Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aναρωτιεμαι εαν ειναι φυσιολογικο που εχω παθει κριση ευσυγκινησιας...εκανα αποξεση λογω παλινδρομης πριν 12 μερες και νομιζα οτι ειχα τελειωσει με τη στεναχωρια...αλλα τωρα,τοσες μερες μετα ειμαι παλι λιγο χαλια.Καμια με αναλογη εμπειρια?

:wink:

Aναρωτιεμαι εαν ειναι φυσιολογικο που εχω παθει κριση ευσυγκινησιας...εκανα αποξεση λογω παλινδρομης πριν 12 μερες και νομιζα οτι ειχα τελειωσει με τη στεναχωρια...αλλα τωρα,τοσες μερες μετα ειμαι παλι λιγο χαλια.Καμια με αναλογη εμπειρια?
αχ ρε κοριτσάκι δεν τελειώνει απλά μαθαίνεις να ζείς μάυτή και συνεχίζεις την ζωή σου.και όσος καιρός και να περάσει ,όσα παιδιά και να κάνεις, θα υπάρχουν στιγμές που θα τα ξαναθυμηθείς απλά θα είναι λίγο καλύτερα με την πάροδο του χρόνου.

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

12 μέρες είναι πολύ λίγο για να το ξεπεράσεις :(

νομίζω είναι όπως ένα τραύμα-κόψιμο, στην πολύ-πολύ αρχή δεν πονάς τόσο. Μετά απο λίγο έρχεται ο δυνατός ο πόνος.

Έτσι και εγώ στην αρχή (1-2 βδομάδες) το αντιμετώπιζα ψύχραιμα, όσο όμως περνούσαν οι μέρες το συνειδητοποιούσα και ένιωθα να πονάω περισσότερο. Έβαζα τα κλάματα μέσα στο λεωφορείο μπροστά σε όλο τον κόσμο, στο μπάνιο όταν ήμουν μόνη. Χρειάστηκα αρκετούς μήνες για να μάθω να το αντιμετωπίζω ψύχραιμα....

:-(καλησπερα κοριτσια!!πριν μια εβδομαδα εκανα τεστ εγκυμοσυνης κ βγηκε θετικο.ημουν τοσο μα τοσο χαρουμενη.δυστυχωσ η χαρα μου κρατησε πολυ λιγο.σημερα πηγα στο γιατρο το μωρο δεν μεγαλωνει σωστα.ειμαι 5 εβδομαδων.εχω αιμα αλλα ακομη δεν απεβαλα.την παρασκευη θα κανω παλι β χοριακη αλλα αποκλειεται να αλλαξει κατι.ετυχε σε καμια απο εσας η δευτερη χοριακη να μην ειναι πολυ ανεβασμενη κ παρολαυτα να πανε ολα καλα?αυτο που μου συμβαινει ειναι παλλινδρομη κυηση?:(:(:(

καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Luna μου εγώ σε δύο εγκυμοσύνες που είχα και στις δύο η δεύτερη χοριακή δεν βγήκε καλή και οι δύο κατέληξαν παλλίνδρομες. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ μετά από εξετάσεις ανακάλυψα ότι έχω θρομβοφιλία, μία πολύ συνηθισμένη αιτία για αποβολές. Εύχομαι βέβαια ο γιατρός μου να μου το είχε πει από την αρχή να κάνω αυτές τις εξετάσεις και όχι αφού έπρεπε να το ξαναπεράσω 2η φορά. Αν τυχόν η εγκυμοσύνη σου δεν προχωρήσει κοριτσάκι μου θα σου έλεγα να κάνεις αυτή την εξέταση.

:-(καλησπερα κοριτσια!!πριν μια εβδομαδα εκανα τεστ εγκυμοσυνης κ βγηκε θετικο.ημουν τοσο μα τοσο χαρουμενη.δυστυχωσ η χαρα μου κρατησε πολυ λιγο.σημερα πηγα στο γιατρο το μωρο δεν μεγαλωνει σωστα.ειμαι 5 εβδομαδων.εχω αιμα αλλα ακομη δεν απεβαλα.την παρασκευη θα κανω παλι β χοριακη αλλα αποκλειεται να αλλαξει κατι.ετυχε σε καμια απο εσας η δευτερη χοριακη να μην ειναι πολυ ανεβασμενη κ παρολαυτα να πανε ολα καλα?αυτο που μου συμβαινει ειναι παλλινδρομη κυηση?:(:(:(

Γλυκιά μου εμένα δυστυχώς η πρώτη εγκυμοσύνη με τα ίδια συμπτώματα με σένα δεν πήγε καλά. Ωστόσο έχω πρόσφατο παράδειγμα την κουνιάδα μου που η περίπτωση της ήταν εντελώς διαφορετική. Είχε αίμα στις 5 εβδομάδες το οποίο συνεχιζόταν παρά την ξεκούραση και τα χάπια. Έκανε β χοριακή (δεύτερη) βγήκε χαμηλή και η γιατρός της της είπε (τηλεφωνικά) ότι πρέπει να το πάρουν το παιδί γιατί η εγκυμοσύνη δεν προχωράει φυσιολογικά (όλα αυτά 1 εβδομάδα πριν τον γάμο της). Αποφάσισε να πάει και στον δικό μου γιατρό να πάρει μια δεύτερη γνώμη και αυτός της είπε ότι το παιδί είναι μια χαρά ανεξάρτητα των τιμών της χοριακής!!! Συνέχισε να έχει αίμα για καμιά εβδομάδα αλλά όλα πήγαν μια χαρά και τώρα έχει ένα υγιέστατο παιδάκι ήδη ενός έτους. Μακάρι να σου πάνε και εσένα όλα καλά.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Οι χοριακές μου ήταν πολύ καλές. Οι τιμές αυξάνονταν με ταχύτατους ρυθμούς. Oι δε εξετάσεις μου επίσης πολύ καλές. Όμως η τελευταία επίσκεψη στον γιατρό έδειξε ένα έμβρυο νεκρό. Χτες έκανα την επέμβαση. Τα συναισθήματα μου αλλάζουν κάθε στιγμή. Θλίψη, απορία, κακία, θυμός. Δν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε. Δν μπορώ να δεχθώ με τίποτα ότι η φύση ήξερε τι έκανε ή ο Θεός το αποφάσισε ή ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Τι το καλό έχει να είμαι σε κρεββάτι νοσοκομείου κ να με κατακρεουργούν; Τι το καλό έχει να είναι η ψυχολογία μου στο ναδίρ; Πού είναι το καλό;

Αχ γλυκειά μου, σα να ακούω τον εαυτό μου πριν λίγο καιρό. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς,μόνο ο χρόνος θα σου απαλύνει την πληγή. Άφησε το χρόνο να περάσει και μη τον υποτιμάς, είναι ο καλύτερος γιατρός....

Όσο για το γιατί, οι γιατροί θα σου πουν ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για μια αποβολή. Εμένα ο δικός μου λέει ότι δεν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου έγκυο αν δεν περάσει το τρίμηνο.

Κάνε υπομονή και σε λίγο όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο. Όταν γεννήσεις το παιδί σου με το καλό, τίποτα από όσα πέρασες δε θα σου φαίνεται σημαντικό. Και θα γίνει αυτό για όλες μας.......... Δεν έχει σημασία αν είναι τώρα ή σε 1 ή σε 2 μήνες. Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά

Σου στέλνω όλη μου την αγάπη. Σε νιώθω απόλυτα............

Διαφημίσεις

Να μη φοβάσαι γιατί εσύ ξέρεις την αιτία της παλινδρόμισης. Και να ξέρεις ότι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι κάτι τελείως τυχαίο, που σπάνια επαναλαμβάνεται. Είναι καλό που δεν έχεις κάτι παθολογικό.

Σε καταλαβαίνω κουκλίτσα μου, τα πέρασα κ εγώ πριν 2 μήνες κ τώρα είμαι 1 μήνα ίδη έγκυος. Να σκέφτεσε θετικά κ ο θεός είναι μεγάλος κ θα μας βοηθήσει, Να σκέφτεσε πως ότι συμβαίνει συμβαίνει για καλό.

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

...αν αποβαλει ο οργανισμος μονος του τοτε μαλλον δεν χρειαζεται να περιμενεις,αμεσως μετα την περιοδο ξεκινας τις προσπαθειες....αν ομως γινει αποξεση τοτε περιμενεις 2-3 περιοδους κ μετα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

επειδη το ειχα κι εγω απορεια η γιατρος μου μου ειπε οτι μετα απο αποβολη ειτε με αποξεση ειτε χωρις τα επιπεδα των ορμονων στον οργανισμο ειναι πολυ υψηλα και αυτο κανει πολυ πιθανο το ενδεχομενο δευτερης αποβολης.χρειαζετε 3 μηνες για να επανελθει η μητρα αλλα και οι ορμονες στα κανονικα τους επιπεδα.γι αυτο πρεπει να αποφευγεται η συλληψη αμμεσως μετα την αποβολη.οι ανεβασμενες ορμονες δεν δημιουργουν φιλικο κλιμα για το εμβρυο.αυτο βεβαια δεν σημαινει σιγουρη αποβολη αλλα αυξανει τις πιθανοτητες.αυτα μου ειπε.

Κορίτσια καλημέρα. Πρώτη φορά γράφω στο φορουμ! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη μικρή μου ιστορία. Είχα μια παλλίνδρομη κύηση στην 7η εβδομάδα! Δεν ακούσαμε ποτέ καρδιά; Μήπως έπρεπε να περιμένω κι άλλο;;; Πότε ακούγεται ή καρδιά;(Αμφιβάλλω τελικά αν ήταν παλλίνδρομη ή αν ο γιατρός μου έβλαψε το έμβρυο με την απόξεση με αποτέλεσμα να μην πάψει να αναπτύσσεται). Μου έκανε λοιπόν απόξεση και 1 εβδομάδα μετά διαπίστωσα ότι δεν με είχε καθαρίσει σχεδόν καθόλου κι αναγκάστηκα να κάνω και 2η απόξεση, όπου η δεύτετη γιατρός διαπίστωσε ότι συν τοις άλλοις έχω και αρνητικό rhesus. Μου είπε ότι κακώς δεν μου έκανε ένεση ο 1ος για το ρεζους και μου εκανε αυτη διπλη δοση! Η εξεταση για το αν εχουν δημιουργηθεί αντισώματα βγηκε καλή αλλά μου είπε να την επαναλάβω σε 2 μήνες! Υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθούν αντισώματα αργότερα κι αν ναι αντιμετωπίζεται και πως;;; Μετανιώνω και κατηγορώ τον εαυτό μου που δε συμβουλευτηκα 2ο γιατρό πριν κάνω την 1η απόξεση! Η σκέψη αυτη με τρελλαίνει. Οι τύψεις με έχουν κυριεύσει και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Σήμερα 10 μέρες μετά την 2η απόξεση, έχω πάλι λίγο αίμα και πόνους περιόδου. Είναι άραγε φυσιολογικό; Θα μπορέσω να κάνω άλλο μωρό;;;

Κοριτσακι μου ναμην στεναχωριέσε, έκανα κ εγώ ΄πόξενση στις 25 του ιούνη κ τώρα είμαι ίδη 1ος μήνα έγκυος. Να μην αγχώνεσε κ όλα θα πάνε καλά

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...