκια σε γιατρούς (για θρομβοφιλία κι ακόμη δεν έχω ξεμπλέξει) και είπα μέχρι να βγει το πόρισμα να μην μείνω έγκυος (λες και το είχα στο τσεπάκι).

Είμαι στον δεύτερο μήνα προσπαθειών, αύριο - μεθαύριο (δεν) περιμένω περίοδο.

Θα δείξει, τι να πω?

Αν και χλωμό το βλέπω να έχω μείνει έγκυος, γιατί γενικά έχω αγχωθεί.

5f27b8bd0c.png

κοριτσια θελω την βοηθεια σας.

ειμαι σε αδιεξοδο.... αφου πηγα σε εναν γιατρο στο Αλεξανδρα που θεωρειται ειδικος στις αποβολες και εκανα οτι εξεταση και θεραπεια μου προτινε δυστυχως ξαναπεβαλα!

Θα ηθελα να μου προτινετε καποιον αιματολογο που να ασχολειται με εγκυμοσυνες, εναν ενδοκρινολογο (υποψιαζομαι οτι εχω αντισταση στην ινσουλινη) και αν γνωριζεται καποιον γυναικολογο που να ασχολειται με αποβολες. ελπιζω οτι αν με παρακολουθει ξεχωριστος γιατρος για καθε προβλημα μηπως πετυχω το επιθυμητο αποτελεσμα.

πηγα σε εναν "ανοσολογο"(τον βρηκα απο το σαιτ του) μου πηρε 170 ευρω επισκεψη, μου εβγαλε ολες τις εξετασεις αχρηστες, ολες τις ενεργειες του προηγουμενου γιατρου μου ακυρες και ζητησε να κανω καινουριες εξετασεις που στοιχιζουν πανω απο 1500 ευρω. στην αρχη ειπα θα κανω οτι μου ζητησει, ισως βρει λυση στο προβλημα μου, αλλα εμαθα και απο αλλη κοπελα οτι τις εκανε ακριβως το ιδιο... ολες οι εξετασεις αχρηστες, μονο εκει που σε στελνει αυτος ειναι καλα, και οτι εκανε ο γιατρος της ηταν λαθος. προφανως εχει χομπυ να εκμαιταλευεται τα ζευγαρια που καταφευγουν σε αυτον για βοηθεια.

Επειδη δεν αντεχω να γινω βορα σε επιτήδειους σας παρακαλω αν σας βοηθησε καποιος γιατρος απο τις παραπανω ειδικοτητες να μου στειλετε πμ με τα στοιχεια του.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ! ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ!

sq3Zp2.png

christy28 δυστυχώς δν μπορώ να σε βοηθήσω. Δν είμαι κ από Αθήνα.

Όσο για αυτό που αισθάνεσαι, να σου πω μν απελπίζεσαι είναι χαζό. Θα σου πω όμως να είναι σύντομο κ να έρθει το χαμόγελο κ η αυτοπεποίθηση, σύντομα.

bp-IOLH το άγχος είναι αρνητικός παράγοντας, το ξέρεις. Αλλά το άτιμο, πώς το αποβάλλεις; Εγώ πάντως εύχομαι να μν σου έρθει περίοδος κ να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα τώρα έχουν ληθεί; Αν τα έχεις αντιμετωπίσει, τότε γιατί να αγχώνεσαι τόσο πολύ; Ο γιατρός δν είναι καθησυχαστικός;

bp-IOLH το άγχος είναι αρνητικός παράγοντας, το ξέρεις. Αλλά το άτιμο, πώς το αποβάλλεις; Εγώ πάντως εύχομαι να μν σου έρθει περίοδος κ να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα τώρα έχουν ληθεί; Αν τα έχεις αντιμετωπίσει, τότε γιατί να αγχώνεσαι τόσο πολύ; Ο γιατρός δν είναι καθησυχαστικός;

Όσον αφορά τη θρομβοφιλία, η αιματολόγος μου είπε ότι δεν έχω και μάλιστα θεωρεί ότι έχω αυξημένους κάτι δείκτες αιμορροφιλίας και τώρα ψάχνομαι προς αυτή την κατεύθυνση.

Αγχώνομαι γιατί είμαι 37,5 χρονών και περνάει ο καιρός και δεν έχω περιθώρια για 2η και 3η παλλίνδρομη.

Μάλιστα θεωρώ ότι, επειδή τώρα θέλω να μείνω έγκυος σύντομα, δεν θα τα καταφέρω λόγω άγχους κι αυτό με αγχώνει περισσότερο.

5f27b8bd0c.png

κοριτσια θελω την βοηθεια σας.

ειμαι σε αδιεξοδο.... αφου πηγα σε εναν γιατρο στο Αλεξανδρα που θεωρειται ειδικος στις αποβολες και εκανα οτι εξεταση και θεραπεια μου προτινε δυστυχως ξαναπεβαλα!

Θα ηθελα να μου προτινετε καποιον αιματολογο που να ασχολειται με εγκυμοσυνες, εναν ενδοκρινολογο (υποψιαζομαι οτι εχω αντισταση στην ινσουλινη) και αν γνωριζεται καποιον γυναικολογο που να ασχολειται με αποβολες. ελπιζω οτι αν με παρακολουθει ξεχωριστος γιατρος για καθε προβλημα μηπως πετυχω το επιθυμητο αποτελεσμα.

πηγα σε εναν "ανοσολογο"(τον βρηκα απο το σαιτ του) μου πηρε 170 ευρω επισκεψη, μου εβγαλε ολες τις εξετασεις αχρηστες, ολες τις ενεργειες του προηγουμενου γιατρου μου ακυρες και ζητησε να κανω καινουριες εξετασεις που στοιχιζουν πανω απο 1500 ευρω. στην αρχη ειπα θα κανω οτι μου ζητησει, ισως βρει λυση στο προβλημα μου, αλλα εμαθα και απο αλλη κοπελα οτι τις εκανε ακριβως το ιδιο... ολες οι εξετασεις αχρηστες, μονο εκει που σε στελνει αυτος ειναι καλα, και οτι εκανε ο γιατρος της ηταν λαθος. προφανως εχει χομπυ να εκμαιταλευεται τα ζευγαρια που καταφευγουν σε αυτον για βοηθεια.

Επειδη δεν αντεχω να γινω βορα σε επιτήδειους σας παρακαλω αν σας βοηθησε καποιος γιατρος απο τις παραπανω ειδικοτητες να μου στειλετε πμ με τα στοιχεια του.

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ! ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ!

...................................................

5f27b8bd0c.png

Ωχ, christy28, συγγνώμη, μόλις τώρα είδα ότι τα στοιχεία των γιατρών τα θέλεις με π.μ.

Δεν το πρόσεξα και τα έγραψα δημόσια.

Δεν πειράζει, ίσως κάποια κοπέλα να ξέρει κάτι παραπάνω γι' αυτούς τους γιατρούς, είτε καλό είτε κακό, και να σου πει τη δική της γνώμη.

5f27b8bd0c.png

christy28, επειδή σκέφτηκα ότι ίσως δεν είναι σωστό να γράφω ονόματα ιατρών δημόσια, μήπως και θεωρηθεί διαφήμιση, έσβησα το προηγούμενό μου μήνυμα που τα έγραφα και σου έστειλα π.μ.

5f27b8bd0c.png

ιολη μου το ελαβα και σε ευχαριστω παρα πολυ! απο οτι βλεπω ειναι και οι δυο σε δημοσιο νοσοκομειο και το προτιμω μετα απο αυτο που επαθα απο ιδιωτη!

Σου ευχομαι να εισαι ηδη εγκυος και αυτη τη φορα σε 8 μηνες να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!

αρκει να μην αγχωνεσαι, για μας τις "ατυχες" η εργασιοθεραπεια εχει σωτηρια αποτελεσματα! το ξερω απο πρωτο χερι και στην συστηνω ανεπιφυλαχτα!

φιλια

sq3Zp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...